Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»

«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»
Σχόλιο ΛΦ: Ο Μεσσίας της Πανθρησκείας και της Νέας Εποχής που θέλουν να εδραιώσουν θα είναι αντιρατσιστής, αφού ο Χριστός είναι ρατσιστής ε;
Δεν μπορείς να πεις τον Χριστό ρατσιστή, απλά γιατί υπήρξε ο μεγαλύτερος επαναστάτης στις ψυχές των ανθρώπων χωρίς να υποκινήσει σε βία κανέναν. Το αν πεθαναν εκατομύρια άνθρωποι σε πολέμους φέροντας το σήμα του Σταυρού δεν είναι δικιά Του ευθύνη, αλλά αυτών που δεν καταλαβαν τα λεγόμενα Του. Η εξήγηση όμως που δίνουμε είναι “ρατσιστική” στα αυτιά αυτών των “προοδευτικών” της κακιάς ώρας, γιατί πολύ απλά τους ευνοεί η διαστρέβλωση ώστε να φέρουν την αντίχριστη νέα εποχή.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΤΝΗ ΜΕ…ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


%cf%86%ce%b1%cf%84%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b2%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%b9-1

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μια γυναίκα πάστορας, η Kittredge Cherry, από το Λος Άντζελες μας δίνει μια καινούργια και πολύ πρωτότυπη αλλά διεστραμμένη ερμηνεία των Χριστουγέννων.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί Μόνο οι Έλληνες Αμφισβητούνται ότι Συνδέονται με τους Αρχαίους Προγόνους τους;

Τα τελευταία χρόνια αμφισβητείται απο πολλούς «διανοούμενους» και πολιτικούς, Έλληνες και μη, η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων από τους αρχαίους Ελληνες.
Υπάρχουν θεωρίες, ατεκμηρίωτες πάντοτε, που υποστηρίζουν οτι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Ινδοευρωπαίους, απο την Αφρική (θεωρία της μαύρης Αθηνάς, η οποία, παρά το ότι δεν στέκεται επιστημονικά, διδάσκεται σε αρκετά Αμερικάνικα πανεπιστήμια), από Σημιτοφοίνικες και άλλα τέτοια φαιδρά.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Μυστηριώδης Παλμός από το Εσωτερικό της Γης καταγράφεται σε όλο τον κόσμο (video)


Μυστηριώδης Παλμός από το Εσωτερικό της Γης καταγράφεται σε όλο τον κόσμο (video)
Μυστηριώδης «Δόνηση» ανιχνεύθηκε σε όλο τον κόσμο, αλλά η Πηγή είναι άγνωστη!
Πριν από 4 ημέρες ένας σεισμός μεγέθους 6.5 χτύπησε το Μπάντα Άτσεχ της Ινδονησίας σκοτώνοντας περισσότερους από 100 ανθρώπους.
Ακολούθησε ένας ισχυρός σεισμός, ο μεγαλύτερος σεισμός του έτους, μεγέθους 8,0, ανοικτά των Νήσων του Σολομώντος και ο οποίος ακολουθήθηκε μάλιστα από έναν σεισμό 6,5 στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καλιφόρνιας στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η Ατζέντα της Ερπετοειδούς (Δρακoνιανής) Εισβολής

Περίπου πέντε χιλιάδες πεντακόσια χρόνια πριν, η κοσμική μνήμη μας (ο βασικός πυρήνας της δημιουργίας) διαγράφηκε από τα ερπετοειδή.
Ευτυχώς η μνήμη, η συχνότητα και η ενέργεια έχουν αρχίσει να επανέρχονται τώρα και τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει.
Αυτά τα ερπετοειδή όντα πιστεύουν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι εδώ.
Αισθάνονται ότι έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν υποδουλωμένους εμάς τους υπόλοιπους, γιατί δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε τον εαυτό μας.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Το Εβραϊκό-Σιωνιστικό προφίλ της Ελλάδας! Ποιοι μας κυβερνούν;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: - Εβραίος της Πολωνίας
- Μεγάλος χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ: ένας από την δυναστεία Ροκφέλλερ και φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου
- Ένας από τους κολλητούς του Ανδρέα ήταν κι ένας σημαντικός τεχνοκράτης της «Υπάτης Στοάς» και είναι ....ένας από αυτούς που δίδαξαν ως πανεπιστημιακοί στις ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ισραήλ.
- Δίπλα στον Α. Παπανδρέου υπάρχουν κι άλλα Εβραϊκά ονόματα όπως, Λισσάκ, Βιέτοριτς, Γκρόσμαν, Χάλντιβ ...;