Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ


Γράφει: ο Δημοσιογράφος-Οικονομολόγος-M&A’s Business Expert-Liquidator-Broker-Real Estate Dealer ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ 
Ολοταχώς προς το χρηματιστηριακό κράχ της Wall Street από το 2016 έως το 2019! Το 2020 ξεκινά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Το 2025 έρχεται η παγκόσμια ανάπτυξη και η ειρήνη!

Ανάκαμψη δεν θα υπάρχει ποτέ στην παγκόσμια οικονομία. Αντίθετα οι κυβερνήσεις και οι ξένοι χρηματοπιστωτικοί και χρηματιστηριακοί οίκοι βλέπουν μια υποτυπώδη - προσωρινή σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και των χρηματιστηρίων διεθνώς. Με πίστωση οι επενδυτές και το παγκόσμιο κεφάλαιο στρέφεται σε τοποθετήσεις ομολόγων και μετοχών ώστε να παρατείνουν την σταθερότητα και την τωρινή κατάσταση στα χρηματιστήρια και στις αγορές και για να μην έρθει το κράχ στην Wall Street νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η φούσκα θα σκάσει! Το 1929 έγινε ότι έγινε και μετά ήρθε ο παγκόσμιος πόλεμος. Το ίδιο σενάριο θα επανέλθει και το 2016-1019. Για δύο λόγους! Πρώτος λόγος είναι ο υπερπληθυσμός της γής που πρέπει να πεθάνει κατά τα 2/3. 

Και ο επερχόμενος αποικισμός των πλανητών του ηλιακού συστήματος β.) Οι νέες τεχνολογίες που βρίσκονται στα εργαστήρια των R&D Centers των πολυεθνικών εταιρειών του 21ου αιώνα και οι τεχνογνωσίες των Think Tanks των μεγαλυτέρων πανεπιστημίων και καλυτέρων του κόσμου. Οι τεχνολογίες αυτές είναι για παράδειγμα: Η αντιβαρύτητα, η νανο-τεχνολογία, η διαστημική επιστήμη, οι νέες μέθοδοι παραγωγής ενέργειας, οι νέες τεχνολογίες Η/Υ και της Ρομποτικής, η αποίκηση των πλανητών του ηλιακού διαστήματος και της Σελίνης, της Ευρώπης και του Άρη και η επαφή με εξωγήινους; Πολιτισμούς αλλά και η αποίκηση του ανθρωπίνου γένους στον Σείριο και σε άλλα ηλιακά διαστήματα του γαλαξία μας. Από πλευράς οικονομικής άποψης πρέπει να ανανεωθεί ο οικονομικός κύκλος του σπιράλ της παγκόσμιας οικονομίας. Το Φλεβάρη του 2014 ή θα επιμηκυνθεί το όριο του χρέους των ΗΠΑ προς την FED ή θα πτωχεύσει το δολάριο. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανισορροπίες προς την παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική και γεω-στρατηγική. Οι ανταγωνιστικές χώρες όπως η Κίνα και Αργεντινή-Βραζιλία και η Ρωσία και η Ινδία και το Ιράν και η Ιαπωνία και οι Αραβικές χώρες σε σχέση με την αναπτυγμένη Δύση, δηλ. τις ΗΠΑ και Καναδά και την Ε.Ε. ελέγχουν τις G-7 χώρες με τα ομόλογα και με τις μετοχές και υπάρχει ανταγωνισμός FOREX νομισμάτων τους σε σχέση με το δολάριο. Δεν είναι πλέον βέβαιο ότι το δολάριο ΗΠΑ θα αποτελεί για πάντα το διεθνές νόμισμα και πληρωμής πρώτων υλών και του πετρελαίου και των τροφίμων. Με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να ακριβύνουν ακόμη περισσότερο, και οι πρώτες ύλες και τα πολύτιμα μέταλλα και κυρίως ο χρυσός έως το 2019 θα φτάσει στα επίπεδα των 2.550$ / ουγγιά για παράδειγμα και το πετρέλαιο στα 233$/βαρέλι. Η ενέργεια και οι μεταφορές στις επιχειρήσεις θα αποτελέσουν ολιγοπώλιο και έτσι θα ακριβύνουν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα των επιχειρήσεων. Όλο αυτό το σκηνικό θα φέρει την παγκόσμια ύφεση μετά από το κράχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. 
Ρευστοποιήσεις και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων θα γίνονται και πτωχεύσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον μεσαία κοινωνική τάξη και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά μόνον πολυεθνικές μεγάλες τράστ ιμπεριαλιστικές εταιρείες. Τα δύο επόμενα χρόνια, δηλαδή το 2014-2015 τα κράτη θα προετοιμαστούν μέσω της υπερβολικής φορολόγησης των λαών για το παγκόσμιο κράχ και για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ήδη η ΕΕ αλλάζει πολιτική στα σύνορα, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και σε θέματα κοινής αμυντικής πολιτικής και αστυνόμευσης με την ελληνική προεδρία του Σαμαρά. Οι μετοχές των περισσοτέρων χρηματιστηρίων δεν θα έχουν αξία πλέον, όπως τα ακίνητα και η γή και όπως τα ομόλογα και τα παράγωγα προϊόντα. Στα επόμενα δύο χρόνια το διεθνές κεφάλαιο θα πιέσει τις πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα και τις αξίες τροφίμων και ποτών στα χρηματιστήρια αλλά και όλες τις πρώτες ύλες και τα βιομηχανικά ΝΕ ΜΕΤΑLLS μέταλλα να πέσουν όσο γίνεται κάτω στις τιμές τους για να επενδύσουν σε αυτά μετά το 2016 που θα έρθει το παγκόσμιο οικονομικό κράχ σε όλη την γή και με αρχή το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ο στόχος τους μάλιστα, όπως του Σόρος και του Ρότσίλντ είναι να κατεβάσουν τα πολύτιμα μέταλλα στα χαμηλότερα επίπεδα. ‘Όπως ο χρυσός πρέπει να πέσει έως τα 800$/ουγγιά από τα 1250$/ουγγιά που είναι τώρα. Η γή και τα οικόπεδα και τα σπίτια και τα ακίνητα θα κατάσχονται (λόγω των κόκκινων δανείων) σε όλες τις χώρες υπέρ των τραπεζιτών και από την εφορία για ένα κομμάτι ψωμί και για ένα ακόμη χρέος των 100 Ευρώ από τους πολίτες ώστε μετά από τον πόλεμο να αναδιανεμηθεί σε τσιφλικάδες και σε εταιρείες διαχείρισης Real Estate. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου από το πανεπιστήμιο Ρούσβλεντ του Σικάγο όπου εκεί έκανα τα μεταπτυχιακά μου το έτος 2000, ο πόλεμος θα διαρκέσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια και θα τελειώσει περίπου το έτος 2022-2023. Θα είναι βιοχημικός. Και με μολυσμένα και με μεταλλαγμένα τρόφιμα και ποτά και με πειραγμένο νερό θα πεθάνει και θα αρρωστήσει το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της γής περίπου με τις αρρώστιες και με τις διάρροιες. Και από την πείνα και την ανέχεια και την φτώχεια. Κυρίως στις αναπτυσσόμενες τριτοκοσμικές χώρες που είναι έντονο το πρόβλημα. Ο πόλεμος θα έχει δύο στρατόπεδα. Το στρατόπεδο της ΕΕ μαζί με τις χώρες του ΝΑΤΟ με επικεφαλή την Αγγλία και το Ισραήλ και τις ΗΠΑ και τον Καναδά και Αυστραλία. Και από την άλλη όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής με επικεφαλής τις χώρες του Ιράν, Ιράκ, Ινδία, Βόρεια Κορέα, Κίνα και κυρίως με την Ρωσία. 
Είναι βέβαιο σύμφωνα με το Ρούσβελτ ότι η νίκη του πολέμου ανήκει στον Βλάντιμίρ Πούτιν με την υπεροπλία του και στους συμμάχους του. Ο πόλεμος θα σκοτώσει ένα άλλο 1/3 του συνολικού πληθυσμού της γής από τεχνικούς σεισμούς και τσουνάμι με το σύστημα ΧΑΡΠ και με τα Χάρικέν και τα Τορνάντο και με τον έλεγχο του καιρού. Αλλά θα σκοτώσει το 1/3 αυτό κυρίως με τις πυρηνικές βόμβες που θα ριχτούν στις μεγάλες πόλεις. Έπειτα από τον πόλεμο η ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο και η μετανάστευση στους διάφορους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και σε άλλα ηλιακά συστήματα θα είναι βέβαιη. Όπως και η μακροχρόνια ειρήνη για περίπου για τα επόμενα και περισσότερα από 150 χρόνια. Ο πόλεμος θα καταστρέψει τον πολιτισμό και την ηλεκτρονική τεχνογνωσία! Αλλά το Ρούσβελντ περιμένει να διαλυθούν οι δορυφόροι και τα ηλεκτρονικά συστήματα της γής από τις ηλιακές καταιγίδες και τα πλάσματα του ηλίου! Ο πληθυσμός που θα επιβιώσει υπολογίζεται ότι θα είναι μόνο στο 1 δις άνθρωποι έως 400.000.000 εκατομμύρια. Στην γή θα παραμείνουν μόνο 400.000 που αυτοί αποτελούν την ελίτ και θα μένουν σε καταφύγια υπόγεια και σε διαστημικούς σταθμούς και σε κιβωτούς-πλοία! To 2015 θα υπάρχει μόνο ένα παγκόσμιο νόμισμα δηλαδή το Global $ (dollar) που θα είναι ψηφιακό σε ηλεκτρονική μορφή και σε τσιπάκι στο χέρι των ανθρώπων.
Δείτε: www.cvtsirigotis.blogspot.com
www.tsirigotisgiannis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου