Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πέτρος Χαλόφτης: «Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε μέσα στον Τάφο του Χριστού. Ναι, μύριζε μύρο παντού»

«Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε μέσα στον Τάφο του Χριστού. Ναι, μύριζε μύρο παντού. Έτσι ένιωσα. Και ένιωσα δέος, ένιωσα εξωπραγματικά.
Έκλαψα όταν έμαθα ότι ήρθα εδώ γιατί το ήθελε ο Κύριος. Και δεν ήμουν και πολύ πιστός». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο 49χρονος συντηρητής Πέτρος Χαλόφτης από τα Μέγαρα, ο πρώτος άνθρωπος

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Τα σκοτεινά μυστικά των παγκόσμιων κολοσσών

Goldman Sachs , Victoria’s Secret, Apple: iPhones, Google, IBM, Backpage
Ναι αυτοί κυβερνούν τον πλανήτη. Αυτοί και όχι μόνο αυτοί- αποφασίζουν για την ζωή σου, την επιβίωση, εσένα και των παιδιών σου. Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες! Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό (Βίντεο)

Όλοι οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα (μεταξύ αυτών οι Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.
 
Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΝΕΦΕΛΙΜ - Ο ΝΩΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ!


Στη Γένεση της Βίβλου
Στη Γένεση της Βίβλου, η εποχή του Νώε περιγράφεται ως η εποχή εκείνη, κατά την οποία αυτοί οι θεοί άστρα- στην πραγματικότητα ο Σατανάς και οι έκπτωτοι άγγελοι – διέπραξαν την αποτρόπαια πράξη να κατέβουν στη γη,
να συνευρεθούν με τις κόρες των ανθρώπων και να γεννήσουν τα΄ αποκρουστικά πλάσματα, τους υπερφυσικούς απογόνους, τους οποίους η Βίβλος ονομάζει γίγαντες. Ο Θεός τότε, για να απαλλάξει τη γη απ΄ αυτά τα πλάσματα, αποφάσισε να φέρει τον κατακλυσμό, απ’ τον οποίο διασώθηκαν μόνον ο Νώε και η οικογένεια του, επειδή ήταν αμόλυντοι.