Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στόλος ΑΤΙΑ περνά μπροστά από το φεγγάρι σε ζωντανή μετάδοση, στις 21 Απριλίου 2014!!!!

                                                                                                                                                                        Καταγράφηκε στόλος πολλών ΑΤΙΑ να περνά μπροστά από την Σελήνη, με τρομακτική ταχύτητα. Αυτά τα UFO  κινούνται γρηγορότερα από οποιοδήποτε σκάφος. Ακόμη και ένα τζετ, η πύραυλος δεν θα μπορούσε να συμβαδίσει με αυτά τα UFOs, τα οποία είναι μεγάλα και σκούρα αντικείμενα.Δείτε το βίντεο με προσοχή στο 2.03!!

πηγη

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ»

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;


 
Όσοι είναι «ψαγμένοι» γνωρίζουν ποια μυστική υπηρεσία έχει σαν σύνθημά της τον τίτλου του άρθρου.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!!ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΟΥΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ!!!!





Αμηχανία στις αρχές του Carlisle στη Μεγάλη Βρετανία από το μυστηριώδη θάνατο ενός 37χρονου, ο οποίος πέθανε λίγο μετά το άνοιγμα ενός κουτιού που έφερε την ένδειξη: " Το κουτί της Πανδώρας".
Ο λόγος...

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η Βιοπάθεια Του Καρκίνου ( Dr Wilhelm Reich )....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ!!


Αυτό τό βιβλίο είναι ό δεύτερος τόμος τής ’Ανακάλυψης της Όργόνης καί είναι άμεση συνέχεια του πρώτου τόμου, τής Λειτουργίας τού Όργασμοϋ. Άποτελεϊται άπό μιά σειρά άρθρων, πού άναφέρονται στήν άνακάλυψη τής κοσμικής όργονοενέργειας, καί πού πρωτοδημοσιεύτηκαν μεταξύ 1942 καί 1945 στή Διεθνή ‘Εφημερίδα τής Σεξοικονομίας καί τής Όργονικής Έρευνας. Αυτά τά δοκίμια

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγιορείτες ασκητές: Να σταματήσουν οι γελοιότητες με τις δήθεν προφητείες του γέροντος Παϊσίου

liakopoulosΣε πρόσφατη συνομιλία που είχα με αγιορείτες ασκητές, μου είπαν ότι έχει καταντήσει γελοίο το θέμα με τις ανύπαρκτες δήθεν προφητείες του γέροντα Παΐσιου, που κάθε λίγο και λιγάκι βλέπουμε να ξεπηδούν στο διαδίκτυο, για οτιδήποτε σχεδόν συμβαίνει γύρω μας κάθε μέρα, ακόμη και για το Μπόϊνγκ της Μαλαισίας.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πως ο Ρότσιλντ θησαύρισε από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού Μποινγκ!


Οι Anonymous κατηγορούν τον Rothschild πως αξιοποίησε την εξαφάνιση του αεροπλάνου
για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα ευρεσιτεχνίας του μικροτσίπ.
Οι Anonymous μπαίνουν στο… κόλπο της μοιραίας πτήσης Malaysian Airlines MH370. Και αποκαλύπτουν, μέσω βίντεο που φορτώθηκε στο YouTube, πως από τη συντριβή του αεροσκάφους έχει επωφεληθεί Jacob Rothschild.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ..!ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στο μεταξύ , οι "άλλοι" έχουν προχωρήσει πολύ πιο πέρα απο τις δεδομένες ανάγκες, εκείνες που απασχολούν όλους τους άλλους . 'Εχουν εισαχθεί σε ενα νέο κόσμο κατανόησης , γιατί μπορούν να κάνουν μία ελεύθερη παρατήρηση , χωρίς να δεσμεύονται απο τα δεδομένα όπως εμείς.

 Καθώς εσ'υ αγωνίζεσαι για να απαιτήσεις περισσότερα λεφτά, και καλύτερο έλεγχο στην εξουσία
αυτοι ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες και σε άλλες διαστάσεις. Ο μέσος άνθρωπος κυνήγα το ψωρομεροκάματο του, είναι απόλυτα προβλέψιμος, κάνει μια απόλυτα προβλέψιμη ζωή, προβληματίζεται με δεδομένο τρόπο , ακολουθεί τα ψευτοπολιτικά ρεύματα, βγάζει τα ανόητα συμπεράσματα του. Και θεωρεί ότι όλα αυτα που λέω εδώ είναι ανοησίες και εκκεντρικότητες, 'η στην καλύτερη περίπτωση "φιλοσοφίες".

Αλλά οι "άλλοι" δεν ενδιαφέρονται αληθινά για τα λεφτά και για την εξουσία αυτά ενδιαφέρουν μόνο εσένα που δεν τα έχεις. Ξεκινούν την οικοδόμηση ενός συστήματος διερεύνησης νέων πεδίων εκμετάλλευσης και επέκτασης. Αλλά επίσης , κατασκευάζουν και ενα "σύστημα επανάληψης"  μέσα στην τροχιά του οποίου είναι δέσμιοι οι πολίτες των περισσότερων κοινωνικών συστημάτων.

Θα δουλεύεις για να παράγεις τα πράγματα που θα προμηθεύεσαι με τα χρήματα που σου δίνουμε για την δουλειά σου. Αυτο είναι το παμπάλεο κόλπο τους. Ενας φαύλος κύκλος , που περιέχει πολλούς άλλους ομόκεντρους κύκλους , απο τον όποιο ελάχιστοι μπορούν να ξεφύγουν.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΣΟΚ!!!...Μοιράζουν το "κοινωνικό μέρισμα" σε Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και Τσιγγάνους!


Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στην καταστροφή είναι το σύνολο του Ελληνικού χρυσού! Το πρώτο μέρος μιας άκρως αποκαλυπτικής ανάλυσης του οικονομολόγου Γιώργου Αδαλή που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων! ...

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

"ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ .."ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΑΡΓΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ...

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!!

Σήμερα μαύρος Ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα,

σήμερα όλοι θλίβουνται και τα βουνά λυπούνται,
 

σήμερα έβαλαν βουλή οι άνομοι Οβραίοι,

οι άνομοι και τα σκυλιά κι' οι τρισκαταραμένοι

για να σταυρώσουν το Χριστό, τον Αφέντη Βασιλέα.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Οι εννέα χώρες που λείπουν από τους Rothschild για την ολοκλήρωση της Παγκόσμιας κυριαρχίας

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια πολύ σοβαρά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας για να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την σημερινή μας κατάσταση.
Επίσης και για να έχουμε την δυνατότητα να αντιδρούμε σωστά εναντίον των ανθρώπων οι οποίοι ελέγχουν τις τύχες μας. Η οικογένεια των Rothshield έχει παίξει (και παίζει) καταλυτικό ρόλο στις τύχες του κόσμου αλλά και στις δικές...μας.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!


Με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Βουλή η δικογραφία σε βάρος του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Αρτέμη Ματθαιόπουλου, για να κριθεί η άρση ή όχι της ασυλίας του, προκειμένου να δικαστεί για ληστεία.
 
Ο κ. Ματθαιόπουλος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στις 30 Απριλίου 2014 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία από κοινού. 
 
Η δίκη αρχικά είχε προσδιοριστεί να διεξαχθεί το 2013, αλλά αναβλήθηκε λόγω της βουλευτικής ιδιότητας του κ. Ματθαιόπουλου, προκειμένου να ζητηθεί η άρσης της ασυλίας του.
 

 
Στην ομάδα του κ. Ματθαιόπουλου, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν και ο ανήλικος τότε Αλέξανδρος Κασιδιάρης, αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος όμως  απαλλάχθηκε με σχετικό βούλευμα.
 

Πάει για κακούργημα ο Ηλίας Κασιδιάρης!


Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για παραβίαση απορρήτου προφορικής συνομιλίας, (για την βιντεοσκόπηση και δημοσιοποίηση της συνομιλίας του με τον πρώην γραμματέα
της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο), ζητεί η Εισαγγελία, που διαβιβάζει την δικογραφία στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω αδίκημα τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος

Πιο συγκεκριμένα η Εισαγγελέας κ. Καλλιόπη Νταγιάντα ζητάει την άρση ασυλίας από τη Βουλή, διαβιβάζει τη δικογραφία στο Κοινοβούλιο και μετά την άρση ασυλίας και την απολογία του Ηλία Κασιδιάρη , ή θα τον αφήσει ελεύθερο η θα τον προφυλακίσει.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΣΕ ΑΠΛΟ ΙΕΡΕΑ!!!!: «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…»


ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΣΕ ΑΠΛΟ ΙΕΡΕΑ: «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…» Από το πουθενά με χρέη, από το πουθενά με βάσανα, ενώπιος-ενωπίο με αδιέξοδα που μας έστησε η ¨δήθεν περήφανη δημοκρατία μας¨, αποφάσισα ανήμερα του Ακάθιστου Ύμνου φέτος να μην τον παρακολουθήσω στην γειτονιά μου στον Άγιο Δημήτριο στην Θεσσαλονίκη.

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!!...Jacques Attali...Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι εδώ!!




Με αφορμή την είδηση της χρηματοδότησης της νομιμοποίησης της μαριχουάνας στις ΗΠΑ από τον Ουγγρο-Εβραίο μεγαλοεπενδυτή «φιλάνθρωπο» Τζορτζ Σόρος, πρέπει να θυμηθούμε ότι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών ήταν μία από τις ‘προβλέψεις’ του βιβλίου του 2006, A Brief History of The Future («Μία Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος») του Γαλλο-Εβραίου Jacques Atali, ενός βιβλίου που ο Henry Kissinger είχε χαρακτηρίσει «λαμπρό και προκλητικό .. και δύσκολο να το απορρίψεις».

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΦΑΙΔΡΑ ΣΑΡΙΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΛΗ: Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!..


Προγειώνεσαι στη Νέα Υόρκη και, αν δεν είσαι τουρίστας αλλά μετανάστης, προσγειώνεσαι και στην πραγματικότητα που ποτέ δεν είχες φανταστεί. Η Φαίδρα Σαρικάκη, η οποία σπούδασε για δύο χρόνια στη Νέα Υόρκη, εξηγεί το γιατί.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

EΡΕΥΝΑ (ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)...ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Παραθερίζω κάθε καλοκαίρι στον Τσούτσουρο και γνωρίζω αρκετά για το θέμα. Υπάρχουν, λοιπόν, αποδεδειγμένα γεγονότα, ανεξακρίβωτες φήμες και ασύστολα ψεύδη. Ας αρχίσουμε : 1. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ : α) Στο χώρο του σημερινού οικισμού υπάρχουν ερείπια τουλάχιστον τριών αρχαίων πόλεων. Η πρώτη στις όχθες του ποταμού Μιντρί, πιθανότατα μάλιστα ιερός χώρος για τους Μινωίτες, η δεύτερη (επίνειο της πρώτης) βυθισμένη στη θάλασσα (αν ρωτήσεις τους ψαράδες, μπορούν να σε πάνε πάνω από το αρχαίο στάδιο) και μία τρίτη, στο χώρο της πρώτης, από την ρωμαϊκή εως πρωτοχριστιανική εποχή. β) Ο όρμος του Τσουτσούρου είναι σβησμένο ηφαίστειο. 

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΗΠΑ: Σατανιστικά σχέδια σε καφέ των Starbucks




Πολλοί χριστιανοί στις ΗΠΑ έχουν εκφράσει παράπονα για το λογότυπο των Starbucks, το οποίο επίσημα θεωρείται «γοργόνα», (η οποία όμως, στο αρχικό λογότυπο φαινόταν σαν να έχει πόδια και μάλιστα ανοιχτά...) Εκτός του "ύποπτου" πεντάκτινου αστεριού στο κεφάλι. Πολλοί μιλούν για την μορφή κάποιας αρχαίας ειδωλολατρικής θεάς, (Αστάρτη) κλπ.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΥΞΩΣ!!

Ἡ πανελληνία ἐκστρατεία κατὰ τῶν Ὑξῶς.1
Μπροστά στον κίνδυνο που φαινόταν να διαγράφεται με την εισβολή των Υξώς, οι Έλληνες ενώθηκαν και αποφάσισαν να είναι εκείνοι που θα τους αντιμετωπίσουν. Όχι γιατί οι άλλοι λαοί απλά δεν μπορούσαν να το κάνουν αλλά γιατί στην ουσία αυτοί που θεωρούνταν ως πολιτισμένοι και έχοντες κάποιο υπόβαθρο σε θέματα στρατιωτικά, ήσαν οι Έλληνες. Αλλά και για τον πολύ απλό λόγο ότι ο τότε γνωστός κόσμος , όλα εκείνα τα ανεξάρτητα βασίλεια, ήταν κυριολεκτικά Ελλάδα.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

H EΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

fimosh 
Γράφει ο Αντίοχος. 
Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση στην ανατριχιαστική απόφαση της διήμερης συνόδου των σύγχρονων Σοφών της Σιών (των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), που έγινε στο Παρίσι από 31 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου, ότι ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης είναι θεμιτός, όταν και όπου στον κόσμο αποφασίσουν οι κατά τόπους εβραϊκές οργανώσεις!!!

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΝΕΦΕΛΙΜ ΝΑΖΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ!!

 Λέγεται ότι τις γνώσεις τους, οι οποίες ήταν πολύ εξελιγμένες για την εποχή, τις πήραν από ένα ΑΤΙΑ που είχε πέσει στο Freiburg το 1936.
Άλλοι λένε ότι είχαν στην κατοχή τους Σανσκριτικά και αρχαία Ελληνικά κείμενα, τα οποία μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν.
Λέγεται ακόμη ότι μπόρεσαν να δημιουργήσουν αποικίες στον Άρη και στην Σελήνη.
Υπήρχαν πολλές ναζιστικές οργανώσεις που σχετίζονταν με τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό. Οι πιο γνωστές είναι το «Τάγμα της Θούλης», η Ahnenerbe και η ομάδα «Βριλ».

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΣΟΚ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!!!

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

Μίλαν Κούντερα
Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Απολλώνιος Τυανεύς περί της Φυλακής


«Μόνο με την αναμονή μπορούμε να κερδίσουμε, γι' αυτό φανείτε θαρραλέοι. Λέτε οτι είναι φοβερό να βρίσκεστε σε περιορισμό ζώντες στην φυλακή. Νομίζετε οτι αυτά είναι μόνο η αρχή όσων πρόκειται να σας συμβούν, οτι η φυλάκιση και μόνο είναι αρκετή τιμωρία ακόμη και για την περίπτωση που δεν σας συμβεί τίποτε άλλο.

Εγώ που γνωρίζω την Φύση του Ανθρώπου, θα σας αποκαλύψω γνώσεις που δεν μοιάζουν με εκείνες των γιατρών, που θα σας δυναμώσουν αλλά και δεν θα σας αφήσουν να πεθάνετε.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας βρισκόμαστε μέσα σε μια Φυλακή. Η Ψυχή είναι κλεισμένη μέσα στο φθαρτό μας σώμα και υπομένει πολλά και είναι σκλάβα όλων εκείνων που συμβαίνουν.

Επινοήσαμε όμως και τις οικίες, αγνοούντες οτι είμαστε ήδη φυλακισμένοι και έτσι φυλακιστήκαμε δεύτερη φορά.

... Εάν σκεφτούμε και τις Πόλεις και τα Τείχη που είναι κοινά για όλους εμάς, τότε όλοι είναι φυλακισμένοι, εκείνοι που βρίσκονται στην αγορά, στην Εκκλησία του Δήμου, στα Θέατρα, στα Ιερά...


Μα ακόμη και ο Ωκεανός περιβάλλει την Γη για να την κρατά φυλακισμένη
».

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η συνομιλία - ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτακού με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ "13 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ"..ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΡΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ

Ζωντανοί ή νεκροί; Αγνοούμενοι στην Ελλάδα, ζουν την ζωή τους στην Τουρκία;
O στρατηγός Μηλιορίτσας το 1991 είχε το βαθμό του συνταγματάρχη. Mε το «κάλυμμα» μιας άλλης, απόρρητης ιδιότητας, «χτένιζε» μυστικές φυλακές, κρυφά στρατόπεδα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Τουρκία, αφού οι πληροφορίες είχαν πυκνώσει για «ένα μικρό αριθμό αιχμαλώτων – αγνοούμενων από την εποχή του Αττίλα, που κρατούνταν σε φυλακές της γειτονικής χώρας».