Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Dr. Joseph Mercola> O κορυφαίος Εβραίος καθηγητής παρουσιάζει το Χρονικό της Συγκάλυψης του κατασκευασμένου σε εργαστήριο ιού COVID-19

 

Η υπόθεση με μια ματιά

-Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Dr. Anthony Fauci, ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν.

Από τον Dr. Joseph Mercola

Aπόδοση> Γιάννης Βαγγελάτος/Κουρδιστό Πορτοκάλι

Η ιστοσελίδα U.S. Right to Know δημοσίευσε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης.

-Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Τηλεφώνησε στον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, προτρέποντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα». Μέχρι σήμερα, πιστεύει ότι η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής είναι η πιο αξιόπιστη.

-Στα απομνημονεύματά του, «Spike», ο Farrar σημείωσε ότι κυκλοφορούσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιόπιστων επιστημόνων «που ισχυρίζονταν ότι ο ιός φαινόταν, σχεδόν, κατασκευασμένος για να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα». Το θέμα τον απασχόλησε τόσο πολύ που απέκτησε ένα κινητό μίας χρήσης και έδωσε εντολή στις επαφές του να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς email όταν συζητούσαν το θέμα.

-Στις 29 Ιανουαρίου 2020, ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ανακάλυψε μια ερευνητική εργασία που περιέγραφε τεχνικές πειραμάτων Gain Of Function που χρησιμοποιούνταν σε κοροναϊούς στο WIV οι οποίοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον SARS-CoV-2. Σύμφωνα με τον Andersen, η μελέτη έμοιαζε με ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή του κοροναϊού της Wuhan.

Ο Andersen και αρκετοί άλλοι ερευνητές, που αρχικά υποψιάζονταν εργαστηριακή διαρροή, άλλαξαν γρήγορα γνώμη, συμπτωματικά λίγες μέρες αφότου η κινεζική εταιρεία ακινήτων Evergrande έκανε μια μεγάλη δωρεά στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Το ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υγειονομικοί οργανισμοί των ΗΠΑ έχουν αιχμαλωτιστεί από το κύκλωμα δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί. Η πανδημία της COVID έχει επιβεβαιώσει τις μακροχρόνιες υποψίες για αυτό, και στη συνέχεια κάποιες καινούριες. Στις αιχμάλωτες υπηρεσίες, που τώρα περισσότερο ή λιγότερο λειτουργούν ανοιχτά ενάντια στα συμφέροντα του αμερικανικού κοινού, περιλαμβάνονται πλέον η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Έχουν επανειλημμένα εγκρίνει πειραματικά εμβόλια κατά της COVID με βάση το mRNA, παρά τα συντριπτικά στοιχεία ότι προκαλούν βλάβες και ελάχιστα έως καθόλου οφέλη. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), τα οποία είναι υπεύθυνα για όλη την έρευνα στον τομέα της βιοάμυνας των ΗΠΑ από το 2003, υπό την ηγεσία του Dr. Anthony Fauci, είναι επίσης μέρος αυτής της ομάδας.

Όπως αναφέρθηκε από το «Breaking Points with Krystal and Saagar», τα στοιχεία δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής και ότι ο Fauci, οι ερευνητές του Χάρβαρντ, η Κίνα, τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι εταιρείες τεχνολογίας, όλοι, συνεργάστηκαν για να το συγκαλύψουν. Στην έκθεσή του, ο Saagar εξετάζει το χρονοδιάγραμμα αυτής της συγκάλυψης, που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα U.S. Right to Know (USRTK) στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Χρονοδιάγραμμα της συγκάλυψης της εργαστηριακής διαρροής: Ιαναουάριος 2020

Στα μέσα Ιανουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του CDC, Dr. Robert Redfield, ιολόγος, εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα. Είπε στο «Vanity Fair» ότι κάλεσε τον Fauci, τον διευθυντή του Wellcome Trust, Jeremy Farrar, και τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, παροτρύνοντας τον καθένα από αυτούς να «εξετάσουν την υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο με εξαιρετική σοβαρότητα».

Στα απομνημονεύματά του, «Spike», ο Farrar σημείωσε επίσης ότι κυκλοφορούσαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αξιόπιστων επιστημόνων «που ισχυρίζονταν ότι ο ιός φαινόταν, σχεδόν, κατασκευασμένος προκειμένου να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα».

Το θέμα τον απασχόλησε τόσο πολύ, που απέκτησε ένα κινητό μίας χρήσης και έδωσε εντολή στις επαφές του να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς email όταν συζητούσαν το θέμα.

Στις 27 Ιανουαρίου 2020, ο Fauci υπενθύμισε ότι χρηματοδοτεί την έρευνα για τον κοροναϊό στο WIV μέσω της EcoHealth Alliance, η οποία μέχρι τότε συνεργαζόταν με το WIV στην έρευνα για τον κοροναϊό, τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Δύο ημέρες αργότερα (29 Ιανουαρίου) ο ιολόγος της Scripps Research, Kristian Andersen, ανακάλυψε ένα χαρτί που περιέγραφε τεχνικές πειραμάτων Gain Of Function που χρησιμοποιούνταν σε κοροναϊούς στο WIV και οι οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν τον SARS-CoV-2. Όπως αναφέρει το USRTK:

«Ο Andersen ανησυχούσε ότι ένας κοροναϊός νυχτερίδας μπορεί να έχει σχεδιαστεί για να μολύνει ανθρώπους, δείχνοντας τον τομέα δέσμευσης υποδοχέα και τη θέση διάσπασης της φουρίνης. Επισήμανε επίσης μια μελέτη πειράματος Gain Of Function που “έμοιαζε με ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή του κοροναϊού της Wuhan σε ένα εργαστήριο”».

«Ο Andersen βρήκε μια επιστημονική εργασία όπου ακριβώς αυτή η τεχνική είχε χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση της πρωτεΐνης ακίδας του αρχικού ιού SARS-CoV-1, εκείνου που είχε προκαλέσει το ξέσπασμα του SARS το 2002/3», έγραφε ο Farrar. «Το ζευγάρι γνώριζε ένα εργαστήριο όπου οι ερευνητές πειραματίζονταν για τους κοροναϊούς για χρόνια: το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, στην καρδιά της πόλης της επιδημίας».

Ο τίτλος αυτής της εργασίας είναι άγνωστος. Αλλά είναι σαφές ότι ένα έγγραφο του 2015 που περιελάμβανε μία εργασία πειράματος Gain Of Function με βάση τον SARS-CoV στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan φαίνεται να ανησύχησε τον Fauci λίγες μέρες αργότερα.

Η εργασία του 2015 είχε έναν συντομευμένο τίτλο: «SARS Gain of function». Ο Andersen και ο [ιολόγος του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ Edward] Holmes επικοινώνησαν μέσω μιας τηλεφωνικής κλήσης Zoom. «Γαμώτο, αυτό είναι κακό», είπε ο Holmes ως απάντηση στα ευρήματα του Andersen.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, ο Andersen έγραψε ένα email στον Fauci, δηλώνοντας ότι ο ιός φαινόταν αφύσικος σε εκείνον και σε άλλους τρεις ιολόγους που είχαν εξετάσει τη γενετική του αλληλουχία και ότι και οι τέσσερις «βρίσκουν ότι το γονιδίωμα δεν συνάδει με τα ισχύοντα της εξελικτικής θεωρίας».

Οι τρεις εν λόγω ιολόγοι ήταν ο Robert (Bob) Garry του Κέντρου Καρκίνου Tulane, ο Eddie Holmes από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και ο Michael Farzan, πρόεδρος του Ερευνητικού Τμήματος Ανοσολογίας και Μικροβιολογίας Scripps. Σύμφωνα με το βιβλίο του Farrar, ο Holmes ήταν εκείνη την εποχή 80% σίγουρος ότι ο ιός προερχόταν από εργαστήριο, ενώ ο Andersen υπολόγιζε τον κίνδυνο να προέρχεται από εργαστηριακή διαρροή μεταξύ 60% έως 70%.

Δύο ώρες αφότου ο Andersen του είπε τα άσχημα νέα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Fauci έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αναπληρωτή διευθυντή του NIAID, Hugh Auchincloss, λέγοντάς του ότι «είναι σημαντικό να μιλήσουμε αυτό το πρωί. Κράτα ανοιχτό το κινητό σου».

Επίσης, έδωσε εντολή στον Auchincloss να διαβάσει μια συνημμένη επιστημονική εργασία, που πιστεύεται ότι επρόκειτο για τη δημοσίευση του Nature του 2015, «A SARS-like Cluster of Circulation Bat Coronaviruses Shows Potential for Human Emergence», την οποία το NIH είχε χρηματοδοτήσει μέσω επιχορήγησης στην EcoHealth Alliance, και του είπε ότι «είναι πράγματα που θα πρέπει να γίνουν».

Αυτη η επιστημονική εργασία, με επικεφαλής την διευθύντρια του WIV, Zhengli Shi, περιέγραφε το πώς είχαν καταφέρει να συνδέσουν την πρωτεΐνη ακίδας ενός κοροναϊού με μια ραχοκοκαλιά (βάση) SARS-CoV. Είναι σημαντικό ότι οι συγγραφείς σημείωναν ότι ο επιπλέον πειραματισμός «μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος για να συνεχιστεί».

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Φεβρουάριος 2020

Λίγο πριν το μεσημέρι της 1ης Φεβρουαρίου 2020, ο τότε διευθυντής του NIH, Dr. Francis Collins, έστειλε με email μια προεκτυπωμένη μελέτη, που είχε συνταχθεί από την Shi, στον Fauci, περιγράφοντας αρκετούς κοροναϊούς, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζονταν RaTG13. Ο Collins πρόσθετε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι αυτή η εργασία χρηματοδοτήθηκε από το NIH». Στις 2 μ.μ., ο Fauci και ο Collins συμμετείχαν σε μια εμπιστευτική τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Farrar.

Άλλοι συμμετέχοντες ήταν οι Andersen, Holmes, Garry, ο ιολόγος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Andrew Rambaut, ο ιολόγος του Erasmus MC, Ron Fouchier, ο διευθυντής του τμήματος ιολογίας του Erasmus, MC Marion Koopmans, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ιολογίας στο Νοσοκομείο Charite, Christian Drosten, ο ιολόγος του German Primate Center, Stefan Pohlman, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Wellcome, Mike Ferguson, ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής του Wellcome, Paul Schreier, και ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Patrick Vallance.

Ο Dr. Robert Redfield δεν προσκλήθηκε, παρά τις προηγούμενες συζητήσεις του με τον Fauci και τον Farrar. Αργότερα εκείνο το βράδυ, κάποιος στην ομάδα (το όνομα έχει διαγραφεί) έστειλε email στην ομάδα (μόνο τα ονόματα των Farrar και Vallance δεν είναι σβησμένα) ρωτώντας: «Πρέπει να μιλήσουμε και για τη ραχοκοκαλιά. Όχι μόνο για την ένθεση, ε;». Αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό, καθώς οι επιστήμονες στο κάλεσμα μέσω zoom κατέληξαν να γράψουν μια εργασία που απέρριπτε τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής ως καθαρή ανοησία.

Την επόμενη μέρα, οι ιολόγοι αντάλλαξαν σκέψεις. Εκείνη την εποχή, αρκετοί στρέφονταν προς την άποψη ότι ήταν ένας κατασκευασμένος ιός. Ο Garry τόνιζε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ο SARS-CoV-2 θα μπορούσε να εμφανιστεί με φυσικό τρόπο και ο Farzan ήταν «προβληματισμένος εξαιτίας της περιοχής της φουρίνης» και δεν μπορούσε να εξηγήσει την παρουσία κάποιου τέτοιου «γεγονότος έξω από το εργαστήριο».

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Farzan ισχυρίζονταν ότι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2 θα μπορούσαν να εξηγηθούν καλύτερα από τη «κατ’ εξακολούθηση διέλευση του ιού μέσω καλλιέργειας σε ιστό… δημιουργώντας κατά λάθος έναν ιό που θα προετοίμαζε ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων μέσω της αύξησης της θέσης φουρίνης (από καλλιέργεια ιστού) και με την προσαρμογή στον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 μέσω επαναλαμβανόμενης διέλευσης».

Το να μιλάμε για διαρροή εργαστηρίου θα «βλάψει την επιστήμη γενικά»

Ο Fouchier, ο οποίος το 2011 ανησύχησε τον κόσμο τροποποιώντας τη θανατηφόρα γρίπη των πτηνών (H5N1) ώστε να εξαπλωθεί μεταξύ των κουναβιών, προειδοποίησε την ομάδα ότι η συνέχιση αυτής της συζήτησης «θα αποσπούσε άσκοπα την προσοχή κορυφαίων ερευνητών από τα ενεργά τους καθήκοντα και ότι θα έκανε περιττό κακό στην επιστήμη γενικά…».

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Collins είχε «πηδήξει στο βαγονάκι» του Fouchier. Έστειλε email στους Fauci, Farrar και στον αξιωματούχο του NIH, Lawrence Tabak, δηλώνοντας ότι «κατέληγε γρήγορα στην άποψη ότι μια φυσική προέλευση είναι πιο πιθανή» και ότι χρειαζόταν μια «ταχεία σύγκληση ειδικών σε ένα πλαίσιο που να εμπνέει εμπιστοσύνη» για να καταπνίξουν διάφορες «φωνές», δηλαδή μίας συνωμοσιολογίας που θα μπορούσε να κάνει «πιθανά μεγάλη ζημιά στην επιστήμη και τη διεθνή αρμονία».

Μέσα σε μια ώρα, ο Farrar διαβίβασε ένα άρθρο του ZeroHedge στους Fauci, Collins και Tabak, το οποίο συζητούσε τις ενθέσεις HIV που είχαν βρεθεί στον SARS-CoV-2. Περίπου 2,5 ώρες μετά από αυτό, το Twitter ανέστειλε το λογαριασμό του ZeroHedge.

Αν και δεν περιλαμβάνεται στο χρονοδιάγραμμα του USRTK, η ερευνήτρια δημοσιογράφος Ashley Rindsberg, τον Μάιο του 2022, ανέφερε μια περίεργη σύμπτωση που έλαβε χώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2020. Η Evergrande, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων στον κόσμο, η οποία έχει στενούς δεσμούς με το Κινεζικό Κομουνιστικό Κόμμα και είναι σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, δώρισε 115 εκατομμύρια δολάρια στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Ο κοσμήτορας του Χάρβαρντ, George Daley, έστειλε email στον Fauci εκείνο το πρωί, ενημερώνοντάς τον για τη συνάντηση του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Evergrande, Jack Zia, και τον υπέυθυνο υγείας, Dr. Jack Liu. Για άγνωστους λόγους, ο Daley ζήτησε από τον Fauci να μοιραστεί πληροφορίες «σχετικά με τις τρέχουσες προσπάθειες σας να συντονίσετε μια “απάντηση”». Ο Fauci και ο Collins τηλεφώνησαν στον Daley και τους αξιωματούχους της Evergrande την επόμενη μέρα.

Μόλις δύο ημέρες μετά από αυτό, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Farrar κυκλοφόρησε ένα πρόχειρο προσχέδιο αυτού που επρόκειτο να γίνει «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» («Η εγγύς προέλευση του SARS-CoV-2»), το οποίο αποδομούσε εντελώς κάθε πιθανότητα εργαστηριακής διαρροής. Είχε κάποια σχέση η δωρεά της Evergrande στο Χάρβαρντ, με τους επιστήμονες του ιδρύματος που ξαφνικά άλλαξαν τις απόψεις τους σχετικά με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής;

Σύμφωνα με το USRTK, «ο Holmes έστειλε στον Farrar τη σύνοψη μέσω email, σημειώνοντας ότι βασίζεται “στη θεμελιώδη επιστήμη και είναι εντελώς ουδέτερη όπως γράφτηκε. Δεν αναφέρει άλλες ανωμαλίες, καθώς αυτό θα μας κάνει να μοιάζουμε με χελώνες”». Ο Farrar σε εκείνο το σημείο δήλωνε ότι ήταν 50/50 σίγουρος όσον αφορά της θεωρία της εργαστηριακής διαρροής, ενώ ο Holmes ήταν 60/40 υπέρ μιας διαρροής από το εργαστήριο.

Ο Andersen, εν τω μεταξύ, σε εκείνο το σημείο άλλαξε τη μελωδία του και ενθάρρυνε τους επιστήμονες να ισχυριστούν ότι ο ιός ήταν «σύμφωνος με τη φυσική εξέλιξη», κάτι που ήταν εντελώς αντίθετο με την άποψή του μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, όταν είχε πει στον Fauci ότι «το γονιδίωμα δεν συνάδει με τα ισχύοντα από την εξελικτική θεωρία».

Την ίδια στιγμή που συνέβαιναν όλα αυτά, τα μέλη της ομάδας πίεζαν τον ΠΟΥ να συγκαλέσει μια επιτροπή προκειμένου να διερευνήσει την προέλευση του ιού. Όπως γνωρίζουμε σήμερα, αυτή η ομάδα ήταν προκατειλημμένη και τα συμπεράσματά της ήταν τόσο παράλογα που ο κόσμος την απέρριψε στο σύνολο της, αναγκάζοντας τον Ghebreyesus να κάνει πίσω και να υποσχεθεί μια νέα έρευνα.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Ian Lipkin, ιολόγος και καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Columbia και συν-συγγραφέας του «The Proximal Origin of SARS-CoV-2», έστειλε ένα email στους συνεργάτες του —Andersen, Rambaut, Holmes και Garry— δηλώνοντας τους την εναντίωση του στο επιχείρημα ότι η θεωρία της γενετικής τροποποίησης ήταν «καλά αιτιολογημένη», αλλά σημειώνοντας ότι αυτό «δεν εξαλείφει την πιθανότητα ακούσιας απελευθέρωσης μετά από προσαρμογή μέσω εργαστηρίου (WIV) στην κοινότητα». Συνέχισε, αναφέροντας ότι «δεδομένης της κλίμακας της έρευνας για τον CoV των νυχτερίδων που διεξάγεται εκεί (WIV) και του τόπου εμφάνισης των πρώτων ανθρώπινων κρουσμάτων, έχουμε έναν εφιάλτη με περιστασιακά στοιχεία να αξιολογήσουμε».

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Μάρτιος 2020

Σε ένα email στις 6 Μαρτίου 2022, ο Andersen ευχαρίστησε τους Farrar, Fauci και Collins για τις «συμβουλές και την ηγεσία» τους στην επιστημονική εργασία «Proximal Origin». Η μελέτη «The Proximal Origin of SARS-CoV-2» δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Medicine στα μέσα Μαρτίου.

Όπως προβλεπόταν, έλαβε μαζική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, με τίτλους όπως, «Ο κοροναϊός δεν ξέφυγε από ένα εργαστήριο: Εδώ είναι το πώς το γνωρίζουμε», «Μια για πάντα, ο νέος κοροναϊός δεν κατασκευάστηκε σε εργαστήριο» και «Συγγνώμη, Συνωμοσιολόγοι. Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η COVID-19 δεν είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα». Στις 26 Μαρτίου, ο Collins δημοσίευσε τη μελέτη ακόμα και στο blog του NIH αλλά δεν ανέφερε λέξη για τη δική του συμμετοχή.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Απρίλιος και Μάιος 2020

Αλίμονο, παρά τις καλύτερες προσπάθειες, και με όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να βοηθούν στην προώθηση της ψευδούς αφήγησης, οι «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με τον Sars-CoV-2, ότι δηλαδή είναι ένα βιολογικό όπλο που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, απλά δεν σταματούσαν –γεγονός που πιθανότατα κρατούσε τον Fauci και τον Collins ξύπνιους πολλές φορές τη νύχτα.

Σε ένα email στις 16 Απριλίου 2020 με τίτλο «Η συνωμοσία κερδίζει δυναμική», ο Collins ανέφερε στον Fauci, «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει το NIH προκειμένου να βοηθήσει στην καταστολή αυτής της πολύ καταστροφικής συνωμοσίας, όπου φαίνεται να αυξάνεται… Ήλπιζα ότι το άρθρο του Nature Medicine σχετικά με τη γονιδιωματική αλληλουχία του SARS-CoV-2 θα το διευθετούσε…».

Ο Fauci απάντησε, «Δεν θα έκανα τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι ένα γυαλιστερό θέμα που θα φύγει με τον καιρό [sic]». Ώρες αργότερα, ο Fauci πραγηματοποίησε μια συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, στην οποία ανέφερε τη μελέτη «Proximal Origin» που ο ίδιος βοήθησε να συνταχθεί, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι ο ιός προέκυψε με φυσική διαδικασία και ότι είναι «απόλυτα συμβατός με το άλμα ενός τρόπου μετάδοσης από ζώο σε άνθρωπο».

Την ίδια ημέρα, 16 Απριλίου, ο Holmes και ένας Κινέζος ερευνητής δημοσίευσαν επίσης το «A Genomic Perspective on the Origin and Emergence of SARS-CoV-2», στο οποίο υποστήριζαν ότι ο ιός RaTG13 δεν θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του SARS-CoV-2 επειδή η δειγματοληψία του έγινε από την επαρχία Yunnan της Κίνας ενώ η COVID-19 εμφανίστηκε στη Wuhan. Επιπλέον, θα χρειάζονταν 20 έως 50 χρόνια για να μεταλλαχθεί ο RaTG13 σε SARS-CoV-2.

Στις 5 Μαΐου 2020, ο Lipkin έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Chen Zhu, τον πρώην υπουργό Υγείας της Κίνας, εκφράζοντας τη βαθιά εκτίμηση του για τις «προσπάθειές σας στην καθοδήγηση και την ανταλλαγή μηνυμάτων» γύρω από την προέλευση της COVID-19.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: Ιούλιος και Αύγουστος 2020

Γρήγορα μετά τον Ιούλιο, και οι συγγραφείς του «Proximal Origin» είχαν ένα νέο πρόβλημα. Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του Science, Jon Cohen, αναφέροντας του «την παράξενη ιστορία του παρασκηνίου» της μελέτης «Proximal Origin».

Ο Cohen, με τη σειρά του, διαβίβασε το μήνυμα στον Holmes και τον Andersen, οι οποίοι, μέσα σε τρεις ώρες, συζήτησαν με τον Fauci και τον Farrar το πώς να απαντήσουν. Σύμφωνα με το USRTK, ο Cohen δεν κοινοποίησε δημόσια το email που έλαβε από τον πληροφοριοδότη, ούτε την απάντηση του Holmes. Ο Cohen επίσης δεν το χρησιμοποίησε ποτέ σε κάποιο άρθρο του.

Στις 19 Αυγούστου 2020, ο Fauci και ο Collins συζήτησαν και πάλι για τον τρόπο αντιμετώπισης των ειδήσεων που ασκούσαν έντονη κριτική. Μία από αυτές υπέθετε ότι ο ιός είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο. Άλλες δύο αναφερόντουσαν στις επιχορηγήσεις του NIAID στην EcoHealth Alliance. Παρά τα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τις διασυνδέσεις μεταξύ του NIH, της EcoHealth και του WIV, το NIAID επέκτεινε μια νέα επιχορήγηση στην EcoHealth και στο εργαστήριο του Andersen μόλις οκτώ ημέρες αργότερα.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: 2021

Οι προσπάθειες να διατηρηθεί σε χαμηλούς τόνους η θεωρία της εργαστηριακής διαρροής δεν πήγαν καλύτερα το 2021. Στα τέλη Μαρτίου 2021, ο ΠΟΥ δημοσίευσε την αναφορά προέλευσης της COVID, η οποία απέρριπτε τη θεωρία της διαρροής από εργαστήριο, αλλά οι αντιδράσεις ανάγκασαν τον Ghebreyesus να τονίσει ότι η έρευνα ήταν ημιτελής και ότι θα συνεχιζόταν.

Την 1η Ιουνίου, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήρθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας BuzzFeed μετά από κοινοποίηση τους μέσω του FOIA (Νόμος για την ελευθερία της πληροφόρησης), αποκάλυπταν ότι ο Andersen και άλλοι συγγραφείς της μελέτης «Proximal Origin» είχαν αρχικά κλίνει προς το ότι ήταν μια διαρροή εργαστηρίου και ότι ο Fauci και ο Collins είχαν συνδράμει και πιθανώς καθοδηγήσει στη σύνταξη της. Ο Andersen αρνήθηκε ότι το NIH είχε οποιαδήποτε σχέση με τη μελέτη και άρχισε να διαγράφει tweets εν μέσω αντιδράσεων.

Τον Ιούνιο, προέκυψαν επίσης ερωτήματα σχετικά με το γιατί το NIH διέγραψε τα πρώιμα γονιδιωματικά δεδομένα του SARS-CoV-2 από τη δημόσια βάση δεδομένων του. Η διαγραφή των δεδομένων αναφέρθηκε από τον εξελικτικό βιολόγο Jesse Bloom στην πλατφόρμα BioRxiv. Σύμφωνα με τον Bloom, οι Collins, Fauci, Andersen και Garry τον ενθάρρυναν να διαγράψει μία προεκτύπωση του άρθρου του, κάτι που αρνήθηκε να κάνει.

Χρονοδιάγραμμα συγκάλυψης: 2022

Το 2022, η συγκάλυψη άρχισε να αποκαλύπτεται. Τα έγγραφα FOIA (Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας) του BuzzFeed «έδειξαν έντονες ανησυχίες μεταξύ των συγγραφέων [της μελέτης Proximal Origin] σχετικά με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του γονιδιώματος», αναφέρει η USRTK. Ο Garry, όπως ο Andersen πριν από αυτόν, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προστατεύσει τον Fauci και τον Collins, επιμένοντας ότι δεν είχαν καμία σχέση με τη συγγραφή αυτής της έρευνας.

Την 1η Ιουλίου 2022, ο Lipkin, ένας από τους συγγραφείς της «Proximal Origin», βρέθηκε ξαφνικά ότι ήταν κάποτε εταίρος της EcoHealth Alliance, κάτι που δεν αναφέρονταν στην ενότητα της μελέτης με τις συγκρούσεις συμφερόντων.

Μέχρι το τέλος του μήνα, νέες εγγραφές σε μια βάση δεδομένων γονιδιώματος του NIH αποκάλυπταν ότι ο Holmes είχε επίσης μια συνεχή σχέση με το WIV, συμπεριλαμβανομένης της συλλογικής εργασίας για τον ιό RaTG13, και ο Holmes, όπως ο Lipkin, δεν το αποκάλυψε αυτό στην έρευνα «Proximal Origin».

Διαβαθμισμένες πληροφορίες μπορεί να αποκαλύπτουν εργαστηριακό ατύχημα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον ερευνητή δημοσιογράφο Paul Thacker, ο πρώην διευθυντής του CDC, Redfield, συζήτησε τις «εσωτερικές μάχες που έδωσε με τον Fauci» και ισχυρίστηκε ότι οι απόρρητες πληροφορίες «θα δείξουν ένα ατύχημα στο εργαστήριο στη Wuhan». Ο Thacker γράφει συγκεκριμένα:

«”Ο Tony κι εγώ είμαστε φίλοι, αλλά δεν συμφωνούμε καθόλου ως προς αυτά”, μου είπε ο Redfield. “Η πιθανότητα να έχει υπάρξει συνωμοσία είναι πραγματικά από την άλλη πλευρά. Η συνωμοσία είναι από τον Collins, τον Fauci και την συστημική επιστημονική κοινότητα που έχει ενεργήσει με τρόπο αντίθετο προς την επιστήμη”».

Μιλώντας μαζί μου από το σπίτι του στη Βαλτιμόρη, ο Redfield ανέφερε ότι «τα στοιχεία υπέρ ενός εργαστηριακού ατυχήματος στην Κίνα συνεχίζουν να συσσωρεύονται και αναμένει να δημοσιοποιηθούν περισσότερες απόρρητες πληροφορίες».

Σε σχετικές ειδήσεις, στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, η Επιτροπή Lancet δημοσίευσε επίσης την πολυαναμενόμενη έκθεσή της σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2 και δεν είναι αυτό που ήλπιζαν ο Fauci και οι φίλοι του. Αντίθετα, η έκθεση περιγράφει «την πιθανότητα η πανδημία της COVID-19 να προήλθε από ένα παθογόνο που διέρρευσε από ένα εργαστήριο…», ανέφερε ο «Independent».

Η έκθεση τονίζει ότι ενώ ο ιός θα μπορούσε να προέρχεται από μια φυσική διάχυση, θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι αποτέλεσμα διαρροής εργαστηρίου. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Jeffrey Sachs, έχει εκφράσει με ειλικρίνεια τις υποψίες του ότι ο ιός προέκυψε από ένα ερευνητικό πρόγραμμα που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ στην Κίνα. Ταυτόχρονα, η συνεχιζόμενη σε βάθος έρευνα εξακολουθεί να παρεμποδίζεται από το Κομουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Όπως ανέφερε ο Matt Ridley στην «The Telegraph»:

«Η Επιτροπή Lancet… κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “η προέλευση του ιού παραμένει άγνωστη” και ότι υπάρχουν οι “πιθανότητες τόσο της φυσικής διάχυσης όσο και της εργαστηριακής διαρροής και ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση”». Αυτό το συμπέρασμα έχει σημασία γιατί έγινε κάθε προσπάθεια προκειμένου να κλείσει το θέμα για την προέλευση της πανδημίας…

Η Επιτροπή Sachs επισημαίνει ότι πολλοί σχετικοί ιοί συλλέχθηκαν από νυχτερίδες και δημιουργήθηκαν από ένα εργαστήριο στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan σε συνεργασία με επιστήμονες στις ΗΠΑ τα χρόνια που προηγήθηκαν της επιδημίας. Αυτό το απλό γεγονός θέτει το εργαστήριο της Wuhan υπό υποψίες.

Περαιτέρω, ο SARS-CoV-2 περιέχει ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό που ονομάζεται θέση διάσπασης φουρίνης στο γονίδιο της ακίδας του που δεν συναντάται σε κανέναν άλλο ιό αυτού του είδους (τους σαρμπεκοϊούς). Πολλοί επιστήμονες παραδέχθηκαν νωρίς στην πανδημία ότι ήταν μπερδεμένοι σχετικά με το πώς θα μπορούσε να έχει αποκτήσει αυτό το χαρακτηριστικό με φυσικό τρόπο ο Sars-Cov-2, έχοντας και ελάχιστες άλλες μεταλλάξεις στο γονίδιο της ακίδας.

Πέρυσι εμφανίστηκε ένα έγγραφο που έδειχνε ότι επιστήμονες στη Wuhan και αλλού, το 2018, εξέταζαν το ενδεχόμενο να εισαγάγουν ακριβώς μια τέτοια θέση διάσπασης φουρίνης σε νεοανακαλυφθέντες σαρβεκοϊούς προκειμένου να δοκιμάσουν τη μολυσματικότητά τους στα ανθρώπινα κύτταρα…

Η ομάδα του Sachs επισημαίνει ότι «η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στη Wuhan για τη δημιουργία “χιμαιρικών” (υβριδικών) σαρμπεκοϊών και την εισαγωγή υλικού στο γονιδίωμά τους προέρχεται από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας με άλλους κοροναϊούς, και θα ήταν ωραίο… αν οι Αμερικανοί ερευνητές που συνεργάστηκαν με τη Wuhan να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με αυτά που γνωρίζουν».

Η Επιτροπή Sachs τονίζει επίσης ότι «καμία ανεξάρτητη, διαφανής και βασισμένη στην επιστήμη έρευνα δεν έχει διεξαχθεί σχετικά με τη βιογενετική ιών που μοιάζουν με τον Sars η οποία βρίσκονταν σε εξέλιξη πριν από το ξέσπασμα του Covid-19»…

Σταματήστε για να παρατηρήσετε πόσο σοκαριστικό είναι αυτό. Περίπου 20 εκατομμύρια είναι οι νεκροί εξαιτίας ενός νέου ιού στο ανθρώπινο είδος. Μια ισχυρή πιθανότητα είναι ότι προήλθε από εργαστηριακή έρευνα που γινόταν στην πόλη από όπου ξεκίνησε. Ωστόσο, τα σημειωματάρια και οι βάσεις δεδομένων από αυτό το εργαστήριο δεν έγιναν ποτέ διαθέσιμα, και πολλοί επιστήμονες και πολιτικοί δεν είναι καν διατεθειμένοι να επικρίνουν την κινεζική κυβέρνηση για αυτήν την έλλειψη συνεργασίας.

Ο λόγος που επικαλέστηκαν εξέχοντες δυτικοί επιστήμονες σε ιδιωτικά emails το 2020 ήταν ότι δεν ήθελαν να συζητήσουν μια πιθανή εργαστηριακή προέλευση του ιού επειδή αυτή η θεωρία θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία». Τι απέγινε όμως με την αναζήτηση της πραγματικής αλήθειας;

Όταν ο πολύπαθος λαός του Ισραήλ διαδήλωνε φωνάζοντας “Δολοφόνε…” στον Albert Bourla

Δύο ώρες και 60 χλμ μακριά από την Αθήνα, στην Ιερουσαλήμ την ίδια στιγμή ο CEO της Pfizer Αlbert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Isaac Herzog ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν

-Δολοφόνε, δολοφόνε, δολοφόνε…Criminal, criminal, criminal…

Τι είναι τελικά ο Αlbert Bourla;

Ένας ήρωας που σώζει την ανθρωπότητα από μία φυσικής προέλευσης πανδημία ή ακούσια συμμέτοχος σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όπου ένας κατασκευασμένος ιός πετάχθηκε εναντίον της για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια που στόχο έχουν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Δλδ τον έλεγχο της διάρκειας του βίου τους;

Ποια είναι η πραγματικότητα; Μήπως έχουμε να κάνουμε με μία θεωρία συνωμοσίας ή με μια πραγματική συνωμοσία;

Καθώς λοιπόν Ελλάδα και Ισραήλ βαδίζουν ολοταχώς σε πρόωρες εκλογές τα πολιτικά κόμματα ανησυχούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος Νικολακόπουλος.

Ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Pfizer, αποδέχθηκε το φετινό ετήσιο Βραβείο Genesis $1 εκατομμυρίου στην Ιερουσαλήμ το βράδυ της Τετάρτης, ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει τα κεφάλαια σε ένα προγραμματισμένο Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε.

 

Greek President Katerina Sakellaropoulou (R) awards the medal of the Golden Cross of the Order of the Redeemer, to Pfizer President and CEO Albert Bourla (L), at a special ceremony at the Presidential Palace, Athens, Greece. [ALEXANDER BELTES/EPA]

Ο Bourla, ο γιος των επιζώντων του Ολοκαυτώματος, οδήγησε την εταιρεία του να αναπτύξει το εμβόλιο Pfizer-BioNTech κατά του COVID-19 σε μόλις εννέα μήνες.

Σχεδόν 20 εκατομμύρια ζωές εκτιμήθηκε (;) ότι σώθηκαν από τα εμβόλια κατά του COVID-19 κατά τον πρώτο χρόνο που έγιναν διαθέσιμα.

Οργισμένοι Ισραηλινοί διαδηλώνουν έξω από το Θέατρο της Ιερουσαλήμ κατά του CEO της Pfizer

Το ετήσιο βραβείο, που απονέμεται από το 2014, απονέμεται σε «εξαιρετικά άτομα για τα εξαιρετικά επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη συνεισφορά τους στην ανθρωπότητα και τη δέσμευσή τους στις εβραϊκές αξίες»-μεταδίδουν οι Times του Ισραήλ.

Σε μια λαμπερή τελετή στην οποία συμμετείχαν περίπου 900 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Isaac Herzog και της συζύγου του, Michal, ο Bourla θυμήθηκε τους γονείς του, ανάμεσα σε μόλις 2.000 επιζώντες του Ολοκαυτώματος μεταξύ ενός προπολεμικού εβραϊκού πληθυσμού στην πόλη των 50.000 κατοίκων.

Αναφέρθηκε στη μητέρα του Sara, η οποία σώθηκε από ένα εκτελεστικό απόσπασμα με μια δωροδοκία δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσουν, επειδή επηρέασε την πορεία της ζωής του επιμένοντας πάντα ότι τίποτα δεν ήταν αδύνατο.

(Aυτό ακριβώς πιστεύουμε κι εμείς)

Επαινώντας τον Βοurla για τα επιτεύγματά του, ο Herzog είπε: «Δεν τον πτόησαν τα υψηλά διακυβεύματα, οι αρνητές, oι θεωρίες συνωμοσίας ή η πολιτική. Πίστευε στο εμβόλιο και επένδυσε κάθε ουγγιά του εαυτού του για να πραγματοποιήσει αυτό που φαινόταν τότε μια τραβηγμένη φαντασία. Το εμβόλιο αναπτύχθηκε με ταχύτητα ρεκόρ, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του αύριο για να συγκρατήσει με επιτυχία μια καταστροφική πανδημία».

Το Ισραήλ ήταν μια από τις πρώτες χώρες που εμβολίασε τον πληθυσμό του κατά του COVID-19, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο της Pfizer.

Σημειώνοντας την περηφάνια του που είναι και Εβραίος και Έλληνας πολίτης, ο Bourla ευχαρίστησε το Ισραήλ, το οποίο επισκέφτηκε για πρώτη φορά πριν από 45 χρόνια, για την παροχή εκτενών δεδομένων στην εταιρεία του σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Το Genesis Philanthropy Group ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια από τους ολιγάρχες Mikhail Fridman και German Khan με καταγωγή από την Ουκρανία και τον Petr Aven με τη ρωσική καταγωγή. Παρείχε μια μόνιμη δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση του Ιδρύματος Genesis Prize.


Και οι τρεις άντρες αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο του Genesis Philanthropy Group τον Μάρτιο μετά από κυρώσεις της Δύσης για τις σχέσεις τους με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ένας εκπρόσωπος του Ιδρύματος Genesis Prize τόνισε ότι η GPF ήταν μια «πλήρως ανεξάρτητη ισραηλινή εταιρεία κοινής ωφέλειας» και ότι «άτομα ή οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις» δεν έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτό.

 

Στα προηγούμενα επεισόδια>

Μετά από 40.000 νεκρούς εξαιτίας μίας κατασκευασμένης πανδημίας έρχεται η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ να μας επαναβεβαιώσει το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».


Σημειώνουμε ότι για πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν καθημερινά Ισραηλινοί πολίτες διαδήλωναν έξω από τη κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Νετανιάχου για μάλλον ανύπαρκτα σκάνδαλα συγκριτικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των Ελλήνων πολιτικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία θα ακολουθούσε συνοδευτικό τιτίβισμα της κ. Ακρίτα:

Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο>

Πάνω από 40.000 Ελληνικές οικογένειες περιμένουν κάποιον δικό τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.


Χιλιάδες από αυτές τις σκιές που σαλεύουν στο αιώνιο σκοτάδι έχουν και τη δική σας υπογραφή. Της οικογένειας Πλεύρη-δια μέσω της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων.

30.000 και πλέον είναι οι νεκροί ενός κατασκευασμένου ιού COVID-19 o οποίος προαναγγέλθηκε και κατασκευάστηκε για να ελεγχθούν τα βιομετρικά δεδομένα των ανθρώπων μέσω των επίσης προκατασκευασμένων εμβολίων. Εκτός από τους 30.000 νεκρούς του προκατασκευασμένου ιού έχουμε και 10.000 νεκρούς από τις παρενέργειες των άθλιων εμβολίων τα έγγραφα της αδειοδότησης των οποίων η Pfizer επιχείρησε να τα κρατήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια αλλά χάρη στον νεαρό Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri (ο θαυμασμός μου και η αγάπη μου στον Εβραικό λαό είναι δεδομένα) τα έγγραφα με τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων της που η ίδια αναγκάσθηκε να καταγράψει άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Θα ακολουθούσε ο επίσης Εβραικής καταγωγής σπουδαίος καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs, ο οποίος επίσης μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19.

Συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχουν και δήθεν κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι έσπευσαν ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψουν έρευνα για την δήθεν φυσική προέλευση του ιού. Ένας από αυτούς ενέπλεξε και τον αθώο αρχικά Κυριάκο στο έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

O νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που μετά από δικαστική αγώνα ανάγκασε τον FDA να δημοσιοποιεί τις πρώτες σελίδες από τα 400.000 έγγραφα που η PFIZER επιχείρησε να διατηρήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια!


Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ένα από τα διαγγέλματά του είπε ότι το εμβόλιο είναι το κατά κεφαλήν χρέος του Έλληνα υπονοώντας και το χρέος των 400 δις της χώρας μας. Αλλά πέρα από το ελληνικό και το παγκόσμιο χρέος των 400 τρις ήταν οι νοσηροί εγκέφαλοι που κατέστρωσαν το σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού διά μέσω της κατασκευασμένης πανδημίας.

Ο Κυριάκος λοιπόν αιφνιδιασμένος και έντρομος άρχισε να ακολουθεί τις οδηγίες. Κι εάν ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός είχε αρχικά άγνοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για κουλτούρα εμβολίου την οποία πρέπει αν αποκτήσουν οι Ελληνες πολίτες, από που δέχθηκε ταχύρρυθμα μαθήματα; Για τον ανύπαρκτο Ανδρουλάκη έχουμε ήδη κάνει τις επισημάνσεις μας.

O επίσης Εβραικής καταγωγής καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19

O νεαρός Θάνος Πλεύρης σε δράση την ώρα που η συγχωρεμένη μητέρα του έκανε συλλογή από ακίνητα

 

Το άθλιο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υπηρετήθηκε μέσα από την τρομολαγνεία συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Εσείς λοιπόν κ. Πλεύρη που χθες βράδι δηλώσατε ανήσυχος για την οικογένειά σας η οποία ποτέ δεν θα πεινάσει ακόμη και εάν χρειαστεί να εκποιήσει τα 32 ακίνητα που κληρονομήσατε από τη μητέρα σας, η οποία όταν εσείς κυκλοφορούσατε (παρέα με τον Βορίδη) με τσεκούρια εκείνη συγκέντρωνε ακίνητα (το διαχρονικό πάθος του Έλληνα) παρότι ο εντολέας σας υποστηρίζει ότι δεν θα μας ανήκει τίποτε και θα είμαστε ευτυχείς-γύρευε τι είδους μεθαδόνη εμπεριέχουν (ανάμεσα στα άλλα) τα σκευάσματά τους-θα πρέπει να αναλογισθείτε πως ζούνε οι οικογένειες των υγειονομικών που απολύσατε για να δείξετε τους βαθμούς της θανάσιμης υπακοή σας.


Λοιπόν έχουμε 40.000 ελληνικές οικογένειες που περιμένουν ένα μέλος τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.

Χιλιάδες από αυτές τις απώλειες κουβαλάνε τη σφραγίδα του τρόμου και της υποχρεωτικότητας που φέρνει και τη δική σας υπογραφή κι αυτό μάλιστα τη στιγμή που ο Ένας είχε μιλήσει για “παραστράτημα-εκτροπή” και είχε ζητήσει πολύ νωρίς να σταματήσει όλο αυτό…

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη; Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; Την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη φωτογραφίζουν Εβραίοι επιζήσαντες του Αουσβιτς καθώς ένας κατασκευασμένος ιός COVID-19 έρχεται να επιβάλει τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Οι ιστορικές μνήμες των ανθρώπων που επέζησαν της Κόλασης ξυπνούν.

TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Vera Sharav in her home.

Καθώς και ο πλήρως εμβολιασμένος Ηλίας Νικολακόπουλος έφυγε ξαφνικά, καθώς ο κλοιός σφίγγει παγκοσμίως για τους εμπνευστές του σχεδίου ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η ιστορική μνήμη ξυπνάει σε ανθρώπους που έχουν βιώσει το Ολοκαύτωμα. Ανάμεσά τους δύο σπουδαίες Εβραίες> Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

 

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου