Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ; Α’

Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα! Όλα αυτά και άλλα πολλά θα βρούμε σ’ αυτό το άρθρο, που όχι μόνον θα μας ενημερώσει αλλά και θα μας καταπλήξει…

Μετεωρολογικός Πόλεμος μέρος 1ον διάβασε το 2ον ΕΔΩ
Άρθρο του Ιων Μάγγου στο περιοδικό Αβατον το 2006 και στο www.miastala.com το 2010 με 200.000 προβολές, 30 λεπτά παραμονή στην σελίδα, και 80.000 αναδημοσιεύσεις σε blog Ελληνικά και ξένα.

Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα μας) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω.
Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό (εικ.1 και εικ. 1Α) που αφήνουν πίσω τι είναι; (εικ 1Β και 1C). Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας.
Πώς πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;
Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σάς κάνει για πρώτη δόση; (περσινή ανακοίνωση δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου).
Τι λέω; Γιατί, μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας (αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation κλπ); Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χε,χε,χε) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!
Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς ένα χρόνο πριν χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ.2). Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.
Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA).
Φυσικά το θέμα είναι τεράστιο και αφορά ιδιαίτερο άρθρο. Πάντως θυμηθείτε το δαυλό στο μέλλον, γιατί αφορά έναν τελετουργικό υπερδαυλό, δηλαδή φωτιά. Αλχημιστικά, είναι και η ραδιενέργεια, και άλλα... Αν έχετε αμφιβολία ότι αυτοί οι κύριοι των διαφόρων στρατιωτικοβιομηχανικών προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας, αυτοί οι κύριοι, και όχι μόνον αυτοί φυσικά. θεωρούν τον καιρό ιδιοκτησία τους, ρίξτε μια ματιά στο: Weather as a Force Multiplier, Owning the Weather in 2025

ΤΥΦΩΝΕΣ: ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ
Αυτό το άρθρο αφορά τον Έλεγχο του Καιρού και το Μετεωρολογικό Πόλεμο κάθε είδους. Μπορεί να μην το φαντάζεστε, αλλά οι επιστήμονες των μεγάλων κρατών εργάζονται πυρετωδώς να τον ελέγξουν για πολεμικούς λόγους. Ξανασκεφτείτε τις πολιτικές, θρησκευτικές, μεταφυσικές και άλλες θεωρήσεις σας…
Γίνεται χρήση τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων (δείτε το ΑΒΑΤΟΝ τεύχος 64, στο άρθρο: Ποιοι μας κλέβουν την ψυχή από τη Σελήνη;). Προηγήθηκαν οι Σοβιετικοί, μετά οι Αμερικανοί και άλλοι, συνολικά δέκα κράτη, ακόμη και οι ομάδες της Yakuza – Ιαπωνική Μαφία – Aum Shinrikyo – Ιαπωνική σέκτα, γνωστή από την επίθεση με δηλητηριώδες αέριο Sarin στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Τόκιο τον Μάρτιο του 1995 ομάδες της Yakuza/Aum Shinrikyo αγόρασαν μηχανήματα από τους Σοβιετικούς ή τα κατασκευάζουν πλέον, και τα χρησιμοποιούν, έχοντας κάνει δοκιμές για τρία χρόνια στις ερήμους της Αυστραλίας.
«… Εμπλέκονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατία, είτε μεταβάλλοντας το κλίμα, είτε προκαλώντας σεισμούς, είτε εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (από ομιλία του υπουργού άμυνας του Κλίντον, Γουίλιαμ Κοέν, στις 28/4/1997, στο Sam Nunn Policy Forum για την τρομοκρατία, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τη στρατηγική των ΗΠΑ). Δεν αναφέρθηκε ειδικά στη δημιουργία και τον έλεγχο των τυφώνων, αλλά αυτό είναι απόλυτα μέσα στις τεχνολογικές δυνατότητες όσων κρατών ή οργανώσεων διαθέτουν τεχνολογία βαθμωτών πεδίων ελέγχου του καιρού. .
Ο Σκοτ Στήβενς, μετεωρολόγος του NBC, δήλωσε ότι το 2004 μπήκαμε στην τελική φάση προετοιμασίας αυτού του πολέμου. Όπως φάνηκε στους τυφώνες Charlie, Frances, Ivan, Jeanne κλπ, υπήρξε απόλυτος έλεγχος της ισχύος και της συμπεριφοράς τους, καθώς και της διευθύνσεως και της ταχύτητας, για την επιλογή του στόχου. Ο Ivan έστριψε 180 μοίρες, η Jeanne έστριψε 360 μοίρες.
Μιλάμε για τεχνολογία βαθμωτών πεδίων, η οποία δεν είναι γνωστή το ευρύτερο κοινό, γατί ξέρει μόνο αυτές που διδάσκεται, και τις θεωρεί μοντέρνες. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα (εναλλασσόμενο ρεύμα, λάμπες φωτισμού, ρομποτική κλπ) τις εφηύρε ο Τέσλα στα τέλη του 19ου αιώνα . Επίσης εφηύρε μια προχωρημένη τεχνολογία που προσέφερε ελεύθερη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, παντού ασύρματα.
Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εξαφάνισαν το όνομά του από τα βιβλία της ιστορίας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε το γιατί. Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, όπου το πετρέλαιο, η υδροηλεκτρική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια θα ήταν άχρηστες ως κύριες πηγές ενέργειας;
Ο Τέσλα ήθελε να δώσει αυτήν την ελεύθερη ενέργεια στον κόσμο, και αυτός ήταν ο λόγος που η JP Morgan Westinghouse και άλλοι τού έκοψαν τη χρηματοδότηση και δεν επέτρεψαν ποτέ να αναγνωρισθεί για τα επιτεύγματά του. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προτιμάει να μην ξέρει κανείς καν ότι υπήρξε, ώστε να κρατούν αυτήν την απίστευτη τεχνολογία μακριά από τον κόσμο.
Μετά το θάνατό του, οι ΗΠΑ και η Ρωσία έτρεξαν να αρπάξουν τα γραπτά του και τα σχέδια, όπου μέσα υπήρχαν τα μυστικά αυτής της απεριόριστης ενέργειας. Φυσικά τα χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες απλά, εξ αποστάσεως, και με κόστος κρατηθείτε 10 έως 50 σεντς ανά ασθενή. Αυτό το θέμα είναι τεράστιο κι έχει εφαρμοστεί στην πρωτογενή του μορφή ως ηλεκτρομαγνητική θεραπεία με χρήση βαθμωτών πεδίων από τον Γάλλο γιατρό Antoine Prioré στίς δεκαετίες 1960 και 1970. Πέτυχε θεραπείες 100%. Είχε την υποστήριξη της κυβερνήσεως και του στρατού. Το 1974 όμως τον σταμάτησαν και χρησιμοποίησαν τις επιτεύξεις του για σκοπούς σαν αυτούς που αναφέρουμε στο άρθρο. Τι ωραία ; Φυσικά τώρα η εξέλιξη έχει φτάσει πολύ ποιό πέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφορά θεραπεία πληθυσμού ηπείρου ολόκληρης. Δες http://www.cheniere.org
Επίσης, μπορεί να δημιουργεί αρρώστιες και θάνατο μαζικά. Οι τωρινές ιατρο-φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ενθουσιάζονταν αν αυτή η τεχνολογία αντικαθιστούσε αυτές τις πρωτόγονες, αλλά με φανταστικά κέρδη, βιομηχανίες.
Αυτή η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για τη δημιουργία και τον πλήρη έλεγχο τυφώνων, καθώς και για την άμυνα εναντίον τους. Στις εικόνες 6 και 6B βλέπετε πως φαίνεται αυτή η άμυνα, στις απεικονίσεις των ραντάρ καιρού, δηλαδή οι κόκκινες γραμμές εναντίον του τυφώνα Rita. Στην εικόνα 7 βλέπουμε άμυνα εναντίον πρόσφατου τυφώνα.
Έτσι βλέπουμε από τους μετεωρολογικούς δορυφόρους, πώς ένας μικροσκοπικός τυφώνας η μια «τουλούμπα» –όπως ονομάζουν σε κάποια μέρη της Ελλάδας τους σούπερ μίνι τοπικούς τυφώνες– να μετατρέπεται σε τυφώνα κατηγορίας 5. Όπως η Katrina ξεκίνησε από τις Μπαχάμες και, αντίθετα με τους άλλους, χτύπησε πολύ γρήγορα – μετά από μία μόνο εβδομάδα (ο «ακριβότερος» μέχρι τώρα τυφώνας σε κόστος ζωών και υλικών καταστροφών), τροφοδοτούμενος ενέργεια από αφύσικη πηγή.
Βέβαια, σαν να μην έφταναν όλα αυτά στους δημιουργούς τους, τους βάζουνε και ονομασία ή καλύτερα «σφραγίδα προελεύσεως». Έτσι, βλέπουμε το μάτι αυτών των τεχνητών τυφώνων να είναι υπερυψωμένο αντί να βυθίζεται προς τα μέσα, όπως είναι το φυσιολογικό.
Επίσης, αντί της συνηθισμένης δίνης, βλέπουμε σχήματα όπως πεντάγραμμο (εικ. 3), τετράγωνο, τροχό με ακτίνες (εικ. 3Α), και άλλα τέτοια φυσιολογικά!!! Πάντως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το χιούμορ τους.

ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ
Ας δούμε μία μόνο περίπτωση, το πώς τα καταφέρνουν τεχνολογικά όλα αυτά, κάποιοι από τούς κυριους αυτούς του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος κυρίους αυτούς χρησιμοποιώντας την «αρχαία» τεχνολογία τού Τέσλα. Δείτε την εικόνα 4. Στο διάγραμμα αναπαριστάνεται μία χονδροειδής λεπτομέρεια από το σοβιετικό βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό δίκτυο Woodpecker (είναι η συμβατική δυτική ονομασία του, χρησιμοποιεί πανίσχυρα ειδικά ραντάρ, λειτουργεί από το 1963) πάνω από τις ΗΠΑ στην ατμόσφαιρα.
(Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τον Tom Bearden και το βιβλίο του Fer De Lance, http://www.cheniere.org/books/ferdelance/s64.htm)
Αυτό το δίκτυο μπορεί εύκολα να επηρεάσει και να ελέγξει τον καιρό –όπως κι έκαναν οι Σοβιετικοί– περισσότερο από μία δεκαετία στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη του κόσμου. Και φυσικά, τα πράγματα είναι χειρότερα. Προσέξτε το γεγονός ότι αυτό το δίκτυο σε εξωθερμική λειτουργία βαθμωτής συμβολομετρίας (αφορά την συμβολή δύο διαμήκων κατευθυνόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για τα οποία δεν ισχύει ο χρόνος και με τέτοια διαμόρφωση , ώστε να εξάγουν τερατώδη ποσά ενέργειας από το τοπικό ενεργό κενό, δηλαδή την αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) σερφάροντας πάνω στα σήματα των ραντάρ, σε κάθε σημείο συμβολής των κυμάτων του το μαύρο τετράγωνο στο διάγραμμα της εικόνας 4, λειτουργεί ως εικονικός πομπός, πού είναι ηλεκτρονικός όρος της τεχνολογίας βαθμωτών πεδίων.
Μοιάζει σαν να είχε επιτραπεί στους Σοβιετικούς να εισέλθουν στις ΗΠΑ και να στήσουν χιλιάδες πομπούς σε κανονικά διαστήματα σε όλη τη χώρα. Και όμως, είναι ακόμη χειρότερα. Στην ενδοθερμική (αντίστροφη της αναφερθείσας εξωθερμικής, όπου απορροφούνται τερατώδη ποσά ενέργειας, σχεδόν κοντά στο απόλυτο μηδέν) λειτουργία του δικτύου, μοιάζει σαν να έχουν εγκαταστήσει χιλιάδες «ψυχρούς πομπούς» σε όλες τις ΗΠΑ.
Σε αυτήν τη λειτουργία, κάθε ένας από αυτούς τούς «πομπούς» μπορεί να εξάγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Εν συντομία, μέσα στα διάφορα μηδενικά σημεία αναφοράς που αναπτύσσονται στα κανονικά, γνωστά ηλεκτρομαγνητικά σήματα των ραντάρ, δημιουργούνται «κανάλια» βαθμωτών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.
Κατόπιν, μπορούν να εκπεμφθούν σαν να περνούσαν μέσα από κοινά σύρματα τα εξής: βαθμωτές ακτίνες, σήματα, παλμοί συμβολομετρίας και εκπομπές πολλών τύπων. Οι διαφορές φάσεως, η διαμόρφωση των παλμών και η δημιουργία γεωμετρικών σχημάτων με τη χρήση των μαθηματικών του Fourier είναι το κλειδί που χρησιμοποιείται στη βαθμωτή συμβολομετρία, μέσα από αυτά τα κανάλια, στα σήματα του σοβιετικού Woodpecker.
Γιατί κάνουν όλη αυτήν τη δύσκολη δουλειά; Τι επιτυγχάνουν; Χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα από αυτά τα «κύτταρα», όπως φαίνεται στο διάγραμμα της εικόνας 4 σε εξωθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική θέρμανση και διαστολή της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα την υψηλή βαρομετρική πίεση.
Αντίστοιχα, σε ενδοθερμική συνεχή λειτουργία, επιτυγχάνουν τοπική ψύξη και συστολή της ατμόσφαιρας, και φυσικά χαμηλή βαρομετρική πίεση. Με ηλεκτρομαγνητική «περιστροφή» των βαθμωτών ακτίνων, αυτά τα κρύα και τα ζεστά σημεία μπορούν να κινηθούν με την επιθυμητή κατεύθυνση και ταχύτητα ! Αυτή είναι η επιστημονική αρχή –υπερβολικά απλοποιημένη– της δημιουργίας και αύξησης ή μείωσης ισχύος και κατεύθυνσης των τυφώνων!!!

Με αυτές τις μεθόδους, ολόκληρο το jetstream κατά μήκος των ΗΠΑ μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση και να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό. Η υγρασία μπορεί να τραβηχτεί από τον Ειρηνικό Ωκεανό πάνω από τη Νότια Καλιφόρνια και το Μεξικό, και να συγκρουστεί πάνω από τις νότιες ΗΠΑ, με πολύ κρύο αέρα τραβηγμένο από τον Καναδά, δημιουργώντας ισχυρές χιονοθύελλες, όπως το Φεβρουάριο του 1985.
Προσθέτοντας στροφορμή στις ίδιες θύελλες… να τος, να τος πετιέται ένας τυφώνας. Με επιχειρήσεις διαρκείας, δημιουργείται ξηρασία ή υπερβολική βροχή και πλημμύρες κατά βούληση. Οι σοδειές μπορούν να καταστραφούν από άσχημο ή εκτός εποχής καιρό.
Εάν το πλέγμα που αναφέραμε τοποθετηθεί στο έδαφος με βαθμωτά ηλεκτρομαγνητικά φέροντα κύματα, αντί για τα συνήθη ηλεκτρομαγνητικά κύματα (και τα ραντάρ τού Woodpecker κάνουν αυτήν την αλλαγή όποτε θέλουν) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανθυποβρυχιακό όπλο. Επίσης, δημιουργεί σοβαρά αποτελέσματα στους ωκεανούς, που δημιουργούν δραστικές αλλαγές στον παγκόσμιο καιρό, όπως το ανώμαλο El Nino το 1982-83.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΞΗΡΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ
Παρατηρώντας τους ουρανούς βλέπουμε κάθε είδους ανώμαλα σχήματα στα σύννεφα, τα οποία δημιουργούν οι χειριστές των οπλικών συστημάτων βαθμωτών πεδίων σε μικροσυγκρούσεις προς το παρόν σε όποια χώρα και να ανήκουν. με την αναφερθείσα τεχνολογία για διάφορους λόγους. Όμως, είναι βασικό να καταλάβουμε τι προκαλεί τη βροχή. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κληρονομήσαμε από τούς ειδικούς επιστήμονες της μετεωρολογίας και της ατμόσφαιρας.
Το μόριο του νερού σαγηνεύει, γιατί –αντίθετα με τα μόρια αζώτου και οξυγόνου στην ατμόσφαιρα– είναι ηλεκτρικά πολωμένο (εικ. 5). Το οξυγόνο (μπλε) στο μόριο είναι πιο αρνητικό από το υδρογόνο (κόκκινο) , σχηματίζοντας ηλεκτρικό δίπολο. Σε ένα ηλεκτρικό πεδίο, το μόριο του νερού περιστρέφεται για να ευθυγραμμιστεί με το πεδίο.
Όταν συμπυκνώνεται σε σύννεφο, η μέση ροπή του ηλεκτρικού δίπολου είναι 40% μεγαλύτερη από ένα σκέτο μόριο ατμού. Αυτή η αύξηση δημιουργείται από τη μεγάλη πόλωση των γειτονικών μορίων νερού. Είναι ενδιαφέρον ότι το πάνω μέρος των σύννεφων καταιγίδας είναι φορτισμένα θετικά και η βάση τους αρνητικά.
Η γη είναι αντίθετα πολωμένη. Είναι αυτή η πόλωση φορτίου που δημιουργεί μία χαμηλής τάξεως δύναμη έλξεως, που ονομάζουμε βαρύτητα. Έτσι προτείνεται ότι οι σταγόνες νερού στα σύννεφα παρουσιάζουν φαινόμενο αντιβαρύτητας. Σχετίζεται με το Biefield-Brown Effect. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να εξηγήσει το πώς εκατομμύρια τόνοι νερού μπορούν να αιωρούνται χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος, όταν οι σταγόνες των σύννεφων είναι περίπου 1.000 φορές πιο πυκνές από τον περιβάλλοντα αέρα.
Μία ιονίζουσα τεχνολογία μπορεί να αυξήσει τη βροχή ή να μην την αφήνει να δημιουργηθεί. Οι τρύπες στα σύννεφα (εικ. 8) είναι η απευθείας απόδειξη ότι η τεχνολογία βαθμωτών πεδίων μπορεί να δημιουργήσει βολές αρνητικών ιόντων ή θετικών ιόντων, και να αποτρέψει τις φυσιολογικές βροχές ή να δημιουργήσει πλημμύρες.
Τα γεωμετρικά σύννεφα είναι η απόδειξη όσων λέμε. Ταυτόχρονα, στον προσεχτικό παρατηρητή δείχνει τις τοπικές διατάξεις των πεδίων που χρησιμοποιούνται. Τα σχήματα είναι πολλά και οι φωτογραφίες χιλιάδες, από όλον τον κόσμο. Θα δούμε κάποια δείγματα με χιούμορ, λόγω της τραγικότητας του θέματος.
Έτσι, ο αναγνώστης θα ρωτούσε: «Κανένα τετραγωνάκι δεν έχει;;;», «Έχει, έχει (εικ. 9, 9Α, 9Β)!!!», «Κανένα μπακλαβά βρε παιδιά, έτσι για αλλαγή;;;», «Πώς δεν έχει (εικ. 9C)!!!». «Τίποτα πιο εικαστικό έχει;;;», «Μα φυσικά και έχει (εικ. 9D)!!!».
Άντε κάτι πιο δύσκολο… Τίποτα ταξιδιάρικο και να θυμίζει ιππόκαμπο;;; Δεν θα σας απογοητεύσω, να κάτι από το την περιοχή του Walden στο Colorado των ΗΠΑ το 1987 Walden Colorado 1987 . Να μην ξεχνάμε και την τεκμηρίωση, αρκετά σας ζάλισα με τα τεχνικά θέματα, αλλά είναι στοιχειώδη. Δείτε την εικόνα 9Ε!!! Τώρα το τελευταίο: «Τιρμπουσόν έχει;;;», «Εεε, πώς δεν έχει (εικ. 9F)!!! από το UCLA Department of Physics and Astronomy, 22 Σεπτεμβρίου 2005, 19:34:32». Τα είδατε όλα; Δυστυχώς όχι. Ας συνεχίσουμε…

ORBS ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Η τεχνoλογία stealth (αυτή που τα κάνει αόρατα! Δες και ΑΒΑΤΟΝ τεύχος 64) έχει δυνατότητες, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι αυτά τα αεροσκάφη μπορούν να αιωρούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους, προβάλλοντας ολογραφικές εικόνες και σφαιρική αορατότητα.
Τι κάνουν εκεί πάνω με τόση μυστικότητα από το κοινό; Πάντοτε τα βλέπουμε δίπλα στις λευκές γραμμές του ψεκάσματος σαν orbs, όπως είναι η διεθνής ονομασία τους, (βλέπε εικ. 10). Μερικές φορές χάνουν την αορατότητά τους και φαίνονται στιγμιαίως. Πολλές φορές, μπροστά από τη χαρακτηριστική λευκή γραμμή του ψεκάσματος δεν φαίνεται αεροπλάνο, ή φαίνεται ένας μονός ή διπλός γυαλιστερός σωλήνας πού μοιάζει με το τεπόζιτο των φορτηγών που κουβαλάνε γάλα.
Ο A.K. Johnstone, Ph.D έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο: UFO Defense Tactics, στο οποίο εισάγει τη θεωρία ότι τα ψεκάσματα δημιουργούν ένα είδος ηλεκτρικού φράγματος, που όταν διαπεραστεί από ένα Α.Τ.Ι.Α. δημιουργεί στιγμιαία διακοπή στην αγωγιμότητα. Αυτό επιτρέπει σε ένα σήμα συναγερμού να φθάσει στο NORAD, NORAD (Βόρεια Αμερικανική Διοίκηση Αερδιαστήματος) δημιουργώντας κάποια αμυντική αντίδραση από το Space Command (Διαστημική Διοίκηση).
Κοιτάξτε για orbs σε αυτές τις περιπτώσεις. Τραβήξτε αρκετές ψηφιακές φωτογραφίες και εξετάστε τες για σκάφη πού εργάζονται στις παρυφές αυτής της διαστάσεως. Η US/NSA έχει το δικό της στόλο Α.Τ.Ι.Α. αρκετό καιρό τώρα, και φαίνονται να αντιδρούν με τα orbs, που επισημαίνονται από τα κυκλικά ψεκάσματα (chemtrails).
ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ;;;;;
Στρατιωτικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι τωρινές τακτικές και στρατηγικές δεν σκοπεύουν στην άμεση εξόντωση του πληθυσμού. Οι χρόνια άρρωστοι άνθρωποι είναι πιο χρήσιμοι από τους νεκρούς, χρειάζονται ακριβά φάρμακα και είναι καλοί σκλάβοι του κράτους. Τα ίδια έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο έλεγχος του καιρού είναι μέρος των σύγχρονων όπλων, όπως οι σεισμοί και άλλες «φυσικές» καταστροφές, βλέπε τσουνάμια.
Ο συμβατικός πόλεμος καταστρέφει τις υποδομές. Τα τωρινά γεράκια συχνά δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι ιδιοκτησία τους (πολυεθνικές). Μάθαμε ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν συνέχεια του πρώτου. Τώρα φαίνεται ότι ο τρίτος είναι συνέχεια των προηγουμένων.
Είναι άλλο ένα σχέδιο για την παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια ευγονική ,αλλά χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Ο πόλεμος και το πρόγραμμα ευγονικής εφαρμόζονται με κρυφές μεθόδους αυτήν τη φορά. Οι Ναζί δεν είναι πίσω από τον 3ο πόλεμο. Είναι οι χρηματοδότες τους.
Αυτοί χρησιμοποιούν τους καπιταλιστές, κομμουνιστές, φασίστες, φανατικούς θρησκόληπτους και αναρχικούς, όταν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Μην ξεγελιέστε από τις ταμπέλες, επίσης ελέγχουν το Βατικανό. Οι ταμπέλες όπως Ναζί είναι προπέτασμα καπνού για τις δραστηριότητές τους.
Μερικοί πιστεύουν ότι τα προγράμματα του ψεκάσματος (Cloverleaf κλπ) σχετίζονται άμεσα με μία εργασία του διαβόητου μακαρίτη Dr. Edward Teller, που πρότεινε το ψέκασμα ως μέσο του παγκόσμιου κλιματικού ελέγχου. Ο Dr Teller, γνωστός σε όλον τον κόσμο ως ο «πατέρας της υδρογονικής βόμβας», όντως την έγραψε και είναι διαθέσιμη στο ιντερνέτ ως αρχείο PDF στη διεύθυνση: http://www.rense.com/general18/scatteringEdTellerwithnotes.pdf
Ενδιαφέρον έχει ότι το ψέκασμα αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, ως το δηλητήριο από τον ουρανό κατά τους έσχατους καιρούς! Στο ψέκασμα πού μας κάνουν χρησιμοποιούν οξείδια του αλουμινίου και του βαρίου, καθώς και διάφορους βιολογικούς παράγοντες.
Τα μεταλλικά οξείδια χρησιμεύουν για να παρατηρούν τη χρήση της προαναφερθείσας τεχνολογίας από τους αντιπάλους τους, και για άλλες στρατιωτικές χρήσεις. Φυσικά, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας να τα αναπνέετε.

ΑΝΤΙΔΟΤΑ
Υπάρχουν «αντίδοτα» στο ψέκασμα για την αντιμετώπιση αυτών που αναπνέουμε σχεδόν κάθε ημέρα και στις ακτινοβολίες βαθμωτών πεδίων; Ναι, υπάρχουν τέσσερα:
Α. Για το καθάρισμα του οργανισμού από τα υλικά που εισπνέουμε από το ψέκασμα. Το chembuster σε υγρή μορφή του DR. WILLIAM G. von PETERS N.M.D., H.M.D., PhD, PhN, C.H., F.U.N.M. Στον ιστότοπο http://www.uncurable.com/
Β. Το «Terminator» Zapper βασισμένο πάνω στην πρωτοποριακή εργασία της Dr. Hulda Regehr Clark Ph.D, N. και του Dr. Wilhelm Reich. Eξουδετερώνει το παθογενές μυκόπλασμα, τα 200 γραμμάρια παρασίτων στο αίμα που έχει ο μέσος άνθρωπος, και τους κρυπτοϊούς.
Γ. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το ψέκασμα τη στιγμή που γίνεται, με απλά και πάμφθηνα μέσα, αντιμετωπίζοντας παγκόσμια προγράμματα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ναι και μάλιστα με το κόστος ενός γεύματος πολυτελείας για τέσσερα άτομα.
Δείτε την εικόνα 11, πρόκειται για το CB ή Chembuster. Πρόκειται για κατασκευή πού επεκτείνοντας την αρχή λειτουργίας τού Cloudbuster τού Dr. Wilhelm Reich, από μονόδρομη σε αμφίδρομη. Ανοίγει τρύπες πολλών χιλιομέτρων στα χημικά σύννεφα. Επαναφέρει τις φυσιολογικές βροχές σε περιοχές με τεχνητή ξηρασία που είδαμε ότι μας δημιουργούν. Εξουδετερώνει τα αρνητικά βαθμωτά πεδία στην ευρύτερη περιοχή.
Η βλάστηση αυξάνει γρήγορα, οι άνθρωποι και τα ζώα αισθάνονται ευφορία (δηλαδή φυσιολογικοί και όχι σαλταρισμένοι) και είναι λιγότερο αναίτια επιθετικοί. Τοποθετείται στον κήπο. Πρόχειρα αναφέρουμε τα υλικά: ένας πλαστικός κουβάς που χρησιμοποιείται από τα μαγαζιά που πουλάνε χρώματα των 8 κιλών, ρινίσματα αλουμινίου, κατά προτίμηση όσο χωράει ο κουβάς μέχρι τα τέσσερα πέμπτα, 7 κιλά πολυεστέρας με καταλύτη, 6 χάλκινοι η αλουμινενοι, σωλήνες υδρεύσεως των 28 μιλιμέτρ (Φ28), μήκους 200 εκατοστά, 6 τάπες χάλκινες, τρεις δίσκοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, 6 κρύσταλλοι διαφανούς χαλαζία διπλοτερματισμένοι και αρκετό κέφι (εικ.10).
Δ. Οργονίτες, για να εξουδετερώσετε τα βαθμωτά πεδία στο χώρο σας και στο σώμα σας, το γεωπαθητικό στρές, ιονίζουσες ακτινοβολίες μικρής ισχύος και μικροκύματα. Ψάξτε στο google με ορους orgonite στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από που θα αγοράσετε, εδώ το ένστικτο, αν δεν είναι καμένο έχει τον κύριο λόγο.

ΠΑΘΟΓΕΝΕΣ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός.
Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα. Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές. Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος.
Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής.
Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο!!!
Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS.
Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες:
Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical Association, New England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ
Το μυκόπλασμα δρα μπαίνοντας στα κύτταρα του σώματος. Αυτό εξαρτάται από το DNA σας. Μπορεί να αναπτύξετε νευρολογικές ασθένειες εάν καταστρέφει κύτταρα στον εγκέφαλό σας, ή κολίτιδα του Crohn, εάν εισβάλει και καταστρέφει κύτταρα στην κοιλιά σας.
Αφού μπει στο κύτταρο, μπορεί να μην κάνει τίποτα για 10, 20 ή 30 χρόνια, αλλά ένα τραύμα ή ένα εμβόλιο μπορεί να το ενεργοποιήσει. Επειδή το παθογενές μυκόπλασμα είναι μόνον το DNA του μεταλλαγμένου βακτηριδίου, δεν διαθέτει όργανα για να επεξεργαστεί τις τροφές του.
Έτσι, μεγαλώνει παίρνοντας έτοιμες στερόλες από το κύτταρο που το φιλοξενεί. Στην κυριολεξία σκοτώνει το κύτταρο. Το κύτταρο διαλύεται και ότι απομείνει μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος.
Επειδή ο κρυσταλοποιημένος παθογενής παράγοντας διαλύεται στο αίμα, οι συνηθισμένες εξετάσεις αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία τους. Το μυκόπλασμα κρυσταλοποιείται μόνο σε 8.1 pH, και το αίμα έχει 7.4 pH. Έτσι, ο γιατρός σας, μη έχοντας αποδείξεις, νομίζει ότι είστε κατά φαντασίαν ασθενής.

  www.miastala.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου