Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ρόδος: Σοκάρει ο βιασμός ανηλίκου - Οι δύο Πακιστανοι τον κρατούσαν και ο τρίτος Πακιστανός τον βίαζε!




Police-Voice blog ➤ 


Η τελευταία πράξη του εφιάλτη του 17χρονου θα παιχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων...

Γιασεξουαλική κακοποίηση αλλά και παράνομη κατακράτηση ανήλικου ομοεθνή του πριν από τέσσερα χρόνια στη Σορωνή, κατηγορείται 45χρονος Πακιστανός ο οποίος αύριο θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην υπόθεση φέρονταν να εμπλέκονται και άλλα τρία άτομα επίσης Πακιστανοί για τους οποίους μάλιστα είχαν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος των ομοεθνών του ο ανήλικος Πακιστανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί διέμεναν και εργάζονταν στη Σορωνή, τόπο τον οποίο επέλεξε να μείνει και ο 17χρονος (τότε) Πακιστανός καθώς μπορούσε ευκολότερα να βρει δουλειά. Όπως ο νεαρός κατήγγειλε στους αστυνομικούς, αρχές Μαΐου 2010 βραδινές ώρες, ο 45χρονος και ο 30χρονος τον μετέφεραν με το ζόρι σε ερημική τοποθεσία, όπου εκεί βρίσκονταν ο 25χρονος και ο 33χρονος και αφού τον ακινητοποίησαν ο πρώτος εξ αυτών, τον βίασε.

Στη συνέχεια ο 45χρονος και ο 30χρονος τον μετέφεραν σπίτι τους σε αγροτική περιοχή όπου παρά τη θέληση του τον κράτησαν δεμένο και κλειδωμένο, ώστε να τον εμποδίσουν να καταγγείλει το περιστατικό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως όταν τελικά ο 17χρονος κατάφερε να ξεφύγει, αναχώρησε από το νησί και πήγε στην Αθήνα όπου έκανε τη σχετική καταγγελία.

Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου