Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ


«Με κάποιον τρόπο, χωρίς να το επιδιώξω, μια νέα άκρη απ’ το νήμα της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται, θέτοντας με στο επίκεντρο των διαστημικών προβλημάτων. Είναι εκπληκτικό να γίνεσαι μάρτυρας της ανάδυσης νέων ενοράσεων, μέσα από αλλαγές των θεωρητικών αρχών. Είναι συναρπαστικό να μελετήσουμε αυτές τις λειτουργίες της φύσης, όπως αντανακλώνται στο ερευνητικό ανθρώπινο μυα­λό, όντας ταυτόχρονα αληθινές και ψεύτικες, ανάλογα με τον τρόπο που τις βλέπει κανείς στην δοσμένη περίπτωση» Wilhelm Reich

«Σε όλους αυτούς που πολέμησαν και που πολεμούν για την πρόοδο των ιδεών, ενάντια στην πικρόχολη κριτική, και την πληγωμένη περηφάνια των συγχρόνων τους, ποθώντας να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κόσμο, όχι γι’ αυτούς, αλλά για να κάνουν πιο ελαφρύ το βάρος της ζωής των μελλοντικών γενεών» Ντίνο Κρασπεδόν
«Πολίτες του Πλανήτη, έχετε απέραντη άγνοια κι ανικανότητα να καταλάβετε! Δεν έχουμε τον καιρό να σας το εξηγήσουμε ή να μοιραστούμε την τεράστια γνώση που κατέχουμε. Αλλά εσείς εξακολουθήστε να μας πληρώνετε τους μισθούς μας!» NASA
UFO: ΕΝΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Όλοι μας έχουμε γίνει κοινωνοί του αποκαλούμενου «τέλος του κόσμου του ημερολογίου των Μάγιας» (21 Δεκεμβρίου 2012) να συνδέεται με την επιστροφή του Nibiru του Sitchen ή  περίπου τον Nibiru των Σουμερίων. Σαν οι Σουμέριοι να γνώριζαν τους Μάγιας και να το είχαν προγραμματίσει. Είναι εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα όπως οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας και το 2012 και ο φόβος με τα κομπιούτερ το 2000 ήρθαν και πέρασαν χωρίς να γίνει τίποτα, τουλάχιστον τίποτα δεν έγινε που το πεπερασμένο ανθρώπινο μυαλό να το καταλάβει. Ίσως όμως να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στον ορίζοντα, εάν μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε τα σημάδια. Θέλω να πω αν μπορούμε να δούμε με το “ΒΛΕΠΕΙΝ” κι όχι με τα μάτια μας.
Οι κρίσεις σε όλα τα επίπεδα και οι ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις στην πατρίδα μας σήμερα, μας υποχρεώνουν να πάμε επιτέλους σε θεμελιώδεις αναρωτήσεις και όχι σε αντανακλαστικά αντιδράσεων κάθε είδους: Τι συμβαίνει στην ουσία με τους εαυτούς μας και γύρω από μας; Τι είμαστε αληθινά, τι νομίζουμε ότι είμαστε, γιατί το νομίζουμε και πόσο απέχει από την αλήθεια; Το να νομίζουμε κάτι όμως, είναι προϊόν σκέψεων. Μήπως και αυτές δεν είναι αυτό που πιστεύαμε; Είμαστε μόνο εμείς πίσω από αυτές; Αν όχι, τότε τι άλλο υπάρχει και ποιό επιτέλους θα μπορούσε να είναι το σημείο αναφοράς για την αλήθεια; Έχουμε πρόσβαση σε αυτό; Ποια είναι η πραγματική δυναμική στο επίπεδο της υφηλίου και ποιος ο ιδιαίτερος ρόλος της Ελλάδας, αν υπάρχει και άλλες πολλές παρόμοιες αναρωτήσεις.
Είναι επείγον να καταπιαστούμε με αυτές τις ανησυχίες, εμείς εδώ στο strange όπως και στο terra papers θελήσαμε να μοιραστούμε αυτές μας τις ανησυχίες, αν όχι γι’ άλλο λόγο, τουλάχιστον για να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις, τις έρευνες μας και τις θεωρήσεις μας. Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν μας ξεπερνά απλώς, μα ούτε καν να την διανοηθούμε δεν είναι δυνατόν ! και είναι αυτό μια ανησυχία από μόνη της, γιατί η φαντασία δεν μας λείπει. Άραγε γιατί ο ανθρώπινος νους δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί το αφάνταστο; Το να καταφέρει δε να το κατανοήσει, δεν το συζητάμε καν…  Απλά αν μπορούσε να το αντιληφθεί !! θα ήταν ένα καλό και σημαντικό βήμα προς την γνώση. Ας πάρουμε λοιπόν κάποιες πληροφορίες κι ας αναρωτηθούμε … στην σιωπή.
Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στις αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές Πηγές
Με την δημοσίευση του βιβλίου, «The Day After Roswell», από τον απόστρατο συνταγματάρχη Philip Corso το αμφιλεγόμενο θέμα του αν ή όχι η ΗΠΑ απέκτησε εξωγήινη τεχνολογία, έγινε ξανά θέμα διαμάχης μεταξύ των πιστών και των σκεπτικιστών. Στο βιβλίο του ο Col. Corso υποστηρίζει ότι ήταν επικεφαλής ενός υπερ-μυστικού προγράμματος αντίστροφης μηχανικής που έσπειρε εξωγήινη τεχνολογία στις Αμερικανικές εταιρείες όπως η IBM, Hughes Aircraft, Bell Labs και η Dow Corning. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν γνώριζαν την εξωγήινη προέλευση γιατί ο Corso, μέσω των επαφών του υπονοούσε ότι είχε κλαπεί από την Σοβιετική ένωση, όπως μας πληροφορεί ο Tim Swartz.
Περιγράφει τις συσκευές που βρεθήκανε στο σκάφος του Roswell και πως έγιναν οι πρόδρομοι των σημερινών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (τσιπς) τις οπτικές ίνες, τα λέιζερ, τον εξοπλισμό νυχτερινής οράσεως, τις ίνες υπέρ-αντοχής (όπως οι θωρακίσεις από Kevlar), η τεχνολογία των stealth αεροσκαφών, και οι ακτίνες σωματιδίων του Πολέμου των Άστρων.  Επίσης συζητά τον ρόλο που έπαιξε η εξωγήινη τεχνολογία στην διαμόρφωση της γεωπολιτικής, το πώς βοήθησε τους Αμερικανούς να ξεπεράσουν τους Ρώσους στο διάστημα, ώθησε σε περίτεχνες πρωτοβουλίες του Στρατού, όπως το πρόγραμμα του Πολέμου των Άστρων και τελικά επέφερε την λήξη του ψυχρού πολέμου.
Οι ισχυρισμοί του Col. Corso δεν είναι τίποτα καινούργιο σε όποιον γνωρίζει την ιστορία των UFO. Πάντως, αντί να επιβεβαιωθούν ιστορίες από ανώνυμους μάρτυρες, ο Col. Corso απεκάλυψε την συμμετοχή του στην κατάσταση αυτή. Αυτό αποτελεί έκπληξη για πολλούς, λαμβάνοντας υπ όψιν την μακρά και διακεκριμένη καριέρα του στον στρατό. Υπηρέτησε σαν αξιωματικός πληροφοριών στο επιτελείο του στρατηγού Douglas MacArthur στον πόλεμο της Κορέας, ήταν μέλος Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του προέδρου Eisenhower, καθώς και επικεφαλής της Ξένης Τεχνολογίας στο Army Research and Development στο Πεντάγωνο στις αρχές του 1960.
Ενώ ο Corso θα μπορούσε να είχε φτιάξει όλη την ιστορία, είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή εξήγηση το γιατί θα το έκανε, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα βιβλία για τα UFO σπάνια γίνονται μπέστ σέλλερς. Το βιβλίο του Col. Corso πάντως, φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς άλλων ερευνητών: Ότι μέρος από την μοντέρνα τεχνολογία φαίνεται πως προήλθε από εξωγήινες πηγές. Ιστορίες για πεσμένους ιπτάμενους δίσκους και ανάκτηση εξωγήινης τεχνολογίας (φαινομενικότητα κι ὀχι πραγματικότητα) θεωρείται φαινόμενο του 20ου αιώνα. Πάντως, θρύλοι και ιστορίες για το μακρινό μας παρελθόν αναφέρουν ότι, η ανθρωπότητα έχει δεχτεί τεχνολογία που δεν είναι απ’ αυτόν τον πλανήτη.
Η εμφάνιση του Homo Sapiens κάπου 200.000 χρόνια πριν φαίνεται να αψηφά τις μοντέρνες θεωρίες της ανθρώπινης εξέλιξης. Αν και οι άνθρωποι συνδέονται με τα πρωτεύοντα θηλαστικά, υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις (και καμία απόδειξη) απολιθωμάτων που να υποστηρίζουν ότι ο μοντέρνος άνθρωπος εξελίχθηκε από τους πρωτόγονους συγγενείς του. Το γεγονός είναι να ψάξουμε τα αρχεία των απολιθωμάτων, ο μοντέρνος τύπος ανθρώπου εμφανίστηκε ξαφνικά στον πλανήτη και σύντομα υποκατέστησε τους λιγότερο ανεπτυγμένους συνανθρώπους του. Η ξαφνική εμφάνιση του πολιτισμού, ειδικά στην προϊστορική Μεσοποταμία, έχει συγχύσει τους επιστήμονες μέσα στα χρόνια. Όπως ακριβώς το αναφέρει η Λασέρτα, [αναζήτησε το άρθρο: Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς]
Για χιλιάδες χρόνια η αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας των ανθρώπων ήταν η χρήση των πέτρινων εργαλείων.Ξαφνικά σε μια νύχτα, οι νεολιθικοί νομάδες κυνηγοί ανακάλυψαν την γεωργία η οποία με την σειρά της έφερε την ανάδειξη καθορισμένων κοινωνιών. Δεν γίνεται έτσι η εξέλιξη των ειδών, χωρίς επέμβαση. Ένας από τους παλαιότερους γνωστούς πολιτισμούς ήταν οι Σουμέριοι. Κανένας δεν ξέρει από που ήρθαν οι Σουμέριοι, γιατί η γλώσσα τους και ο πολιτισμός τους δεν έχουν ανιχνεύσιμες πηγές. Πάντως κάνανε πράγματα που κανένα ανθρώπινο όν δεν είχε ξανακάνει πριν.
Μεταξύ του 3.900 πκε και 3.000 πκε, οι Σουμέριοι ανέπτυξαν μια κοινωνία πλούσια σε τέχνη και τεχνολογία που ποτέ δεν είχε εμφανιστεί στα χρονικά της γραπτής ιστορίας. Ο συγγραφέας Zecharia Sitchin αναφέρει ότι οι Σουμέριοι ανέπτυξαν τον πολιτισμό τους χάρις στους Anunnaki ή «με αυτούς που ήρθαν από τον ουρανό στην γη» Ο Sitchin ένας βιβλικός μελετητής και γλωσσολόγος, ήταν ένας από τους 200 ανθρώπους που μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν και να διαβάσουν την πρώιμη Σουμεριακή γλώσσα. Ο Sitchin μας λέει  ότι οι Σουμέριοι κατέγραψαν την αληθινή ιστορία των πολύ αναπτυγμένων εξωγήινων που ήρθαν στην γη και δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή.
Σύμφωνα με την ερμηνεία των αρχαίων κειμένων, η σοφία «κατέβηκε από τον ουρανό στην Γη» από εξωγήινους περίπου στο 3.760 πκε. Αυτό το δώρο της γνώσεως, λέγει ο Sitchin, περιελάμβαναν την γεωργία, την ιατρική και τα μαθηματικά. Οι Anunnaki επίσης αποκάλυψαν τα μυστικά της αστρονομίας. Ο Sitchin λέει ότι οι αρχαίοι στην πραγματικότητα καταλάβαιναν το ηλιακό σύστημα καλύτερα από ότι οι επόμενες γενιές αστρονόμων. Οι Σουμέριοι γνώριζαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, επίσης έγραψαν για ένα πλανήτη που οι μοντέρνοι αστρονόμοι ακόμη «δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει», λένε, τον πλανήτη πατρίδα των Anunnaki, τον  Nibiru.
Οι Σουμεριακοί θρύλοι αναφέρουν το πώς οι Anunnaki ήρθαν στην γη από τον Nibiru για να εξορύξουν χρυσό. Οι Anunnaki γρήγορα κουράστηκαν από την κοπιαστική εργασία. Η Ninharsag, η θεά της ιατρικής, συνδύασε τα γονίδια των Anunnaki με αυτά του πρωτόγονου πιθηκάνθρωπου και δημιούργησε ένα Lulu, έναν πρωτόγονο εργάτη για να ανακουφίσει τους Anunnaki από την δουλειά. Η Ninharsag, κατόπιν ονομάστηκε Ninti, ή «η κυρία που δίνει ζωή» κράτησε το πρωτότυπο υβρίδιο και φώναξε, «Τα Χέρια το φτιάξανε» Το Lulu έμοιαζε στους Anunnaki. Αντίθετα με τον τριχωτό προγονό μας, το υβρίδιο σύμφωνα με το κείμενο Atra Hasis. «είχε το δέρμα ενός Θεού»

Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε κατ’ ομοίωση των Θεών

Πολλοί αρχαίοι άνθρωποι έλεγαν ότι η τεχνολογία τους ήταν το αποτέλεσμα δώρων των Θεών
Υπάρχουν εκατοντάδες αρχαιολογικά ευρήματα που το επιβεβαιώνουν αυτό. Οι Θεοί περιοδικά κατέβαιναν στην γη σε στιγμές μεγάλης ανάγκης και βοηθούσαν την ανθρωπότητα με διάφορα είδη γνώσεων. Αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται τόσο συχνά στο παρελθόν ώστε οι πρόσφατες ιστορίες της ανακτήσεως τεχνολογίας από πεσμένο ιπτάμενο δίσκο θα μπορούσε να είναι η μοντέρνα εκδοχή των δώρων από τους Θεούς. Θεοί οι οποίοι έχουν ακόμη ένα ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα, την δικιά τους δημιουργία. Ο Dr. V. Raghavan, συνταξιούχος επικεφαλής του Σανσκριτικού τμήματος  του αναγνωρισμένου κύρους Πανεπιστημίου του Madras της Ινδίας, υποστηρίζει ότι τα παμπάλαια ντοκουμέντα στα Σανσκριτικά (η κλασσική γλώσσα της Ινδίας και του Ινδουισμού) αποδεικνύουν ότι οι εξωγήινοι από το διάστημα επισκέφθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια την γη. [αναζήτησε το άρθρο TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη]
«Πενήντα χρόνια έρευνας αυτών των αρχαίων έργων με πείθει ότι υπάρχουν ζωντανά όντα σε άλλους πλανήτες και ότι επισκέφθηκαν την γη πίσω στο 4.000 πκε. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος για ιπτάμενες μηχανές, φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, που ανευρίσκονται σε μεταφράσεις των Βεδών, (γραφών) Ινδικά έπη κι άλλα αρχαία Σανκριτικά κείμενα» Λέει ο καθηγητής Sitchin
Τα γραπτά της  Mahabharata, αναφέρουν θεϊκά όπλα ακτινών και φωτός και ακόμη και ένα είδος υπνωτικού όπλου. Υπάρχει επίσης μια περιγραφή των Vimanas, ή ιπτάμενων μηχανών, που πετούσαν σε μεγάλα ύψη με την βοήθεια του υδράργυρου και με ένα  μεγάλο προωθητικού ανέμου. Υπήρχαν διαστημικά οχήματα παρόμοια με τα UFO τα οποία αναφέρονται σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η Ramayana ακόμη περιγράφει ένα όμορφο άρμα του ουρανού που «έφτασε λάμποντας, με ένα θαυμαστό θεϊκό άρμα που έτρεχε στον αέρα» Σε ένα άλλο εδάφιο, υπάρχει αναφορά για ένα άρμα «που πλέει από πάνω μας σαν την σελήνη» Οι αναφορές στην Mahabharata δεν είναι λιγότερο καταπληκτικοί. «Στην εντολή του Ράμα, το υπέροχο άρμα σηκώθηκε με ένα σύννεφο σαν βουνό με ένα τεράστιο ήχο» Σε ένα άλλο εδάφιο αναφέρεται: «O Bhima πέταξε με το Vimana σε μια τεράστια ακτίνα που ήταν λαμπρή όπως ο ήλιος και έκανε θόρυβο όπως ο κεραυνός σε μια καταιγίδα»
Στο αρχαίο Vymanka-Shastra (η επιστήμη της αεροναυτικής), υπάρχει μια περιγραφή ενός Vimana: «Μία συσκευή που μπορεί να πετά με την δική της δύναμη, από μέρος σε μέρος η από σφαίρα σε σφαίρα» Ο Dr. Raghavan επισημαίνει ότι, «Οι αποκαλύψεις του κειμένου είναι ακόμη πιο εκπληκτικές. Τριάντα ένα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται η συσκευή περιγράφονται, περιλαμβάνοντας ένα φωτογραφικό καθρέπτη στο κάτω μέρος του. Το κείμενο επίσης μιλά για 16 είδη μετάλλων που χρειάζονται για να κατασκευαστεί το ιπτάμενο όχημα, αλλά μόνον τρία από αυτά μας είναι γνωστά σήμερα. Το υπόλοιπο παραμένει αμετάφραστο»
Ένας άλλος ειδικός που συμφωνεί με τις εξηγήσεις του Dr. Raghavan  είναι ο  Dr.A.V. Krishna Murty, καθηγητής της αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο των επιστημών στην Bangalore. «Είναι αληθές, ότι οι αρχαίες Ινδικές Βέδες και άλλα κείμενα αναφέρονται στην αεροναυτική, σε διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές και ακόμη την αστροναυτική. Μία μελέτη των Σανσκριτικών κείμενων με έχει πείσει ότι οι αρχαίες Ινδίες γνώριζαν το μυστικό να κατασκευάζουν ιπτάμενες μηχανές κι ότι αυτές βασίζονταν σε μοντέλα από διαστημόπλοια που έρχονταν από άλλους πλανήτες» λέει ο Dr.Krishna Murty
Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις αρχαίες ιστορίες και τους θρύλους των προγόνων μας, οι άνθρωποι  κατασκευάστηκαν αρχικά να είναι σκλάβοι των εξωγήινων επισκεπτών του πλανήτη μας. Χρησιμοποιώντας το γενετικό υλικό των πρώιμων ανθρωποειδών, οι επισκέπτες το συνδύασαν με τα δικά τους γονίδια για να δημιουργήσουν ένα νέο είδος, ένα είδος που ήταν ταυτόχρονα Θνητό και Θεϊκό.  Το είδος αυτό το ξέρουμε σήμερα σαν Homo Sapiens. Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι στον άνθρωπο δόθηκε το δώρο της γνώσεως, κάνοντας τον άνθρωπο σαν τους Θεούς. Οι Θεοί πάντως αρνήθηκαν να μας δώσουν το δώρο της αθανασίας, γιατί αν οι άνθρωποι είχαν τα δώρα της αθανασίας και της γνώσεως θα ήταν όπως οι Θεοί.
Αφού σχεδόν εξολόθρευσαν τους γενετικώς φτιαγμένους απογόνους τους πάνω από μια φορά, οι επισκέπτες τελικά αποφάσισαν να αφήσουν τον άνθρωπο στις υποθέσεις του. Συνέχισαν πάντως να  αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους σε διάφορα σημεία της ιστορίας. Καθιερωθήκαν Ιερατεία και μυστικές εταιρείες, τα μυστήρια που διδάσκονταν αποκαλούνταν Γνώσις. Αυτά τα μυστικά ήταν τα μυστικά της επιστήμης και της τεχνολογίας, κρυμμένα με ένα πέπλο θρησκείας και μυστικισμού. Τα μυστήρια διδάσκονταν από επιστημονικά μορφωμένους ανθρώπους, μυημένους σε ένα δεσμό με τους εξωγήινους και διατηρώντας τα διδάγματα τους. Δυστυχώς με το πέρασμα των αιώνων, η επιστημονική γνώση και τα διδάγματα εκφυλίζονται και χάνονται, οπότε μια  περιστασιακή εκ νέου σπορά απαιτείται. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται και σήμερα. Οι απαγωγές και άλλες μορφές επαφής με τα UFO δείχνει ένα τεράστιο, ανεπαίσθητο εκπαιδευτικό σύστημα που αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους σε ένα φαινομενικά προσωπικό επίπεδο, αλλά έχει τελικά στόχο να επηρεάσει την ανθρωπότητα σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.
Το θέμα της παρουσίας εξωγήινων όντων στη αρχαιότητα είναι κάτι που προκαλεί πάντα την απορία και τον ενθουσιασμό όσων ασχολούνται με το θέμα. Αν και για την επίσημη ιστορία (δηλ. οι γνωστές Μυστικές Εταιρίες, Στοές και Λαγούμια) δεν υπάρχει ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη ότι οι πρόγονοί μας είχαν επαφές με όντα που δεν κατοικούσαν στη Γη, ωστόσο αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές πηγές αναφέρονται συχνά στη θέαση ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας, τα γνωστά μας UFO.
Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ότι γίνεται αναφορά, αλλά και ότι οι περιγραφές που δίνουν οι συγγραφείς μοιάζουν αρκετά με σύγχρονες περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων. Οι πρωιμότερες αναφορές που γίνονται στη λογοτεχνία της Δύσης για τα UFO βρίσκονται στους Ρωμαίους ιστορικούς Λίβιο, Ορόσιο, Σένεκα, Πλούταρχο, Πλίνιο και Ιώσηφο. Σύμφωνα με τη NASA, οι αρχαίες αυτές αναφορές έχουν κατηγοριοποιηθεί σε τρία ήδη από τον αστρονόμο J.A. Hynek (1972): 1. Στενές επαφές Πρώτου Τύπου (δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία) 2. Στενές επαφές Δευτέρου Τύπου (ύπαρξη φυσικών αποδείξεων και 3. Στενές επαφές Τρίτου Τύπου (παρατήρηση και επιβατών).
Οι παραλληλισμοί με τις σύγχρονες θεάσεις UFO είναι πραγματικά εκπληκτικές, αν όχι μυστηριώδεις
Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι το 217 π.κ.ε. πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στη Ρώμη παρατήρησαν «ένα σμήνος από γυαλιστερές στρογγυλές αψίδες από χαλκό να κινούνται στον ουρανό» Την ίδια στιγμή, στο ύπαιθρο ανατολικά της Ρώμης πολλοί ανέφεραν ότι είδαν μυστηριώδεις «μορφές ανδρών που ήταν ντυμένοι σε αστραφτερά άσπρα ρούχα» Τρία χρόνια μετά, οι κάτοικοι της βόρειας Ιταλίας είδαν κάτι που έμοιαζε με έναν μεγάλο λευκό μαρμάρινο «βωμό στον ουρανό» τον οποίο συνόδευαν ανθρώπινες φιγούρες που ήταν ντυμένες σε ολόλαμπρα λευκά. Το 154 π.Κ.Ε. περισσότερες «ιπτάμενες ασπίδες που έμοιαζαν με δίσκους» παρουσιάστηκαν.
Μία νύχτα το 104 π.Κ.Ε. οι κάτοικοι δύο Ιταλικών πόλεων είδαν κάτι σαν «φλεγόμενα ακόντια και σαν επιμήκεις ασπίδες να καταδιώκουν η μία την άλλη» σαν να γινόταν «μία αερομαχία.» Το 100 π.Κ.Ε., ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα στρογγυλής ασπίδας ταξίδεψε κατά μήκος του ουρανού. Το 91π.Κ.Ε., ένας τεράστιος φλεγόμενος δίσκος συνοδευόταν από έναν δυνατό ήχο. Αργότερα, την ίδια μέρα, οι κάτοικοι του Σπολέτο παρακολούθησαν την κάθετη προσέγγιση και απογείωση ενός UFO, σαν μία μεγάλη «σφαίρα χρυσού χρώματος που κύλησε από τον ουρανό προς τη γη και μετά σηκώθηκε ξανά» Το 74 π.Κ.Ε. χιλιάδες παρακολούθησαν ένα μεγάλο φλεγόμενο αντικείμενο «σαν λιωμένο ασήμι» να συντρίβεται σε μία περιοχή μεταξύ δύο Ρωμαϊκών στρατευμάτων στην Τουρκία. Το αντικείμενο είχε σχήμα σαν ένα μεγάλο αποθηκευτικό σκεύος με μυτερή βάση, σαν ένα οξυπύθμενο αγγείο. Στη Ρώμη, το 43 π.Κ.Ε. «ένα θέαμα από σφαίρες, όπλα και ασπίδες ήταν ορατό από τον ορίζοντα μαζί με έναν δυνατό ήχο σύγκρουσης»
Το 150 π.Κ.Ε. καταγράφεται ένα περιστατικό Στενής Επαφής Τρίτου Τύπου που είναι εκπληκτικά όμοιo με αυτό που παρουσιάζεται στην ομώνυμη ταινία του Χόλυγουντ το 1977. Στον κύριο δρόμο που οδηγούσε από τη Ρώμη στην Κάπουα, μία ηλιόλουστη μέρα ένα τεράστιο UFO παρουσιάστηκε περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος και κατευθύνθηκε προς τα κάτω. Το αντικείμενο αυτό ήταν επίπεδο και κυρτό, σαν ένα «μεγάλο κομμάτι κεραμικής» ή «κεραμικό θραύσμα» Η κορυφή τους είχε «πολλά χρώματα» και έβγαζε φλεγόμενες ακτίνες φωτός. Το UFO προσγειώθηκε, σηκώνοντας ένα σύννεφο σκόνης και ο επιβάτης του εμφανίστηκε μέσα από αυτό. Η πηγή τον περιγράφει σαν μία «νεαρή γυναίκα ντυμένη στα λευκά»
Ο αστρονόμος-μετεωρολόγος που έχει αναλύσει σε αντίστοιχο άρθρο αυτές τις Ρωμαϊκές αναφορές σημειώνει ότι «το φαινόμενο των Αγνώστων Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων ή οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό, δεν έχει αλλάξει τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια: δίσκοι επιμήκεις σφαίρες και μορφές μεταλλικά και λαμπερά χρώματα και υλικά απαλές, ακανόνιστες ή κινήσεις αιώρησης και συχνά ξαφνική εξαφάνιση του αντικειμένου» Αυτά τα καταπληκτικά ατμοσφαιρικά και αστρονομικά φαινόμενα ή οι εξωγήινες επαφές και η επανάληψη των ίδιων λεπτομερειών στις περιγραφές, εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια φαίνεται να δείχνει πως αυτό που παρατηρείται από τόσους αυτόπτες μάρτυρες να είναι αληθινό. Σε προσεχές και μεγαλύτερο άρθρο θα παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες κι αναλυτικότερα αυτές τις πηγές.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι συντριβές UFO είναι εσκεμμένες πράξεις για να προσφέρουν νέα τεχνολογία στην ανθρωπότητα. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ιστορίες για το τι έκαναν ο Στρατός και η Αεροπορία με ένα πεσμένο εξωγήινο σκάφος. Πυρηνικές μηχανές, προχωρημένες τηλεπικοινωνίες και υπολογιστές, όλα αυτά απείχαν εκατό χρόνια από την τεχνολογία του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, φέρεται ότι πάρθηκαν από το εξωγήινο συντρίμμι και αργότερα δοθήκανε στο The Bell System’s Bell Laboratories, που τότε βρισκόταν στο Murray Hill, New Jersey.
Εκεί η τεχνολογία μελετήθηκε, τεμαχίστηκε, μικρο-αναλύθηκε και δοκιμάστηκε. Ένα κομμάτι που βρέθηκε υποθετικά να είναι μια συσκευή μεταγωγής φτιαγμένη από Πυρίτιο και Αρσενικό, διατεταγμένη σε μια μικροσκοπική συστοιχία πιο περίπλοκη από οτιδήποτε κατασκευαζόταν εκείνο τον καιρό. Η συσκευή έγινε η προτεραιότητα των Bell Labs και της επιστημονικής έρευνας και αναλύσεως του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η ασυνήθιστη ηλεκτρονική εξωγήινη συσκευή μπορούσε να δρα σαν υψηλής ταχύτητος ηλεκτρονικός διακόπτης και ενισχυτής. Απεφάσισαν να το ονομάσουν «Transfer Resistor» διότι θα μπορούσε να γίνει για να αντισταθεί ή να δεχτεί τη ροή ρεύματος σε πολύ υψηλότερες ή χαμηλότερες ποσότητες από ό,τι ρεύματα εφαρμόστηκαν σε αυτό, ανάλογα με την μοναδική εφαρμογή των ροών των ηλεκτρονίων.
Transistor: Ο εξωγήινος «ενισχυτής/διακόπτης»
«Ανακαλύφθηκε» τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1947 και βρέθηκε ότι είχε τεράστιες εφαρμογές. Η εξωγήινη συσκευή ήταν εκατό χρόνια μπροστά από τις απλές «διόδους επαφής» που ήταν σε κοινή χρήση τότε στα στρατιωτικά ηλεκτρονικά. Ωστόσο, αυτή φέρεται να καθορίζεται ότι οι απλουστευμένες εκδόσεις των εξωγήινων συσκευών θα μπορούσαν να κατασκευαστούν με τη διενέργεια αρκετών αναβαθμίσεων στην υπάρχουσα τεχνολογία. Τότε ο  πρόεδρος Harry S. Truman διέταξε να «κλωνοποιηθούν» οι συσκευές και να φτιαχτεί μια ιστορία καλύψεως. Υποτίθεται ότι είπε τα εξής:  «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε μια τόσο συνταρακτική τεχνολογική πρόοδο μακριά από τα χέρια της ανθρωπότητες. Απλώς δεν είναι σωστό!»
Στα μέσα Δεκεμβρίου του 1947, για να δημιουργήσουν μια πιστευτή ιστορία, το Υπουργείο Αμύνης και τα εργαστήρια Bell κατασκεύασαν μια σειρά ανακοινώσεων τύπου που έλεγαν: Μετά από  χρόνια Μακράς και Εκτεταμένης Επιστημονικής Έρευνας η – εφεύρεση του Transistor είχε επιτέλους επιτευχθεί, υποθετικά από τους ερευνητές των  Bell Labs (Drs. Shockley, Bardeen και Brattain, στο Bell Lab’s Electronic Circuits Research Center, κάτω από την αιγίδα του μάγου αντιπροέδρου της Bell Labs Vice κυρίου John «Jack» Morton. Από αυτήν την εποχή και έπειτα, τα Bell Labs στα χέρια της διάδοχου εταιρείας AT&T και η εν μέρει θυγατρική Lucent Technologies, συνέχισαν να διατηρούν την ιστορία του Transistor για όλες τις επόμενες γενιές, ενώ κάλυπταν με την ησυχία  τους τον τρόπο αποκτήσεως των εξωγήινων συσκευών από τα Bell Labs.
Ο Col. Corso πάντως, λέει ότι η συσκευή στο διάσημο «transfer resistor test rig» των Bell Labs, στην πραγματικότητα κατασκευάστηκε με αντίστροφη μηχανική από την αρχική συστοιχία ολοκληρωμένων κυκλωμάτων των κυκλωμάτων που έμοιαζαν με transistor και που βρήκανε σε μια από τις εξωγήινες συσκευές επικοινωνίας στο Roswell, στο New Mexico. Φημολογείται ότι χρειάσθηκε πάνω από χρόνος για τα Bell Labs να βρουν πώς να παράγουν εμπορικά τις συσκευές. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικά με την τεχνολογία που λάμβαναν κατά την διάρκεια των επόμενων 10 ετών από την Bell Labs (από τα συντρίμμια που τους παρέδωσε το Υπουργείο Αμύνης) παρήχθη το λέιζερ, ενισχυμένα κυκλώματα στερεάς κατάστασης, μεγάλης κλίμακας κυκλώματα μεταγωγής και υψηλής ευκρίνειας φωτογραφικές συσκευές.
Πάντως, μερικές συσκευές από το καταρριφθέν εξωγήινο σκάφος δεν είναι κατανοητές ούτε και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνουν ένα υψηλής ενέργειας μικροκυματικό ενισχυτή που έχει το δευτερεύον αποτέλεσμα να αποσυνθέτει τα στερεά αντικείμενα στα μοριακά τους στοιχεία. Ένα είδος κυκλώματος που δεν δουλεύει με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά χρησιμοποιεί σωματίδια που έχουν  πολύ μικρή ημιπερίοδο ζωής στο φυσικό σύμπαν («muons»). Μια τεράστια γεννήτρια επαγωγής με διάμετρο 15,5 μέτρα που φαίνεται να αποτελεί μέρος της ικανότητας του οχήματος να έχει μοναδικά πτητικά χαρακτηριστικά, σαν να κάνει ακροβατικά, κάποιοι σκέφτονται ότι είναι συσκευή εξουδετερώσεως της βαρύτητας, αλλά κανείς τους δεν είναι σίγουρος.
Οι πηγές λένε ότι, το 1948 και 1949, σκεπτόμενοι ότι  οι εξωγήινοι θα αντιδρούσαν σε αυτήν την έρευνα, η Αμερικανική κυβέρνηση εσπευσμένα τοποθέτησε αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες στα περίχωρα των βουνών Watchung στην Νέα Υερσέη, κοντά στα εργαστήρια Bell Lab’s στο Murray Hills για να προστατεύει από διαστημική εισβολή. Αυτό δεν είναι γνωστό, ότι το Υπουργείο Άμυνας σκόπιμα κατέρριψε ένα εξωγήινο σκάφος και φοβόταν αντίποινα.
Οι θρυλούμενες Αντιβαλλιστικές πυροβολαρχίες Διαστημικής Άμυνας, κατά μήκος του Lookout Mountain Ridge βόρεια των Bell Labs, είναι τώρα εγκαταλειμμένες και επάνω τους έχει χτισθεί το τοπικό γυμνάσιο.  Στην «Lookout Mountain Nike Base» γινόντουσαν συχνά ασκήσεις αντιεισβολής στα  50’s, 60’s και νωρίς στα 70’s. Σημειωτέον ότι η συχνότητα των ασκήσεων αύξανε όταν υπήρχαν αναφορές UFO ειδικά στους αεροδιαδρόμους της Νέας Υερσέης. Οι ισχυρισμοί της αποκτηθείσας εξωγήινης τεχνολογίας έχουν περαιτέρω επιβεβαιωθεί από τον απόστρατο συνταγματάρχη Steve Wilson, της U.S. Air Force, πρώην επικεφαλής του Project Pounce, μια ελίτ μονάδα της  Air Force/National Reconnaissance Organization Special Forces που συλλέγει καταρριφθέντα UFOs.
Ο Colonel Wilson αναφέρει ότι: «η πρώτη επιτυχημένη πτήση αντιβαρύτητος των ΗΠΑ,  έλαβε τόπο στις 18 Ιουλίου 1971 στο S4 στην περιοχή 51, όπου έγινε επίδειξη στρεβλώσεως του φωτός για να επιτευχθεί απόλυτη αορατότητα. Παρών στην πτήση ήταν ο ναύαρχος  Bobby Inman (πρώην διευθυντής της NSA) που τώρα είναι επικεφαλής της  of SAIC (Science Applications International, Incorporated) στο San Diego, California, που κατασκευάζει αντιβαρυτικές συσκευές.
Ο συνταγματάρχης Wilson επίσης αποκάλυψε ότι η πρόσφατη ανακοίνωση της Lockheed για ένα μη επανδρωμένο, με ηλεκτρικούς κινητήρες drone αναγνωρίσεως με κοντά φτερά ονομαζόμενο  «Dark Star» ήταν στην πραγματικότητα ένα πρότζεκτ συγκαλύψεως. Η εξωτική τεχνολογία που είναι κρυμμένη καθορίζεται σαν X-22A και κατασκευάστηκε από την  Skunk Works στο Helendale, California. Αυτό το σκάφος είναι ένα λειτουργικό, διθέσιο όχημα αντιβαρύτητας. Η μεταλλική κατασκευή κρύβεται από ένα έντονο ασπρογάλαζο φως, που πάλλεται αναβοσβήνοντας κάθε ένα η δύο δευτερόλεπτα.
Ο συνταγματάρχης Wilson επίσης δηλώνει ότι τα μυστηριώδη Μαύρα Ελικόπτερα που αναφέρονται σε όλη την χώρα είναι στην πραγματικότητα Αμερικάνικα σκάφη αντιβαρύτητας, που ονομάζονται XH-75D or «XH Shark» και κατασκευάζονται από την Teledyne Ryan Aeronautical Corporation στο San Diego. Λέει ότι πολλά από αυτά τα XH-75Ds είναι τοποθετημένα στην  Delta/National Reconnaissance Organization Division που ανακτά πεσμένα UFOs.
Η Ρωσία έχει κι αυτή τα δικά της αντιβαρυτικά σκάφη
Ο Paul Stonehill, ένας Ρώσος ερευνητής UFO, αναφέρει ότι οι Ρώσοι τον Απρίλιο του 1988 άρχισαν να χρησιμοποιούν τεχνολογία αντιβαρυτικής κάμψεως του χωροχρόνου για να πραγματοποιήσουν ταξίδι στον χρόνο. Τον Ιούνιο του 1997, ένας αξιωματικός πληροφοριών που υπήρξε αξιόπιστος, είπε ότι η Κίνα τώρα έχει αποκτήσει αντιβαρυτική τεχνολογία. Υπήρξαν αναφορές ότι η Ναζιστική Γερμανία είχε αποκτήσει εξωγήινη τεχνολογία από ένα ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτή η τεχνολογία κατόπιν κλάπηκε από τους Σοβιετικούς στο τέλος του πολέμου, αλλά μόνον το 1980 κατάφεραν να αποκτήσουν με αντίστροφη μηχανική την τεχνολογία για δική τους χρήση.
Κάποιοι μάρτυρες του Roswell μίλησαν για ένα υλικό που έμοιαζε με φύλο μολύβδου, το οποίο δεν κοβόταν ούτε χαρασσόταν και ξαναγύριζε στο αρχικό του σχήμα. Η έκδοση του 1997 του AMBASSADOR, του περιοδικού πτήσεως της  TWA, είχε ένα άρθρο για μια νέα τεχνολογία που αποκαλείται Carbon Nanotubes. Τα Carbon Nanotubes είναι κατασκευές τύπου Φουλερένιου που αποτελείται από κυλίνδρους γραφενίου σε κάθε άκρο με καλύμματα από πενταγωνικά δαχτυλίδια. Ανακαλύφτηκαν το 1991 από τον Γιαπωνέζο Sumio Iijima με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Τα Carbon Nanotubes είναι μεταξύ 10 και 100 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι με ένα έκτο το βάρος του. Μπορεί να τσαλακωθεί χωρίς να σπάσει στο αρχικό του σχήμα. Μέσα σε μερικά χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα φτερά των αεροπλάνων και τους δορυφόρους. Οι νανοσωλήνες άνθρακος είναι πολύ λεπτοί και αποτελούνται από ενδοσυνδεόμενα άτομα γραφίτη. Αυτό είναι το ισχυρότερο υλικό που είναι γνωστό, αναφέρει ο Thomas Ebbesen, καθηγητής χημείας στο πανεπιστήμιο Pasteur στο  Strasbourg, στην Γαλλία και πρωτοπόρος στις ίνες. Ο φυσικός  Peter Nordlander του Rice University πηγαίνει ένα βήμα ακόμη μακρύτερα, αντηχεί τις απόψεις των περισσότερων ερευνητών στα σωληνίδια. Αυτό είναι πιθανώς το ισχυρότερο υλικό που μπορεί να κατασκευαστεί.
Η απόδειξη είναι συντριπτική,  ο άνθρωπος, μέσα στους αιώνες, κατά κάποιον τρόπο απέκτησε επιστήμη και τεχνολογία πέρα από την παρούσα επιστημονική βάση. Ο χριστιανός Αυγουστίνος έγραψε για ναούς στην Ελλάδα και την Αίγυπτο που είχαν μόνιμα φώτα και δεν επηρεαζόταν από τον αέρα η την βροχή. Σε ένα υπόγειο διαμέρισμα της  Hathor στην  Dendera δείχνει ιερείς που μεταφέρουν αυτό που φαίνεται σαν γιγάντιες ηλεκτρικές λάμπες που δείχνονται σαν φίδια. Ενώ είναι κατανοητό ότι η ανθρωπότητα στο παρελθόν πέτυχε τεχνολογία που είναι ισοδύναμη με την μοντέρνα επιστήμη, αλλά έχασαν αυτήν την γνώση σε κάποιο κατακλυσμικό γεγονός.  Οι αρχαίες γραφές αυτών των ανθρώπων δηλώνουν καθαρά ότι η γνώση τους δόθηκε από τους Θεούς, ή τους ανθρώπους του ουρανού. Αυτοί οι άνθρωποι του ουρανού θα μπορούσαν να είναι ακόμη μαζί μας, αλλά αντί να συγκαλύπτουν τους εαυτούς τους ως Θεούς, τους γνωρίζουμε σαν πιλότους των UFO.
Αυτοί οι επιβάτες των UFO από όπου και να ‘ρχονται, φαίνονται να ενδιαφέρονται να σπείρουν την ανθρωπότητα με νέες ιδέες και πρωτότυπες σκέψεις. Αγνώστου Ταυτότητος Αντικείμενα φαινόντουσαν τον 19ο αιώνα και στις αρχές του 20ου έμοιαζαν με τα αερόπλοια της εποχής. Οι ρουκέτες φαντάσματα που βλέπαμε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έμοιαζαν με τους διαστημικούς πυραύλους που φτιάξαμε χρόνια αργότερα για να στείλουν τον άνθρωπο πέρα από την επιφάνεια του πλανήτη. Τώρα τα UFOs μοιάζουν με ασημένιους δίσκους και τρίγωνα, που φαίνεται να πετάνε με αντιβαρυτικά συστήματα. Θα μπορούσε αυτό να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην τεχνολογική εξέλιξη της ανθρωπότητας; Οι σπόροι για αυτό το γιγαντιαίο τεχνολογικό άλμα φυτεύτηκε το 1947;Εάν οι ιστορίες και οι μύθοι του παρελθόντος είναι μια ένδειξη, τότε η ανθρωπότητα θα εξακολουθήσει να επιτυγχάνει επιστημονικά θαύματα, χάρις στα τεχνολογικά δώρα των Θεών ή να καταστραφεί απ’ αυτά.

Βιολογικά UFO

Ο ερευνητής Trevor James Constable (μαθητής του Wilhelm Reich) στην αναζήτηση του φαινομένου των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) δηλαδή των UFO, άρχισε να χρησιμοποιεί υπέρυθρο φωτογραφικό φιλμ σε μια συνηθισμένη φωτογραφική μηχανή. Ο Constable ανακάλυψε ότι «το υπέρυθρο φιλμ όταν εκτεθεί μεταξύ της αυγής και της ανατολής του ηλίου, σε ξερό κλίμα συχνά εμφανίζονται αόρατα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών που είναι ζωντανά και περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα» Τα αποτελέσματα του ήταν εκπληκτικά. Όχι μόνον συμβατικοί δίσκοι και διαστημόπλοια απεικονίστηκαν στο φιλμ αλλά και εκπληκτικές αμοιβαδοειδείς μορφές ζωής. Σχολιάζοντας τα και περιγράφοντας την κατάπληξη του στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «The Cosmic Pulse of Life» αναφέρεται:
«Στην ανεπιθύμητη φύση αυτών των φωτογραφιών. Αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αυτές οι βιομορφές, δεν ήταν ούτε ότι θέλαμε ούτε ότι περιμέναμε. Θέλαμε διαστημόπλοια. Εκείνο τον καιρό είμαστε σε άγνοια για το βιολογικό στοιχείο στα UFOs. Στα ενδιάμεσα χρόνια έχω παρατηρήσει γοητευμένος και με ενδιαφέρον το ανησυχητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα (από τις φωτογραφίες και τα φίλμ) που είχε πάνω σε όλα τα πρόσωπα τα οποία είχαν μηχανιστική προσέγγιση για τα UFOs. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι η επιστημονική αντικειμενικότητα είναι μύθος» Δεν είναι τυχαίο που είναι απαγορευμένες οι υπέρυθρες φωτογραφικές μηχανές και απαιτείται ειδική άδεις για την απόκτηση τους.
Ο Constable είχε πολλές δυσάρεστες εμπειρίες με ανθρώπους επιστήμονες και άλλους που απειλούνταν πολύ από τις φωτογραφικές αποδείξεις. Τόσο εκτεταμένες και δραματικές ήταν αυτές οι αντιδράσεις που συμπέρανε, σαν μαθητής που ήταν του Wilhelm Reich ότι αυτή η νευρωτική αποστροφή ήταν η αντίδραση του κατεστημένου προς την δύναμη της ζωής.  Η επιστήμη είναι λογική, αλλά όταν ξεπεράσει αυτά τα όρια, γίνεται ένα παράλογο δόγμα – ο επιστημονισμός. Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στα UFOs του Constable και την αντίθεση μεταξύ των βιομορφών και των διαστημοπλοίων.
Τα αποκαλούμενα «διαστημόπλοια» είναι αιθερικά όπως και οι βιομορφές, καθόσον αποτελούνται από ύλη του «αιθερικού πεδίου» και κινούνται με την ενέργεια της ζωής που ο Wilhelm Reich ονομάζει «οργόνη». Αυτοί οι κατασκευαστές μας λέει ο Constable είναι μια φυλή ευφυών και καλοσυνάτων όντων, οι «αιθέριοι» που ο κόσμος τους είναι ίδιος με τον δικό μας εκτός του ότι βρίσκεται σε υψηλότερο κραδασμικό επίπεδο. Τα σκάφη τους γίνονται ορατά όταν υλοποιούνται στον δικό μας κόσμο. Έτσι έχουμε τουλάχιστον δύο βασίλεια αιθερικών όντων. Το ένα περισσότερο ευφυές από την σύγχρονη ανθρωπότητα και το άλλο λιγότερο σε κατώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάτι σαν τα δικά μας ψάρια.
Όπως τονίζει ο Constable: «Με τον τρόπο εμφανίσεως τους στην ανθρωπότητα, τα διαστημόπλοια (το περισσότερο ευφυές βασίλειο) και τα Βιολογικά UFOs (το λιγότερο ευφυές βασίλειο) έχουν μπερδευτεί αμοιβαίως στον νου των ανθρώπων μέχρι σήμερα» Είναι το λιγότερο ευφυές και εμφανώς οργανικό βασίλειο που μας ενδιαφέρει περισσότερο. «Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών μοιάζει πλασματική, γιατί το σχήμα τους φαίνεται θερμικά. Ταξιδεύουν παλμικά, φουσκώνοντας και συρρικνώνοντας κυκλικά το σώμα τους, όπως κινούνται μέσα στον αέρα. Με το να είναι πλάσματα φαίνονται στα ραντάρ και βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν δείχνουν ότι είναι ικανά για τέτοιες ταχύτητες, αλλαγές σχήματος και μεγέθους, που καθιστά άχρηστη κάθε προσπάθεια να τα εξηγήσει κανείς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως.
Η παλμική κίνηση αυτών των βιολογικών αερομορφών -η προϋπόθεση της ζωής είναι η παλμικότητα- προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτούς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως. Η έννοια ότι αυτή η παλμικότητα είναι ισοδύναμη με τους παλμούς της καρδιάς των ανθρώπων δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό. Παρακινούμενοι από τους παλμούς των UFOs που παρατηρούσαν σε μεγάλα ύψη οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τα ονόμασαν «διαστημικά ζώα» σε μία δημόσια ανακοίνωση στις 27 Απριλίου 1949, δηλώνοντας ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν ζωντανοί οργανισμοί.
Στην φωτογραφία Α ο Constable κοντά σε ένα UFO (σκάφος) στην έρημο Mojave την άνοιξη του 1958. Φαίνεται ο φακός στο πάνω μέρος του που απορροφά την ενέργεια στο υπ’ ερυθρό φάσμα ενώ δεν ήταν ορατό. Το περιστρεφόμενο πεδίο ενέργειας γύρω από το αντικείμενο, ο λευκός λοβός ενέργειας που φαίνεται αριστερά και κάτω από το αντικείμενο κάνει ετεροδύνωση (ηλεκτρονικός όρος, βασική αρχή λήψεως στα ραδιόφωνα) με το βιοενεργειακό πεδίο του συγγραφέα. Το περιδινούμενο δυναμικό πεδίο γύρω-από το αντικείμενο, ο λευ­κός λοβός ακτινοβολίας που παρουσιάζεται σε σχεδόν κυκλικό σχήμα αριστερά και ελαφρώς κάτω από το όχημα, κυριαρχεί έναντι του πεδίου βιοενέργειας του ίδιου του συγγραφέα. Όταν το κατάλαβε φώναξε στον φίλο του Dr James O. Woods που ήταν πίσω του να φωτογραφίσει αμέσως στα αριστερά του. Έτσι βγήκε αυτή η καταπληκτική φωτογραφία. Είναι η πρώτη φωτογραφία (υπέρυθρη φυσικά) παγκοσμίως που δείχνει την προώθηση αυτών των σκαφών με περιστρεφόμενα ενεργειακά πεδία. Ο συγγραφέας δηλώνει ότι η πρόωση προκύπτει από τον χειρισμό της αιθερικής δύναμης, πρωτογενές στοιχείο της οποίας ανακάλυψε ο Δρ Βίλχελμ Ράιχ την περίοδο 1939-40 και το οποίο ονόμασε «οργονοέργεια». Το φιλμ ήταν υψηλής ταχύτητος χωρίς φίλτρο, με f11 και 1/50 δευτερόλεπτα. Εμφανίστηκε με D-11 για 2 λεπτά.
Στην φωτογραφία Β ο Constable αναφέρει πως Α.Τ.Ι.Α. είναι δύο ειδών: «πλάσματα» ζωντανοί οργανισμοί, κανονικά αόρατα στους ανθρώπους, και αεροσκάφοι – κατασκευασμένα μετά από σχεδιασμό οχήματα που κινούνται με αιθερική δύναμη, ο Constable φωτογράφησε και τους δύο αυτούς τύπους Α.Τ.Ι.Α. κατευθείαν από την κατάσταση αορατότητας. Ερμηνεύει το συγκεκριμένο ως ένα δίσκο που φαίνεται η πλάγια όψη του -μόνο ένα τμήμα του κατέστη αισθητό στο υπέρυθρο φιλμ- με το δυναμικό του πεδίο να εμφανίζεται ως λευκός λοβός που εκτείνεται από το όχημα προς τη γη. Χρησιμοποιήθηκε Ερυθρό φιλμ υψηλής ταχύτητας, χωρίς φίλτρο. Η λήψη έγινε λίγο πριν από την ανατολή ο ηλΐου, κοντά στο Τζάιαντ Ροκ της Καλιφόρνια. Μην ξεχνάτε ότι αυτές είναι φωτογραφίες πλασμάτων ΑΟΡΑΤΩΝ στο ορατό πεδίο.

Αν σας  φαντάζει … φανταστικό! Αναλογιστείτε χωρίς λέξεις

«Σαν άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του την ζωή στη πιο ορθολογιστική σπουδή της ύλης, μπορώ να σας πω σαν αποτέλεσμα της έρευνάς μου πάνω στο άτομο τα εξής: Δεν υπάρχει κάτι που καθαυτό του να λέγεται Υλη. Όλη η ύλη έχει σαν πηγή της και υπάρχει μόνον χάρη σε μια δύναμη που φέρνει τα σωμάτια ενός ατόμου σε δόνηση και κρατά αυτό το απειροελάχιστο ηλιακό σύστημα μαζί. Μπορούμε να υποθέσουμε πίσω από αυτήν την δύναμη την ύπαρξη ενός συνειδητού και ευφυούς πνεύματος. Αυτό το πνεύμα είναι η μήτρα κάθε μάζας» Max Planck (1944) Βραβείο Nobel για την θεωρία των κβάντα (1918).
«Όλα είναι σύμβαση, στην πραγματικότητα τα άτομα και το κενό, κομμένοι από την δυνατότητα να γνωρίσουμε την πραγματικότητα, γνωρίζουμε αυτό που επηρεάζει το σώμα μέσω των αισθήσεων» Δημόκριτος
«Μια νέα επιστημονική αλήθεια δεν θριαμβεύει πείθοντας τους αντιπάλους της και κάνοντας τους να δουν το φως. Μάλλον επικρατεί, γιατί κάποτε οι αντίπαλοι της αναπόφευκτα πεθαίνουν και μια νέα γενιά μεγαλώνει, που έχει εξοικειωθεί μαζί της» Μαξ Πλάνκ
Επομένως η έρευνα μας λογικά ξεκινά, με άτομα και έργα που έχουν επισήμως απορριφθεί

Wilhelm Reich και Ruth Drown

Ο Wilhelm Reich ανακάλυψε την οργονοενέργεια και επαλήθευσε την παρουσία της οπτικά, θερμικά κι ηλεκτροσκοπικά, την περίοδο 1939-40. Αργότερα, μπόρεσε να αποδείξει την παρουσία της με τον μετρητή Γκάιγκερ-Μύλλερ και σχεδίασε ένα πείραμα κατά το οποίο η οργονοενέργεια έλαμψε εν κενώ. Εργάστηκε μεθοδικά, βασισμένος στην παρατήρηση και στο πείραμα και δημοσίευσε τα ευρήματά του ώστε να μπορεί να τα ελέγξει οποιοσδήποτε επιστήμονας. Ο Wilhelm Reich ήταν αυστηρός με την επιστημονική μέθοδο, αλλά σύντομα, η πρωτοφανής έκταση και δύναμη του μυαλού του έφεραν το έργο του πέρα από τα όρια αντοχής της κρατούσας επιστήμης.
Ανέπτυξε νέους τρόπους σκέψης, απολύτως απαραίτητους («λειτουργική σκέψη» ήταν ο όρος που ο ίδιος χρησιμοποίησε) με τους οποίους ο ανθρώπινος νους μπορούσε να εξασκηθεί ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις ζωντανές διαδικασίες. Η προσφορά του στην γνώση του παρόντος είναι τεράστια. Αντίθετα, η Ruth Drown (Ρουθ Ντράουν) και η ραδιονική είναι το μέλλον. Η οργονοενέργεια, για την ανακάλυψη της οποίας ο Reich εργάστηκε πολύ σκληρά, ήταν γι’ αυτήν απλά μια πραγματικότητα που δεν χρειαζόταν περισσότερες αποδείξεις. Ήταν τόσο ξεκάθαρη, όπως οι χτύποι της καρδιάς της. Είναι υπέροχος αναχρονισμός το γεγονός ότι είχε τιθασεύσει την οργονοενέργεια για ιατρικούς σκοπούς, πολύ πριν την ανακαλύψει ο Wilhelm Reich, σύμφωνα με αναγνωρισμένες επιστημονικές τακτικές.
Μέχρι τη στιγμή του θανάτου της η Ruth Drown δεν γνώριζε τους βασικούς νόμους της μορφής της ενέργειας που χρησιμοποιούσε, με τον τρόπο που ο Wilhelm Reich τους καθιέρωσε. Παρ’ όλ’ αυτά, πολύ πριν την ανακάλυψη του Reich, η διαισθητική μεγαλοφυΐα της Ruth Drown την οδήγησε στην κατασκευή οργάνων για το χειρισμό και το συντονισμό μέσω αυτής της ενέργειας, στα πλαίσια της ιατρικής διάγνωσης και θεραπείας. Δύο ολόκληρα χρόνια πριν την ανακάλυψη του Reich, η Ruth Drown είχε σχεδιάσει και παρουσιάσει ένα φωτογραφικό προσάρτημα για το διαγνωστικό της όργανο, που έδινε φωτογραφίες των μαλακών και των σκληρών ιστών του ανθρώπινου σώματος σε τομή. Το μέσο με το οποίο έβγαιναν αυτές οι φωτογραφίες ήταν αναμφίβολα η ενέργεια που αργότερα ο Reich ονόμασε οργόνη.
[Σχετικά με αυτή την ΑΛΗΘΙΝΆ ΜΕΓΑΛΗ επιστήμονα, την Ruth Drown που διώχτηκε ανελέητα από τις Οργανικές Πύλες και τους παρασιτικούς θα επανέλθω σε άλλο άρθρο, μπορείτε όμως να το ανακαλύψετε (ή να σας ανακαλύψει αυτό, όταν κι αν είστε έτοιμοι) στο παράξενο περιοδικό strange n 154]
Space Command Captain Mark Richards
Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπαίνουν κομμάτια του παζλ στην θέση τους διαβάζοντας τις συνεντεύξεις του πλοιάρχου Mark Richards και πόσο εύκολα εξηγείται αυτό το χάος που βιώνουμε στον πλανήτη γη. [διαβάστε τα σχετικά άρθρα]
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας, δίπλα μας και γύρω μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την “Γη το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία” !!! Οι Sheti (Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι) μας αποκαλούν “Μαϊμούδες της Ουτοπίας” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου είναι απόλυτα σωστοί σε αυτό, όντως απευθύνονται σε Μαϊμούδες που ζουν μέσα σε μια Ουτοπική Ψευδαίσθηση, που μάλιστα την θεωρούν σαν την μοναδική αλήθεια και σκοτώνουν γι αυτή.
Αυτός ο κόσμος ψευδαίσθησης, είναι θανάσιμος για τις Μαϊμούδες της Ουτοπίας, γεγονός που δεν έχει λογική μεν ή δεν μας αρέσει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη, την ποίηση και τη λογοτεχνία και πνευματικών στην θρησκεία και την πολιτική. Χρησιμοποιεί λέξεις – κωδικούς κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία της πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης: για παράδειγμα κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως, αγγέλους, θεούς κλπ. Ξεσηκώνουν και χρησιμοποιούν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην σκέψη μας και είναι περήφανοι για αυτή τους τη δυνατότητα.
Πολλές από τις ιδέες και τις αντιλήψεις για τις οποίες οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι καμαρώνουν είναι ότι μία Μαϊμού δεν μπορεί να κατορθώσει τίποτα απολύτως, σημαντικό ή μη, σ’ αυτόν τον κόσμο και φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία, ώστε να μην κατορθώσει τίποτα.
Η ωμή αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη όποια φαντασία μας. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της όποιας αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές και είναι γνωστό ό,τι η ιστορία γράφεται από τους νικητές και ράβεται στα μέτρα τους, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η Αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου, άλλωστε Α-ΛΗΘΗ σημαίνει να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
Εσύ (ΑΝ) προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αντιλαμβάνεσαι ό,τι ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι, ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη, ότι συμφωνείτε. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό, μονάχα η Συμφωνία σας το κάνει πραγματικό.
Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πωςο άνθρωπος, Βλέπει με τον Εγκέφαλο κι όχι με τα μάτια του.
Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα προσπαθούμε και ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες, η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές. Σκέψου την τροφή που προωθείται, σκοπίμως και δολίως για να καταναλώνει ο άνθρωπος, μονάχα απ’ αυτό αντιλαμβάνεσαι πως κάτι είναι παράδοξο, παράλογο, αφύσικο, μη ανθρώπινο, μη γήινο.
«Ο σημερινός αποκρυφισμός είναι η αυριανή επιστήμη» Μηντ Λέιν
Γνωρίζουμε από την αρχαιότητα ότι η πραγματικότητα που βιώνουμε δεν είναι -και δεν μπορεί να είναι- η απόλυτη αλήθεια. Τα βασικά εργαλεία του ορθολογισμού και των αποδείξεων, η Λογική και τα Μαθηματικά, είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση μας και δεν μπορούμε να τα παρατηρήσουμε κάπου έξω από εμάς, σαν ανεξάρτητες δομές, ώστε να κάνουμε πειράματα και να αποδείξουμε την ορθότητά τους. Άρα βρίσκονται στον χώρο ύπαρξης μετά την Φυσική, δηλαδή στην Μεταφυσική. Η Λογική λοιπόν, τρόπος αντίληψης του Κόσμου, είναι στην ουσία Μεταφυσική, ενώ τα Μαθηματικά αποτελούν την μεταφυσική δομή του Κόσμου.
Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρέιγκαν, στην ομιλία του στην 42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, δήλωσε: Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτό τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο»
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «Στην συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή»
Οποιοδήποτε γνήσιο δείγμα εξωγήινης ζωής, έστω και απλούστατης, μηχανικής ή βιολογικής, θα σήμαινε επανάσταση και κατάρρευση για την βιολογία, την ιατρική, την θρησκευτική και τα παρακλάδια της πολιτική και οικονομική, θα κατεδαφιζόταν ολόκληρο το γνωστό οικοδόμημα (τα σταθερά δεδομένα) του ανθρώπινου ζώου και των επικυρίαρχων του, θα είχε τεράστιο αντίκτυπο, τόσο έντονο που θα καταγραφόταν όπως  το γκρέμισμα του «Πύργου της Βαβέλ» ΟΥΠΣ … για σκέψου και κάνε τους συνειρμούς. Τι ήταν και που αποσκοπούσε ο «Πύργος της Βαβέλ» Ποιοι και γιατί δεν επέτρεψαν στο ανθρώπινο ζώο πρόσβαση στην γνώση των Θεών και Δημιουργών του; Γιατί Άραγε; Ρητορική η ερώτηση για τους έχοντες λογικό νου, διάκριση κι ένστικτο επιβίωσης, χαρακτηριστικά που έχουν εκλείψει από το ανθρώπινο ζώο είτε σέρνεται στις τσιμεντουπόλεις, είτε στο πρόσωπο της γης.
Η λογική είναι ο Λόγος, ακρογωνιαίος λίθος της Δημιουργίας που λειτουργεί με την θεωρία των αριθμών, όπως γνώριζε κι ο Πυθαγόρης. Υπάρχουν δηλαδή στο Κόσμο περισσότερα από αυτά που μπορούν να κατανοήσουν οι επιστήμες και η φιλοσοφία τους. Αποδεικνύεται μαθηματικά, αποκλειστικά με τις αρχές της λογικής ότι ο λόγος με τον οποίο επικοινωνούμε, εισάγει υποχρεωτικά αντιφάσεις, αλλά τον χρησιμοποιούμε αποδεχόμενοι τις κάποιες αλλοιώσεις, σε αυτά που ανταλλάσσουμε και άρα δεν μπορεί να μας εκφράσει με ακρίβεια. Για να αποφύγουμε τις αντιφάσεις, οδηγούμαστε στην σιωπή.
Για τον ερευνητή «Η αλήθεια έχει μία ιερότητα που διαταράσσεται όταν διατυπώνεται».  Αυτό μας θυμίζει τις διάφορες παραδόσεις πάνω στην αξία της σιωπής, πέρα από τις λέξεις και τις σκέψεις, προκειμένου να αντιληφθούμε τι συμβαίνει βαθιά μέσα μας, όχι στο σώμα, αλλά βαθιά μέσα στα κύτταρα μας, βρίσκεται η αληθινή πηγή κάθε πληροφορίας. Μην με ρωτήσετε τα προφανή, «χωρίς σκέψη τι να κάνουμε, πως να χειριστούμε την κατάσταση, πως να πολεμήσουμε και τα σχετικά» τα έχουμε γράψει εδώ στο strange όπως και στο terrapapers.com αναλυτικότατα.
Για να πολεμήσεις, πρέπει να είσαι ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ!
Για να κάνεις κάτι, πρέπει να ΔΡΑΣ σαν ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ!
Για να ελέγξεις μια κατάσταση πρέπει να είσαι ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ!

Wilhelm Reich: Contact With Space – EA

ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ
2-3 Ιουλίου 2016

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
PETER ROBBINS
RICHARD DOLAN
ANDREW JOHNSON
Ξενοδοχείο Αμαλία Αθήνα
Λεωφ. Αμαλίας 10 10557 Αθήνα
Εισιτήριο για δύο ημέρες: 50 €
Φοιτητικό εισιτήριο: 30 €
Info@Contactwithspace-Ea.Com
Τηλ. + 30 27410 52004
Σας περιμένουμε στην διάλεξη για να τιμήσουμε έναν Τιτάνα της Γνώσης τον Wilhelm Reich
Αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI για την υπόθεση των UFO
από το 1947 έως και το 1954
Οι δίσκοι εμφανίστηκαν σε Αμερική και Ευρώπη σε πολλές χώρες, όπως ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία. Πράγμα που δηλώνει το ενδιαφέρον τους για όλο τον κόσμο.  Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία είναι 16 pdf με εκατοντάδες αναφορές αυτοπτών μαρτύρων. Στο τέλος κάθε αναφοράς το FBI δηλώνει ότι η αναφορά μπορεί να ευσταθεί λόγω αξιοπιστίας του μάρτυρα. Υπάρχει κάποιος Mr. Collier υπεύθυνος τμήματος ασφαλείας του FBI την περίοδο του 1950.  Οι περισσότερες αναφορές προέρχονται από στρατιωτικούς και κυρίως της αεροπορίας. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες ενδιαφέρονταν να παρατηρούν τον στρατό.
*Μερικοί δίσκοι έχουν πλήρωμα, ανώ κάποιοι είναι τηλεκατευθυνόμενοι, δίχως πλήρωμα.
*Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες περιφρονούν την διάστασή μας και δεν θέλουν να παραμένουν σε αυτή.
*Οι επισκέπτες αυτοί είναι σαν τους ανθρώπους αλλά πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος.
*Δεν προέρχονται από τη Γη μας αλλά από άλλο κόσμο.
*Δεν προέρχονται από κάποιο υλικό πλανήτη, αλλά από αιθερικό πλανήτη ο οποίος βρίσκεται σε παράλληλη χωρική διάσταση με τον δικό μας και εμείς δεν μπορούμε να τον αντιληφθούμε.
*Τα σώματα τόσο των επισκεπτών όσο και των σκαφών τους υλοποιούνται αυτόματα όταν εισέρχονται στην συχνότητα δόνησης της δικής μας πυκνής ύλης.
* Οι δίσκοι έχουν ένα τύπο ακτινοβολίας, μία ακτίνα, η οποία μπορεί να αποσυνθέσει εύκολα κάθε επιτιθέμενο σκάφος. Εισέρχονται στο αιθερικό πεδίο και πάλι κατά βούληση και εξαφανίζονται έτσι από τα μάτια μας μην αφήνοντας κανένα ίχνος.
*Το πεδίο από το οποίο έρχονται δεν είναι το αστρικό, αλλά αντιστοιχεί σε αυτό των Lokas ή Talas. Οι μαθητές των εσωτερικών θεμάτων θα καταλάβουν αυτούς τους όρους.
*Πιθανότατα δεν μπορούμε να τους ακούσουμε με ραδιοκύματα, αλλά ίσως να τους ανιχνεύσουμε με ραντάρ ειδικής συχνότητας.
Από τις αναφορές αυτές, ο στρατός των ΗΠΑ κατάλαβε ότι μπορεί να κατασκευάσει μη συμβατικά αεροσκάφη,παρατηρώντας τα UFO μεταξύ 1947 και 1949. Το 1952 γίνεται λόγος για κατασκευή UFO από τις ΗΠΑ, που θα χρησιμοποιούν σύντηξη υδρογόνου για καύσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για άμυνα, αφού τα σκάφη αυτά θα είναι πολύ ανώτερα των συμβατικών γήινων, όσο και για ταξίδια στη Σελήνη, αλλά και για πιθανή χρήση τους σε μελλοντικό πόλεμο εναντίον των επισκεπτών.
Στην Ιαπωνία έγινε προσπάθεια κατάρριψης ΑΤΙΑ αλλά ανεπιτυχώς.
Τα αρχεία κάνουν λόγο ότι οι περισσότερες εμφανίσεις έγιναν στην βόρειο Κίνα ή Νότιο Ρωσία και πιθανολογούν κάποια έδρα των επισκεπτών εκεί και έπειτα η πορεία τω ΑΤΙΑ είναι πτήση πάνω από τον Ειρηνικό και φτάνουν στις ΗΠΑ. Την περίοδο 1950 οι ΗΠΑ ερευνούσαν το ενδεχόμενο τα ΑΤΙΑ να είναι κομμουνιστικά, φυσικά δεν ίσχυε. Έγιναν πολλές αναφορές όχι μόνο σε δισκοειδή ΑΤΙΑ αλλά και σε πύρινες μπάλες, πολλές φορές πράσινου χρώματος, με αφύσικες πορείες.
Θεωρούν μάλιστα ότι οι μυθολογικές και θρησκευτικές αναφορές σε αγγέλους, πύρινα άρματα και νεφέλες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σε συναντήσεις ανθρώπων του παρελθόντος με τους αποκαλούμενους επισκέπτες. Οπότε γίνεται λόγος αποκωδικοποίησης των αρχαίων αναφορών.
Ο Αδάμ ήταν φυλή αρσενικών εξωγήινων που μετά την μετάπτωση των πόλων της Γης εγκαταστάθηκε στη Γη. Η Εύα ήταν τα θηλυκά ανθρωποειδή που οι «Αδάμ» διασταυρώθηκαν μαζί, δίνοντας την ανθρώπινη φυλή. Οι άλλοι εξωγήινοι άρχισαν να παρατηρούν το πείραμα «άνθρωπο», χωρίς έκτοτε να έρχονται σε άμεση επαφή μαζί του. Χρησιμοποιούσαν μία κρυσταλλική ασπίδα, η οποία λύγιζε το φως καθιστώντας τους αόρατους στους ανθρώπους. Επίσης έχουν την δινατότητα να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων.
Δίνεται μεγάλη σημασία στα γραφόμενα του Βίλχελμ Ράιχ, για την οργόνη/αιθέρα
Μηνύματα οι ΗΠΑ έλαβαν από δύο σκάφη μεγέθους 150x100x200 μίλια το καθένα, που περιείχαν 5000 μητρικά σκάφη μεγέθους 60 μέτρων μήκους έκαστο. Το ένα σκάφος ονομάζεται Κ-4 και ο κυβερνήτης του είναι ο AFFA, από τον πλανήτη Ουρανό και το άλλο L-11 και ο κυβερνήτης του είναι ο PONNAR, από τον πλανήτη Κατάνν. Η παρουσία αυτών στην Γη ήταν για να εμποδίσουν την καταστροφή της Γης. Αυτό γιατί η έκρηξη ατομικών βομβών καταστρέφει το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη. Αν καταστρεφόταν η Γη, τότε τα πεδία του σύμπαντος θα διαταράσσονταν και οι καταστροφές θα επηρρέαζαν ολόκληρο το Σύμπαν. Προτάθηκε μάλιστα από τους επισκέπτες να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στον κόσμο το 1954 υλοποιώντας συνολικά 5000 ιπταμένους δίσκους πάνω από πόλεις, με τον όρο να μην δεχθούν πυρά, αλλά κανείς από τους αρμόδιους των ΗΠΑ που απάντησαν στα μηνύματα δεν ήθελε το θέμα να γίνει γνωστό στο σύνολο της Γης.
Στις αναφορές υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες αλλά επειδή τα έγγραφα είναι εκτυπωμένα ασπρόμαυρα και παλιά, οι φωτογραφίες είτε δεν διακρίνονται καθαρά είτε μοιάζουν με σκίτσα. Το 1958 το FBI προσπάθησε να παραλάβει αρχεία από την αεροπορία και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που αφορούσαν σε θέματα ΑΤΙΑ. Το 1963, το FBI σταμάτησε να ερευνά θέματα ΑΤΙΑ, αφού πλέον όλη η έρευνα πέρασε στην αεροπορία και στις μυστικές υπηρεσίες.
Στις αναφορές του, το FBI λέει ότι οι «διαστημάνθρωποι» σχετίζονται με τα «βιβλικά» γεγονότα, ότι ενδιαφέρονται για το ζήτημα των πυρηνικών και ότι στο μέλλον η τεχνολογίες τους θα κάνουν το οικονομικό σύστημα της Γης να καταρρεύσει. Ο αριθμός των ΑΤΙΑ αυξήθηκε από την περίοδο που οι Ρώσοι εκτόξευσαν τον Σπούτνικ. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έγινε ενδιαφέρουσα στους επισκέπτες μετά την επίτευξη ατομικής βόμβας και διαστημικών αποστολών.
Παρ’ όλο που μετά το 1963 ο Χούβερ, διευθυντής του FBI αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη ΑΤΙΑ σε απαντήσεις προς απλούς κυβερνητικούς που ζητούν ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, σε απάντησή του σε μήνυμα προς την αεροπορία γράφει ότι γνωρίζει μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι επαφική και έδωσε πληροφορίες για προσπάθειες κατάρριψης ΑΤΙΑ από ΗΠΑ και Ιαπωνία και για καταστροφή υλικού της Ρωσίας και θανάτου Ρώσου κοσμοναύτη από εξωγήινους στη Σελήνη και επινεναιώνει το αληθές των πληροφοριών αυτών.
Γίνεται αναφορά ότι και οι Γερμανοί είχαν φτιάξει ιπτάμενο δίσκο με καύσιμα Ν2Η4Ο, μεθανόλη και Η2Ο2 και το 1943-1944 κατέρριψαν με ένα τέτοιο σκάφος ένα Αμερικανικό Β-26.
Το ΑΤΙΑ του Ρόζγουελ το 1947 ήταν δισκοειδές εξαγωνικού σχήματος.
Το 1950 κατέπεσαν 3 ΑΤΙΑ 20 μέτρων το καθένα στο Νέο Μεξικό και μέσα σε κάθε ένα απ’ αυτά υπήρχαν τρία ανθρώπινα πτώματα μεγέθους 1 μέτρου ύψους. Φορούσαν στολές παρόμοιες με αυτές των πιλότων μαχητικών αεροπλάνων. Μάλλον τα συγκεκριμένα σκάφη κατέπεσαν γιατί βρέθηκαν μέσα στην εμβέλεια ενός πολύ ισχυρού ραντάρ που βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή των ΗΠΑ και που μάλλον απενεργοποίησε το σύστημα πλοήγησής τους.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι αναφορές από πράκτορες του FBI αλλά και τμήματα αναφορών από επαφικούς και περιοδικά, που για κάποιο λόγο το FBI θεώρησε καλό να ασχοληθεί, να μελετήσει, να σχολιάσει και να αρχειοθετήσει, χωρίς να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το αληθές των συγκεκριμένων αρχείων. Ερεύνησε το: http://vault.fbi.gov/UFO
Το δικαίωμα και η ελευθερία να αμφισβητούμε την επιστήμη!
Charles Fort: «Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική. Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σε όλα τ’ άλλα.
Ζούμε υπό το καθεστώς πολύ αυστηρής έρευνας και εγκαθίδρυσης αυθαίρετων συμπερασμάτων, που επηρεάζουν άμεσα όλους τους ανθρώπους, και το όπλο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά ενάντια σ’ αυτό το καθεστώς είναι η αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση. Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε! Πώς μπορεί να εξελιχθεί σωστά και να λειτουργήσει η γνώση, κάτω από τέτοιες συνθήκες;
Πρέπει να κρατήσουμε κρυφά τα βίτσια μας, για να μη στραφεί εναντίον μας η κοινωνία, μαθαίνοντας πως αφήσαμε πολύ πίσω μας τα περισσότερα πεδία σεξουαλικότητας, εμπορίου, θρησκευτικής πίστης, συμβατικότητας και νόμιμων απολαύσεων… Λοιπόν, πρόκειται να περάσουμε από την κατάσταση των μανιακών, στην προφητεία, και από τη μυστική μοναχική ηδονή, στη διακήρυξη αρχών και μανιφέστων. Πρέπει από ‘δω και πέρα να εργαστούμε πολύ σοβαρά, δηλαδή επαναστατικά.
Το πρώτο μέλημά μας θα πρέπει να είναι να προσθέσουμε στις συνταγματικές ελευθερίες, το δικαίωμα και την ελευθερία να αμφισβητούμε την επιστήμη! Πιστεύω πως μία ημέρα ο άνθρωπος θα έχει μία έκτη αίσθηση, μία αίσθηση σκοπού της ζωής, άμεση και χωρίς υποθέσεις. Η συνείδηση του ανθρώπου είναι ισχυρή σαν μικροσκόπιο, μπορεί να συλλάβει και να αναλύσει την εμπειρία με ένα τρόπο που δεν μπορεί να πετύχει κανένα άλλο ζώο. Αλλά η μικροσκοπική όραση είναι στενή όραση. Χρειάζεται να αναπτύξουμε ένα άλλο είδος συναίσθησης που είναι αντίστοιχο του τηλεσκοπίου.
Χρειαζόμαστε ένα παραμέρισμα της κουρτίνας που ο συμβατικός κόσμος έχει τραβήξει μπροστά στα μάτια μας, μια νέα και μεγάλη προέκταση του οπτικού μας πεδίου, του πεδίου παρατήρησης. Χρειαζόμαστε νέους τρόπους αντίληψης και κατανόησης και νέους τρόπους μετάδοσης των πραγμάτων που θα αντιληφθούμε και θα κατανοήσουμε. Και χρειαζόμαστε και μία νέα γλώσσα, νέους θριάμβους και νέες ήττες, νέες τραγωδίες και νέα έπη, νέες δεισιδαιμονίες και καινούργιες επιστήμες, νέες λογοτεχνίες και μια προφητική ποίηση.
Μια δικαίωση των καταραμένων.
Μια διανοητική αναγέννηση.
Αυτό θα σημαίνει μια ριζική αναθεώρηση ενός μεγάλου μέρους των γνώσεων μας και των πραγμάτων που θεωρούνται δεδομένα. Μια τέτοια αναθεώρηση δεν συμφέρει κανέναν από αυτούς που χειρίζονται τις λειτουργίες των καθημερινών συστημάτων και επιπλέον οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το μικρό, σίγουρο και ασφαλές νησί τους, για να εξερευνήσουν τα αβέβαια νερά ενός νέου ωκεανού.
Έτσι κάποιοι ανήσυχοι άνθρωποι θα αναλάβουν αυτή την εξερεύνηση, χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς κανένα δεδομένο σύμμαχο, χωρίς καμία αναγνώριση του έργου τους, χωρίς εξιστόρηση των περιπετειών τους. Πολλές φορές χάνονται για πάντα μέσα από εκείνο το πέρασμα που τους οδήγησε μακριά από το σπίτι. Και να σας πω κάτι; Είναι μια πολύ καλή ιδέα για να ξεφύγω επιτέλους από τον σπιτονοικοκύρη μου»
@Ion Maggos /δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό Strange (Νο 157) εδώ με προσθήκες
 UFO Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα σε αρχαίες πηγές



1 σχόλιο:

  1. Αναφέρετε τα αρχαία Ινδικά κείμενα Mahabharata κλπ. Δεν μας λέτε ποια είναι τα εδάφια που αναφέρουν τις πληροφορίες. Τα αρχαία Ινδικά κείμενα είναι τεράστια σε μέγεθος, πως είναι δυνατόν να επαληθευτεί ο ισχυρισμός ότι περιγράφουν αρχαία όπλα ή ακόμη κ ατομικό πόλεμο χωρίς να αναφέρετε το /τα εδάφια που γράφουν γιαυτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή