Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Δείτε τι συμβαίνει κάθε βράδυ εδώ κι έναν χρόνο στην Αγιά Σοφιά!

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα ας ξεδιπλώσουμε μικρά προσωπικά βιώματα πιστεύοντας ότι συνεισφέρουμε το ελάχιστο σε αυτό που είναι ο αιώνιος Πόθος του Έλληνα Ρωμιού.
Τον Ισμαήλ, τον Τούρκο γνωστό μου που δεν είναι το πραγματικό όνομα του για λόγους δεοντολογίας και προστασίας της ατομικής ακεραιότητας, τον γνώρισα στην Μεγ. Βρετανία όταν εγώ και αυτός βρεθήκαμε να σπουδάζουμε στο ίδιο τμήμα, ένα χρόνο μετά την τραγωδία του Κυπριακού, δηλ. το 1975, αναφέρει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σεισμός στην επιστημονική κοινότητα : Στάνλεϊ Κιούμπρικ – Εγώ έφτιαξα το πλαστό βίντεο της δήθεν πρώτης προσελήνωσης




Σεισμός στην επιστημονική κοινότητα : Στάνλεϊ Κιούμπρικ – Εγώ έφτιαξα το πλαστό βίντεο της δήθεν πρώτης προσελήνωσης

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τα Ελληνικά και Διεθνή μέσα που έστω και τώρα αποφάσισαν να πουν στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ, έστω και αν εμείς για καταλαβαίνουμε το timing.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Aπίστευτο και όμως αληθινό το μεγαλύτερο θαύμα του αιώνα έγινε στην Ρουμανία. Άγιος Νεκτάριος


Σε ένα χωριό της Ρουμανίας δεν υπήρχε ιερέας, και οι κάτοικοι πήγαιναν συχνά στον Πατριάρχη με το αίτημα, την πλήρωση της κενής θέσης. Όμως ο Πατριάρχης δεν είχε την δυνατότητα να ικανοποιήσει το αίτημα των ανθρώπων. Πήγαιναν και ξαναπήγαιναν οι κάτοικοι, αλλά, τίποτε ο Πατριάρχης τους έλεγε τα ίδια λόγια, ότι δεν έχω ιερέα να σας στείλω στο χωριό.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...Γιατί το 2011 την Αγία Νεομάρτυρα Χρυσή την κυνηγούν κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια Τούρκοι μουσουλμάνοι;

vardakas
Το 2011 με την έκτακτη εμφάνιση της Αγίας πλησίον της Ελληνοσκοπιανής μεθορίου όλοι θαυμάσαμε και προβληματιστήκαμε . Τι να σήμαινε άραγε αυτό που είπε με την θαυμαστή ζωντανή παρουσία της;
¨Η νεωκόρος την ρώτησε γιατί μπήκε και η Αγία απάντησε ότι …την κυνηγούν οι Τούρκοι¨
¨Μετά από λίγες μέρες όταν είδε την εικόνα της στο τέμπλο, τότε κατάλαβε ότι ήταν η ίδια η Αγία που της εμφανίσθηκε και την πιάσανε τα κλάματα¨

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Κρύβει το Βατικανό στις βιβλιοθήκες του Ερπετοειδή Ανουνάκι ;;


Πολλοί λένε ότι η εξωγήινη φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει. Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρου είναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με του Σουμέριους και τον πολιτισμό τους.

Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή. Όμως, ένα ανάγλυφο, φαίνεται να ανατρέπει αυτούς τους ισχυρισμούς και να υποστηρίζει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση…

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ο Eσωτερισμός του Φωτός...Tα μυστικά του ήλιου




Η παράδοση του Ήλιου

Λίγοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται και βιώνουν συνειδητά την σπουδαιότητα της Ημέρας του Χειμερινού Ηλιοστασίου, την εσωτερική και μεταφυσική σημασία του φυσικού τούτου φαινομένου ως σύμβολο της αέναης Πάλης των Αρχετυπικών Αντιθέτων, ως σύμβολο της κυκλικότητος του χρόνου και της υπάρξεως, ως Άριο σύμβολο της Αφυπνίσεως, της Αλήθειας και του Αγώνος.
Λίγοι είναι σε θέση να αποδομίσουν συλλογιστικά και συναισθηματικά την γιορτή των Χριστουγέννων και να προσεγγίσουν τούτη την εποχή του χρόνου με άξονα την αρχαία Ινδοευρωπαϊκή παράδοση του εσωτερισμού του Ήλιου και του Φωτός, κορύφωση της οποίας αποτελεί το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, καθώς οι δεσμοί με τις αληθείς παραδόσεις της Φυλής μας έχουν βιαίως αποκοπεί και αντικατασταθεί από την φαυλότητα του Χριστιανισμού.
Με οδηγό λοιπόν τον Ιούλιο Έβολα και τον Ρενέ Γκενόν, καθώς και αναφορές στα ιερά βεδικά κείμενα, την Αβέστα και τον Πλάτωνα, θα προσεγγίσουμε την Ηλιακή Παράδοση των προγόνων μας.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ!!...Φακελώνουν όλη την κοινωνία!


Αναζητούσαν τρόπους να φακελώσουν την κοινωνία. Έψαχναν επικοινωνιακά τεχνάσματα για να περάσει στη κοινή γνώμη το φακέλωμα. Φαίνεται ότι έχουν πλησιάσει αρκετά.
Εν αρχή ξανασερβίρισαν, όπως όλοι οι προκάτοχοί τους στην εξουσία, τη  «φοροδιαφυγή». Κάρτες για το αφορολόγητο, πλαστικό χρήμα – τα capital controls αποτελούσαν μέρος και αυτού του σχεδιασμού – το περιουσιολόγιο που έρχεται.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε αριθμούς: Τί αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δημογραφικό


H "τέλεια καταιγίδα" ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι εδώ: η Ελλάδα γερνάει με γρήγορο ρυθμό καθώς η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους ολοένα και μεγαλώνει ενώ δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Γηγενείς & Αυτόχθονες οι Έλληνες...;Oλα τα στοιχεία


Είμεθα πανάρχαιοι Πελασγοί! Είναι δε μεγάλη τιμή για μας διότι οι προπάτορες μας υπήρξαν το δυναμικότερο γένος της ιστορίας. Παρόλο που φέρουμε διάφορες ονομασίες κατά το φύλο (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς, Αρκάδες, Μινωίτες, Μυκηναΐοι, Μακεδόνες κλπ) τρία υπήρξαν τα κύρια γενικά ονόματα του γένους των Ελλήνων:
Πελασγοί ( εκ του Πελασγού) , Γραικοί ( εκ του Γραικού ) και Έλληνες ( εκ του Έλληνος ) Και θα ήτο περιττόν να τονίζουμε την καταγωγή μας αν οι «καλοθελητές»δεν προέβαιναν στον άγριο τεμμαχισμό και ακρωτηριασμό του ενδόξου Γένους μας, με σκοπό να το αφανισουν αριθμητικά και να το κάνουν νήπιο ηλικιακά.


ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΣΜΕΝ 

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Οι μοναδικές αρχαίες Σπαρτιάτισσες

Γράφει ο Χρήστος Μπαρμπαγιαννίδης 
Όταν ρωτήθηκε από κάποια γυναίκα της Αττικής «γιατί μόνο εσείς οι Λάκαινες έχετε εξουσία πάνω στους άνδρες», απάντησε: «Επειδή είμαστε και οι μόνες που γεννάμε άνδρες»,Γοργώ (κόρη του βασιλιά Κλεομένη Α’ και σύζυγος του βασιλιά Λεωνίδα Α’)

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

goyetherefore 1366x768
Μια μικρή αναδρομή στον 2ο αιώνα π.Χ στην περιοχή της Παλαιστίνης δέχθηκε χώρα εκτεταμένος εξελληνισμός, το 103 π.Χ έπειτα απο την εξέργεση των ιουδαίων ο Συμεών, κατέλαβε την Γαλιλαία(γα = γη και λιλαίομαι = επιθυμώ. Γαλιλαία = επιθυμητή γη) και έπειτα απο εξαναγκασμό οι κάτοικοι ασπάστηκαν τον ιούδαϊσμό. Το 16 π.Χ η Παναγία γεννήθηκε στην Σπεφωρίδα της Γαλιλαίας, οι γονείς της ήταν ο Ιωακείμ και η Άννα. Το όνομα της είναι Μαρία που σημαίνει « θαλασσινή» εκ του Μάρα, που σημαίνει θάλασσα και οχι Μαριάμ οπως θελουν να πιστεύουμε καλύπτωντας την Ελληνική καταγωγη της Παναγίας.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Καταστράφηκε η Λέσβος...Eπιστολή απόγνωσης !!

Eπιστολή απόγνωσης για την κατάσταση, που επικρατεί στη Λέσβο αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της μαζικής αύξησης των προσφύγων, στέλνει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάτοικος του νησιού. Ο άνθρωπος αυτός αναφέρει ότι, μεταξύ όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, είναι και η τεράστια, πρωτόγνωρη παγκοσμίως και μη προβλέψιμη ραγδαία αύξηση της παραγωγής απορριμμάτων στο νησί.
Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή και δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το mononews.gr από το ardin-rixi.gr: