Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

OI ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ....ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

Όσο υπάρχει ψυχή που αλληλεπιδρά σε αυτό τον κόσμο υπάρχει και Εγώ. Έτσι, αρχής γενομένης τότε, όταν σχηματιζόταν το εδώ σύστημα, ο μεγάλος Αρχαίος, φρόντισε μέσα από τη Συνειδητότητα που από το χαοτικό της πεδίο (όπου είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτός), να μεταβιβάσει πληροφορίες και σε άλλα όντα ώστε να τους πείσει να παραμείνουν εδώ. Ένοικους. Τους εκπεσόντες αγγέλους. Αυτοί με τη σειρά τους, βρίσκουν τους κατάλληλους ανθρώπους, οι άνθρωποι οργανώνουν ομάδες ή συνασπισμούς, παγιδεύουν τις ανώριμες ψυχές, δυναμώνουν το Εγώ τους, και το Εγώ με τη σειρά του αναλαμβάνει να δημιουργήσει την τελική παραπλάνηση στην ψυχή, με ενίσχυση της πληροφορίας περί του υλικού κόσμου, ώστε αυτή να παραμείνει με τη βούλησή της στο χώρο του αισθητού κόσμου.


Τότε, αφού η ψυχή, μετά το θάνατο του σώματος εγκλωβιστεί στην πέμπτη διάσταση μπορούν να τη διαχειριστούν με την ησυχία τους. Διότι είναι αδύνατον για κάθε βιολογικό σώμα να περάσει σε ένα ενεργειακό χώρο όπως της τέταρτης ή πέμπτης διάστασης. Εδώ ξεκινάει η παραπληροφόρηση για την πέμπτη διάσταση. Μέσα από τους «οργανωμένες ομάδες» έπεισαν (και έχουν πείσει) ένα μεγάλο μέρος οπαδών τους, ότι ο πλανήτης εισέρχεται σε μια περίοδο όπου θα ανοίξει η πέμπτη διάσταση, η οποία προσφέρει πνευματική ανέλιξη της ψυχής. Με όλες αυτές τις αναρτήσεις που έχω πλέον γράψει, ο αναγνώστης πια έχει όλα τα δεδομένα να αντιληφθεί, ότι όλο αυτό είναι απλά μια απάτη. Διότι, η πέμπτη διάσταση, ήταν πάντα εκεί, πάντα εκεί θα είναι, και πάντα θα είναι ανεξάρτητη της ανέλιξης της ψυχής του, μιας και είναι απλά η είσοδος και η έξοδος από τον κόσμο μας. Παρόλα αυτά τον έπεισε όμως, ότι αν κάποιος αποτύχει να το πετύχει αυτό με πνευματικό τρόπο, αυτοί θα τον βοηθήσουν ώστε να περάσει το σώμα του στην πέμπτη αυτή διάσταση, με μηχανικό τρόπο.

Πως; Με τις γνωστές κάψουλες ανέλιξης, τις οποίες μάλιστα, ενημέρωσαν τους οπαδούς τους ότι κατασκεύαζαν στην έσω γη (!!!!!). Με τις κάψουλες αυτές δηλαδή, οι αδελφότητες, από την αρχή του σεναρίου γνώριζαν τον σκοπό της ύπαρξής τους. Ενημέρωσαν τους οπαδούς τους ότι, η κλωνοποίηση του ανθρώπου έχει ξεκινήσει, ότι αυτό είναι αδύνατον να ανατραπεί και ότι όπως τότε πριν χιλιάδες χρόνια στην Ατλαντίδα, έτσι και τώρα, οι κλώνοι αυτοί, θα μπορέσουν να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Και έλεγαν αλήθεια. Μια αλήθεια που η ανάγκη των ανθρώπων για προστασία και αγάπη, τους οδηγούσε στην αποδοχή οτιδήποτε άκουγαν από αυτούς.

Οι κλώνοι είναι έτοιμοι. Υπάρχουν ήδη πειραματικά μοντέλα που έχουν βγει σε κυκλοφορία. Οι κλώνοι αυτοί, έχουν αντί ψυχής, ένα ενεργειακό λειτουργικό σύστημα (software) το οποίο βασίζεται σε σύνθεση αμινοξέων. Αντί δηλαδή πυριτίου χαλαζία που έχουν οι υπολογιστές, οι κλώνοι έχουν ένα πρωτοποριακό υπόστρωμα αμινοξέων (παρόμοια με το DNA), το οποίο όμως είναι περιορισμένου χρόνου ζωής και δυναμικότητας. Οι παρατηρητές δηλαδή που είναι κλώνοι, μπορούν να αισθανθούν τον κόσμο γύρω τους αλλά αδυνατούν να διαχειριστούν την ενέργεια της ζωτικότητας κι έτσι πέφτουν σε κατάσταση αστάθειας και καταστρέφονται σχετικά σύντομα.

Έτσι έχουμε τους κλώνους, έχουμε απομονώσει τις ψυχές και την ζωτικότητα, τις έχουμε αποθηκεύσει σε ειδικούς χώρους για να τις χρησιμοποιήσουμε όταν θέλουμε, τι μας μένει; Τι παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα για να υλοποιηθεί; Η εμφύτευση της ψυχής στον κλώνο. Πως το είχαν πετύχει αυτό στην Ατλαντίδα; Με επίκληση… Δηλαδή ιερουργικά… Έχετε όλες τις πληροφορίες πλέον… Τι μένει να κάνουν; Μα φυσικά… Να ορίσουν μια νέα επίσημη θρησκεία η οποία να περικλείει τις συγκεκριμένες ιερουργίες και να αρχίσουν να ιερουργούν στο όνομα του μεγάλου Αρχαίου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου