Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Γενετικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες


«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».

Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ανάρτηση όχι για να αποδείξουμε, όπως θα ισχυριστεί κάποιος αριστερός ή "προοδευτικός", ότι είμαστε ανώτεροι από κάποιους άλλους λαούς γενετικά. Αυτό δεν το είπαμε ποτέ άλλωστε σε αυτό το blog. Ούτε επιδιώκουμε κάτι τέτοιο.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Και τι δεν είχαν κλέψει οι δυο Αλβανοί που είχαν ρημάξει τα εξοχικά στη Λαμία ! !




Γέμισε με κλοπιμαία ο 3ος όροφος του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία – Δεν είχαν που να τα βάλουν – Τώρα ψάχνουν να βρουν πόσες κλοπές είχε κάνει το δίδυμο από το Σταυρό Λαμίας.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

«ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ» ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ 60 ΧΩΡΕΣ «ΑΠΙΣΤΩΝ» ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Ενα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο οποίο οι τζιχαντιστές απειλούν τις χώρες που συμμαχούν εναντίον τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζονται 60 σημαίες χωρών, ανάμεσά τους και της Ελλάδας. Οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τις χώρες που είναι μέρος του παγκόσμιου συνασπισμού εναντίον τους.

Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«ΟΤΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ» Όταν οι προφητείες επιβεβαιώνονται!

Μετά το μακελειό που έχει ξεσπάσει με το θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία με τη κατάρριψη του ρώσικου μαχητικού από τους τούρκους όλοι ανατρέξαμε ξανά στις προφητείες!
Τι είχαν προβλέψει οι Άγιοι και οι γέροντες; Δείτε αναλυτικά τα όσα είχαν πει για τους τούρκους, για το «Ξανθό Γένος» (Ρώσοι), για την Ελλάδα και για τον πόλεμο που θα ξεσπάσει!
769976769697666-600x450
π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΡΕΥΝΑ....Οι συνδέσεις των Υξώς με τους Εβραίους

Η προιστορική Έμπλα

Αγαλματίδια του ύψιστου θεού Έλ - Ουγκαρίτ
Το 1964 Ιταλοί αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου της Ρώμης υπο την διεύθυνση του Paolo Matthiae ξεκίνησαν τις ανασκαφές στην  περιοχή της Έμπλα, η πρώτη σημαντική ανακάλυψη (1968) ήταν άγαλμα της θεάς Ιστάρ με την επιγραφή του Ίμπιτ - Λίμ βασιλιά της Έμπλας. Στην συνέχεια ανακάλυψαν μεγαλοπρεπέστατα ανάκτορα της 3ης χιλιετίας π.χ. μέσα σε αυτά βρέθηκαν 2500 σφηνοειδή δισκία με Σουμεριακή γραφή και μιά άγνωστη Σημιτική γλώσσα τηνΕμπλαίτικη μέλος της Ανατολικής ομάδας Σημιτικών γλωσσών συγγενής της Ακκαδικής και της Ασσυριακής. Ονομάστηκε Έμπλα (Ebla) που στην Σημίτικη γλώσσα σημαίνει λευκό πέτρωμαλόγω της τοποθεσίας της οποίας κτίσθηκε πάνω 

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε, στυγνά, κακώς, κάκιστα, αλλά δολοφονήθηκε από τον Ρουπακιά!
Ούτε από «χρυσαυγίτη» ούτε από «παναθηναϊκό» ή «ολυμπιακό», ούτε από «πρόσκοπο» ή «λυκόπουλο».
Από τον Ρουπακιά, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος, σχεδόν ζήτησε να συλληφθεί και να να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα που τέλεσε! Τελεία και παύλα αυτό ως δεδομένο!
Προχθές, η οδός Παναγή Τσαλδάρη μετονομάστηκε σε οδός: «Αντιφασίστα Παύλου Φύσσα».
ΗΛΙΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, που στόχο έχει να πυροδοτήσει τα πάθη και την ένταση, ενώ οι καιροί είναι άκρως περίεργοι. Οι μεροληπτικές ενέργειες τροφοδοτούν την οργή η οποία παραμένει βουβή αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν παύει να είναι οργή.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Το Ατλάντειο Ιερατείο δεν έπαψε ποτέ να κυνηγάει τον Ελληνισμο, κρυμμένο πίσω απο τους Εβραίους τον Σιωνισμό και το Βατικανό




"Άν θέλεις νά εξοντώσεις έναν λαό , πρέπει πρώτα νά εξαφανίσεις τήν γλώσσα του."


Τήν δουλειά αυτή ανέλαβε ο παπάς Νικόλαος Σοφιανός κατ' εντολή τού ουνίτη Πάπα Παύλου Γ’ από τό 1520!!!


Τό 1520 δημιουργήθηκε στήν Βενετία ένα ειδικό ουνίτικο κέντρο μέ επικεφαλής τόν ουνίτη παπά Νικόλαο Σοφιανό πού αφιέρωσε ολόκληρη τήν δραστηριότητά του στήν δημιουργία μιάς λαϊκής ελληνικής γλώσσας γιά τόν σκλαβωμένο Ελληνικό λαό.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;;

parisi_stratos_0
ΒΟΜΒΑ: ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;;
ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ….ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…;;

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ 1831 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ .... ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Υπήρξε στην Αρχαιότητα πυρηνικός πόλεμος; Συνταρακτικά ευρήματα αποδεικνύουν πως στην αρχαιότητα υπήρξε!

Συνταρακτικά ευρήματα σε διάφορες περιοχές της Γης αποδεικνύουν πως στην αρχαιότητα υπήρξε ένας πολιτισμός που είχε στη διάθεσή του πυρηνικά όπλα.   Αυτά έγιναν η αιτία της καταστροφής του… Η άποψη ότι η ανθρωπότητα δεν φθάνει για πρώτη φορά στα παρόντα τεχνολογικά και επιστημονικά επίπεδα είναι πολύ διαδεδομένη σε ορισμένους κύκλους.   Ακόμα και ο ίδιος ο Αϊνστάϊν είχε πει κάποτε πως «τα αρχαία πειράματα έγιναν για άλλη μια φορά, οι παλιές γνώσεις ανακαλύφθηκαν εκ νέου».

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ταραουμάρα: H "μυστική" φυλή των Ινδιάνων υπεραθλητών

Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε την γάτα έδωσε όμως και κάτι πολύ παραπάνω από απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Στην προκειμένη περίπτωση ο Κρίστοφερ ΜακΝτούγκαλ, πρώην πολεμικός ανταποκριτής του Associated Press, αναρωτήθηκε «γιατί πονάει το πόδι μου» και για δώσει την απάντηση δεν άφησε τίποτα όρθιο. 

Ταξίδευσε στα επιστημονικά εργαστήρια του Χάρβαρντ και τις καυτές κοιλάδες της Βόρειας Αμερικής, όπου όλο και περισσότεροι δρομείς μεγάλων αποστάσεων ωθούν το σώμα τους στα όρια. Η ιστορία κορυφώνεται όταν οι κορυφαίοι υπερμαραθωνοδρόμοι του πλανήτη συναγωνίζονται τους Ταραουμάρα στον μεγαλύτερο αγώνα τρεξίματος που (δεν) είδε ποτέ ο κόσμος.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΝΥΠΟΙΚ Τ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η κυβέρνηση δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει στην επιβολή ελέγχου της προσωπικής ζωής των πολιτών μέσω της γενικευμένης χρήσης του "πλαστικού" χρήματος που απαιτούν οι Βρυξέλλες επιβεβαιώνοντας κατα'υτό τον τρόπο τις πλέον "μαύρες" προρρήσεις των αγίων και γερόντων της Ορθοδοξίας και πάνω απ'όλα της "Αποκάλυψη του Ιωάννη".

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η Χαμένη Αρχαία ελληνική Πόλη στον Αμαζόνιο -Η Χαμένη Πόλη του Ζ και ο Percy Fawcett

Η ιστορία της Ατλαντίδας είναι μια από τις πιο φημισμένες και διαρκείς ιστορίες χαμένης πόλης, ειπώθηκε ότι την κατάπιε η θάλασσα και χάθηκε για πάντα. Ωστόσο, η ιστορία της Ατλαντίδας δεν είναι μοναδική, καθώς εκτός των Ελλήνων και άλλοι πολιτισμοί έχουν παρόμοιους θρύλους για πόλεις ακόμη και ηπείρους που εξαφανίστηκαν κάτω από τα κύματα, χάθηκαν κάτω από την άμμο της ερήμου, ή θάφτηκαν κάτω από αιώνια βλάστηση. Από την αρχαία πατρίδα των Αζτέκων, ως τις πόλεις χρυσού και πλούτου στη ζούγκλα, στη σειρά αυτών των αναρτήσεων θα εξετάσουμε πέντε θρυλικές χαμένες πόλεις που δεν έχουν βρεθεί ακόμα. Ένας ιστορικός και μυθολογικός οδηγός για τους επίδοξους εξερευνητές.