Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

«ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΤΣΕΡΟΚΙ » ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ



Είναι οι «μικροί άνθρωποι τσερόκι » από τα αστέρια; Ας μάθουμε λίγο για τους «ανθρώπους του φεγγαριού» που ζούσαν υπόγεια και έβγαιναν μόνο τη νύχτα για να εργαστούν υπό το φως του φεγγαριού. Ήταν μικροσκοπικοί και είχαν μαύρα μάτια και μπλε δέρμα. Αλήθεια ή μόνο αρχαίος μύθος, φαντασία;

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

UFO & Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ


«Με κάποιον τρόπο, χωρίς να το επιδιώξω, μια νέα άκρη απ’ το νήμα της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται, θέτοντας με στο επίκεντρο των διαστημικών προβλημάτων. Είναι εκπληκτικό να γίνεσαι μάρτυρας της ανάδυσης νέων ενοράσεων, μέσα από αλλαγές των θεωρητικών αρχών. Είναι συναρπαστικό να μελετήσουμε αυτές τις λειτουργίες της φύσης, όπως αντανακλώνται στο ερευνητικό ανθρώπινο μυα­λό, όντας ταυτόχρονα αληθινές και ψεύτικες, ανάλογα με τον τρόπο που τις βλέπει κανείς στην δοσμένη περίπτωση» Wilhelm Reich

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Απίστευτη δήλωση από την Χαρούλα Αλεξίου: «Μελέτησα πολύ αυτόν τον καιρό. Πρέπει να αναδείξουμε την Πυραμίδα της Θήβας».


Η Θήβα αναμφισβήτητα έχει πρωτοστατήσει στην ιστορία της Ελλάδας η οποία αποδεικνύεται με μια πλούσια γκάμα αρχαιολογικών ευρημάτων, που κατατάσσουν την πόλη στις αρχαιότερες παγκοσμίως. Έχει όμως και για κάποιους αιρετική ιστορία. 

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

το DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για λευκή φυλή!

Υπάρχει ένα παραμύθι που πλασάρουν κυρίως στους νέους, το οποίο φτάνει στα όρια του ρατσισμού-μισελληνισμού. «Δεν υπάρχουν στην εποχή μας Έλληνες. Είμαστε απόγονοι Σλάβων, Τούρκων, Αλβανών κτλ.» Κάποιοι υποστηρίζουν, δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ πως όλοι οι γύρω από εμάς λαοί είναι γενετικά προικισμένοι, εκτός από τους Έλληνες.


Γιατί όμως κανείς δεν αναφέρεται στους -άγνωστους στο ευρύ κοινό- ελληνογενείς πληθυσμούς εκτός Ελλάδας, όπως οι Γκρεκάνοι της Ιταλίας, οι pobladores Griegos της Ισπανίας, οι Χαμεντιανοί της Συρίας, οι ρουμ-ορτοντόξ του Λιβάνου, οι Παστούν και Καλάς στην Ασία, οι Αραουκάνοι στην Χιλή, οι Αινού στην Ιαπωνία και άλλοι, που περήφανα διατρανώνουν την ελληνική καταγωγή τους. Αυτούς γιατί δεν τους αφομοίωσε κανείς;

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

OI ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΤΕΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ....ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

Όσο υπάρχει ψυχή που αλληλεπιδρά σε αυτό τον κόσμο υπάρχει και Εγώ. Έτσι, αρχής γενομένης τότε, όταν σχηματιζόταν το εδώ σύστημα, ο μεγάλος Αρχαίος, φρόντισε μέσα από τη Συνειδητότητα που από το χαοτικό της πεδίο (όπου είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτός), να μεταβιβάσει πληροφορίες και σε άλλα όντα ώστε να τους πείσει να παραμείνουν εδώ. Ένοικους. Τους εκπεσόντες αγγέλους. Αυτοί με τη σειρά τους, βρίσκουν τους κατάλληλους ανθρώπους, οι άνθρωποι οργανώνουν ομάδες ή συνασπισμούς, παγιδεύουν τις ανώριμες ψυχές, δυναμώνουν το Εγώ τους, και το Εγώ με τη σειρά του αναλαμβάνει να δημιουργήσει την τελική παραπλάνηση στην ψυχή, με ενίσχυση της πληροφορίας περί του υλικού κόσμου, ώστε αυτή να παραμείνει με τη βούλησή της στο χώρο του αισθητού κόσμου.

Η Μυστική μας καταγωγή ! !







Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν... 
loading...
τον Γαλαξία «Γαλακτίτη Κύκλο» και «Ηριδανό Ποταμό» ή «Δρόμο του Διός». Πίστευαν ότι ο Γαλαξίας μας ήταν ο δρόμος που ακολούθησε ο ήρωας ΠΕΡΣΕΑΣ για να σώσει την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, πάνω στον ΠΗΓΑΣΟ, δημιουργώντας με τον «καλπασμό» του άφθονη αστρική σκόνη.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Απόδειξη ότι η Σελήνη είναι αστρόπλοιο


Πολλοί είναι αυτοί που όταν λέω ότι η Σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο και όχι δορυφόρος της γης ξεσπάνε στα γέλια, ή ακόμα με κοιτάνε πολύ περίεργα σαν να είμαι εγώ εξωγήινος…. τους δικαιολογώ!!! Είναι ένα πείραμα που έκανα για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι που λιγοστοί γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι << κάτι >> που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα αλλά κάπου αλλού!!! Σας φαίνεται και εσάς παράξενο; Δεν σας αδικώ, φαίνεται παράξενο ακόμα σε κάποιους από τους συνεργάτες μου. Βλέπεται είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι η Σελήνη είναι κάτι άλλο από ότι αυτό που μαθαίναμε στο σχολείο, ότι είναι μια τεράστια προστασία της γης από τους μετεωρίτες και ότι αν δεν υπήρχε η Σελήνη δεν θα υπήρχε η γη!!! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η Λέσχη Bilderberg «Τρέχει» Το Μέλλον – Επέλεξαν πρόεδρο στις ΗΠΑ και καγκελάριο στη Γερμανία

Κατά του Brexit και υπέρ της Χίλαρι τάσσεται η 64η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg,
οι εργασίες της οποίας ξεκινούν αύριο στη Δρέσδη της Γερμανίας με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας της πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει....


Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια άγνωστη γεωλογική κατάσταση που συμβαίνει στον πλανήτη μας. Η βασική ερώτηση είναι: Τι ακριβώς συμβαίνει με τα ηφαίστεια ανά τον κόσμο;
Η ηφαιστειακή ενεργοποίηση στον πλανήτη μας δεν θα μπορούσε να είναι τυχαία και για αυτό ας προσέξουμε την γραφική με τις εκρήξεις των ηφαιστείων:

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Αποκρυπτογραφήθηκε η «Πύλη του Ήλιου» ;....Tι λέει για τους Έλληνες!

Στο Tiahuanaco της Βολιβίας από το 24.000 π. Χ.
Απόδοση από τον Διδάσκαλο Ιλαρίωνα της έννοιας, της μέχρι σήμερα αναποκρυπτογράφητης επιγραφής, στην ξακουστή “Πύλη του Ηλίου” στο Τιαχουανάκο της Βολιβίας, που θεωρείται ότι γράφτηκε, σε άγνωστη στη Γη γλώσσα, από εξωγήινους εκπαιδευτές του ανθρώπινου γένους.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ποιοι και γιατί κατασκεύασαν τις 36 υπόγειες πολιτείες; [φωτό]

Ήταν το φθινόπωρο του 1963 , όταν ο Omer Demir στην πόλη Ντερινκούγιου (Μαλακοπή) της Τουρκίας γκρέμισε ένα τοίχο στον υπόγειο του σπιτιού του. Ξαφνιασμένος ανακάλυψε πως υπάρχει συνέχεια πίσω από το τοίχο αλλά τίποτα δεν μπορούσε να τον προϊδεάσει για το μέγεθος της αποκάλυψης που τον περίμενε.
Ακολουθώντας το απόκρημνο υπόγειο μονοπάτι που ξεδιπλωνόταν μπροστά ανακάλυψε μία ολόκληρη υπόγεια πόλη άγνωστου χρονολογικής προέλευσης που εκτείνεται 60 μέτρα κάτω από τη Γη και ικανή να φιλοξενήσει 20 000 ανθρώπους.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Τι ΔΕΝ λένε στο σχολείο; Περίεργα γεγονότα της εκστρατείας του Μ. Αλεξάνδρου που ελάχιστοι γνωρίζουν;

Ο Ελληνας Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Αφού επικράτησε στην Ελλάδα, εκστράτευσε κατά των Περσών, πέρασε στη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Ινδίες, υποτάσσοντας τους λαούς που βρέθηκαν στο δρόμο του.