Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Αρχαίες Mυητικές τελετές, το μυστήριο του θανάτου και της ανάστασης.




«Σε όλους τους ναούς της Μύησης του παρελθόντος, και πολύ πριν από τον Ιησού, οι Ιεροφάντες αποκάλυπταν στους μαθητές τους πώς να αναστηθούν για να μπουν στην τάξη των αθανάτων. Την Ανάσταση οι Μύστες τη μελέτησαν πρώτα στη φύση που πάντα υπήρξε ο οδηγός τους. Παρατηρούσαν τη φύση και, μέσα από τη μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα π.χ. ή του σπόρου που πρέπει να πεθάνει για να καρποφορήσει, καταλάβαιναν τα μαθήματά της.
Ο Ιησούς είπε: "'Άν δεν πεθάνετε δεν θα ζήσετε''. Η ιδέα της Ανάστασης είναι υποχρεωτικά ενωμένη με αυτή του θανάτου, της αποσύνθεσης. Όσο ο σπόρος δεν πεθαίνει, αντιστέκεται στην εκδήλωση αυτής της δύναμης της Ζωής που είναι χωμένη μέσα του.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Συγκλονιστικό Θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου: Ο άπιστος γιατρός


Συγκλονιστικό Θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου: Ο άπιστος γιατρός

Στην Λίμνη της Ευβοίας ζούσε και εργαζόταν ένας γιατρός που ονομαζόταν Μαντζώρος.
Σαν γιατρός ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πίστευε στο Χριστό και μάλιστα δεν ήθελε να ακούει συζητήσεις σχετικές με την θρησκεία και την ψυχή. Καταφερόταν εναντίον της θρησκείας και οι απόψεις του ήταν σκληροπυρηνικές στο θέμα του Χριστιανισμού.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οι παράξενες στοές δίπλα στη «Πυραμίδα του Ηλίου» ηλικίας 20.000 ετών. - Βοσνία.


Η επίμονη εργασία του Δρ Οσμανάγκιτς και της ομάδας του, απέδειξαν την ύπαρξη ενός συμπλέγματος στοών που οδηγεί προς την λεγομένη «Μεγάλη Πυραμίδα του Ήλιου» στη Βοσνία.
Οι σήραγγες έχουν μήκος πολλά χιλιόμετρα τα οποία ακόμα δεν έχουν χαρτογραφηθεί. Έπειτα από δέκα χρόνια εργασιών ο Δρ Οσμανάγκιτς και η ομάδα του έχουν καταφέρει να εξερευνήσουν και να ανασκάψουν μόνο το 2% του συμπλέγματος των σηράγγων. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι υπόγειες σήραγγες στη περιοχή Ravne είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη στον πλανήτη.

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: τα εμβόλια προκάλεσαν αυτισμό στο παιδί μου ! Τριπλό εμβόλιο MMR


Ο Robert De Niro έχει πει ότι ως γονέας ενός αυτιστικού παιδιού θέλει να ξέρει την "αλήθεια" για τo τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR).
Όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Today του NBC, ο σταρ του Χόλιγουντ εξέφρασε επίσης την λύπη του για την άδικη κριτική που άσκησε σε ένα ντοκιμαντέρ κατά των εμβολίων από το Φεστιβάλ Tribeca Film της Νέας Υόρκης.
Ο De Niro ενθάρρυνε τους ανθρώπους να δουν την ταινία, Vaxxed: Από την συγκάλυψη στην καταστροφή.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ρωσία: Πάνω από 12 σκαλισμένοι μυστηριώδεις δίσκοι βρέθηκαν κοντά στο Βόλγκογκραντ (ΦΩΤΟ)


Μια ομάδα ερευνητών στη Ρωσία ανακάλυψε περισσότερους από μια ντουζίνα λίθινους δίσκους στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας, ανάμεσα τους και ένας δίσκος διαμέτρου τεσσάρων μέτρων. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι οι δίσκοι περιέχουν βολφράμιο, ένα υψηλής πυκνότητας μέταλλο που έχει εφαρμογές στη στρατιωτική τεχνολογία. Η φύση των δίσκων παραμένει μυστήριο.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πέρσης Βασιλεύς Χοσρόης: «ἐγὼ εἰμι Ἕλλην»





“ἐγὼ Χοσρόης, βασιλεὺς βασιλέων, υἱὸς Χοσρόου”, με τις λέξεις αυτές αρχίζει η επιγραφή του Πέρση βασιλιά επί του σκεύους που δώρισε στην εκκλησία της Σεργιοπόλεως, που βρίσκεται στην κεντρική Συρία, προς τιμή του πολιούχου Αγίου Σέργιου.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος εξαπλώνεται σαν καρκίνος, προειδοποιεί ο ΟΗΕ

H τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις «εξαπλώνονται σαν ένας καρκίνος» παντού σε ολόκληρο τον κόσμο, προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, απευθύνοντας έκκληση στη διεθνή κοινότητα να λάβει προληπτικά μέτρα και οι χώρες να συνεργαστούν περισσότερο για να πολεμήσουν τη «μάστιγα» της τρομοκρατίας.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ποιοι έφτιαξαν πραγματικά τις πυραμίδες της Αιγύπτου; Μήπως πρέπει να γραφτεί ξανά η ιστορία;


— ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΗΚΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ —
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι τα επιμήκη κρανία είναι προϊόν κάποιου περίεργου εθίμου, κατά το οποίο το κεφάλι των εμβρύων δενόταν με τέτοιο τρόπο ώστε η ανάπτυξή του να οδηγήσει στη δημιουργία μιας κωνοειδούς κορυφής.
Εντυπωσιακό στοιχείο είναι η παγκοσμιότητά τους, καθώς επιμήκη κρανία έχουν βρεθεί στην κεντρική Ασία, τον Καύκασο, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, τη Μάλτα, το αφρικανικό Κονγκό, την Αίγυπτο αλλά και στην κεντρική και νότια Αμερική !