Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Χουάρες η πόλη των νεκρών γυναικών...Το έγκλημα ακόμη συνεχίζεται(άρθρο σόκ!) και βίντεο.

Η Χουάρες είναι μία απο τις μεγαλύτερες πόλεις του Μεξικού με πληθυσμό 1.500.000
κατοικους. Συνορεύει σε απόσταση αναπνοής  με το Τέξας και είναι η αφετηρία για χιλιάδες Μεξικανούς λαθρομετανάστες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στην Αμερική. Στο Χουάρες μέτα την συνθήκη της ΝΑFTA (διεθνής οργανισμός εμπορίου) εγκαταστάθηκαν οι πολυεθνικές δημιουργώντας τεράστια εργοστάσια τα επονομαζόμενα maguiladoras, αφου  εκεί τα εργατικά χέρια ήταν φθήνα και τα ωράρια εξαντλητικά και συνεχόμενα.

 Τα εργοστάσια αυτά λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, και οι βάρδιες ειναι εναλλασόμενες. Η διεύθυνση των εργοστασίων επιλέγει κατά κύριο λόγο γυναίκες, γιατι αύτες κατά την άποψη τους δέν συνδικαλίζονται όπως οι άντρες, και είναι πιο ανέκτικες στίς πιέσεις της εκάστοτε εταιρείας.

Σ αυτήν την πόλη απο το 1994 μέχρι σήμερα πραγματοποιούντε φοβέρα εγκλήματα είς βάρος χιλιάδων γυναικών(δέν υπάρχει σταθερός αριθμός για τα θύματα αφού συνεχώς αυξάνονται) που δουλεύουν σε αυτά τα εργοστάσια και οχι μόνο. Μικρά παιδία γένος θυληκού και νεάρες γυναίκες με ωραίο παρουσιαστικό  εως και 38 ετων βιάζονται και μετά θανατώνονται με φρικιαστικό και καθορισμένο τρόπο.

Δήλαδη αφού τις απαγάγουν απο τους δρόμους  μέτα απο τις νυχτερινές βάρδιες, τις βιάζουν και μέτα τις στραγκαλίζουν αφού πρώτα τις έχουν χτυπήσει ανελέητα! Απο τα θύματα τις περισσότερες φορές λείπει η αριστερή θήλη απο δάγκωμα η το δέξι στήθος, και βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης μετα απο μέρες η και μήνες, χωρίς ιστούς και μάτια, με σπασμένα κόκκαλα και παραμορφωμένες ,σε σημείο που να μην μπορούν να αναγνωριστούν απο τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Η αστυνομία είναι ανίκανη να καταπολεμήσει αυτο το τεράστιο έγκλημα, και η κρατική χανή επισης. Πολλοί μιλούν και για συγκάληψη του εγκλήματος απο αστυνομία και κράτος μαζί. Αφου το Μεξικό είναι απο τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που κυριαρχεί η διαφθορά και το εμπόριο ναρκωτικών. Για να κατευνάσει την λαική οργή η αστυνομία σε κάποια φάση συνέλαβε δύο οδηγούς λεοφωρίου και τους κατηγόρησε για το θάνατο οκτώ γυναικών που βρέθηκαν σε έναν ομαδικό τάφο λίγο πιό έξω απο την πόλη. 'Οποιος παρακολούθησε την υπόθεση είναι εμφανές οτι οι άνθρωποι αυτοί είναι αθώοι, και εξαναγκάστηκαν να ομολογήσουν ένα έγκλημα που δεν έκαναν ποτέ.
 Ο ένας εξ αυτών σήμερα δεν ζεί, πέθανε μέσα στην φυλακή σε μία ιατρική επέμβαση ρουτίνας, και ο άλλος βρίσκεται ακόμη μέσα και έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

 (Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΕΙΑΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ)



Όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα απόδωσαν τους φόνους στο κάρτελ ναρκωτικών που εδρεύει σε αυτην την πόλη,και χρησιμοποιεί αυτα τα κορίτσια σαν συνοδούς στα διάφορα αλισβερίσια που γίνονται .

Άλλοι πάλι μίλησαν για μια ομάδα πλουσίων που ίσως να έχει σχέση με τα εργοστάσια και με την Αμερική, και που κανένας δεν μπορεί να τους ακουμπήσει λόγο της οικονομικής τους επιφάνειας.

Όσων αφορά το καρτέλ ναρκωτικών, δεν μπορεί σε καμοιά περίπτωση να συνδιαστούν με αυτό οι θανάτοι ανήλικων κοριτσιών έξι και εφτά χρόνων. Ποιός λοιπόν σκοτώνει με τρόπο σχεδόν τελετουργικό νεαρές γυναίκες, και μικρά παιδιά; Ποιοί είναι αυτοί, γιατί σίγουρα δεν είναι ένας, που δολοφονούν πάνω απο 25 χρόνια χωρίς να τους ενοχλεί κανείς;


'ΟΛΟΙ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ  ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. TO BLOG ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ Κ ΕΔΩ
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Κ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου