Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Στο μικροσκόπιο θρόμβοι αίματος που εξήχθησαν από εκείνους που «πέθαναν ξαφνικά»

 


Σήμερα δημοσιεύουμε μια σειρά φωτογραφιών εργαστηριακής μικροσκοπίας με παράξενους θρόμβους, που εντοπίζονται συνήθως σε ενήλικες που «πέθαναν ξαφνικά», συνήθως σε αρκετούς μήνες μετά τους εμβολιασμούς κατά του Covid.Αυτοί οι θρόμβοι αναφέρονται συχνά ως «θρόμβοι αίματος», αλλά δεν μοιάζουν καθόλου με τους κανονικούς θρόμβους και αποτελούνται από πολύ περισσότερα από απλά κύτταρα αίματος. Σε αντίθεση με τους κανονικούς θρόμβους που είναι ζελατινώδεις, σχεδόν σαν ζελέ, αυτοί οι λεγόμενοι «θρόμβοι» περιέχουν εξαιρετικά μεγάλα, πολύπλοκα, επαναλαμβανόμενα δομικά στοιχεία (όλα φαίνονται παρακάτω) που σχηματίζονται σαφώς στο αίμα των θυμάτων που πέθαναν από αυτούς τους θρόμβους.

Όλοι αυτοί οι θρόμβοι αφαιρέθηκαν από ασθενείς, λίγες ώρες μετά τον θάνατό τους. Αυτά δεν είναι αποτέλεσμα μεταθανάτιας στάσης αίματος. Αυτές είναι δομές που βρίσκονται στα αιμοφόρα αγγεία και τις αρτηρίες. Δεν είναι πηγμένο αίμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την Δρ. Jane Ruby που μας έφερε σε επαφή με τον ταριχευτή Richard Hirschman, που παρείχε αυτούς τους θρόμβους. Χωρίς την επιμονή της Dr. Ruby, δεν θα βλέπατε αυτήν την αναφορά. Η Dr. Ruby εμφανίζεται συχνά στο Stew Peters Show.

Ακολουθεί ένα φιαλίδιο με αυτούς τους ακατέργαστους θρόμβους, πλυμένους και συντηρημένους, πριν από τη χρώση:

Αυτές οι “κατασκευές” παρουσιάζουν τις ακόλουθες συγκλονιστικές ιδιότητες:

Είναι σκληρά, ινώδη και ελαστικά, παρουσιάζοντας ιδιότητες υλικού παρόμοιες με μικρές λαστιχένιες ταινίες. Αποτελούνται από πολλά νήματα μικρών, ινωδών κλώνων.
Αυτά τα ινώδη σκέλη, όπως φαίνεται στο φωτογραφικό σετ παρακάτω, δείχνουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα μηχανικής που μοιάζει με κλίμακα, σαν το σώμα να έχει προγραμματιστεί να χτίσει μια άλλη μορφή ζωής μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.
Υπάρχουν περίεργες κρυσταλλικές δομές που βρίσκονται σε αυτούς τους θρόμβους, οι οποίες παρουσιάζουν διαφάνεια και αντοχή σε κανονικές τεχνικές χρώσης gram.
Παρακάτω, θα βρείτε ένα παράδειγμα μιας δομής που φαίνεται να μοιάζει με ένα βιοκύκλωμα που μοιάζει με πυρίτιο ή μια δομή που μοιάζει με μικροτσίπ. Δεν ξέρουμε ακόμα τι είναι.

Ένα από τα παρακάτω σετ φωτογραφιών αποκαλύπτει αυτό που φαίνεται να είναι ένα καλώδιο βιοκυκλώματος που δείχνει ξεκάθαρα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και δομές διεπαφής νανοκλίμακας που συναρμολογούνται σε μια συγκεκριμένη γεωμετρία για άγνωστο σκοπό.

Περιεχόμενο για τις φωτογραφίες που πρόκειται να δείτε:

Αυτά τα δείγματα «θρόμβου αίματος», προέρχονται από τον αξιόπιστο ταριχευτή Richard Hirschman, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της ταρίχευσης και ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για αιμοφόρα αγγεία ή άλλους ιστούς οποιουδήποτε είδους. Είναι δομές που εκκενώθηκαν από το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ταρίχευσης.

«Χρωματίστηκα αυτά τα δείγματα χρησιμοποιώντας τυπικές τεχνικές χρώσης gram που χρησιμοποιούνται για τη μικροβιολογία, προκειμένου να ενισχυθεί η δομική αντίθεση κατά τη διάρκεια της μικροσκοπίας. Ένα από τα παρακάτω δείγματα, το πιο κιτρινωπό δείγμα, χρωματίστηκε μόνο με ιώδιο, όχι με βιολετί λεκέδες.
Τα δείγματα στη συνέχεια πλύθηκαν με αιθυλική αλκοόλη και παρασκευάστηκαν σε αντικειμενοφόρες πλάκες, χρησιμοποιώντας τυπική προετοιμασία δείγματος ιστού για μικροσκοπία.

Η μεγέθυνση του μικροσκοπίου ποικίλλει από 20x έως 1500x, ανάλογα με τη φωτογραφία που φαίνεται παρακάτω. Οι μεγεθύνσεις υποδεικνύονται με κάθε σετ φωτογραφιών. Οποιοσδήποτε αρμόδιος χειριστής εργαστηριακής μικροσκοπίας θα μπορούσε να αναπαράγει αυτές τις φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τα ίδια δείγματα», ανέφερε ο Hirschman.

Οι περιγραφές που παρουσιάζονται παρακάτω, είναι απλώς προσωπικές παρατηρήσεις του αρθρογράφου και δεν προορίζονται να υποδείξουν τη βεβαιότητα των ουσιών που προσδιορίζονται. Για παράδειγμα, όταν μιλάει για «βιοκυκλώματα» ή «νανοσύρματα», δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για δομές που έχουν κατασκευαστεί πραγματικά για σκοπούς βιοκυκλωμάτων. Απλώς, μοιάζουν με δομές που φαίνεται να υποδεικνύουν έναν τέτοιο σκοπό, αλλά θα χρειαζόταν περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθούν αυτές οι παρατηρήσεις.

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #1: Παράξενες νανοδομές που μοιάζουν με κρύσταλλο

Αυτό το πρώτο σετ δείχνει περίεργες δομές που μοιάζουν με κρυστάλλους που αντιστέκονται στις τεχνικές χρώσης και φαίνεται να εμφανίζουν κάποιο είδος νανοκλίμακας, καθαρές κρυσταλλικές δομές που κανονικά δεν θα εμφανίζονταν ποτέ στο αίμα ή τους θρόμβους αίματος.

Όλα όσα βλέπετε σε αυτές τις φωτογραφίες είναι μέρος ενός θρόμβου αίματος που εξάγεται από έναν άνθρωπο που έχει καταλήξει .

Οι μεγεθύνσεις που εμφανίζονται εδώ είναι 20x, 50x, 200x και 500x:

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #2: Δομές, σκέλη και σωματίδια

Αυτό το δεύτερο σετ δείχνει πολύ κοντινές λεπτομέρειες σχετικά με τους κλώνους, τις δομές και τα σωματίδια που βρίσκονται σε αυτούς τους θρόμβους αίματος.

Οι μεγεθύνσεις που εμφανίζονται είναι 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: Οι ακραίες μεγεθύνσεις προκαλούν απώλεια βάθους πεδίου, γι’ αυτό οι φωτογραφίες με μεγάλη μεγέθυνση φαίνονται τόσο θολές σε ορισμένα σημεία.

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #3: Δομές σε σχήμα κρυστάλλου

Δομές που μοιάζουν με κρυστάλλους συνδέονται με τη δομή που μοιάζει με φλοιό του θρόμβου αίματος. Θυμηθείτε, αυτός ο θρόμβος βάφεται χρησιμοποιώντας μια βιολετί κηλίδα, η οποία ευθύνεται για το σκούρο μοβ χρώμα του.

Οι μεγεθύνσεις είναι 20x, 50x, 100x, 200x, 500x και 1000x:

 

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίας #4: Το ινώδες υλικό δεν είναι απλά πηκτικά αιμοσφαίρια

Το ακόλουθο δείγμα χρωματίστηκε με ιώδιο, στη συνέχεια πλύθηκε με αιθυλική αλκοόλη. Εάν δεν καταλάβατε από πού προήλθε αυτό, μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό ήταν ένα δείγμα από βοδινό κρέας ή μια κοτομπουκιά. Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι ιστός θρόμβου που βρέθηκε μέσα σε αιμοφόρα αγγεία ή αρτηρίες.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτοί δεν είναι σε καμία περίπτωση «φυσιολογικοί» θρόμβοι αίματος. Αυτά έχουν δομή και είναι ινώδη. Σαφώς κατασκευάζονται από το σώμα, χρησιμοποιώντας οδηγίες πρωτεϊνοσύνθεσης για να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη μάζα που μοιάζει σχεδόν με μυϊκό ιστό. Ωστόσο, χτίζεται μέσα στα αιμοφόρα αγγεία.

Οι μεγεθύνσεις είναι 20x, 50x, 100x και 200x:

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #5: Δομή “τσιπ” που μοιάζει με πυρίτιο

Αυτή η σειρά δείχνει κάτι που φαίνεται να μοιάζει με δομές μικροτσίπ με βάση το πυρίτιο, αν και δεν μπορει να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι πρόκειται για κύκλωμα οποιουδήποτε είδους. Απλώς μοιάζει με το πώς φαίνεται το μικροκύκλωμα σε παρόμοιες μεγεθύνσεις.

Μεγεθύνσεις που χρησιμοποιούνται εδώ σε 20x, 50x, 100x, 200x και 500x:

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #6: Λευκά σωματίδια που μοιάζουν με κιμωλία

Ένας ταριχευτής είπε ότι το αίμα που εκκενώθηκε από τα σώματα αυτών των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της ταρίχευσης φαίνεται συχνά να εμφανίζει λευκά σωματίδια που μοιάζουν με κιμωλία, τα οποία είναι ορατά ακόμη και με γυμνό μάτι σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι φωτογραφίες μικροσκοπίου φαίνεται να έχουν καταγράψει μερικά από αυτά τα λευκά σωματίδια που μοιάζουν με κιμωλία, τα οποία αντιστέκονται στη χρώση και φαίνεται να είναι διάσπαρτα σε ορισμένες περιοχές αυτών των θρόμβων.

Οι μεγεθύνσεις που χρησιμοποιούνται εδώ είναι 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x και 1500x:

Φωτογραφικό σετ μικροσκοπίου #7: Κατασκευές «νανοσύρματος» και επαναλαμβανόμενες, δομικές κλίμακες

Αυτό που ακολουθεί εδώ είναι μια εκπληκτική ματιά σε αυτό που αρχικά φαίνεται να είναι ένα σύρμα μικροκλίμακας. Μεγεθύνοντάς το, βλέπουμε μια σειρά από επαναλαμβανόμενες δομές κατά μήκος της κορυφής που φαίνονται να είναι ενώσεις διεπαφής καλωδίων νανοκλίμακας. Ολόκληρο το «σύρμα» είναι φτιαγμένο από επαναλαμβανόμενα τμήματα και το εξωτερικό του στρώμα καλύπτεται από επαναλαμβανόμενα μοτίβα «όπως σε κλίμακα» που στην πραγματικότητα μοιάζουν με δέρμα ερπετών περισσότερο, από οτιδήποτε ανθρώπινο.

Για την ιστορία, δεν γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές οι δομές. Ωστόσο, είναι σαφές ότι αυτό δεν ανήκει πουθενά στο κυκλοφορικό σύστημα.

Τέλος, αυτή η ίνα δεν είναι απλώς μια ανθρώπινη τρίχα. Είναι σταθερά κολλημένο στον θρόμβο αίματος και όταν έγινε προσπάθεια αφαίρεσής του, δεν σχιζόταν εύκολα. Αυτό δεν είναι θέμα μόλυνσης, είναι μια δομή που προέρχεται από τον ίδιο τον θρόμβο. Όλα όσα βλέπετε εδώ βγήκαν από τα αιμοφόρα αγγεία ενός ανθρώπου:

Οι μεγεθύνσεις που χρησιμοποιούνται εδώ είναι 20x, 50x, 100x, 200x, 200x, 500x, 500x, 500x, 1000x και 1500x:

Τι είναι όλα αυτά;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες είναι όλες αυτές οι δομές. Ξέρουμε ωστόσο, τι δεν είναι: Δεν είναι απλά θρομβωμένα αιμοσφαίρια. Αν ήταν, τότε στη μεγέθυνση 1500x που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, παραπάνω, θα μπορούσαμε να δούμε μεμονωμένα κύτταρα αίματος. Αυτά δεν είναι κύτταρα αίματος, είναι πρωτεϊνικές δομές .

Οι πρωτεϊνικές δομές που κυκλοφορούν στο αίμα όπως αυτή, συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, κατασκευάζονται σαφώς από τα κύτταρα του σώματος. Τα ριβοσώματα στα κύτταρα καθοδηγούν το σώμα προς ποιες πρωτεΐνες να κατασκευάσει.

Αυτά τα ριβοσώματα καταλαμβάνονται από ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA, οι οποίες αντικαθιστούν νέες οδηγίες στα κύτταρα, αναγκάζοντάς τα να κατασκευάζουν κάτι διαφορετικό από ανθρώπινο.

Πιθανώς, οι δομές που βλέπετε παραπάνω, να είναι το αποτέλεσμα οδηγιών σύνθεσης πρωτεΐνης mRNA που έχουν εγχυθεί σε ανθρώπους κάτω από την ψεύτικη ομπρέλα των «εμβολίων». Οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη άλλων ειδικών, που μπορεί να έχουν άλλες θεωρίες ή εξηγήσεις για το από πού προέρχεται αυτό, είναι ευπρόσδεκτες.

Απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί η λειτουργία και η σύνθεση αυτών των δομών, ωστόσο λόγω της ακραίας λογοκρισίας και του «επιστημονικού αυταρχισμού» που υπάρχει τώρα στον κόσμο, κανένα εργαστήριο ή πανεπιστήμιο δεν θα τολμήσει να εξετάσει αυτούς τους θρόμβους και να αναφέρει ειλικρινώς τα αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο όλη την χρηματοδότηση του NIH και τις ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις, καθώς οι ίδιοι άνθρωποι που κατασκευάζουν εμβόλια και βιο-όπλα ελέγχουν επίσης την περισσότερη επιστημονική χρηματοδότηση στην Αμερική.

Έτσι, μόνο ανεξάρτητοι επιστήμονες, εργαστήρια και δημοσιογράφοι θα τολμήσουν να πουν την αλήθεια για αυτούς τους θρόμβους.

Συμπερασματικά, δεν είναι «θρόμβοι αίματος». Είναι δομές στο αίμα. Είναι «δομικοί θρόμβοι» ή «ινώδεις θρόμβοι» που είναι εξαιρετικά μεγάλοι και κατασκευάζονται μέσα στο σώμα με την πάροδο του χρόνου.

Η σοβαρή μου ανησυχία είναι ότι κάθε άτομο που έχει λάβει ένεση με οδηγίες mRNA μπορεί να κατασκευάζει αυτές τις ινώδεις δομές μέσα στο σώμα του αυτή τη στιγμή, και ότι είναι θέμα χρόνου να φράξουν κύριες αρτηρίες ή να προκαλέσουν καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά ή άλλα οξέα αιτίες του «Συνδρόμου Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων» (SADS).

Αυτές οι δομές μπορεί κάλλιστα να εξηγήσουν γιατί τόσοι πολλοί, φαινομενικά υγιείς ενήλικες, πεθαίνουν ξαφνικά.

Πηγή: www.naturalnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου