Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δείτε που συνεδριάζει η παγκόσμια ελίτ ... (Φωτογραφίες)

Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν πρόσβαση σε χώρους συνάντησης των πιο ισχυρών ηγετών του κόσμου.

Η ασφάλεια είναι το παν σε αυτές τις συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτά τα οκτώ δωμάτια, που βρίσκονται σε καλά ασφαλισμένα κτήρια, μερικές φορές μέσα σε τεράστια ασφαλή συγκροτήματα και είναι υποθέσεις κεκλεισμένων των θυρών.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ το…πριν το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! Βιβλίο από το 1952 περιγράφει τι θα συμβεί στη σημερινή Ελλάδα ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

vivlio

ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΠΟΣΔΑΓΛΗ .ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό… πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% Κων/νος Τριανταφυλλίδης καθηγητής του Α.Π.Θ (Βίντεο)



Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ανουνάκι,αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη,Ποια η σχέση της με τον πλανήτη Nibiru;

Ανουνάκι! Η ερπετόμορφη και αιμοδιψής φυλή..
Ανουνάκι! Η ερπετόμορφη και αιμοδιψής φυλή
Σύμφωνα με τις επιγραφές των Σουμερίων και με έρευνες του ιστορικού μελετητή και αρχαιολόγου Ζαχαρία Σίτσιν, πριν 450,000 χρόνια περίπου ήρθαν στη γη οι Ανουνάκι. Το
όνομα "Ανουνάκι" που αναφέρεται στις επιγραφές σημαίνει "αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη".

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Πρώην ΥΠΕΞ του Ισραήλ αποφεύγει σύλληψη για εγκλήματα πολέμου λόγω Βρετανικής διπλωματικής ασυλίας



tzipi-livni.si
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι έλαβε διπλωματική ασυλία από τη Βρετανική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα για να αποφύγει πιθανή σύλληψη για φερόμενα εγκλήματα πολέμου.
Η πολιτικός της Σιωνιστικής Ένωσης παρακολουθούσε στο Λονδίνο την Διεθνή Σύνοδο Κορυφής των πιο Ισχυρών Γυναικών, όπου μίλησε για το ισραηλινό πολιτικό κλίμα και το μέλλον του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!


Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό" Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει οτι οι νεκροι ηταν 271 χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
Ένα έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού επιβεβαιώνει ότι 271.000 άνθρωποι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου 2. Δεν είναι 6.000.000 Εβραίοι. Και δεν ήταν όλοι Εβραίοι.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

"Βόμβα" από Π.Ρουμελιώτη: "Το ΔΝΤ εκπαίδευε δημοσιογράφους για να προβάλλουν τις θέσεις του Ταμείου και της Κομισιόν"!

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προέβη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος στη Βουλή με βάση την οποία δήλωσε ότι "το ΔΝΤ εκπαίδευε", προφανώς με το αζημίωτο, "Έλληνες δημοσιογράφους για να προβάλλουν τις θέσεις του Ταμείου αλλά και τις θέσεις της Κομισιόν"!

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Τελικά Το Έθαψαν Το Θέμα Με Της Υποβρύχιες Πυραμίδες Φτιαγμένες Από Γυαλί! Στο Τρίγωνο Των Βερμούδων.


Το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι...πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί!

»Η σιωνιστική οντότητα έχει υπογράψει συμβόλαιο αίματος με την Αλ Νούσρα »

0e7a1e243396fed44c61550df8284874
Σύμφωνα με το εβραιο-αραβικό κόμμα «Χαντάς» που κατέχει 13 έδρες στην Κνεσέτ ( βουλή) , το Ισραήλ συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους  (Daech ή ISIS).

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας...



 Η πέννα του Λευτέρη Πανούση, απλά σε... απογειωτική παγκόσμια πολιτισμική πτήση....

Ένα εξαιρετικό άρθρο που αν υπήρχε ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, θα έπρεπε να το εντάξει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε όλα τα σχολεία της Ελληνικής Επικράτειας.

Πόπη Σουφλή 




Γράφει ο  
Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου...
Και δεν στο λέω αυτό  επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.
Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]

Αγαλματίδιο ασυνήθιστης μορφής και σχήματος - Ερπετοειδές μιας ξεχασμένης εποχής;

Πρόκειται για ένα αγαλματίδιο αυνήθιστης μορφής και σχήματος. Αυτό, το κάνει να είναι μοναδικό για πολλούς λόγους. Φαίνεται να αντιπροσωπεύει ένα φτερωτό πλάσμα μισό άνθρωπο και μισό ζώο με υπερφυσικές δυνάμεις. Είναι κατασκευασμένο από ασήμι και ήλεκτρο και χρονολογείται στο δεύτερο μισό της τρίτης χιλιετίας π.Χ. Είναι περίπου 12 εκατοστά ψηλό. Φυλάσσεται στο μουσείο Miho, στο Kyoto της Ιαπωνίας.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μεγάλη ανατροπή για τη Σταύρωση του Χριστού: Τι έδειξε πάπυρος 1.200 ετών


 

Τι έδειξε πάπυρος 1.200 ετών για την αλήθεια πίσω από τη Σταύρωση του Χριστού;

Όλα όσα πιστεύαμε ότι γνωρίζουμε για τις τελευταίες ώρες του Ιησού πριν από τη Σταύρωση Του έρχεται να ανατρέψει αιγυπτιακό χειρόγραφο ηλικίας 1.200 ετών.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΟΗΕ: ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έως και έξι φορές από πέρσι, έχει αυξηθεί η… προτίμηση των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα μας, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, υπογραμμίζοντας ότι δεν προβλέπεται βελτίωση της κατάστασης για το άμεσο μέλλον.
«Οι αριθμοί έχουν αυξηθεί δραματικά, κυρίως στην Ελλάδα, όπου βλέπουμε να καταφθάνουν κατά μέσο όρο 600 μετανάστες την ημέρα. Αναμένουμε να συνεχιστεί η εισροή τουλάχιστον με τους ίδιους ρυθμούς, αν όχι να αυξηθεί ο αριθμός των μεταναστών», δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας Μελίσα Φλέμινγκ στη Γενεύη.
(ΥΓ): Προφανώς, έχουν… χάσει επεισόδια οι ιθύνοντες του ΟΗΕ. Κατά μέσο όρο εξακόσιους λαθρομετανάστες την ημέρα, είχαμε τον Μάιο. Την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου, ο μέσος όρος των εισερχομένων λαθρομεταναστών, είναι –κρατηθείτε!- 908 ακριβώς! Κι έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας…

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ…»



PAUL CRAIG ROBERTS

PAUL CRAIG ROBERTS
 
Σοκάρει με δηλώσεις του ο Δρ Paul Craig Roberts… Ο πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εξέπληξε όταν ανέφερε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση «μπορεί να δολοφονηθεί: επειδή το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό». 

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι 86χρονης που αρνήθηκε δημόσια τον επίσημο αριθμό των νεκρών του Ολοκαυτώματος


Μια 86χρονη Γερμανίδα, η Ursula Haverbeck, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία του εγκλήματος της «ρητορικής μίσους», επειδή συζήτησε δημόσια στην τηλεόραση για το πόσοι Εβραίοι πέθαναν τελικά, στο Ολοκαύτωμα. Η συζήτηση προβλήθηκε από τη γερμανική δημόσια τηλεόραση και μεταδόθηκε σε όλη την Ευρώπη. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος είχε τη δυνατότητα να αμφισβητήσει τον επίσημο αριθμό των νεκρών του Ολοκαυτώματος στη γερμανική τηλεόραση.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!


Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με το οποίο τροποποιείται ο κώδικας της ελληνικής ιθαγένειας.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, λοιπόν, οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας επανακαθορίζονται, με δήλωση και αίτηση, λόγω γέννησης και φοίτησης ή φοίτησης σε σχολείο στην Ελλάδα.
Ορίζεται, μεταξύ άλλων, πως την ελληνική ιθαγένεια αποκτούν:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του κόσμου βρίσκεται στην ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ! Τι φοβούνται και μας ΚΡΥΒΟΥΝ εδώ και 25 χρόνια;; (βίντεο)


ypogeia-athina

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;…
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ -Β'ΜΕΡΟΣ

                       ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το παρόν άρθρο είναι συνέχεια του Α'ΜΕΡΟΥΣ και συνιστώ στον αναγνώστη να διαβάσει το Α'ΜΕΡΟΣ για να μπορέσει να καταλάβει τα παρακάτω αναφερόμενα.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι:

-Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα,το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".

-Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν,κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν.Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!

Ας τους θυμήσω όμως ότι,"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα "!

"Οι άνθρωποι κρίνουν κατά τα φαινόμενα της όρασής των, διότι όραση έχουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά αντίληψιν ολίγοι" Πλάτων.

Οπου αναφέρω "φωτεινές δυνάμεις" εννοώ τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων".Τις αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και "σκοτεινές".

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΤΑΝ...ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ,ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-----------------------
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΥΠΟ ΡΩΜΑΙΚΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ,ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ,ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ Η ΙΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΝΤΟ Η ΣΑΜΑΡΕΙΑ,Η ΠΕΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΚΑΠΟΛΙΣ.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ- Α'ΜΕΡΟΣ (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ)


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην απόκρυφη ιστορία του Σύμπαντος και του πλανήτη μας,τη Γη ή Γαία,από εκατομμύρια χρόνια πριν μέχρι σήμερα.Οι πληροφορίες που αναγράφονται προέρχονται από αστρονομικά δεδομένα,από την μυθολογία μας,από αρχαία κείμενα άλλων λαών,από ιερά κείμενα, από κείμενα της ελληνικής γραμματείας και από σύγχρονα μηνύματα των" υπερβατικών 
οντοτήτων",τις οποίες οντότητες οι αρχαίοι πρόγονοι μας τις είχαν ονομάσει "θεούς"(από το ρήμα "θεώ"= τρέχω γρήγορα).

Από το 1997 έχει αρχίσει παγκοσμίως αποστολή μυνημάτων σε αρκετούς ανθρώπους,κυρίως ελληνικής καταγωγής,με διάφορους τρόπους(σε υπολογιστές ή νοηματικά).Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός αυτών των ατόμων,ιδίως στην χώρα μας.

Το άρθρο,λόγω του μεγέθους του, θα χωριστεί σε δύο μέρη.Το Α΄μέρος,με την ονομασία "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι",θα αναφέρεται στην προϊστορία και το Β΄μέρος σε "μετέπειτα γεγονότα" από το 11.500 π.Χ μέχρι σήμερα.