Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η επίδραση του αποκρυφισμού στη στρατηγική της ατλαντικής ολιγαρχίας




© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα



Eχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί αρκετά αιματηρά γεγονότα μεγάλης κλίμακας που συμβαίνουν στον κόσμο μας εδώ και πολλά χρόνια, εκτυλίσσονται συχνά σε μια περιορισμένη γεωγραφική περιοχή και όχι σε άλλες; Αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθετε γιατί ισχυρές μυστικές αδελφότητες που επηρεάζουν δυτικούς στρατιωτικούς και πολιτικούς οργανισμούς, θεωρούν ότι ο 33ος βόρειος παράλληλος έχει κομβική σημασία για τις επιδιώξεις τους. Έχουμε να κάνουμε με παράφρονες ή μήπως με κάτι πολύ χειρότερο;


Ο Αμερικανός συγγραφέας και δικηγόρος Ντέι Γουίλιαμς (Day Williams) στο βιβλίο του Masons and Mystery at the 33rd Parallel (Τέκτονες και μυστήριο στον 33ο παράλληλο), ισχυρίζεται ότι απ’ όλες τις μυστικές αδελφότητες, πιο πολύ οι τέκτονες θεωρούν ότι από τον καπνό, τα συντρίμμια και το αίμα των θυμάτων του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, θα διαβεί καταφθάνοντας επιτέλους ο Μεσσίας, με βάση την εξής προϋπόθεση:
«Αν μια ανθρώπινη ζωή αφαιρεθεί σε μια προκαθορισμένη περιοχή πέριξ του 33ου βορείου παραλλήλου, υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο η εωσφορική μυθολογία των τεκτόνων, μέσω της οποίας επιδεικνύεται η κοσμική τους δύναμη».


Η παραπάνω εικασία αποτελεί βέβαια μια προσωπική υπόθεση του συγγραφέα. Αν όμως λάβουμε υπ’ όψιν τις συρράξεις που έχουν συμβεί πέριξ του 33ου βορείου παραλλήλου τα τελευταία εκατόν είκοσι χρόνια χάρη στη πιο εξελιγμένη τεχνολογία σε σχέση με το παρελθόν, αυτή η ανησυχητική ιδέα πιθανόν πράγματι να επηρεάζει ορισμένες τεκτονικές ομάδες, που κατά τον Γουίλιαμς, πιστεύουν ότι κάθε τόπος και χώρα που διασχίζεται από τον 33ο παράλληλο δικαιολογεί την αφαίρεση της ζωής των κατοίκων της.


Δεδομένου ότι η επιρροή των μυστικών αδελφοτήτων πάνω στην ατλαντική ολιγαρχία είναι ισχυρότατη, θα μπορούσε να εξηγηθεί μερικώς γιατί μέχρι σήμερα έχει διασπαρεί τόση οδύνη και χάος σ’ αυτές τις περιοχές του πλανήτη μας, και ενδεχομένως να διασπαρεί και στο μέλλον.


Ωστόσο, η ανωτέρω εικασία δεν μπορεί βέβαια να εξηγήσει γιατί οι μεγαλύτερες μάχες της ανθρωπότητας όπως η μάχη του Βατερλώ, του Βερντέν, του Σομ, του Στάλινγκραντ, της Οκινάουα και πλείστες άλλες, δεν έχουν διεξαχθεί στον 33ο βόρειο παράλληλο. Αλλά είπαμε, ορισμένες μυστικές αδελφότητες μοιράζονται αυτήν την πεποίθηση, και φυσικά εξαρτάται από τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να την πραγματώσουν, καθώς και από την αντίδραση των λαών στις εναντίον τους επιβουλές.


Σε κάθε περίπτωση, ο συγγραφέας και ερευνητής Άντονι Ραλφ Έπερσον (Anthony Ralph Epperson) στο βιβλίο του The Unseen Hand: An Introduction to the Conspiratorial View of History (Η αόρατη χειρ, εισαγωγή στη συνομωτική πλευρά της Ιστορίας), εκδ. Publius Press, 1985, επιμένει ότι «τα μεγάλα γεγονότα του παρελθόντος, οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι και οι οικονομικές κρίσεις, έχουν προγραμματιστεί πολλά χρόνια πριν, από διεθνείς συνομώτες».
Kαι φαίνεται να μην έχει άδικο, διότι σύμφωνα με όσα έχουν ισχυριστεί όλοι οι επιφανείς τέκτονες κατά τη διάρκεια των αιώνων, αυτή είναι και η πραγματική τους βούληση: η εξουσία του κόσμου.


Ιδού μερικά σχετικά επιχειρήματα: Ο τέκτων Άλμπερτ Τσέρτσγουωρντ (Albert Churchward, 1852 – 1925) στο βιβλίο του The Arcana of Freemasonry: A History of Masonic Signs and Symbols (Η Αρκάνα του ελευθεροτεκτονισμού: Ιστορία των μασονικών σημάτων και συμβόλων) επέμενε: «Μπορεί η παγκόσμια ενότητα να επιτευχθεί από τους τέκτονες; Ναι˙και μόνο από τους τέκτονες», επιβεβαιώνοντας ότι η παγκοσμιοποίηση με βάση την ιδέα μιας παγκόσμιας τεκτονικής κυβέρνησης είναι παλαιόθεν το ιδεώδες όλων των Στοών.


Παράλληλα, ο εξέχων θεωρητικός του τεκτονισμού Άλμπερτ Πάικ (Albert Pike, 1809 – 1891) εξέφρασε σαφώς το όραμά του για μια παγκόσμια κυβέρνηση στο βιβλίο του Μorals and Dogma (Ηθική και Δόγμα) ως εξής: «Αυτό είναι το πραγματικό βασιλικό μυστικό το οποίο κάνει δυνατή, και στο τέλος θα πραγματώσει, την Αγία Αυτοκρατορία της αληθινής τεκτονικής αδελφότητας».


Οι μυστικές αδελφότητες επιδιώκουν λοιπόν να κατέχουν την παγκόσμια ηγεμονία, ει δυνατόν μέσω της κατάλυσης των εθνών-κρατών και ειδικά της χριστιανικής Εκκλησίας που θεωρούν εμπόδιο στα σχέδιά τους.


Επειδή όμως οι τέκτονες λειτουργούν με συμβολισμούς, θεατρικά τελετουργικά και αρχαία ή μεσαιωνικά συστήματα γνώσεων, όπως η αριθμοσοφία και η καμπάλα, ενσωμάτωσαν στις διδαχές τους πανάρχαια τυπικά που επιβίωσαν μέχρι την εποχή μας, περικλείοντας επιστημονικές γνώσεις που παρέμειναν κρυφές εδώ και χιλιετίες.


 

Η φιγούρα του Τύριου Χιράμ Αμπίφ, αρχιμάστορα του πρώτου ναού του Σολομώντα, κυριαρχεί στη μυθολογία των τεκτόνων
Τις γνώσεις αυτές, που, κατά τον ίδιο τον Τσέρτσγουωρντ, υπήρχαν ήδη εδώ και 200.000 χρόνια, 1 σε πολύ εξελιγμένους, προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς που καταστράφηκαν, και οι οποίες επιβίωσαν μέχρι την εποχή της Σφίγγας, των Δραβίδων και του Ορφέα, κατείχαν οι Ιδαίοι Δάκτυλοι, οι ιερείς των Καβειρίων, των Ελευσινίων και των Διονυσιακών Μυστηρίων, των Χαλδαίων και των Αιγυπτίων, του Τσαβίν του Περού, των Μάγια του Μεξικού, ο Μωυσής, ο βασιλιάς Σολομών και ο αρχιτέκτων του ναού του, Χιράμ Αμπίφ, ο βασιλιάς Κύρος o Mέγας, ο Πυθαγόρας, ο Πλάτων κ.ά, και έφτασαν μέχρι την εποχή των Εσσαίων.


 

Ο Πέρσης βασιλιάς Κύρος ο Μέγας είχε μυηθεί στον τεκτονισμό της εποχής του


Εν συνεχεία αυτές τις γνώσεις πιστεύουν ότι κατείχαν ο Ιησούς, οι γνωστικοί αιρεσιάρχες, οι Καθαροί, οι Ναΐτες Ιππότες, και διάφοροι καμπαλιστές και αλχημιστές εβραϊκής καταγωγής που έδρασαν στον μεσαίωνα, κληροδοτώντας τις στις ευρωπαϊκές, και εν συνεχεία στις αμερικανικές τεκτονικές στοές και σε λοιπές θεοσοφικές αδελφότητες.

Ο ρόλος της αριθμοσοφίας

Η αριθμοσοφία, που δεσπόζει στον χώρο των μυστικών αδελφοτήτων, θεωρεί ότι η συνολική εικόνα που παράγεται από διάφορους συνδυασμούς αριθμών του κάθε ατόμου, δίνει μια σαφή κατανόηση του χαρακτήρα, των δυνατοτήτων και του πεπρωμένου του. Η ίδια αρχή όμως εφαρμόζεται και για καθοριστούν οι χρόνοι, αλλά και οι τόποι όπου θα υλοποιηθούν διάφορα σχέδια.

Για το ελληνικό αλφάβητο οι αντιστοιχίσεις των γραμμάτων με αριθμούς αποδίδονται στον μέγα μύστη Πυθαγόρα τον Σάμιο (580 – 496 π.Χ.), που τις παρέδωσε στον γιο του Τηλαύγη και στην κόρη του Δαμώ.

Όπως αναφέρει ο διαπρεπής τέκτων Νικόλαος Μαργιωρής στο κατατοπιστικότατο βιβλίο του Η Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία, ο Πυθαγόρας που είχε θητεύσει επί εικοσιδύο χρόνια στο αιγυπτιακό ιερατείο και άλλα δώδεκα στο χαλδαϊκό, δίδασκε ότι κάθε αριθμός περιέχει μια ειδική δύναμη, έναν αόρατο νόμο. Τη δύναμη των αριθμών αποτύπωσε στην περίφημη Τετρακτύ, την «πηγήν της αενάου φύσεως» που τους σημείωνε με ένα σύστημα κουκκίδων.
 

Η πυθαγόρειος Τετρακτύς
Παράλληλα, στην Αίγυπτο οι ιερείς σημείωναν αυτές τις δυνάμεις με πλάγιες γραμμές, ενώ οι Βαβυλώνιοι με πλάγιες σφήνες.


Tα ανωτέρω συστήματα στην εποχή μας θα μπορούσαν άνετα να παραλληλιστούν είτε με το δυαδικό σύστημα κωδικοποίησης της πληροφορίας των συμβατικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπου κάθε πληροφορία έχει τιμή είτε 0 είτε 1 (bits), είτε με το σύστημα κωδικοποίησης των κβαντικών υπολογιστών, όπου κάθε πληροφορία έχει τιμή 0 και 1 ταυτόχρονα (quibit – quantum bit), βασισμένη στην αρχή της υπέρθεσης των πραγματικοτήτων.


Μ’ άλλα λόγια, η Τετρακτύς θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα αλάνθαστο διαχρονικό script (μαθηματικός κώδικας) του σύμπαντός μας, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν αλλάζει σύσταση (τα φερμιόνια παραμένουν σταθερά).


Υπάρχει λοιπόν μια άρρηκτη σχέση των αριθμών με τους ανθρώπους, τους τόπους και τα γεγονότα;


Η χριστιανική Εκκλησία επίσημα απορρίπτει κάτι τέτοιο, διότι θεωρεί ότι έτσι αποκλείεται η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου με την οποία μας προίκισε ο Θεός και εξυπηρετούνται άλλες, πιο ύποπτες, επιδιώξεις. Ο καθένας λοιπόν οφείλει να εξάγει τα συμπεράσματά του με πολύ μεγάλη προσοχή.

Ο αριθμός 33

Στη σύγχρονη αριθμολογία οι αριθμοί 11, 22, 33, αποκαλούνται Κυρίαρχοι ή Μείζονες. Aν προσθέσουμε το 11 (οραματισμός) και το 22 (οραματισμός στη πράξη), λαμβάνουμε ως άθροισμα το 33 (πνευματική καθοδήγηση στον κόσμο) στο οποίο διαχρονικά και παγκόσμια αποδίδεται ύψιστη σημασία. 

Ας δούμε γιατί:

Ο αριθμός των στροφών μιας πλήρους αλληλουχίας του ανθρώπινου DNA ισούται με 33. Η σπονδυλική στήλη του ανθρώπου έχει 33 σπονδύλους. O Mέγας Αλέξανδρος πέθανε 33 ετών. 

Ο Ιησούς ήταν 33 ετών κατά το χρόνο του θανάτου, της αναστάσεως και της αναλήψεώς Του, γι’ αυτό για τον χριστιανικό εσωτερισμό το 33 συμβολίζει την υψηλότερη πνευματική συνείδηση που μπορεί να επιτύχει ο άνθρωπος.

Σύμφωνα επίσης με τον ινδουισμό, τα άβαταρ (εκδηλώσεις) του Βισνού, της δεύτερης προσωποποίησης του τριαδικού θεού Βράχμα, είναι 33, και σύμφωνα με τον βουδισμό η θεά Κουάν Γιν αριθμεί κι αυτή 33 μετασχηματισμούς.

Tέλος, καθόλου τυχαία, η σημαία των Ηνωμένων Εθνών έχει 33 τομείς.


 

Επειδή οι συμβολισμοί του αριθμού 33 είναι πάρα πολλοί, για οικονομία χώρου είναι αδύνατον να τους απαριθμήσω όλους στον παρόν άρθρο.

Πώς σχετίζονται όμως οι μυστικές αδελφότητες με τον 33ο βόρειο παράλληλο και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει πάσει θυσία να επιταχύνει την έλευση του Αντίχριστου και τη Δευτέρα Παρουσία ενός Μεσσία, που όμως δεν έχει καμμία σχέση μ’ αυτόν που εννοούν οι Ορθόδοξοι χριστιανοί;

Η Ιερή Γεωμετρία

 

Σύμφωνα με την Ιερή Γεωμετρία (την οποία διδάσκονται οι εσωτεριστές μαζί με διάφορα αλχημιστικά και καμπαλιστικά σχέδια), οι τόποι δύναμης του πλανήτη μας παρουσιάζουν μεταξύ τους γεωμετρικές σχέσεις.

Αυτή η πεποίθηση ότι ο κόσμος διαρέεται από ποταμούς θετικής ή αρνητικής ενέργειας ήταν πολύ διαδεδομένη στην αρχαιότητα.

Οι πρόγονοί μας ήξεραν ότι η Γη διασχίζεται από ένα πολύπλοκο νοητό πλέγμα ενεργειακών πεδίων, και αναλόγως του πού βρίσκονταν οι διάφορες τοποθεσίες παρουσίαζαν αρνητικά ή θετικά πεδία ενέργειας, εκ των οποίων κάποια ήταν και θεραπευτικά.

 

Κύρια μοτίβα Ιερής Γεωμετρίας. © aperopia.fr
Αυτοί οι «ποταμοί» όμως, σήμερα ξέρουμε ότι δεν είναι παρά καθαρά φυσικά φαινόμενα και εξηγούνται από την επιστήμη της γεωδυναμικής και της κοσμολογίας. Οφείλονται είτε σε ενδογενείς κινήσεις της λιθόσφαιρας, όπως οι ηφαιστειακές εκρήξεις και τα αντίθετα ρεύματα του γήινου μάγματος, είτε σε εξωγενείς, όπως οι διαταράξεις του μαγνητικού πεδίου.



Οι εσωτεριστές πιστεύουν ότι η γνώση της Ιερής Γεωμετρίας διδάχθηκε στις πρώιμες τεκτονικές αδελφότητες από τον ίδιο τον Ερμή τον Τρισμέγιστο. Κάτω δεξιά, εικονίζεται ο Κύβος του Αρχαγγέλου Μέτατρον, ή αλλιώς Σφαίρα της Δημιουργίας, ένα είδος υπέρθεσης όλων των πλατωνικών στερεών. Στη πραγματικότητα τίποτε το «ιερό» δεν υπάρχει σ’ αυτές τις γεωμετρίες που δεν αποτελούν παρά τη γνώση της ύπαρξης άλλων χώρων πέραν των ευκλείδιων, καθώς και γνώσεις μαθηματικών, κοσμολογίας και γεωδυναμικής. © aperopia.fr


Πολλά απ’ αυτά τα σημεία, μέσω ανάλογων κατασκευών από γρανίτη, χαλαζία, γραφίτη κ.ά. λειτουργούσαν σαν πυκνωτές σταθερής φόρτισης ή μετασχηματιστές ρεύματος (Σεραπείον στη Σάκκαρα της Αιγύπτου), ενώ αλλού σαν ατομικοί αντιδραστήρες (βασιλικοί θάλαμοι των αιγυπτιακών πυραμίδων, Κιβωτός της Διαθήκης κ.ά.).


Γι’ αυτό άλλωστε, ο Νικόλαος Μαργιωρής μας λέει ότι ο Πυθαγόρας είχε διδαχθεί από τους Bαβυλώνιους σοφούς την λειτουργία της διάσπασης του ατόμου και είχε διδάξει τους ιερείς του Μαντείου των Δελφών πώς να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα εκμεταλλευόμενοι την ιδιαίτερη ενεργειακή θέση των Δελφών.


Σε κάποια δε ιδιαίτερα σημεία του πλανήτη μας υπάρχουν στροβιλιζόμενες δίνες ισχυρότατων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, που επίσης ήταν γνωστές από την απώτατη αρχαιότητα όπου θεωρείτο ότι επικοινωνούν άμεσα με τις ζώνες των μυθολογικών κολάσεων.


Η πιο έγκυρη επιστημονική εξήγηση γι’ αυτά τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι ότι αποτελούν γέφυρες Αϊνστάιν-Ρόζεν, αλλιώς γνωστές ως «σκουληκότρυπες», 2 δηλαδή διόδους επικοινωνίας με άλλες περιοχές του χωροχρόνου.


Αναπαράσταση γέφυρας Αϊνστάιν-Ρόζεν, μιας σήραγγας του χωροχρόνου στο σύμπαν. Ταξιδεύοντας μέσα απ’ αυτήν θα μπορούσαμε να μεταβούμε πολύ πιο γρήγορα στον κοντινότερο αστέρα στον ήλιο μας, τον α’ του Κενταύρου που κανονικά απέχει 4,3 έτη φωτός


Προφανώς λοιπόν η εικασία του Ντέι Γουίλιαμς σχετίζεται με το φαινόμενο των γεφυρών Αϊνστάιν-Ρόζεν, το οποίο γνώριζαν οι μυστικές αδελφότητες των ιερατείων, και επειδή ουκ ολίγα τέτοια σημεία συγκεντρώνονται στον 33ο βόρειο παράλληλο, ο ύπατος βαθμός του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Τύπου που κυριαρχεί στις ΗΠΑ, αποδίδει ύψιστη σημασία σ’ αυτόν τον αριθμό (33ος).


Οι δύο περιοχές του πλανήτη μας στις οποίες έχουν όντως παρατηρηθεί δίνες ισχυρότατου στατικού ηλεκτρισμού, διασχίζονται από τον 33ο βόρειο παράλληλο και είναι το Τρίγωνο των Βερμούδων και το Τρίγωνο του Δράκοντα στην Ιαπωνία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες.


Οι αναφορές για ύπαρξη υψηλού στατικού ηλεκτρισμού, για χωροχρονικές αλλοιώσεις, συστολή του χρόνου, πρόωρες αφίξεις πλοίων, εξαφανίσεις πλοίων και αεροσκαφών στις εν λόγω περιοχές είναι πολυάριθμες, γεγονός που μας οδηγεί στην υπόθεση της ύπαρξης γεφυρών Αϊνστάιν-Ρόζεν.


Συνοπτικά, άλλες περιοχές που διασχίζονται από τον 33ο βόρειο παράλληλο και σχετίζονται με σημαίνοντα κτίρια, ανεξήγητα φαινόμενα ή ανθρωποκτονίες, είναι οι εξής:

• Στην βόρεια Αμερική: το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, το Λος Αλάμος και το Αλαμογκόρντο του Νέου Μεξικού, το Ντάλας του Τέξας, το Φοίνιξ της Αριζόνα, και το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

• Στην Αφρική: η Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, η Βεγγάζη και η Τρίπολη της Λιβύης.

• Στην Ασία: η Σιδών, η Τύρος και το Μπάαλμπεκ του Λιβάνου, το όρος Ερμών του Ισραήλ και τα υψίπεδα του Γκολάν, η Δαμασκός της Συρίας, η Βαγδάτη του Ιράκ, το Ισπαχάν του Ιράν, το Ισλαμαμπάντ και το Ραβαλπίντι του Πακιστάν, η Καμπούλ του Αφγανιστάν, η περιοχή Σιάν των πυραμίδων της Κίνας, και οι μαρτυρικές Χιροσίμα και Ναγκασάκι της Ιαπωνίας.


Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τα κυριώτερα χαρακτηριστικά μερικών απ’ αυτές τις τοποθεσίες.


Τοποθεσίες που διασχίζει ο 33ος βόρειος παράλληλος

ΗΠΑ και 33ος βόρειος παράλληλος

• Στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας ιδρύθηκε η πρώτη Στοά του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου του ελευθεροτεκτονισμού που περιλαμβάνει 33 βαθμούς μυήσεως.

• Το οχυρό Σάμτερ, επίσης στο λιμάνι του Τσάρλεστον, το 1861 υπήρξε η αφορμή του ξεκινήματος του Αμερικανικού εμφυλίου πολέμου μεταξύ των Βορείων και των Νοτίων που προκάλεσε περίπου ένα εκατομμύριο νεκρούς.

• Στο Λος Αλάμος του Νέου Μεξικού, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε η πρώτη ατομική βόμβα στον κόσμο από ναζί Γερμανούς επιστήμονες.

• Στο Ντάλας του Τέξας το 1963 δολοφονήθηκε ο πρόεδρος Tζον Φιτζέραλντ Κέννεντι.

• Στο Φοίνιξ της Αριζόνα το 1997 θεάθησαν τα περισσότερα αταυτοποίητα ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν ποτέ από τόσο μεγάλο αριθμό μαρτύρων.

• Στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, κέντρο της βιομηχανίας κινηματογράφου του Χόλιγουντ που διαμορφώνει τις παγκόσμιες συνειδήσεις σύμφωνα με τις βουλές της ατλαντικής ολιγαρχίας, το 1968 δολοφονήθηκε ο Ρόμπερτ Κέννεντι, αδελφός του επίσης δολοφονηθέντος προέδρου Τζον Κέννεντι. Ως δολοφόνος, φερόταν ο παλαιστίνιος Σιρχάν Σιρχάν.

Επισημαίνω ότι την αθωότητα του Σιρχάν έχει δημοσίως υπερασπιστεί από χρόνια και έχει καταγγείλει την ηθική ευθύνη των μυστικών αδελφοτήτων στη δολοφονία του Ρόμπερτ Κέννεντι και στην χειραγώγηση συνειδήσεων εύθραυστων ατόμων, ο προαναφερθείς δικηγόρος και συγγραφέας Ντέι Γουίλιαμς.

Αφρική, Ασία και 33ος βόρειος παράλληλος

• H Σιδώνα, την οποία θεωρείται ότι ανήγειρε ο εγγονός του Νώε, υπήρξε η πρωτεύουσα των Χαναναίων κατά το 1500 π.Χ. Στην πόλη υπήρχε μεγαλοπρεπής ναός του θεού Εσμούν, που αντιστοιχούσε στον δικό μας Ασκληπιό. Το 351 π.Χ. 40.000 κάτοικοι τιμωρήθηκαν με κάψιμο στην πυρά για την εξέγερσή τους εναντίον του πέρση βασιλιά Αρταξέρξη του Ώχου.

• Η αρχαία Βαβυλώνα, που βρισκόταν ακριβώς πάνω στον 33ο παράλληλο, κατά την αρχαιότητα υπήρξε κέντρο εσωτερισμού, αλλά και τόπος αναρίθμητων ανθρωποθυσιών. Σήμερα, η ιστορία επαναλαμβάνεται στη διάδοχό της Βαγδάτη, που έχει γίνει η σκηνή αιματηρότατων μαχών με πολλά θύματα.

• Στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, στις 6 και στις 9.8.1945 ερίφθησαν οι πρώτες ατομικές βόμβες σε αμάχους, με αποτέλεσμα τη δολοφονία συνολικά 200 χιλιάδων αμάχων. Την αποτρόπαιη αυτή απόφαση έλαβε ο 33ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Χάρι Τρούμαν και τέκτων 33ου βαθμού.

Ανείπωτη φρίκη στη Χιροσίμα, λίγες ώρες μετά τη ρίψη της ατομικής βόμβας


Δολοφονίες πολιτικών ηγετών και γενοκτονίες πραγματοποιήθηκαν λοιπόν πάνω, ή κοντά στον 33ο βόρειο παράλληλο.

Γιατί όμως συγκεκριμένα στον βόρειο και όχι στον νότιο, που κι αυτός φέρει τον αριθμό 33;
Πιθανότατα, η απάντηση-κλειδί να βρίσκεται στο πολυθρύλητο όρος Ερμών, του οποίου το όνομα σημαίνει στα εβραϊκά «όρκος» ή «υπόσχεση», έχει ύψος 2814 μ., και βρίσκεται στο τριεθνές σύνορο Λιβάνου – Ισραήλ – Συρίας, δίπλα στα υψίπεδα του Γκολάν.

Σύμφωνα με το απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ, 3 γιού του Ιάρεδ, και προγόνου του Νώε, η κορυφή του όρους Ερμών είναι ο τόπος στον οποίο κατέπεσαν πάνω στη Γη πριν τον κατακλυσμό του Νώε, 200 επαναστατημένοι άγγελοι, οι λεγόμενοι Εγρήγοροι.
Εν συνεχεία, οι Εγρήγοροι συνευρέθησαν με τις γυναίκες των ανθρώπων και αυτές τεκνοποίησαν. Μόνο που τα παιδιά τους βγήκαν εξαγριωμένοι γίγαντες που έκαναν τρομακτικές και ανόσιες πράξεις.

Αν και το βιβλίο του Ενώχ έχει απορριφθεί από την χριστιανική Εκκλησία, ωστόσο η πεποίθηση περί της ύπαρξης των Εγρηγόρων ήταν γνωστή στους πατέρες της Εκκλησίας μας, και βαθειά ριζωμένη στους γνωστικούς. Την ίδια πίστη μοιράζονται οι μυστικές αδελφότητες που είναι η φυσική συνέχεια των γνωστικών.

Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο του Ενώχ διαβάζουμε: «Και ήταν όλοι αυτοί συνολικά διακόσιοι, που κατέβηκαν στις ημέρες του Ιάρεδ πάνω στην κορυφή του βουνού Ερμών, και ονόμασαν το βουνό αυτό Ερμών, γιατί εκεί έδωσαν αμοιβαίους όρκους και αναθέματα.
Τα ονόματα των αρχηγών τους είναι τα εξής: Σεμιαζά (ο αρχηγός τους), Αρακίμπα, Ραμιήλ, Κοκαβιήλ, Ταμιήλ, Σαμσιήλ, Γαδριήλ, Δανήλ, Εζεκήλ (ή Χαζακιήλ), Μπαραγκιζάλ, Αζαήλ (ή Αζαζέλ, ο υπαρχηγός), Αρμαρός, Μπαταρήλ, Ανανήλ, Ζακιήλ, Σαμσαπιήλ, Σαταρήλ, Τουρήλ, Ιομζαήλ, Σαριήλ. Αυτοί είναι οι αρχηγοί τους κατά δεκάδες.

Και όλοι οι υπόλοιποι μαζί με αυτούς, πήραν γυναίκες για τον εαυτό τους και ο καθένας τους διάλεξε μία και άρχισαν να έρχονται σε σαρκική επαφή μαζί τους και να τις μιαίνουν. Και δίδαξαν σ’ αυτές μαγείες και μαγικά φίλτρα και ρίζες και βότανα. Και αυτές συνέλαβαν και γέννησαν μεγάλους γίγαντες, ύψους τριών χιλιάδων πήχεων, οι οποίοι καταβρόχθησαν όλους τους κόπους των ανθρώπων. Και άρχισαν να αμαρτάνουν κατά των πετεινών, των κτηνών, των ερπετών και των ψαριών και να τρώνε ο ένας τις σάρκες του άλλου και να πίνουν το αίμα. Και η γη κατηγόρησε τους ανόμους».

Ναι μεν οι Εγρήγοροι δίδαξαν όλες τις επιστήμες και τις τέχνες στους ανθρώπους, αλλά επειδή τα παιδιά τους, οι γίγαντες, διέπρατταν φρικώδεις πράξεις (και βασικά ανθρωποφαγία), ο Θεός ανέθεσε στους «αγαθούς» αρχαγγέλους Γαβριήλ, Μιχαήλ, Ραφαήλ και Ουριήλ να δέσουν για πάντα στα Τάρταρα τον υπαρχηγό των Εγρηγόρων Αζαζέλ, που ήταν ο πιο άτακτος, τον αρχηγό Σεμιαζά και τους υπόλοιπους για εβδομήντα γενιές μέχρι την ημέρα της κρίσης τους, να σκοτώσουν τους γίγαντες και να ειδοποιήσουν τον Νώε ότι θα ξεσπάσει κατακλυσμός (Ενώχ Α’).

Η ύπαρξη των γιγάντων αναφέρεται και στην ίδια την Παλαιά Διαθήκη, αλλά πολύ λακωνικά στο Κεφ. ΣΤ΄, 4, της Γενέσεως, ενώ εκτενέστερα στο Κεφ. ΙΓ’, 32 των Αριθμών, όπου διαπιστώνουμε πως όταν κατά την έξοδο των Ιουδαίων από την Αίγυπτο ο Μωυσής απέστειλε δώδεκα κατασκόπους για να εξακριβώσουν πώς ήταν η Γη της Επαγγελίας, οι γίγαντες ζούσαν ακόμα:

«Η γη την οποίαν διαπεράσαμεν δια να κατασκοπεύσωμεν αυτήν είναι γη κατατρώγουσα τους κατοίκους αυτής. Και πας ο λαός τον οποίον είδωμεν εν αυτή, είναι άνδρες υπερμεγέθεις. Και είδομεν εκεί τους γίγαντας, τους υιούς Ανάκ, του εκ των γιγάντων. Και εβλέπομεν εαυτούς ως ακρίδας, και τοιούτους έβλεπον ημάς αυτοί».


Στο δε Κεφ. Β΄, 10 του Δευτερονόμιου, αναφέρονται τα εξής: «Πρότερον δε κατώκουν εν αυτή οι Εμμαίοι, λαός μέγας και πολυάριθμος και υψηλός το ανάστημα, καθώς οι Ανακείμ. 11. οίτινες και αυτοί ελογίζοντο γίγαντες. Αλλ’ οι Μωαβίται ονομάζουσιν αυτούς Εμμαίους. 20. Αύτη ομοίως ελογίζετο γη των γιγάντων. Γίγαντες κατώκουν εκεί πρότερον. Οι δε Αμμωνίται ονομάζουσι αυτούς Ζαμζουμμείμ».

Και στο Κεφ. Γ’, 11: «Διότι μόνος ο Ωγ, βασιλεύς της Βασάν εσώζετο εκ του υπολοίπου των γιγάντων. Ιδού η κλίνη αυτού, ήτο κλίνη σιδηρά. Εννέα πήχαι το μήκος αυτής και τέσσαρις πήχαις το πλάτος αυτής, κατά πήχην ανδρός… 47. Και εκυρίευσαν την γην αυτού από της Αροήρ έως του όρους Αερμών».


Τέλος, στην Καινή Διαθήκη, αναφορά στην αιχμαλωσία των Εγρηγόρων κάνει και ο Απόστολος Πέτρος στο κεφ. Β΄, 4 της Β΄Επιστολής του: «Διότι αν ο Θεός δεν εφείσθη αγγέλους αμαρτήσαντας, αλλά ρίψας αυτούς εις τον τάρταρον δεδεμένους με αλύσεις σκότους, παρέδωκε δια να φυλάττονται εις κρίσιν».


Ποιες όμως χρονικές περιόδους αφορούν οι εβδομήντα γενιές; Ελευθερώθηκε τελικά ο Σεμιαζά και οι υπόλοιποι και από ποιον; Παραμένει ο Αζαζέλ δέσμιος κάτω από τη γη και πού;

Στη περιοχή του όρους Ερμών ζούσαν όμως και οι Χαναναίοι. Η λατρεία του Βάαλ, του θεού του ανέμου, των κεραυνών, και της βροχής, ήταν η κορυφαία θρησκεία τους και το όρος Ερμών γεμάτο από τη λατρεία των θεοτήτων του που διακρίνονταν από σεξουαλικά όργια και ανθρωποθυσίες. Στις περισσότερες από τις ψηλότερες κορυφές του υπήρχαν ιερά, και όσο ψηλότερα βρίσκονταν, τόσο ιερότερα θεωρούνταν. Αυτό το τελευταίο συγκρατήστε το.


Ποιος όμως σήμερα έχει χτίσει επηνδρωμένη βάση πάνω στην κορυφή του όρους των Εγρηγόρων;

Έκπληξη: ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), και αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο μονίμως επηνδρωμένη ορεινότερη βάση του.

ΟΗΕ και 33ος βόρειος παράλληλος

Για ποιο λόγο άραγε ο ΟΗΕ αποφάσισε να χτίσει πάνω στη σύγκλιση των συντεταγμένων 33,33ου βορείου παραλλήλου και 33,33ου μεσημβρινού 4 (μια τέτοια βάση και όχι κάπου αλλού;


 

Η βάση του ΟΗΕ πάνω στο όρος Ερμών. Διακρίνονται τα αρχικά του ΟΗΕ και ραντάρ
Μήπως γιατί γνωρίζει ότι εκεί βρέθηκαν τα ερείπια του πανάρχαιου ναού Κασρ Αντάρ (Qasr Antar), του ορεινότερου ναού του αρχαίου κόσμου (2.814 μ.), όπου μια επιγραφή του αναφέρει: «Κατ’ εντολήν του μεγαλύτερου Άγιου Θεού, εκείνοι που πήραν όρκο εδώ»;
 
Τα ερείπια του Κασρ Αντάρ
Μήπως γιατί γνωρίζει ότι στους πρόποδες του όρους Ερμών, βορείως των Υψωμάτων του Γκολάν, στην πόλη Καισάρεια του Φιλίππου (αρχαία Πανιάδα, σημερινό χωριό Banias), ο Ιησούς με μία ομάδα μαθητών Του στο ιερό μπροστά από το σπήλαιο του θεού Πανός, έδωσε επίτηδες σ’ αυτόν τον τόπο υπόσχεση για τη χριστιανική Εκκλησία και οδηγίες για τη χρήση των κλειδιών της Βασιλείας των Ουρανών; (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον, ΙΣΤ΄, 13-20).


 

Στο σπήλαιο του Πανός, στην Καισάρεια του Φιλίππου, την εποχή του Ιησού θεωρείτο ότι βρίσκονταν οι Πύλες του Άδη (Τάρταρα) όπου ήταν αλυσοδεμένοι οι Εγρήγοροι
Μήπως γιατί γνωρίζει ότι έξι μέρες μετά, ο Ιησούς όχι μόνο προανήγγειλε τον θάνατο και την Ανάστασή Του, αλλά επιπλέον, πέραν πάσης αμφιβολίας, εκεί, στην κορυφή του όρους Ερμών και όχι στον χαμηλό λόφο Θαβώρ, συνέβη η Μεταμόρφωσή Του (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον, ΙΖ’, 1-3), ένα αδιανόητο γεγονός που θα μπορούσε να σχετίζεται με μια γέφυρα Αϊνστάιν-Ρόζεν μέσα από την οποία εμφανίστηκαν ο Μωυσής και ο Ηλίας, ενώ η πυκνότητα του υλικού σώματος του Ιησού άλλαξε;

«1 Και μεθ’ ημέρας εξ παραλαμβάνει ο Ιησούς τον Πέτρον και Ιάκωβον και Ιωάννην τον αδελφόν αυτού και αναβιβάζει αυτούς εις όρος υψηλόν κατ’ ιδίαν. 2 Και μετεμορφώθη έμπροσθεν αυτών, και έλαμψεν το πρόσωπον αυτού ως ο ήλιος, τα δε ιμάτια αυτού έγειναν λευκά ως το φως. 3 Και ιδού, εφάνησαν εις αυτούς Μωυσής και Ηλίας συλλαλούντες μετ’ αυτού».

Μήπως λοιπόν ο ΟΗΕ του οποίου οι αξιωματούχοι ελέγχονται επίσημα από την θεοσοφική εταιρεία Lucis Trust και άλλες μυστικές αδελφότητες, έχτισε εκεί τη βάση του γιατί γνωρίζει τελικά ότι οι Πύλες του Άδη, τα Τάρταρα (ή Γέενα ή Άδης) του όρους Ερμών, μεταφράζονται σε μια ισχυρή γέφυρα Αϊνστάιν-Ρόζεν επικοινωνίας με άλλους χωροχρόνους (αν όχι την ισχυρότερη);

Εικαστική απεικόνιση σκουληκότρυπας


Πέραν της αποδεκτής ερμηνείας ότι πρόκειται για μια γεωπολιτικά επικίνδυνη περιοχή όπου ο ΟΗΕ μετά το πέρας του αραβοϊσραηλινού πολέμου το 1973, αποφάσισε να διατηρήσει εκεί επηνδρωμένη βάση, μήπως την έχτισε εκεί διότι δεδομένων όσων αναφέρονται σε διάφορα κεφάλαια του βιβλίου του Ησαΐα της Παλαιάς Διαθήκης, έχει πειστεί ότι επτά έθνη: οι Αιγύπτιοι, οι Τύριοι (Λιβανέζοι), οι Βαβυλώνιοι (Ιρακινοί), οι Σύριοι, οι Εβραίοι, οι Μωαβίτες (Ιορδανοί) και οι Ιδουμαίοι (Σαουδάραβες), θα συμπλακούν στην περιοχή και το σημείο αυτό αποτελεί τη καλύτερη τοποθεσία ελέγχου της τρομερής μελλοντικής μάχης;


Όπως και νάχει, η ατλαντική ολιγαρχία που σχεδόν εν τω συνόλω της επανδρώνει τα ύπατα συμβούλια των μυστικών αδελφοτήτων, λειτουργεί ντε φάκτο με τέτοιους μυστικιστικούς συμβολισμούς, ή για να το πω αλλιώς, με βάση άγνωστες στο ευρύ κοινό επιστημονικές γνώσεις που επικαιροποιούνται κάθε μέρα χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία που διαθέτει.


Προκειμένου λοιπόν να επιταχυνθεί η Δευτέρα Παρουσία 5 και να ξεκινήσει η χιλιετής βασιλεία του τεκτονικού Χριστού, που σύμφωνα με την ιδρύτρια της Lucis Trust, Αλίκη Μπέιλη, έχει ήδη στο ενεργητικό του …200 ενσαρκώσεις, και του χρειάζονται άλλες τόσες μέχρι να τελειοποιηθεί, το πιθανότερο είναι να προκληθεί και η από την Αποκάλυψη του Ιωάννου περιγραφόμενη μάχη του Αρμαγεδώνα (Κεφ.: ΙΣ΄16).


Δυστυχώς όμως ως Αρμαγεδών ορίζεται ο τόπος της τελευταίας μεγάλης μάχης του παρόντος κόσμου και βρίσκεται πλησίον του 33ου βορείου παράλληλου, κοντά στα υψώματα του Γκολάν και σε απόσταση αναπνοής από τη Δαμασκό της Συρίας…


 

Η βάση του ΟΗΕ πάνω στο όρος Ερμών χτίστηκε ακριβώς σε απόσταση 2012 ναυτικών μιλίων από τον ισημερινό και 2012 από τον παλαιό 1ο μεσημβρινό του Παρισιού. Με βάση το ημερολόγιο των Μάγια ή διάφορους θεοσοφικούς μύθους, ο κόσμος θα καταστρεφόταν το 2012 ή θα εισερχόταν σε μια νέα εποχή, που για τη Lucis Trust είναι η εποχή του Υδροχόου

Συμπεράσματα

Οι μυστικές αδελφότητες ξεκίνησαν με βάση τη διαφύλαξη όσων επιστημονικών γνώσεων διασώνονταν μετά από κάθε κατακλυσμό, (του Ωγύγου , ±27.000 π.Χ, του Δαρδάνου, 11.835 π.Χ. και του Δευκαλίωνα – Nώε, ±3.000 π.Χ.) αλλά τελικά χειραγώγησαν εκατομμύρια αθώων ανθρώπων επί χιλιάδες χρόνια, με τραγικά αποτελέσματα.


Όπως όμως όλη η Δύση, έτσι και οι δυτικές μυστικές αδελφότητες έχουν κι αυτές πλήρως παρακμάσει και βρίσκονται πλέον σε πορεία αποσύνθεσης, βουτηγμένες σε καταχρήσεις κάθε είδους και σε πνευματική και σωματική ανηθικότητα


Από ιππότες της γνώσης, όπως αναφέρει ακόμα και ο ίδιος ο ελληνικός mainstream Τύπος, κατήντησαν ιππότες της ρεμούλας




Στην εποχή της ακαριαίας διάδοσης της πληροφορίας και της προόδου των επιστημών, οι δήθεν «απόκρυφες» και «ιερές» γνώσεις τους δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ούτε να αποκαλούνται έτσι, ούτε να λογίζονται ως κτήμα μιας κλειστής σέχτας.


Όπως αλλάζουν οι εποχές, έτσι αλλάζουν και τα «αφηγήματα». Και το δικό τους είναι πλέον νεκρό.

Παράλληλα, ισχυρές εβραϊκές ομάδες επιμένουν να ξεκινήσει η ανέγερση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδήλωση του δικού τους Μεσσία.


Επιπλέον, στις ΗΠΑ, αρκετοί ολιγάρχες, πολιτικοί, στελέχη φραξιών της CIA, και στρατιωτικοί που ανήκουν σε ραελιανές και άλλες σέχτες, βιάζονται να προκληθεί το τέλος του παρόντος κόσμου, ώστε να επιταχυνθεί η Δευτέρα Παρουσία και να …αναληφθούν στους ουρανούς μαζί με τις οικογένειές τους από σκάφη υπερεξελιγμένων εξωγήινων, τους οποίους ταυτίζουν με τους Εγρήγορους.


Κατατοπιστικότατο γράφημα που απεικονίζει την κορυφή του όρους Ερμών με τη βάση του ΟΗΕ, τα τάγματα των Εγρηγόρων, τις αρμοδιότητες που είχε ο καθένας και αναλογίες του ύψους τους
Για τους τελευταίους ισχυρίζονται ότι είναι αρειανοί, αφροδιτιανοί, ή κάτοικοι του συστήματος του Σείριου που κατά την αρχαιότητα μας επισκέφθηκαν, και αφού μας μετάλλαξαν γονιδιακά, μας αποκάλυψαν την απαγορευμένη γνώση, που μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και την πυρηνική σχάση.


Στα πλαίσια όλων αυτών των εσχατολογικών επιδιώξεων αυτοεκπληρούμενης προφητείας ενός μεγάλου πολέμου με δισεκατομμύρια θύματα, επιταχύνθηκε και η γενοκτονία των αυτοχθόνων ευρωπαϊκών λαών και κυρίως του ελληνικού, μέσω τεχνητής εισβολής εκατομμυρίων μουσουλμάνων αφροασιατών, προκειμένου οι τελευταίοι να αποτελέσουν πειθήνιους σκλάβους του Αντίχριστου, που στη πραγματικότητα δεν θα είναι παρά ο επαυξημένος CEO της μεγαλύτερης πολυεθνικής του κόσμου.


Αυτή είναι και η κυνική επιδίωξη πίσω από το μύθο της εσχατολογικής σωτηριολογίας.
Δυστυχώς, παρόμοιες επιδιώξεις που ζέχνουν ναζισμό έχουν επίσημα υιοθετηθεί
από τον ΟΗΕ −που τολμά να κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες κατηγορώντας τους για ρατσισμό− προκειμένου να χειραγωγηθεί όλη η ανθρωπότητα, εξ αιτίας της καταστροφικής επίδρασης της Lucis Trust, που είναι επισήμως εντεταλμένη σύμβουλός του.


Προσοχή: δεν κάνω συνωμοσιολογία. Το τονίζω ξανά: ΟΗΕ έχει σύμβουλο μια ΜΚΟ με εωσφωρικές επιδιώξεις επιβολής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μια προσεκτική ανάγνωση του Σχεδίου της παγκόσμιας διακυβέρνησης της εν λόγω οικοτρομοκρατικής, παγανιστικής και εωσφορικής σέχτας που: παραδίδει μαθήματα του πώς θα υλοποιηθεί η παγκόσμια δικτατορία σε πολιτικούς, οικονομικούς και δικαστικούς παράγοντες, λατρεύει τον …Σανάτ Κουμάρα, τον φωτεινό «κυβερνήτη» που ήρθε από τον πλανήτη …Αφροδίτη μαζί με άλλες 105 οντότητες, και γιορτάζει τις πανσελήνους με ύποπτες τελετές, θα σας απαντήσει στο ερώτημα από ποιους προέρχονται οι Οδηγίες της Ατζέντας 2030, ποιος συνέλαβε το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, ποιος γεννάει κάθε μέρα νέα «Δικαιώματα του Ανθρώπου», και γιατί οι συμπεριφορές των περισσότερων πολιτικών της Δύσης τα τελευταία χρόνια είναι πανομοιότυπες, σαν να βρίσκονται κάτω από υπνωτιστική επίδραση.


Ωστόσο, για να βρει πρόσφορο έδαφος η παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου …CEO, πρέπει τα πάντα να είναι αλληλοεξαρτώμενα. Με την αλληλεξάρτηση των χρηματιστηρίων, του διαμετακομιστικού εμπορίου, και την κατάργηση της αυτάρκειας των λαών, αν μια πανδημία, όπως του κορωνοϊού δεν αναχαιτιστεί, εξασφαλίζεται επιτέλους «ο θάνατος, το πένθος, και ο λιμός» 6, ώστε να εκπληρωθούν και οι προφητείες…


Ύποπτες προθέσεις; Όχι. Άκρως επικίνδυνες.

Ήρθε η ώρα λοιπόν οι λαοί να απελευθερωθούν από την τυραννία των μυστικών αδελφοτήτων που πλημμυρίζουν τις χώρες με τα τάγματα και τις ταξιαρχίες των καταστροφικών τους αγγέλων: τις ΜΚΟ.

Ήρθε η ώρα λοιπόν που η Νέμεση θα εξαϋλώσει και τις μυστικές αδελφότητες και τα νοσηρά τους γεννήματα, όπως εξαΰλωνε πάντα κάθε εχθρό της δικαιοσύνης, της λογικής και της ανθρωπότητας. 

Οι Έλληνες έχουν τον τρόπο.



ΠΗΓΕΣ:

• Pierre Dangle, Le langage symbolique de la franc-maçonnerie, εκδ. MdV, 2018

• Epiphanius, Maçonnerie et sectes secrètes, εκδ. Courrier de Rome, Β΄έκδοση αναθεωρημένη, 2005

• Paul Κ. Johnson, The Masters Revealed: Madam Blavatsky and Myth of the Great White Lodge, εκδ. State University of New York Press, 1994 

• Laurent Glauzy, L’Antéchrist et les Juifs, εκδ. La Maison du Salat, 2017

• Fabrice Statuto, L’Antéchrist – Vers un djichad mondial, εκδ. Lulu Books, 2016.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  1. «Είμαστε αρκετοί σε αριθμό, είμαστε αρκετά δυνατοί να κυβερνήσουμε τον κόσμο, αλλά δεν είμαστε οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο, και χωρίς αυτό είναι άχρηστο και ανήμπορο να σχηματιστεί η ενότητα της παγκόσμιας αδελφότητας, η οποία χαρακτήριζε τον τεκτονισμό 200.000 χρόνια πριν»,The Arcana of Freemasonry, 1915

  2. Σκουληκότρυπα ή Γέφυρα Αϊνστάιν – Ρόζεν: στη Φυσική, μια σκουληκότρυπα είναι μια υποθετική τοπολογική ιδιότητα του χωρόχρονου που σχηματίζει μία σήραγγα που συνδέει δύο απομακρυσμένα σημεία του. Θα μπορούσε να αποτελεί ένα «κόψιμο δρόμου» διαμέσου του χωροχρόνου.

  3. Απόκρυφα Κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, τόμος 2, (Αιθιοπικός Ενώχ – κοπτικοί πάπυροι), μετφρ. Δημήτρη Κουτσούκη, εκδ. Πύρινος Κόσμος, 1992

  4. Αν τα γεωγραφικά πλάτη είναι αυτονόητο ότι υπολογίζονται με βάση τον ισημερινό, επειδή για τα μήκη δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, έπρεπε να ορισθεί κάποιος μεσημβρινός εκκίνησης αυθαίρετα. Μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα, διάφορες χώρες χρησιμοποιούσαν μεσημβρινούς διαφορετικής εκκίνησης όπως ο μεσημβρινός του Παρισιού στη Γαλλία (02° 20΄14,025΄΄ Ε), ο μεσημβρινός του Βερολίνου στη Γερμανία (13° 24΄ Ε), o μεσημβρινός του Τολέδο στην Ισπανία ή ο μεσημβρινός της Ουψάλα στη Σουηδία.

  5. «Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία το αίτημα των λαών της Γης είναι τόσο ισχυρό και τόσο σύμφωνο με τη θεία κατεύθυνση σε χρόνο και χώρο, ώστε το τέλος είναι αναπόφευκτα βέβαιο· ο αναμενόμενος πνευματικός Εκπρόσωπος πρέπει να προβάλει». Από το βιβλίο H Επανεμφάνιση του Χριστού, Αλίκη Μπέιλη, εκδ. Lucis Trust.

  6. Aποκάλυψις Ιωάννου, Κεφ. ΙΗ΄18.8

Πηγή https://aperopia.fr/03-2020/i-epidrasi-toy-apokryfismoy-sti-stratigiki-tis-atlantikis-oligarchias/?fbclid=IwAR1_k4Z4BiBwqBPXF5sRZNcnAoiZX2M4ONLglpr2wVQPBYbR1gDjO-VArDk



Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έχουν την προσωπική άδεια της εξαίρετης ερευνήτριας κας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, να αναρτούν τις εξαιρετικές της έρευνες.

Την ευχαριστώ και το θεωρώ τιμή μου, να διαδίδω τα επιστημονικά της άρθρα και τις εξαιρετικές έρευνές της, οι οποίες αποτελούν καινοτομία στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.


Καλλιόπη Σουφλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου