Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής από τον εφευρέτη του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger Boyd Bushman

Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Άφθαρτος ο Ιωάννης Βατάτζης στον τάφο του στη Μικρασία»!!! Σε μυστικό σπήλαιο της Κωνσταντινούπολης το Άγιο λείψανό του…


Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τον Ιωάννη Βατατζή (τον Μαρμαρωμένο Βασιλια), τον θρύλο τουκαι το ρωσικό γεωπολιτικό σχέδιο, στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”.

Δείτε μερικά ακόμη συγκλονιστικά περί Βατατζή από τον Ησαια Κωνσταντίδη όπως διαβάζουμε στο volcanotimes.com
Σύμφωνα λοιπόν με φήμη που διακινείται: «Αγιορείτες Γέροντες λένε πως ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, ο Αυτοκράτορας δηλαδή Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε παντελώς άφθαρτος στον τάφο του στην Μικρασία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα βασιλικά του ενδύματα!

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ....Μας τα έκλεψαν όλα, δεν μπορούν να μας κλέψουν και την καρδιά. Είμαι χριστιανός και η τελευταία μου ελπίδα είναι η πίστη!!

Ένας πατέρας από το Καμισλί της Συρίας, διηγείται ζωντανά στον Γ. Μικαλεσίν πως απήγαγαν το γιό του, πως πέθανε η γυναίκα του, πως έχασε το σπίτι του… Συντετριμμένος και μόνος ελπίζει με την πίστη του χριστιανού ότι θα ξαναδεί το παιδί του….
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά




Η ιστορία του Ντάνυ Γκόρι, είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που ο πόλεμος του τα στέρησε όλα. Η ιστορία του είναι η ιστορία πολλών χριστιανών της Συρίας:

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Άγνωστες μαρτυρίες για τις εμφανίσεις της Παναγίας στα βουνά της Πίνδου στον πόλεμο του 1940...


Εμφανίσεις και θαύματα της Παναγίας σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές του ελλαδικού χώρου κατά τη διάρκεια του πολέμου, αλλά στην πρώτη γραμμή του πολέμου, στα ελληνοαλβανικά σύνορα και την Πίνδο, η Παναγία ήταν η προστάτιδα και οδηγός των στρατιωτών. Οι στρατιώτες την έβλεπαν με τα μάτια της πίστης τους να τους εμψυχώνει και να τους «σκεπάζει», καθώς πολεμούσαν στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ: ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΒΙΔΩΝ-ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΒΙΔΩΝ-ΠΕΛΑΣΓΩΝ
ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

«Η Σελήνη πριν μας αποχωριστεί ήταν το λίκνο τους»


Οι πολιτισμοί πού αναπτύχτηκαν πάνω στον πλανήτη μας τόσο στους προκατακλυσμιαίους χρόνους όσο και στους μετακατακλυσμιαίους, ήταν περίεργοι και διαφορετικοί από το σημερινό δικό μας. Κάθε φυλή πού πέρασε από τη γη, σχημάτισε ανάλογους πολιτισμούς με των ψυχών πού έφερνε μαζί της την παλαιότητα και την ποιότητα.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ CHRISTIAN DIOR TON ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ JOHN GALLIANO;;


Είχατε καιρό να μάθετε νέα του σχεδιαστή μόδας Galliano;
Είναι γιατί κι αυτός αγνοούσε ότι η ελευθερία του λόγου τελειώνει εκεί που θέλουν οι σιωνιστές.
Είναι που δεν ήξερε ότι στον πλανήτη των περιούσιων …ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει καριέρα αν δεν εγκριθεί πρώτα από τους «αντιρατσιστές» της εκλεκτής φυλής του Θεού!
O οίκος μόδας Christian Dior τον απέλυσε επειδή τόλμησε να μιλήσει για τους περιούσιους υπό την επήρεια ναρκωτικών.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΜΟΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ!!!

Βλέπετε στους Οίκους Μόδας κι Ανοχής  δεν τους ενοχλεί η εμπορία ναρκωτικών, δεν τους ενοχλεί η μαστροπεία και η εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών από διαφόρους ανώμαλους τύπους, αλλά η αναφορά στους περιούσιους.
Ο Galliano, o Mel Gibson, η Γερμανίδα πολιτικός Wolfle, η δικηγόρος Sylvia Stolz, ο Καρυπίδης του ΣΥΡΙΖΑ, η Χ.Α κλπ …παίρνουν όλοι ένα καλό μάθημα από τους …«αντιρατσιστές» που εξολόθρευσαν εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιους…
Σίγμα

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Γερόντισσα Λαμπρινή που έβγαινε έξω από το σώμα της…


γεροντισσα
Η κυρία Β. Τ. από το Κομμένο Άρτας μαρτυρεί… «Άκουσα σε μια Εκκλησία της Άρτας για πρώτη φορά να συζητούν για την Λαμπρινή και τα πνευματικά της χαρίσματα και ένιωσα μεγάλη επιθυμία να την γνωρίσω.
Με μια συγγένισσά μου που την ήξερε πήγαμε στο φτωχικό σπιτάκι της.
Από τότε για σαράντα περίπου χρόνια μέχρι πού έφυγε από την ζωή την ακολουθούσα σχεδόν πάντοτε σε προσκυνήματα, σε αγρυπνίες, σε λειτουργίες που έκανε σε Εκκλησίες και κοιμόμασταν μέσα σ’ αυτές τις νύχτες.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!...Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ! (ΦΩΤΟ)

Εκπληκτικό...!Όταν η Nasa εξέτασε προσεκτικά τις φωτογραφίες απο τον Άρη εντόπισε ανάμεσα στα πετρώματα έναν κύκλο οπού στην μέση του υπήρχε ένας σταυρός...Δείτε την συγκλονιστική φώτο!!!


πηγη

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΘΑΥΜΑ στην Αίγυπτο που προκαλεί ΡΙΓΟΣ! Η ιστορία που θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ!

thayma

Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών. Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21.... Αμερικανική εταιρεία φτιάχνει μία «πλωτή Πόλη» 50,000 κατοίκων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμερικανική εταιρεία φτιάχνει μία «πλωτή Πόλη» 50,000 κατοίκων!
Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο – Σε αυτήν θα ζουν 50.000 άνθρωποι με ό,τι άνεση μπορείτε να φανταστείτε – Θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο
Για όσους θέλουν να ταξιδεύουν ασταμάτητα , μία εταιρεία από τη Φλόριντα έχει τη... λύση, αφού φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία «πλωτή πολιτεία», που θα ονομάζεται το «Πλοίο της Ελευθερίας» και θα γυρίζει όλο τον κόσμο κάθε δύο χρόνια προσφέροντας στους επιβάτες μία πολυτελή διαμονή.

Εκεί θα ζουν 50.000 άνθρωποι, οι οποίοι  θα έχουν στην διάθεσή τους και «του πουλιού το γάλα». Οπως εξηγεί ο Ρότζερ Γκούτς, διευθυντής και αντιπρόεδρος της εταιρείας «Freedom Ship International» που εδρεύει στη Φλόριντα, «πρόκειται για το μεγαλύτερο πλοίο που θα έχει κατασκευαστεί ποτέ και την πρώτη, παγκοσμίως, πλωτή πολιτεία».

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Δαίμονες καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων!!!


Γράφει η Μαρία Τουφεξή
Η πλεκτάνη των εβραίων παγκοσμιοποιητών της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχουν όλο τον πλανήτη και ετοιμάζουν τον ερχομό του αντιχρίστου έχει ολοκληρωθεί. Μέσω των ελεγχώμενων ΜΜΕ , μέσω διαφημιστικών βίντεο κλίπ σατανιστικών συγκροτημάτων και ταινιών που ανεβάζουν στο διαδίκτυο κάνουν πλύση εγκεφάλου στην ανθρωπότητα ότι κάποια στιγμή θα δεχτούμε επίθεση εξωγήινων. Αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν στο κόσμο. Ότι υπάρχουν εξωγήινοι.
Ναι θα δεχτούμε επίθεση!!! Αλλά όχι από εξωγήινους. Εξωγήινοι δεν υπάρχουν.

Αλβανός κτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου και τον σκότωσε


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος της Κλεισούρας, όταν ένας Αλβανός κτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο του Λεωνίδας Σταθόπουλου, 47 ετών, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και πολιτευτή του Λαϊκού Συνδέσμου με αποτέλεσμα να τον πετάξει σε ένα γκρεμό και να σκοτωθεί.
 
Το όχημα του Λεωνίδα Σταθόπουλου κινούνταν με κατεύθυνση προς το Αντίρριο. Ξαφνικά σε ένα σημείο του δρόμου επάνω από έναν γκρεμό τον κτύπησε από πίσω, υπό συνθήκες που μένει να διευκρινιστούν, το αυτοκίνητο του Αλβανού.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αλέξανδρος Βέλιος....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ που θα μπορούσε να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή!

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είναι ένας από τους ελάχιστους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που λένε τα πράγματα με τα όνομά τους και χωρίς φόβο για τις "συνέπειες"... και μάλιστα ως γνωστόν ανήκει στον αριστερό πολιτικό χώρο.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ο Πατέρας του ΣΗΜΙΤΗ από δωσίλογος βρέθηκε στο πλευρό του Βελουχιώτη (ΦΩΤΟ)

Στις 12 Οκτωβρίου 1944 ήταν η ημέρα που άρχισαν να αποχωρούν τα γερμανικά στρατεύματα από την Αθήνα. Ο λαός της Αθήνας, υπό τον χαρμόσυνο ήχο των καμπάνων των εκκλησιών ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας την ελευθερία του. Την ίδια ημέρα η εφημερίδα «Ριζοσπαστική Ηχώ» είχε ένα άρθρο μετίτλο «Οι Καπάτσοι».
Το άρθρο αναφέρονταν στον Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ!!

Η αστρική Βάση «ΦΟΙΝΙΞ» είναι κατασκευασμένη με τα υλι­κά αυτά, Βρίσκεται πέρα από τον Πλούτωνα και έχει ακτίνα διπλάσια της Σελήνης, 3.500 Χιλιόμετρα, και φιλοξενεί: 850 μητρικά σκάφη που έχουν ακτίνα 25 έως 150 Χιλιόμε­τρα. 3.892 θυγατρικά σκάφη που έχουν ακτίνα 2,5 έως 15 Χιλιό­μετρα. 200.000 υποθυγατρικά σκάφη που έχουν ακτίνα 10 έως500 μέτρα».

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!



Την καταστροφή καρκινικών όγκων χρησιμοποιώντας ένα πειραματικό φάρμακο που προέρχεται από τους καρπούς φυτού που συναντά κανείς σε τροπικά δάση στο βόρειο Κουίνσλαντ πέτυχαν επιστήμονες.

Η ονομασία του φαρμάκου είναι EBC-46 και μία και μόνο ένεση απευθείας σε μελανώματα, καθώς επίσης και σε όγκους στο κεφάλι, τον λαιμό και το παχύ έντερο στα ζώα, είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% των περιπτώσεων, αναφέρει ο επικεφαλής της μελέτης, ο Δρ. Γκλεν Μπόιλ.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!...Η Ιστορία του Οίκου των Rothschilds από τον Andrew Hitchcock


Ορισμός του σιωνισμού:

Μια Εβραϊκή οργάνωση στόχος της οποίας είναι να δημιουργηθεί ένα έθνος για τους Εβραίους.

Ορισμός του Ιουδαϊσμού:

Εβραίοι συλλογικά είναι εκείνοι οι οποίοι ασκούν τη θρησκεία που βασίζεται στην Τορά και το Ταλμούδ.

 alt

Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο του κόσμου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πλοκάμια τους φθάνουν σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, όπως έχει καταγραφεί στο ακόλουθο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, πριν πάμε στο χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ διαβάστε αυτήν την ανεκτίμητη εισαγωγή, στην οποία θα σας πω ποιοι είναι οι Rothschilds σε αντιπαράθεση  με το τι ισχυρίζονται ότι είναι.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.... Ή Ένοχη σιωπή της Εκκλησίας είναι σήμερα το μεγαλύτερο σκάνδαλο!

Ο π. Μιχαήλ, ο Ζηλωτής μοναχός που ζει σε μια ερημιά ανάμεσα στα Κατουνάκια και τα Καρούλια, είναι ένας άνθρωπος εκπληκτικά ανόμοιος με τους άλλους τους καλογήρους. Όχι τόσο επειδή τούτος εδώ ό καλόγερος με την καθαρότητα της καρδιάς, την απλότητα και την αγαθότητα που τον διακρίνουν κατορθώνει να συγκινήσει κάθε διαβάτη που θα ζητούσε να ξαποστάσει για λίγο στο φτωχικό του καλύβι, όσο γιατί ό π. Μιχαήλ, αν και Ζηλωτής και πραγματικός ασκητής, ωστόσο στα μεγάλα προβλήματα της ζωής δείχνει να έχει προσβάσεις καθόλου ευκαταφρόνητες.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!

Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!
Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!
 
Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την γενοκτονία των Ποντίων. Στο «άδυτα» της γερμανικής πολιτικής των αρχών του 20ου αιώνα, που κατέληξε στην εθνική τραγωδία!

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Γερμανία: Απαγόρευσαν σε πολιτικό την κριτική στους τραπεζίτες Ρότσιλντ γιατί είναι αντισημιτισμός!


Βερολίνο – Οι Εβραίοι Σοσιαλδημοκράτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα την Πέμπτη εναντίον
μιας σοσιαλδημοκράτισσας πολιτικού που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο facebook ένα «βάναυσο, αντισημιτικό, συνωμοσιολογικό βίντεο σχετικά με την .. οικογένεια τραπεζιτών Rothschild», σημειώνει η Jerusalem Post!!

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

AΝΙΣΟΤΗΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 7.000+ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!



Ο Έλληνας πρόεδρος, Κάρολος Παπούλιας, φέρεται να είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος ηγέτης του κόσμου με αμοιβή  461.600 δολαρίων.

Σύμφωνα με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στη Βουλή στις 13/9/2011, ο Κάρολος Παπούλιας εισέπραξε το 2010 ως αμοιβή 277.469 ευρώ και άλλα 77.593 ευρώ ως έξοδα παραστάσεως. Συνολικά, ο Κάρολος Παπούλιας εισέπραξε μέσα σε ένα χρόνο 355.062 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν περίπου στα 461.600 δολάρια.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΙΟ-ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ CHEMTRAILS ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ


Πολεμικό έγγραφο από την ΝΑΣΑ το 2001 που σχετίζεται με μελλοντικά θέμετα στρατηγικής για τον πόλεμο του μέλλοντος (περί το 2025) αναφέρει για ιό Εμπολα, Chemtrails και εναέριες βιο-επιθέσεις.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!



Ο Στρατηγός μου λέει ακόμα πιο επιτακτικά, ό, τι μου έχει ήδη πει αρκετές φορές για το θέμα των δημοσιογράφων: 
“Peyrefitte, σας ικετεύω να μην δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους δημοσιογράφους. Όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, αυτή η πανίδα παίρνει απαραιτήτως το μέρος των ξένων, και εναντίον του έθνους του οποίου, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι είναι εκπρόσωποι. Δεν μπορώ να φανταστώ μια τέτοια ευτέλεια - και ταυτόχρονα μια τέτοια ασυνείδητη χυδαιότητα Οι Δημοσιογράφοι σας έχουν, από κοινού με τη γαλλική αστική τάξη, χάσει κάθε αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας. Για να συνεχίσει να δειπνεί έξω, η αστική τάξη θα δεχθεί οποιαδήποτε μείωση του έθνους.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Φοβερό ΘΑΥΜΑ: Βγήκε Σταυρός... μπροστά από την Αγια-Σοφιά!!!

AGIA SOFIA CROSS
Βλέπω την είδηση και... ΤΣΙΜΠΙΕΜΑΙ ολόκληρη!!! Το κάνω για να δω άμα είναι αλήθεια το καινούργιο Θαύμα που 'γινε στην Σκλαβωμένη Πρωτεύουσά ΜΑΣ, δλδ. την Κωνσταντινούπολη! Και φυσικά (φυσικούτσικα!...) το θέμα αυτό, για το οποίο θα 'πρεπε να μιλάει ΟΛΗΗΗ η Ελλάδα... το «θάψανε» για τα καλά τα ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης), που το ΜΟΝΟ που κάνουνε συνέχεια και σε καθημερινή βάση είναι να μας ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΝΕ και να μας ΑΓΧΩΝΟΥΝΕ, για να μας πάνε ΒΟΥΡ για αυτοκτονία ΟΛΟΥΣ μας!...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αυτός ήταν ο άγνωστος Έλληνας εφευρέτης των τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων!


Ευάγγελος Αρτέμης: ένας άγνωστος Έλληνας εφευρέτης.
Ο Αρτέμης ήταν ένας μηχανικός που δούλευε σαν πολίτης στο Πολεμικό Ναυτικό προπολεμικά και ανέπτυξε τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους κάθε είδους.
Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στην Γαλλία και την Αυστρία και εργάστηκε στην Γαλλία, την Αγγλία και την Γερμανία. 

Σύμφωνα με τον Αρτέμη η ιδέα του ήρθε όταν μελετούσε τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Αφού ανέπτυξε συστήματα τηλεχειρισμού άρχισε το 1933 να εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό με κρατική υποστήριξη.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "MAROON 5" ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΟΥ, ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!... ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΟΣΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! (video)



Θα μπορούσε να είναι σέξι, με αυτούς πρωταγωνιστές όμως είναι μάλλον ακριβώς το αντίθετο...


Καλύφθηκαν με αίματα ανάμεσα σε κρεμασμένα κρέατα και σεξουαλικές σκηνές στο κρεβάτι.


Θυμίζει ταινία, έχει ωραίο story, έχει γοητευτικούς πρωταγωνιστές, έχει σεξ κι όμως το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο από σέξι.