Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αλβανίδα μάνα σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα: "Να πάρουν τα παιδιά τους οι Ελληνίδες και να φύγουν από εδώ"...!!!



Ρατσισμός και Φασισμός, ελπίζουμε να επέμβει ο κ.Δένδιας ή η υπηρεσία της κρατικής ασφάλειας που μετονομάστηκε σε υπηρεσία εναντίον της ρατσιστικής βίας σύμφωνα με πομπώδες ανακοινώσεις του Υπουργείου!

Πριν από λίγο (χθες) έγινε καταγγελία στην εκπομπή του Δημήτρη Κωσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του ΄΄΄ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ΄ 'Οτι σε δημοτικό σχολείο της περιοχής του Αι Παντελεήμονα και όχι από κάποιον τηλεθεατή αλλά από τους καλεσμένους του κ.κ Δικηγόρο Σταυριανάκη και Γεωργίου !...
Αλβανίδα μητέρα είπε σε κατάσταση αμόκ σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής όπου άκουσον -άκουσον στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά ζήτησε να πα΄ρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία !
Το φαινόμενο δεν είναι τυχαίο ούτε είναι και το μοναδικό με αποτέλεσμα μικρά χωριά που λόγο της πολιτικής εναντίον τηνς Ελληνικής Οικογένειας αλλά και της αστυφιλίας σε λίγο δεν θα υπάρχουν Έλληνες μαθητές σε Ελληνικά σχολεία ...Θα επέμβει ο κ.Δένδιας την στιγμή που το καταγγέλλει επώνυμα και δημόσια όχι ένας ανώνυμος όπως ο ίδιος αναφέρει στις δηλώσεις του!
veteranos.gr

1 σχόλιο:

  1. '' Να φύγουν με τα παιδιά τους οι Ελληνίδες μάνες απο τα Ελληνικά σχολεία ".
    Πραγματικά δεν έχω τι να πω............. Τι λέει κανείς σε μια τέτοια περίπτωση???
    Δηλαδη , αν μια μάνα νευρίαζε και άρχιζε να τη βρίζει θα είχε και άδικο???? Ήρθαν εδώ οι ξυπόλητες αλβανιδες μανες να κάνουν κουμάντο στις δικιές μας ??? Πραγματικά έχουμε ξεφύγει τελείως !!!

    Μια 15χρονη ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή