Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΩΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ...

Το ελληνικό κράτος είναι ανύπαρκτο! Υποτελές και ραγιαδίστικο ακόμη και στο γυφτοσκοπιανό κρατίδιο. Δείτε πώς οι γυφτοσκοπιανοί υποχρεώνουν τους Έλληνες να βάλουν την υπογραφή τους και να τους αναγνωρίσουν ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" αλλιώς δεν περνούν τα σύνορα και τους ...στένουν πακέτο πίσω! 
Την εξοργιστική περίπτωση μας την διηγείται ο αναγνώστης μας Γιάννης Νέστορας:

Δυστυχως ειχα την εμπειρια να ταξιδεψω και γω στο ξακουστο κρατιδιο των Σκοπιων, αρκετες φορες, ως ενδιαμεσο σταθμο, πηγαινοντας κυριως για ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ(ΣΕΡΒΙΑ).
Καποια στιγμη ταξιδευαμε με φιλους στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ για το ΕUROBASKET 2005 (η Εθνικη ειχε κατακτησει το πρωταθλημα).
Μεσα στο τρενο κι ενω ειχαμε περασει το μεθοριακο σταθμο Γευγελης, σκαει μυτη ενας σκοπιανος τελωνιακος υπαλληλος με στολη και μας μοιρασε χαρτακια προς συμπληρωση. Ενα τετοιο χαρτακι σας επισυναπτω για να δειτε
την ΑΥΘΑΡΕΣΙΑ και την ΑΝΟΜΙΑ του κρατιδιου των Σκοπιων. Κοινως εχουν "γραμμενη" κανονικα την Ελληνικη κυβερνηση εδω και πολλα χρονια. Αν δε συμπληρωσεις το χαρτακι-φακελλωμα, τοτε δε μπορεις να περασεις στη χωρα τους. Εμεσα σου ζητουν ν αναγνωρισεις την "REPUBLICA MACEDONIA".
Ας τα βλεπουν αυτα οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ που κυβερνουν(μαλλον μας κυβερνα το κρατιδιο των σλαβογυφτων τελικα).

Ευχαριστω για τη φιλοξενια.
Νεστορας Γιαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου