Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΜΑΡΤΥΡΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!

1. Ο άγιος Γεώργιος στην Πρίγκηπο (από τη μελέτη Χριστιανικά θαύματα σε μουσουλμάνους)


Η ιερά μονή του αγίου Γεωργίου του Κουδουνά στην Πρίγκηπο γίνεται τόπος συνάντησης χριστιανών και μουσουλμάνων κάθε χρόνο στην εορτή του αγίου (23 Απριλίου). Ας δούμε μια εκτενή περιγραφή από την κα Ράλλη Παπαγεωργίου. Αρχική πηγή εδώ.
H κυρία που βρισκόταν στο ίδιο φαιτόν (αλογάμαξα) με εμάς ήταν μουσουλμάνα. Γιατί όμως πήγαινε στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου και μάλιστα ανήμερα του ορθόδοξου Πάσχα; Το πρώτο σχόλιό μας ήταν για την κακή κατάσταση του δρόμου.

ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΚΙΝΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΞΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΑ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ......


Από την πρώτη μέρα που πάτησα στο έδαφος σου, εγώ μια ονειροπόλα Κινέζα, Ελλάδα αισθάνθηκα να βυθίζομαι στην κληρονομιά σου.
Όταν σήκωσα το κεφάλι ένας λαμπερός κεραυνός χτύπησε τα μάτια μου. Ήταν η Ακρόπολη !!!
Στον ουρανό της Αθήνας, το μεγαλοπρεπές σώμα της στέκεται ορθό σαν ένας ουράνιος βασιλιάς.
Μήπως αυτός ο βασιλιάς μεταφέρει το πνεύμα από τον ουρανό στους ανθρώπους;
Μήπως αυτό το πνεύμα καλλιεργεί την ψυχή του λαού σου δημιουργώντας αδιάκοπα το μεγάλο πολιτισμό σου από την δύση στην ανατολή, από την Ελλάδα στην Κίνα;
Όταν χαμήλωσα το βλέμμα μου ένας άλλος λαμπρός κεραυνός χτύπησε τα μάτια μου.
Ήταν οι τάφοι της Βεργίνας με τους απίστευτους θησαυρούς σου, τα αφάνταστα αριστουργήματά σου !!!
Θα ήθελα να σηκώσω το βλέμμα ξανά και ξανά, να χαμηλώσω το βλέμμα ξανά και ξανά, να ψάξω κάθε γωνιά σου, θα ήθελα να θαυμάσω κάθε κομμάτι του πολιτισμού σου.
Σε παρακαλώ Ελλάδα, εγώ μια Ελληνολάτρισσα Κινέζα, πές μου πόσους ακόμη θησαυρούς κρύβεις;
Ελλάδα δε θέλω να σου πω αντίο. Ήρθα Ελλάδα στην αγκαλιά σου, στην βαθιά θάλασσά σου, είναι η θάλασσα της αγάπης, η θάλασσα της φιλίας, είναι η θάλασσα της καρδιάς με τα συναρπαστικά της κύματα, ποτέ πια δεν θα μπορέσω να την αποχωριστώ, χωρίς αυτήν το σώμα μου θα χαθεί για πάντα !!!
Ήρθα Ελλάδα στην αγκαλιά σου, στην απέραντη ομορφιά σου, στην ομορφιά της Ιστορίας σου, στην ομορφιά της ψυχής, ποτέ πια δεν θα μπορέσω να ζήσω μακριά από την ομορφιά σου.
Ήρθα Ελλάδα στην αγκαλιά σου, στο μεγάλο σου πνεύμα, είναι το πνεύμα του πολιτισμού, το πνεύμα της Ελευθερίας, είναι το πνεύμα της δημιουργίας, δίχως αυτό η ψυχή μου θα μαραθεί.
Ελλάδα δεν θέλω να σου πω ποτέ αντίο, θα ζούμε μαζί για πάντα, με την αγάπη μας, με τις αναζητήσεις μας, με τα όνειρά μας.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ!!...Ελληνικό χωριό κατοικείται μόνο από Αλβανούς


Χώρα σε πλήρη αποσύνθεση.. Υπογεννητικότητα και οικονομική κρίση αναδεικνύουν σε νούμερο ένα πρόβλημα το δημογραφικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχει ελληνικό χωριό που οι ντόπιοι κάτοικοι του το έχουν εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να κατοικείται μόνο από αλλοδαπούς, Αλβανικής καταγωγής.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η Θιβετανική Βίβλος των Νεκρών: Η Μεγάλη Απελευθέρωση

Όσο κι αν φαίνεται περίεργος ο τίτλος. Το βιβλίο του νεκρού δεν έχει να κάνει με τίποτα το σκοτεινό ή κακό.
Το αρχαίο Θιβετιανό βιβλίο αναφέρεται στο τι συμβαίνει στην συνείδηση κατά τη διάρκεια του θανάτου του φυσικού σώματος και της μετενσάρκωσης και παρέχει οδηγίες για το πως κάποιος κατά τη στιγμή του θανάτου του θα είναι έτοιμος ώστε να ενωθεί με το φως αντί να συνεχίσει τον κύκλο των απανωτών μετενσαρκώσεων.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ!!

Έχεις πηγάδι; Δήλωσε το, υποχρεωτικά έως τις 15 Μαΐου 2014

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 31 Β’ /14.01.2014) όλα τα σημεία υδροληψίας όπως γεωτρήσεις – πηγάδια ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούνται ή όχι, πρέπει να καταχωρηθούν στο σχετικό μητρώο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΚ!


Ανδρείκελα χωρίς πραγματικές εξουσίες είναι ο πρόεδρος Ομπάμα και η κυβέρνησή του. Στην πραγματικότητα την Αμερική κυβερνά μια φυλή λευκών, ψηλών εξωγήινων, που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία. Αυτό ... αποκάλυψε Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, βασισμένο σε έγγραφα που ο Έντουαρντ Σνόουντεν έκλεψε από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας...

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Οι Ρόθτσιλντ ελέχουν και τα ορυχεία χρυσού στο Μάλι - Ο πόλεμος στο ΜΑΛΙ και ο χρυσός των Rothschild

Διαβάστε εδώ σχετικά με τον έλεγχο των ορυχείων χρυσού στην Αφρική απ' τους Ρόθτσιλντ μέσω του Cecil Rhodes.

Και στις Σκουριές οι Ρόθτσιλντ ελέγχουν τα μεταλλεία

Ακολουθεί το άρθρο για το Μάλι από ΕΠΙ - ΣΤΗΜΙ

ΜΑΛΙ - Η Γαλλία παλεύει για το χρυσό των  Rothschild 



Γαλλικά στρατεύματα στο Μάλι - Μετά από έξι ημέρες αεροπορικών επιθέσεων, στις 16 Ιαν 2013, τα γαλλικά στρατεύματα άρχισαν να εμπλέκονται με τους ισλαμιστές αντάρτες των οποίων οι προωθήσεις προς τα νότια απειλούν να ανατρέψουν το μη εκλεγμένο

στρατιωτικό καθεστώς - και τα του Ρότσιλντ-ιδιόκτητα ορυχεία χρυσού.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ

Όταν κάποιος ακούει τον όρο "Δελφοί" φαντάζεται ότι μιλάμε περί του "δωδεκαθέου" το οποίο ουδέποτε υπήρξε όπως κάποιοι θέλουν να το προωθούν σαν τους θεούς δηλαδή που έφτιαξαν τον κόσμο.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μεγάλο πρόσφατο θαῦμα στούς Ἁγίους Τόπους!

Μία Ἑλληνίδα προσκυνήτρια, ἐπισκέφθηκε πρόσφατα τούς Ἁγίους Τόπους. Ἔβγαλε διάφορες φωτογραφίες μέσα στό Ναό τῆς...
Ἀναστάσεως καί σέ ἄλλα προσκυνήματα. Ὅταν γύρισε στήν Ἑλλάδα, ἔδωσε τό φίλμ γιά ἐμφάνιση. Κατά τήν διάρκεια τῶν φωτογραφήσεων, δέν παρατήρησε  νά γίνεται κάτι ἰδιαίτερο στίς λήψεις πού ἔκανε. Ἔβλεπε κανονικά τούς χώρους, τά ἀντικείμενα καί τά πρόσωπα πού ἑστίαζε μέ τήν φωτογραφική της μηχανή. Κατά τήν ἐμφάνιση ὅμως τοῦ φίλμ στό φωτογραφεῖο, σέ μία ἀπό τίς φωτογραφίες (οἱ πληροφορίες ἀναφέρονται μέσα στό Ναό τῆς Ἀναστάσεως), ὅπως βλέπετε....ἐμφανίστηκε ὁ Χριστός!

Ἄν προσέξετε καλά, θά δεῖτε τά σημάδια μέ αἷμα στίς παλάμες Του, ἀπό τήν Σταύρωσή Του. (Δυστυχῶς στήν φωτοτυπία καί στήν σάρωση, χάνονται λεπτομέρειες καί ἡ ζωντάνεια χρωμάτων τῆς πρωτότυπης φωτογραφίας).

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες !
Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος ! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο.....

H Γενιά της Ταυτότητας

Eίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε  μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον.

Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό.

Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα.

Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές  μας αναμνήσεις  μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε  για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών.

Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε  ένα μέλλον.

Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του  δικού μας μέλλοντος.

Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα  εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά.

Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας.

Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας.

Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl.

Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού.

Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και  στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας

Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο  βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο.

Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας.

Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις  στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ


Ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Κοιλάδα του Θανάτου. Αυτή η τεράστια έρημος είναι επίσης ο τόπος για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια των αιώνων.
Σε μια περιοχή γνωστή ως η "Playa Racetrack" στην Κοιλάδα του Θανάτου κοντά στα δυτικά σύνορα της Αριζόνα, υπάρχει ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός αινιγματικών λίθων, οι οποίοι σε μέγεθος κυμαίνονται από ένα απλό βότσαλο έως έναν ογκόλιθο μισό τόνο, που «ταξιδεύουν» τακτικά από μόνοι τους χωρίς κανείς ποτέ να είναι σε θέση να εξηγήσει το πώς!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

EΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ... Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ

Στα ομηρικά κείμενα, ο Ερμής, στον πλέον αρχαιότερο και προερχόμενο απ’ την Μυκηναϊκή προϊστορία, ελληνικό μύθο που υπάρχει, αποκαλύπτεται ότι: «ολίγο μετά την γέννησή του στη Κυλλήνη της Αρκαδίας, υπερπηδά το σπήλαιο που τον έφερε στο κόσμο η Μαία,( η μεγαλύτερη των Πλειάδων νυμφών, κόρη του Άτλαντα), και πηγαίνει στα βουνά της Πιερίας για να πάρει απ’ τον Απόλλωνα τις δαμάλεις.»

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Devon devil

Στο βιβλίο του Άρθουρ Κλαρκ "Τα μυστήρια του Κόσμου" υπάρχει μια πραγματική μαρτυρία για κάποια περίεργα "ίχνη" που παραπέμπουν μάλλον σε κάποιο παράξενο πλάσμα με οπλές.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Μυστική Έλλαδα και οι πύλες... και τα πλάσματα του "άλλου"κόσμου



Δράκοι και μυθικά τέρατα ζουν στη Χαλκιδική, κάπου ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Παλιότερα, οι βοσκοί της Σιθωνίας διηγούνταν απίστευτες ιστορίες για κάποιο σπάνιο είδος φιδιού, που ζούσε στο κεντρικό βουνό του νομού, το Ντραγουντέλι. Έλεγαν ότι, καθώς τα μηχανήματα ανοίγανε δρόμο στην περιοχή κατά τη δεκαετία του ’60, τα φίδια βγήκαν στην επιφάνεια, μετά από αιώνες σιωπής στα βάθη της γης. Έντρομοι περιέγραφαν τα τεράστια ερπετά να επιτίθενται στα κοπάδια τους και να καταπίνουν μεμιάς τα ζώα τους.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου


Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA.
[Το άρθρο είχε δημοσιευθεί στην miastala.com το 2010 και την επομένη της δημοσίευσης η Γορίτσα έπιασε φωτιά]

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οι Έλληνες έφτιαξαν και το λατινικό αλφάβητο.



Η αρχαία πόλη στη θέση Βιγλατούρι της Κύμης, που η αρχαιολογική σκαπάνη της αρχαιολόγου Έφης Σακελλαράκη έφερε στο φως, δεν είναι άλλη από την αρχαία Κύμη. Τα αρχαιολογικά ευρήματα της ανασκαφής έρχονται να επιβεβαιώσουν την ήδη υπάρχουσα άποψη, ότι το ιδιότυπο αλφάβητο της αρχαίας Κύμης είναι το λατινικό αλφάβητο.

Το αλφάβητο αυτό όπου το Σ γράφετε ως C, το Γ ως G, το Δ ως D, το Ξ ως X, το Ρ ως R, και το Υ ως U, αποτέλεσε την βάση που επάνω χτίστηκε το λατινικό αλφάβητο. Αλλά και άλλες πόλεις της Ευβοίας όπως η Ερέτρια και η Χαλκίδα είχαν το ίδιο αλφάβητο. Ακόμη φαίνεται ότι μέχρι να επικρατήσει οριστικά το ιωνικό αλφάβητο, κυκλοφορούσαν και άλλα.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η ΡΩΣΙΔΑ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΤΑΜΑΡΑ ΓΚΛΟΜΠΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 2014!!!

Tamara-Globa-nuclear-holocaust
Γράφει η Παρθένα Τσαμουρίδου
 Η Tamara Globa (Ταμάρα Γκλόμπα) είναι στην Ρωσία ιδιαίτερα δημοφιλής. Γνωστή ως «προφήτισσα» στους κύκλους που ασχολούνται με την μεταφυσική. Η επίσημη Ορθοδοξία την αρνείται, αν και πολλές φορές οι Ρώσοι Ορθόδοξοι απορούν για την σύμπτωση ανάμεσα σε προβλέψεις της και γεγονότα που συμβαίνουν.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;;;





Η Ουκρανία από τότε που αποσπάστηκε από την Σοβιετική Ένωση το 1991, δεν κατάφερε να υπάρξει ποτέ ως αυτόνομο κράτος. Όπως ακριβώς και η Ρωσία, ή 80 χρόνια νωρίτερα στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης, μια φυλή αρπακτικών επικάθισε επάνω στον εθνικό κορμό.

Η.Κασιδιάρης: ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τι θα έπρεπε να διαβάσει ο Βαρθολαομαίος πρίν τις δηλώσεις για τον Κεμάλ


bartholomaios470
“Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ Ατατούρκ” έγραψε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο βιβλίο επισκεπτών του δήθεν σπιτιού του σφαγέα και ευχήθηκε οι μεταρρυθμίσεις του να…
ζουν για πάντα και ο λόγος του να γίνεται πραγματικότητα όσο περνά ο χρόνος.


Ο άνεμος παρέσυρε τις φλόγες στην προκυμαία και η κάψα ήταν τόσο τρομακτική , που οι άνθρωποι
μούσκευαν τις κουβέρτες τους στη θάλασσα για να τυλιχτούν μ αυτές και να προστατευτούν. Αφηνιασμένα άλογα με τα χαμουρά τους να έχουν πιάσει φωτιά έτρεχαν πανικόβλητα μέσα στον κόσμο, γκρεμίζοντας στο πέρασμα τους φλεγόμενα σώματα ανθρώπων.

Όλο το απόγευμα, μέχρι να χαθεί και η τελευταία ακτίνα του ήλιου πίσω ένα σύννεφο καπνιάς,
και όλη την λάμψη της φωτιάς, πλήθη ανθρώπων και ζώων ξεχύνωταν απ τους δρόμους της καταδηκασμένης πόλης ψάχνοντας για διέξοδο στην ανάστατη από το παραλήρημα προκυμαία.

Έντρομα προ΄σωπα, ζώα με αγριεμένα απο την φρίκη μάτια, ανθρώπινες κραυγές  που μπερδευόταν απο το χλιμίτρισμα των αλόγων, τις στριγκλιές από τις καμήλες, τους συριγμούς απο τα ποντίκια το έσκαγαν αγεληδόν απο τους υπονόμους εγκαταλείποντας τα έγκατα της Σμύρνης.

Μερικά αντιτοπρπιλικά είχαν πλησιάσει τόσο κοντά στο λιμάνι, ώστε τα πληρώματα τους μπορούσαν να δούν καθαρά αυτό το πανδαιμόνιομε φόντο το μέτωπο της φωτιάς  σε μήκος τριάμιση περίπου χιλιομέτρων. Οι ναύτες μπορούσαν να νιώσουν τώρα την εφιαλτική οσμή της εκατόμβης, να ακούσουν τις στριγκλιές του πλήθους καθώς άνθρωποι που βρίσκοταν στις μπροστινές γραμμές σπρώχνοταν βίαια απο εκείνους που τους άγγιζαν οι φλόγες στις πίσω ή παρασύρονταν προς την άκρη του μόλου ,πέφτοντας τέλικα στην θάλασσα.

Μροστά στον εφιάλτη των 300.000 ψυχών που ποδοπατιούταν στην προκυμαία χωρίς ελπίδα διαφυγής απ τον κλοιό της φωτιάς και της θάλασσας, οι περιγραφές του εμπρεισμού της Τροίας ωχριούσαν.

Όταν με το χάραμα , οι άνθρωποι της Αmerican Rilief Coommite κατευθύνθηκαν με τα αυτοκίνητα τους προς την προκυμαία, σταματώντας συχνα πυκνά για να βγάλουν πτώματα απ το δρόμο , τα δύο τρίτα της Σμύρνης είχαν μεταμορφωθεί σε ένα σωρό από κάρβουνα που ακόμα σιγόκαιγαν. Στον πίνακα των ανακοινώσεων ενος κινηματουγράφου που είχε καεί και έστεκε ολόγυμνος βλοσυρή σκιά ανάμεσα στα ερείπια, χτυπούσαν στο μάτι τα κόκκινα γράμματα του τίτλου απο το τελευταίο έργο
"Ο χορός του θανάτου"

Για μια ακόμα βδομάδα οι υπόλοιποι 200.000 πρόσφυγες συνέχισαν να ζουν, να πεθαίνουν και να γενούν μωρά πάνω σε εκείνη την αξέχαστη προκυμαία. Αφού οι φούρνοι έχαν καεί η δεν λειτουργούσαν εξαιτίας τηε έλλειψης νερού, προσπαθούσαν να χορτάσουν την πείνα τους είτε με ωμό κρέας απο τα ψοφήμια των ζώων  είτε με γαλέτες που οι Αμερικάνοι ναύτες έφερναν σε κονσέρβες.

Όλα τα νασοκομεία είχαν επίσης, καεί μαζί με τους ασθενείς. . Επόμενο ήταν λοιπόν, μέσα σε όλο αυτό το πλήθος- να υπάρχουν γυναίκες οι οποίες γεννούσαν νεκρά μωρά, και τα κρατούσαν πάνω στα στεγνά στήθη τους. Αλλώστε δεν είχαν που να τα θάψουν. Περιμένοντας κάποια νέα έφοδο- με την εμφάνιση, ίσως , ενός κουβά νερού- που θα άνοιγε προσωρινές διόδους γι αυτές, επιτρέποντας τους να εναποθέσουν το "φορτίο" τους στη σπλαχνική αγκαλιά της θάλλασας

Απόσπασμα απο το λεύκωμα του Νasional Geographic 1922 o μεγάλος ξεριζωμός.

Γι αυτό την επόμενη φορά κύριε Οικουμενικέ Πατριάρχη που θα κάνετε δηλώσεις  διαβάστε λίγο για τους Έλληνες πρίν μιλήσετε για τους Τούρκους. Γιατί σε αυτόν εδώ τον τόπο νενέκοι με την μορφή ρεπούσηδων και άλλων δημοσιών προσώπων υπάρχουνε πολλοί. Η ιστορία όμως είναι αυτή που θα κρίνει τα έργα τους.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δεκάδες Εικόνες κλαίνε σε Μοναστήρια της Ρωσίας και της Ουκρανίας! Δείτε τις Φώτο





Σε πολλές Μονές των δύο ορθόδοξων χωρών παρατηρείται έντονα αυτό το διάστημα αυτό το δυσεξήγητο φαινόμενο.Πολλοί μιλούν για σημείο αλλά και για παγκόσμια επερχόμενα γεγονότα.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πως η Ρωσία ξεφυγε απο τα δοντια της Νέας Τάξη των Rothschilds

Πως η Ρωσία ξεφυγε απο τα δοντια της Νέας Τάξη των Rothschilds
Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξελέγη πρόεδρος της Ρωσίας το 2000, η Ρωσία ειχε πεσει σε πτώχευση. Η Ρωσία χρωστουσε 16,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ), το εργαλειο της οικογενειας Rothschild.