Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ


Dimosievma Sabah
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα πραγματικά καταπληκτικό άρθρο ο Τούρκος αρθογράφος της εφημερίδας Sabah, Hasan Bülent Kahraman, αφού κάνει μια μακρά περιγραφή της μεγάλης βυζαντινής κληρονομιάς της Κωνσταντινούπολης, ζητεί με ξεκάθαρο τρόπο την επαναφορά και αναβίωση αυτής της κληρονομιάς που σήμερα είναι καλυμμένη κάτω από τους μουσουλμανικούς σοβάδες που καλύπτουν τους τοίχους των εκκλησιών που έγιναν τζαμιά...

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Boko Haram (ΦΩΤΟ)

2523303B00000578-0-image-m-8_1422440874953
10χρονα παιδιά οπλισμένα σαν αστακοί εκπαιδεύονται να σκοτώνουν στο όνομα του ισλάμ.Η Boko Haram δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τα παιδιά στρατιώτες που εκπαιδεύει στη Νιγηρία.Η τρομοκρατική οργάνωση εκπαιδεύει παιδιά στρατιώτες πως να χρησιμοποιούν ημιαυτόματα όπλα.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες






Ο βοτανολόγος είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736). Καθ ‘όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε συνεχώς στα/στον βότανα-ισμό και τις πολεμικές τέχνες .. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν. Τα έγγραφα αυτά, που χρονολογούνται από το 1827, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για τα 150α γενέθλια του Li Ching-Yuen . Αργότερα έγγραφα, που χρονολογούνται από το 1877, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για την 200η επέτειο του.

Πώς το έκανε αυτό;

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!...Η… «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ


Φωτο1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Πρόκειται πραγματικά για μια καταπληκτική ιστορία που δείχνει πως η παρουσία της Ρωμιοσύνης εξακολουθεί να «αιωρείται» σε πολλές περιοχές της Μικράς Ασίας όπου άνθησε επί αιώνες.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ!


Εκτενές ρεπορτάζ από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, είχε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατόλια», τονίζοντας τη θέση της Χρυσής Αυγής κατά της ισλαμοποίησης (και εν συνεχεία τουρκοποίησης της Ελλάδος – Γιουνανιστάν). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ και δείτε πως επικεντρώνει στα θέματα της ισλαμοποίησης-τουρκοποίησης:

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο Γαλαξίας διαθέτει έναν "κρυμμένο σκελετό"

Μια δημοφιλής θεωρία για τη δομή του γαλαξία μας είναι ότι διαθέτει ένα είδος «σκελετού», δίκτυα κοσμικής ύλης που τον ενώνουν.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Παγκόσμια Αποκάλυψη:«Υπάρχει η στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"..γερουσιαστής Mike Gravel!!!

Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία: «Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή." 
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος της NASA που θα έθετε σε εφαρμογή 

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ - ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Του Φειδία Ν. Μπουρλά
 

Μέσα στο αρχέγονο Χάος των απείρων πιθανοτήτων και δυνατοτήτων,
των απείρων γεννόμενων και σβεννύμενων Κόσμων (Δημόκριτος,
Αναξίμανδρος κ.ά., "πληθωριστική θεωρία πολλαπλών συμπάντων") μια
τοπική κβαντική διακύμανση υπήρξε το σπέρμα, το Κοσμικόν Ωόν (Ορφεύς)
ή Σφαίρος (Εμπεδοκλής), από το οποίο εγεννήθη το τοπικό μας σύμπαν
(Ορφική Κοσμογονία ή, ονομασθείσα σήμερον, "θεωρία του Big Bang").
Τηι επιδράσει του Έρωτος (Ορφ.) (πρβλ. παγκόσμιον βαρυτικήν έλξιν),
ή αλλιώς της συμπαντικής δυνάμεως της Φιλότητος και του Νείκους
(Εμπεδοκλής) (πρβλ. και ελκτική και απωστική ηλεκτρομαγνητικήν
δύναμιν) διαμορφώνεται το σύμπαν μας ως Κόσμος. Από την αρχική πηγή,
το Εν, το Όντως Ον, τον Θεό, το Αγαθόν, το Αείζωον Πυρ (Ηράκλειτος)
εκπορεύονται τα πάντα, τα 4 ριζώματα της ύλης (γη, ύδωρ, αήρ, πυρ)
(Εμπεδ.) (σήμερα τα ονομάζουμε καταστάσεις της ύλης: στερεά, υγρή,
αέρια και πλάσμα) και οι δυνάμεις που τα συνέχουν (όπως είπαμε, Έρως,
Φιλότης-Νείκος, Ξυνός Λόγος (Ηράκλειτος), Πάνσοφος Νους (Αναξαγόρας)),
σε μια παλίντονο και παλίντροπο αρμονία (Ηράκλειτος). (Είδος και
μορφή. Αμέριστη και μεριστή ουσία.)

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΟΚ!! 50.000 ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!




50.000 είναι οι αλλοδαποί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες , από τις προηγούμενες εκλογές έως σήμερα, και θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2025.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών οι νέοι ψηφοφόροι , αυτοί δηλαδή που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανέρχονται σε 273.941 πολίτες, μεταξύ των οποίων 138.733 νέοι άνδρες και 135.208 νέες γυναίκες.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η Λαγκάρντ ζητάει από την Ιαπωνία να ανοίξει τα σύνορά της «για να είναι όλοι ευχαριστημένοι»


 
Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ επαίνεσε τις προσπάθειες του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε για την ενδυνάμωση της οικονομίας με την ενίσχυση του γυναικείου εργατικού δυναμικού, αλλά πρόσθεσε ότι πρέπει να κάνει περισσότερα, συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής περισσότερων μεταναστών.

«Με διώκει το ΚΚΕ» ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ 


Αυτή είναι η Δημοκρατία της ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΝΕΛΗ , του Ιωάννη Γκόλια και του Χρήστου Καρτσωτη. 

Ψηφίστε τους ξέρουν καλά να καταστρέφουν όσους μιλάν για Πατρίδα . 

 Για ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν, ο στρατιωτικός Αθανάσιος Τσακάλης, διώχθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις που υπηρετούσε, γιατί μίλησε για την... ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ!

Πόπη Σουφλή



«Με διώκει το ΚΚΕ» 
Σε δημοσίευμα μας με τον τίτλο « Στον Εισαγγελέα για προβλήματα σε δημοτικό σχολείο» που στηρίχτηκε σε γραπτή ερώτηση που κατέθεσαν Βουλευτές του ΚΚΕ κα Κανέλλη, κ. Γκιόκας, κ. Κατσώτης στη Βουλή και συνακόλουθη απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας λάβαμε το ακόλουθο κείμενο. 

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

...ΚΑΙ Η Charlie Hebdo...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ Rothschild!!!

Και τι δεν έχουμε ακούσει για τον Charlie Hebdo; Και οι δολοφονίες μπορεί να ήταν μια συνωμοσία της άκροδεξιάς να ξεσηκώσει το μίσος κατά των μουσουλμάνων, ή μπορεί να είναι η ισραηλινή Μοσάντ που βρίσκεται πίσω από την επίθεση των δημοκρατών του ελεύθερου λόγου;...ήήή΄....

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΕΧΙΑ: «Βγάλτε βόλτα σκυλιά και γουρούνια κοντά στα τζαμιά», λέει πολιτικός ιαπωνικής καταγωγής


Ο Tomio Okamura, ηγέτης ενός κόμματος της αντιπολίτευσης στην Τσεχία, πρότρεψε μέσω Facebook, τους ανθρώπους να «βγάλουν βόλτα σκυλιά και γουρούνια κοντά σε τζαμιά και μουσουλμανικά κέντρα γειτονιάς», προκαλώντας κατακραυγή.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η μυθική Σχερία - Η Νήσος των Ναυσίκλυτων Φαιάκων

Στην Ελληνική μυθολογία οι Φαίακες (Φαίηκες στην ιωνική διάλεκτο, π.χ. στον Όμηρο, Φαίαξ ή Φαίηξ στον ενικό αριθμό) ήταν ένας λαός γνωστός ιδιαίτερα από τον Όμηρο για τη ναυτοσύνη του («ναυσικλυτοί»).

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γνωρίστε τους Νεφελίμ και Ελοχίμ...!



Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «ΕΛΟΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. Σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους, τους άρχοντες και τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αρετή τους. Έτσι, σε πολλά κείμενα, όταν μιλούν για τους «ΕΛΟΧΙΜ», αλλού εννοούν τους Αγγέλους του Θεού και αλλού τα Παιδιά του Θεού. Συνεπώς, σε πολ­λές περιπτώσεις, οι Υιοί του Θεού μπορεί να αποκαλούνται Άγγελοι του Θεού, όπως επίσης και οι ενάρετοι άνθρωποι να αποκαλούνται κι αυτοί Άγγελοι. 

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΝ “ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ” ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ


samaras-efialtis2

Μέχρι την 23η Απριλίου 2010 η Ελλάδα ήταν μια άλλη χώρα. Αυτή την ημερομηνία επέλεξε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ανακοινώσει από το Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδος στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης. Μια πράξη εξόχως προδοτική, από τη στιγμή που στην πορεία απεκαλύφθη διά στόματος του ιδίου τότε Γαλλοεβραίου διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος Καν, πως αυτή η απόφαση ήταν σκηνοθετημένη εκ των προτέρων, αφού υπήρξαν συχνές επαφές των δυο ανδρών για την προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ, πριν γίνει γνωστό στον ελληνικό λαό την 23η Απριλίου του 2010.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τετέλεσται! Το κλεφτοΠασόκ αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια


Τετέλεσται! Το κλεφτοΠασόκ αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια
Η ίδρυση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ από τον γιο του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ έχει ήδη αρχίσει να φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα διάλυσης στο κλεφτοΠασόκ. Η μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων που κατεβαίνει μόνος του στην πολιτική σκηνή με συγκεκριμένο σκοπό επιφέρει την χαριστική βολή στο βρωμερό Πασόκ και το στέλνει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.