Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τι ΗΞΕΡΕ ο JIM MORRISON για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ και ΤΙ ΕΙΠΕ γι' ΑΥΤΑ....τον σκοτώσουν οι Illuminati video

Τι ΗΞΕΡΕ ο JIM MORRISON για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ και ΤΙ ΕΙΠΕ γι' ΑΥΤΑ....video
Για τον Jim Morrison λέγεται πως ασχολούνταν με το παράξενο και το αλλόκοτο. Έγραψε και είπε πολλά για το οποία κάποιοι μπορεί να αποφάσισαν ότι έπρεπε να πεθάνει...Επίσημα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 3/6/1971. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ τρεις μέρες αργότερα. Λέγεται ότι ο θάνατός του εισηγήθηκε από τους Illuminati -αν και πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι νεκρός αλλά σκηνοθέτησε έναν ψεύτικο θάνατο.

Η μαρτυρία μιας χριστιανής του Ιράκ !!

BvF-QaMCQAACSYx
Ο Γολγοθάς μιας χριστιανής του Ιράκ: «Ήμουν χαρούμενη στο χωριό μου, είχα τα ξαδέρφια μου και τους φίλους μου και τις 2 αδελφές μου και το μικρό αδελφό μου Οι γονείς μου ήταν φτωχοί, αλλά δεν διαμαρτυρόμασταν ποτέ Και τότε .. ακούσαμε ότι σε χωριά όχι πολύ μακριά από εμάς υπήρχαν άνδρες ντυμένοι στα μαύρα που αποκεφάλιζαν ανθρώπους και πωλούσαν τα κορίτσια τους, αφού τα βίαζαν αυτά και τη μητέρα τους.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Παναγία "Να περιμένετε να ρθει η Τρίτη καταστροφή"

Εικόνα της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσης στο Κελί των Καρυών “Τυπικαριό”.
Ποια είναι αυτή η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ που θηλάζει το παιδί της… την Ελλάδα;
Γιατί το¨ παιδί¨ της η Ελλάδα αντί να πίνει το γάλα αυτό, το χύνει;

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Προτομή ενός Ανουνάκι στον Άρη;

statue-on-mars
Ο πλανήτης Άρης δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσει και να μας τραβάει το ενδιαφέρον για περεταίρω έρευνα. Ένας αλλόκοτος βράχος σε φωτογραφία της NASA, μας βάζει σε πειρασμό να ασκήσουμε κριτική ανάμεσα στις αντιληπτικές ικανότητες και στην πραγματικότητα.
Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, διακρίνουμε το μισό ενός παράξενου προσώπου: μέτωπο, φρύδι, μάτι, συγωματικά, μύτη, στόμα και χείλια. Το υπόλοιπο μισό βρίσκεται στην σκιά

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Επιστήμονας της NASA προβλέπει μίνι περίοδο παγετώνων, λιμό και μεγάλους σεισμούς από το χειμώνα του 2015

Σύμφωνα με τον επιστήμονα της NASA John Casey ο Ήλιος πρόκειται να εισέλθει σε μια περίοδο μειωμένης δραστηριότητας διάρκειας 30 ετών κατά την οποία στη Γη θα κυριαρχήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και το ψύχος.  

Σπάτα: Μπαγκλαντεσιανός προσπάθησε να βιάσει 64χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου!


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη Νεάπολη Σπάτων.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οι δέκα καθημερινές δραστηριότητες που απαγορεύονται στη Βόρειο Κορέα!

Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας είναι γνωστό για τη σκληρότητα και τις απαγορεύσεις του προς τους πολίτες. Όποιος μάλιστα τολμήσει και παρακούσει, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και... η παρέα του θα τον τιμωρήσει με βασανισμούς, ακόμη και με εκτελέσεις.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ....



Οσα χρόνια κι αν περνούν η Αγία Σοφία συνεχίζει να εκπλήσσει… Αυτή τη φορά οι δηλώσεις του Τούρκου καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, Ferhat Aslan, έρχονται να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε. Οπως αναφέρει απογευματινή εφημερίδα,

Άσαντ:υπηρέτες του Ισραήλ είναι οι τρομοκράτες στην Συρία!!!

Casqygysgsiuq« To αληθινό εργαλείο που χρησιμοποιεί το Ισραήλ σήμερα που είναι πιο σημαντικό παρά τα χτυπήματα αυτών των τελευταίων ημερών είναι οι τρομοκράτες στη Συρία  » δήλωσε ο Assad σε συνέντευξη που παραχώρησε στο λιβανέζικο κανάλι    Al-Manar και που θα μεταδοθεί ολόκληρη σήμερα Τρίτη στις 9.30. »Αυτό που κάνουν αυτοί είναι πολύ πιο επικίνδυνο παρά αυτό που έκανε το Ισραήλ πρόσφατα « ,πρόσθεσε.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2015. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ!!

Με τον ερχομό του καλοκαιριού η αύξηση των εμφανίσεων των αγρογλυφικών σε όλη την Ευρώπη αλλά και η έναρξη της εναλλακτικής τουριστικής περιόδου στα χωράφια της Αγγλίας ήταν κάτι το αναμενόμενο.
Βέβαια, μέσα στα τόσα ενδιαφέροντα αγνώστου προέλευσης σχέδια υπήρξαν και δεκάδες που ήταν γνωστής προέλευσης ή ανθρώπινης κατασκευής (τα οποία δεν συμπεριλάβαμε στη συλλογή μας), παραπλανώντας πολλούς πιστούς του φαινομένου. Όμως για ακόμα μία φορά απομονώθηκαν γρήγορα από τα αδιευκρίνιστα αγρογλυφικά, χάρις των ομάδων που προστατεύουν το φαινόμενο και κυνηγούν καθημερινά τέτοιου είδους σημάδια.
Αυτό το μήνα, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, την τιμητική τους είχαν η Ιταλία, η Ρωσία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και όπως πάντα η Αγγλία με πολλαπλές εμφανίσεις...

Crop Circle at Pontecurone, Alessandria, Italy, 7 June 2015.
Crop Circle at Dondukovskoy, Adygea, Russia, 7 June 2015.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. με έστελνε συνεχώς ταξίδια πίσω στο χρόνο !!!!




Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι, όταν ήταν στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στοπρόγραμμα Pegasus, ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο, υπό την εποπτεία ενός ειδικού Γραφείου του υπουργείου Αμύνης σχετικό με τέτοιου είδους ζητήματα.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Dr. Eric Norton: Υπάρχει τεράστιος εξωγήινος στόλος πίσω από τη Σελήνη


Καταρχήν να εξηγήσουμε ποίος είναι αυτός που δίνει την πληροφορία
Dr. Eric Norto έχει εργαστεί ως σύμβουλος τόσο για τη NASA όσο και την NSA τα τελευταία 12 χρόνια.
Στα καθήκοντα του περιλαμβάνονται οι αποκαλούμενες ουράνιες απειλές, όπως οι αστεροειδείς και οι κομήτες.
Τι αποκαλύπτει αυτός ο επιστήμονας:

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

τι είναι το "Κύμα Χ" που η γη περνά, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο!

 
Η γη κινείται σε μια περιοχή του γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον ήλιο μας και την αλλαγή του ανθρώπινου DNA. Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γνωστοποιήσεων των προηγμένων τεχνολογιών, τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και την εξωγήινη ζωή.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΟΚ! ΙΔΟΥ οι φωτογραφίες από το ΣΠΑΝΙΟ Γοργονόψαρο που εντόπισαν οι ψαράδες στους Πύργους Περάματος!


Σοκαρισμένοι είναι ακόμα οι ψαράδες στους Πύργους Περάματος από το απίστευτο εύρημα που ψάρεψαν ανοιχτά της Χαραμίδας…
Έκπληκτοι οι ψαράδες είδαν στα δίχτυα τους ένα πελώριο ψάρι να σπαρταρά και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί.
g2
Οταν πλησίασαν ακόμα περισσότερο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα σπανιότατο είδος γοργονόψαρου που είχε κανονικό σχήμα ανθρώπου με κεφάλι και χέρια ενώ η κατάληξη του σώματός του ήταν με πτερύγια.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδήλωση ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στον αστυνομικό της Κω από τους πολίτες του νησιού (φωτό)


ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδήλωση ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ στον αστυνομικό της Κω από τους πολίτες του νησιού (φωτό)

Ομάδα πολιτών της Κω βρίσκεται αυτή τη στιγμή έξω από το θερινό κινηματογράφο της Κω, ακριβώς απέναντι από τους μετανάστες..
Ο σκοπός της συγκέντρωσης αφορά την συμπαράσταση τους προς τον αστυνομικό της Κω που φέρεται να χαστούκισε μετανάστη. Μετά την δημιουργία σελίδας για την
υποστήριξη του, οι πολίτες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν πιο έμπρακτα.. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες θα διαδηλώσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας μέχρι την αστυνομία...
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τα γραφεία του συλλόγου του Α.Σ. Ιπποκράτη, τα οποία δόθηκαν για την ταυτοποίηση των μεταναστών έχουν υποστεί ζημιές.
kostoday.com

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΣΑΝΤ....ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!

362949011682_4689935808043472803_n
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ....ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ISIS


Σε σημερινό του δημοσίευμα με τίτλο  »Πως περνάει την ημέρα του   ο Πρόεδρος al-Assad » , το λιβανέζικο ειδησεογραφικό Elmerada , αφηγείται το ημερήσιο πρόγραμμα του πιο αμφιλεγόμενου Προέδρου στον πλανήτη, που αγαπήθηκε με πάθος από τους ελεύθερους λαούς όλου του κόσμου και μισήθηκε επίσης με πάθος από τους παγκόσμιους κυβερνήτες-δικτάτορες.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Πως ήταν η Παναγία στην εμφάνιση; – Δείτε τα χαρακτηριστικά της

παναγια
Η Κυρία Θεοτόκος κατά τον έξω χαρακτήρα και ήθος του σώματος ήτο σεμνή και σεβάσμια κατά πάντα, ολίγα και απαραίτητα λαλούσα, ήτο ογλήγορος εις το υπακούειν και ευπροσήγορος, ετίμα όλους και επροσκύνει
είχε το μέγεθος του σώματος μέσον και σύμμετρον, δεν επαρουσιάζετο εις κάθε άνθρωπον, ήτο μακράν από τόν γέλωτα και έξω από κάθε ταραχήν και θυμόν.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ..Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΠΕΤΑ....


Lady_Diana
Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ομολογία Σκουρλέτη: “Είμαστε απατεώνες”

skourletis

Πανικό έχει προκαλέσει η δήλωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνου Σκουρλέτη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής πως ακόμα κι αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά τους τελευταίους έξι μήνες, θα ήταν δύσκολο να δοθεί η 13η σύνταξη όπως είχε προεκλογικά δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για υποτίμηση των δυσκολιών και του συσχετισμού δυνάμεων καθώς και για κατάρρευση βεβαιοτήτων, όπως εκείνης ότι μια στάση πληρωμών θα προκαλούσε οικονομικό ντόμινο, τοποθετήθηκε στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης.