Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Η ελεύθερη ενέργεια υπάρχει...Ολα τα στοιχεια..

 


Η ελεύθερη ενέργεια υπάρχει, απλώς όχι για την πλέμπα

Για δεκαετίες, ο στρατός των ΗΠΑ είχε τεχνολογίες ελέυθερης ενέργειας που παραμένουν κρυμμένες από την ανθρωπότητα.

Επειδή τη στιγμή που θα γίνει γνωστό ότι υπάρχει δωρεάν ενέργεια, η κλιματική ΑΠΑΤΗ καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τι θα γινόταν αν ο κόσμος μπορούσε να έχει δωρεάν ενέργεια;

Θα μπορούσε να είναι, γιατί υπάρχει, αλλά υπάρχει λόγος που δεν την δίνουν.

Ο David Icke γράφει τα εξής σχετικά:

Για δεκαετίες, ο αμερικανικός στρατός διέθετε οχήματα «αντιβαρύτητας» ή «ιπτάμενους δίσκους», μέσω μυστικών έργων και υπόγειων βάσεων.

Πολλοί στρατιωτικοί μυστικοί πράκτορες μου το έχουν πει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ίδια τεχνολογία μπορεί να παράγει «δωρεάν ενέργεια» (τόσο σε κόστος όσο και σε παραγωγή) που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα ορυκτά καύσιμα χωρίς ανεμογεννήτριες, ηλιακούς συλλέκτες ή οτιδήποτε άλλο.

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα αέριο ζωής χωρίς το οποίο δεν θα υπήρχε τροφή ή «φυσικός κόσμος». Σε κάθε περίπτωση, η φύση χρειάζεται περισσότερο, όχι λιγότερο, και ο κόσμος έχει γίνει πιο πράσινος από τότε που αυξήθηκαν οι εκπομπές CO2!!!

Το μεγάλο ΑΛΛΑ είναι ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις λένε ότι το CO2 είναι ένας ρύπος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ενώ ο σκληρός πυρήνας αυτών των ίδιων κυβερνώντων καταστέλλει αυτήν την τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας, η οποία θα μπορούσε να αντικαταστήσει την ενέργεια του CO2 και να δώσει στους ανθρώπους όλη τη ζεστασιά και τη δύναμη που χρειάζονται.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου