Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο Π. ΒΟΥΡΛΟΎΜΗΣ, Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS, ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΎΖΟΥ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΆ ΠΑΠΑΔΉΜΟ, ΑΜΦΌΤΕΡΟΙ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΎΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ (TRILATERAL COMMISSION)






Ο Π. Βουρλούμης, ο άνθρωπος της Rothschild στην Ελλάδα, εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της Siemens, σύμβουλος του Αλαφούζου μαζί με το Λουκά Παπαδήμο,
αμφότεροι μέλη της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission), συμμετέχουν στο πρώτο Οικονομικό Forum των Δελφών

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συλλογική καταγγελία φαντάρων που δουλεύουν σε Hot Spot!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!



Όπως μας γράφουν οι συνάδελφοι φαντάροι «τα παρόν κείμενο αποτελεί μια από τις τελευταίες ελπίδες να ακουστούν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί από τι 3/2/2016 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα στο Στρατόπεδο Προκοπίδη της 34ης Ταξιαρχίας (Άσσηρος Θεσσαλονίκης). 

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ...

Πολλά από όσα είχε πει ο Άγιος Παΐσιος τα βλέπουμε στις μέρες μας να παίρνουν σάρκα και οστά. Μεταξύ άλλων είχε πει ότι "η αμαρτία έχει γίνει μόδα" κάτι που όλοι μας μπορούμε να το διαπιστώσουμε με μια απλή παρατήρηση γύρω μας, όπου το μόνο που θα δούμε είναι η κοινωνική παθογένεια να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.
Γέροντα, εἴπατε σὲ κανέναν ὅτι θὰ γίνη πόλεμος; Ἔτσι ἀκούσαμε. Εἶναι ἀλήθεια;
– Ἐγὼ δὲν λέω τίποτε καὶ ὁ κόσμος λέει ὅ,τι θέλει. Καὶ νὰ ξέρω κάτι, ποῦ νὰ τὸ πῶ;
– Τί βάρβαρο πράγμα, Γέροντα, ὁ πόλεμος!

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΠΩΣ Ο ΠΟΛΥ_ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...

Oταν ήρθε ο Ιωάννης Καποδίστριας στην Έλλαδα για να κυβερνήσει τον Ιανουάριο του 1828 ως γνωστόν διέλυσε την Βουλή για ευνόητους λόγους. . Η Ελλάδα στην νεότερη ιστορία της κατέκτησε πολλές δόξες κύριως με στρατιωτικά κινήματα όπως του του Στρατιωτικού Συνδέσμου στο Γουδί,με αποτέλεσμα την έλευση του Βενιζέλου. Το Κίνημα της 11ης Σεπτεμβρίου 1922 από τους Νικόλαο Πλαστήρα, Το Κίνημα Πάγκαλου 25ης Ιουνίου 1925, λίγο αργότερα ο Μεταξάς με την 4η Αυγούστου κτλ. Όλα αυτά τα κινήματα μαζί με τούς ηγέτες τους είχαν φυσικά πατριωτικό χαρακτήρα για αυτό και έβγαλαν την χώρα απο δύσκολές καταστάσεις και παράλληλα έμειναν και στην ιστορία.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η ανεξήγητη μουσική που άκουσαν οι αστροναύτες του Apollo 10 β'ιντεο

Ενα καλά κρυμμένο μυστικό από την NASA έρχεται τελικά στο φως 40 χρόνια μετά. Πρόκειται για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της αποστολής του διαστημόπλοιου Apollo 10 το 1969.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ!


Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ!
Μια υπόθεση που έχει προβληματίσει πολύ τους αρχαιολόγους όπου πιστεύουν ότι πρόκειται για ..Αιγυπτιακό πολιτισμό όπου άνθησε στην περιοχή!!!!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μαγειρεύουν το κλείσιμο των μικρών sites!!... Θα μείνουν μόνο οι καρχαρίες που έχουν από πίσω εφημερίδες;

hqdefault
Το περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Σήμερα το απόγευμα άκουσα μεγαλοδημοσιογράφο να λέει ότι καλό είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο διαδίκτυο, θέτοντας το θέμα πόσα άτομα θα πρέπει να δουλεύουν σε ένα site για να είναι αποδεκτό από το νόμο και άλλα σχετικά.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στο Δικαστήριο της Χάγης οι Τσάμηδες.. Διεκδικούν εδάφη της Ηπείρου!


Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, που εξετάζει κυρίως εγκλήματα πολέμου, κατατέθηκε ο φάκελος για τις διεκδικήσεις των Τσάμηδων στην Ελλάδα, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Εισαγγελέα.
Έτσι ένα θέμα, που έμενε ουσιαστικά κλειστό επί εβδομήντα και πλέον χρόνια, φαίνεται ότι ανοίγει με επίσημο τρόπο. Αν μάλιστα έχουν έστω και πολύ μικρή δόση αλήθειας, όσα αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους ακραίες οργανώσεις Τσάμηδων από την Αλβανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι δηλαδή στην κίνηση αυτή έχουν την υποστήριξη πολλών δυτικών χωρών, τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά σοβαρά.
Οι Τσάμηδες ζητούν πέρα από αποζημιώσεις πολλών δις, εδάφη της Ηπείρου, όπως της Ηγουμενίτσας, της Πάργας κι άλλων περιοχών.
atsamiko1
Στην παράδοση του φακέλου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολλών εθνικιστικών συλλόγων από την Αλβανία αλλά και από περιοχές όπου ζουν αλβανόφωνοι πληθυσμοί.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο γιαπωνέζος ζητιάνος που έγινε Ορθόδοξος μοναχός

Θα ήθελα να δώσω ένα μικρό παράδειγμα ποιμαντικής δραστηριότητας.Εμείς έχουμε ένα μικρό μετόχι στην Νέα Υόρκη.Βρίσκεται σε μία πολύ φτωχή συνοικία της πόλης όπου ζουν κυρίως ισπανόφωνοι και μαύροι:Παντού ναρκωτικά,αλκοόλ,άστεγοι.Πίστευω πως πάνω από τους μισούς κατοίκους της περιοχής ζουν από τα επιδόματα του κράτους.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

FoxNews: "Η ΝΑSA απαγορεύει τη λέξη "Ιησούς" στους εργαζόμενούς της"

Το συντηρητικό δίκτυο FoxNews αναφέρει σε δημοσίευμα του ότι η ΝΑΣΑ απαγόρευσε τη χρήση του ονόματος «Ιησούς», ενώ δημοσίευσε καταγγελία ομάδας Χριστιανών που εργάζονται στη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ.   Στην καταγγελία αναφέρεται ότι το όνομα του Ιησού δεν είναι ευπρόσδεκτο στο ενημερωτικό δελτίο της οργάνωσης Johnson Space Center, μιας ομάδας λατρείας του Χριστού που αποτελείται από εργαζόμενους στη ΝΑΣΑ. Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι ενημερώθηκαν για αυτό από τους δικηγόρους της υπηρεσίας.  

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Φρίκη στη Σκύρο: Πακιστανός ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκύρου από την σύλληψη ενός Πακιστανού που ασέλγησε σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού, μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγός του.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΗΠΑ: Λογισμικό της κυβέρνησης υπολογίζει τον «Βαθμό Απειλής» κάθε πολίτη και τον κατηγοριοποιεί σε Κόκκινο, Κίτρινο ή Πράσινο

Αν ήσασταν Αμερικάνος πολίτης ποιος θα ήταν ο «βαθμός απειλής» σας; Σήμερα, περισσότερο από το 90 τοις εκατό όλων των τοπικών αστυνομικών τμημάτων και σχεδόν όλων των κρατικών υπηρεσιών χρησιμοποιούν κάποιο είδος τεχνολογικής εποπτείας. Μία από τις πιο κοινές εφαρμογές ονομάζεταιBeware ("Προσοχή") και σαρώνει δισεκατομμύρια εκθέσεων σύλληψης, αρχείων ιδιοκτησίας, εμπορικών βάσεων δεδομένων, βαθιών αναζητήσεων στο Διαδίκτυο" και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσει μια ιδέα στις αρχές με ποιον έχουν να κάνουν.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

NASA:Η Ανταρκτική βγάζει περισσότερο πάγο απ όσο έχανε !!! 2 ΒΙΝΤΕΟ


ι και αν πάλευαν μέσω της ατζέντας 21 για να σταματήσουν την μόλυνση του περιβάλλοντος και το «κακό» φαινόμενο του θερμοκηπίου... Όσο και αν το πάλεψαν δεν τους βγαίνει..καθώς νέα έκθεση της Nasa δείχνει ακριβώς το ανάποδο.... ότι δηλαδή η Ανταρκτική κερδίζει περισσότερο πάγο απ όσο έχανε!... Ο πλανήτης μας ψύχεται!
Μελέτες δείχνουν πως ενώ στη μια πλευρά λιώνει και χάνεται, σε ένα άλλο σημείο, ο πάγος πυκνώνει

Σύμφωνα με τη ΝASA και τη νέα ανατρεπτική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Ανταρκτική αυτή τη στιγμή κερδίζει περισσότερο πάγο από ό, τι χάνει. Τα εκπληκτικά ευρήματα που έχουν πραγματικά διχάσει και μπερδέψει την επιστημονική κοινότητα, παρουσιάστηκαν στο περιοδικό Journal of Glaciology.