Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός 5G: Οι άνθρωποι στο Trento (Ιταλία) αιμορραγούν από τη μύτη.

 

https://www.reddit.com/r/boomershumor/comments/d38vdm/5g_equal_skeleton_death_ray/https://www.reddit.com/r/boomershumor/comments/d38vdm/5g_equal_skeleton_death_ray/

Kάτοικος της ιταλικής πόλης δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τα ανησυχητικά επίπεδα ηλεκτρονέφους. Ζητήθηκε από τον δήμαρχο να διερευνήσει άμεσα την ύποπτη συσχέτιση μεταξύ των μη φυσιολογικών επιπέδων και της μη φυσιολογικής αιμορραγίας των πολιτών.

Από την ιταλική πόλη Trento έρχεται ένα ανησυχητικό βίντεο ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος που ζει κοντά σε ένα κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένη μια κεραία 5G. Ο άνδρας εξηγεί ότι οι συχνότητες της κεραίας έχουν αυξηθεί πρόσφατα. Μιλάει για ρινορραγίες, οι οποίες έπληξαν πρώτα τη μητέρα του και λίγο αργότερα τον ίδιο. Σύμφωνα με το ComeDonChisciotte, τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται να «πολλαπλασιάζονται» στην πόλη.

Στο βίντεο, ένας πύργος με κεραίες 3G, 4G και 5G φαίνεται στο βάθος και ο άνδρας χρησιμοποιεί έναν μετρητήγια να μετρήσει κορυφές 46 V / m στη βεράντα. Η συσκευή μέτρησης υπερβαίνει το ανώτατο όριο της γραφικής απεικόνισης και εκπέμπει ακόμη και ακουστικό συναγερμό. Μέσα στο σπίτι, οι τιμές πέφτουν σε περίπου 7 V / m. Σύμφωνα με τον άνδρα, είναι 29 Νοεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος Maurizio Martucci έγραψε στο Telegram ότι αυτό ήταν δυνατό χάρη στην έρευνα "all'italiana" κατά μέσο όρο 6 V / m σε 24 ώρες: τη νύχτα, έως και 0,2 V / m από τον επιτρεπόμενο μέσο όρο. Ο Martucci αναρωτιέται:

«Φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβεί αν η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο αύξαναν τα όρια στα 15 V/m».

Σύμφωνα με το ComeDonChisciotte, ο σύμβουλος Andrea Maschio, μέσω του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε από τον δήμαρχο του Trento – υπό την ιδιότητά του ως υπεύθυνου για την υγεία του πληθυσμού στην επικράτειά του – άμεση παρέμβαση. Η APPA (Επαρχιακή Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος) θα πρέπει να μεριμνήσει για τη διεξαγωγή των απαραίτητων τεχνικών μετρήσεων και να διερευνήσει την υποτιθέμενη συσχέτιση μεταξύ μη φυσιολογικών επιπέδων ηλεκτρονέφους και μη φυσιολογικής αιμορραγίας πολιτών.

Από αυτή την άποψη, η πύλη επισημαίνει ότι το Trento έχει επιλεγεί ως η επόμενη πόλη που θα φιλοξενήσει τη σύνοδο κορυφής της G7 για την τεχνητή νοημοσύνη. 

Το Trento περιγράφει επίσης τον εαυτό του ως «έξυπνη πόλη».



https://www.researchgate.net/figure/Hundreds-of-birds-have-fallen-from-the-sky-in-The-Hague-the-Netherlands-during-a-5G_fig1_340486737

https://www.amazon.com.br/5G-TOWERS-DEATH-Part-English-ebook/dp/B07HRX1V3Z




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου