Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ROTHSGILD.... ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ;

Η Κροατία ετοιμάζεται να γιορτάσει την είσοδό της στην ΕΕ, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα σαμπάνιες. Μια θερμή μάχη για το εμπορικό σήμα για το αγαπημένο γλυκό κρασί της χώρας έχει κάποια αίσθηση λιγότερο από αφρώδη, αντικατοπτρίζοντας γρήγορα τον μειωμένο ενθουσιασμό μεταξύ των Κροατών για την ένταξη τους στην οικονομικά χτυπημένη ομάδα .
Η ΕΕ έχει αποφανθεί ότι μόλις η βαλκανική χώρα γίνει το 28ο μέλος της την 1η Ιουλίου, το Prosek δεν μπορεί πλέον να πωλείται με την ονομασία αυτή σε όλη την ΕΕ - ακόμα και στην Κροατία. Υποστηρίζουν ότι το όνομα Prosek είναι πολύ παρόμοιο με το Prosecco, ανθρακούχο αναψυκτικό της Ιταλίας. Και, δεν είναι μόνο το Prosek που είναι το πρόβλημα της εξαφάνισης.

Η Σλοβενία, μέλος της ΕΕ, υποστηρίζει ότι η Κροατία δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αγορά Teran, ένα κόκκινο κρασί που γίνεται στο βόρειο άκρο της Αδριατικής από την Ιταλία, τη Σλοβενία και την Κροατία.Οι Κροάτες είναι έντονα υπερήφανοι για το κρασί τους, ένα αγαπημένο προϊόν των ηλιόλουστων νησιών της Κροατίας σχετικά με την γαλαζοπράσινη θάλασσα της Αδριατικής. Πολλοί Κροάτες έχουν θυσιαστεί για την ένταξη στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας θέσεων εργασίας σε μη κερδοφόρες επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται από εταιρείες του κράτους.
Υπήρξαν προφανώς «κουτσομπολιά» στην Κροατία για χρόνια σχετικά με τους Rothschild που χρησιμοποιούν την ΕΕ για να καταστρέψουν τους κροατικούς αμπελώνες - και τώρα αυτό ... Για να ενταχθεί στην ΕΕ, η Κροατία μπορεί να εγκαταλείψει το κρασί της.
Τώρα θα ενταχθούν στο τρελοκομείο των απατεώνων και των εγκληματιών, στους παιδεραστές και σατανιστές στο συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος από τη λειτουργία της ΕΕ.
Οι Κροάτες πολέμησαν σε αιματηρούς πολέμους για να αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους και στη συνέχεια θα την παραδώσουν σε μια φασιστική επιχείρηση με ημερομηνία λήξεως.
KATOXIKA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου