Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΩΧ;


Φωτογραφία για ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΩΧ;
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

Πολλα εχουν γραφτει σχετικα με τον Πατριαρχη του Εβραικου εθνους τον προφητη Ενωχ,για

το ποιος ηταν ,οπως φυσικα ειπωθηκαν πολλα για το περιβοητο βιβλιο του.Στο σημειο αυτο ας δουμε μερικα επιμαχα σημεια του βιβλιου αυτου που προκαλουν τεραστια ερωτηματικα και μεγαλες αποριες.Γιατι επρεπε να ειναι απαγορευμενη γνωση τα μαθηματικα και η γνωση των. αριθμων απο τους ανθρωπους;Τι ηθελε να κρυψει αραγε ο θεος απο τους ανθρωπους;Η μηπως δεν ηθελε τιποτα να κρυψει παρα μονο να τους προστατεψει;Γιατι να μην μαθουν οι ανθρωποι να προβλεπουν της καιρικες συνθηκες;Ποιον μπορουσε να ενοχλει πραγματικα κατι τοσο απλο ,αλλα παρα πολυ αναγκαιο για τους ανθρωπους;Τι να πειραζε αραγε η μελετη του ουρανου και των αστρων;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μυστήρια και μύηση στην αρχαία Κρήτη

Μυστήρια και μύηση στην αρχαία Κρήτη
Πέντε και περισσότερο χιλιάδες χρόνια, λοιπόν, πριν την σημερινή εποχή υπήρχε στην Κρήτη μια μορφή θρησκείας, μια λατρεία θεοτήτων της Φύσεως, πνευματικού επιπέδου ανώτερη φυσιολατρία. Οι κάτοικοι της Κρήτης ήταν από τους πρώτους που απέδωσαν στο θείο, σεβασμό και στα Μυστήρια.

Μυστήρια, στα οποία γινόταν χρήση σημείων και συμβόλων και σε αυτά γίνονταν δεκτοί άνδρες και γυναίκες, που τελούσαν, στους μικρούς τότε σε μέγεθος ναούς τους, τις ιερουργίες και τις μυήσεις τους.

AXEΠΑ & Εβραϊσμός ΗΠΑ "Χαιρετίζουν τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής"



Οι μεγαλύτερες οργανώσεις της ελληνοαμερικανικής και ελληνοεβραϊκής κοινότητας χαιρετίζουν τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Η ΑΧΕΠΑ, με γραπτή δήλωση του προέδρου της, Αντώνη Κουζούνη, εκφράζει ικανοποίηση και χαιρετίζει τις συλλήψεις μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΑΧΕΠΑ ανέφερε ότι «η αμερικανική ελληνική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση, η οποία ιδρύθηκε πριν από 91 χρόνια στις ΗΠΑ για να προστατεύσει τους Έλληνες μετανάστες από τον ρατσισμό και τις διακρίσεις που γίνονταν σε βάρος τους, ανησυχεί ιδιαιτέρως για την άνοδο του εθνικιστικού εξτρεμισμού στην Ελλάδα».

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

"Δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά της Χ.Α." (vid)

Ο γνωστός ποινικολόγος  Μ. Δημητρακόπουλος, με παρέμβαση του στο δελτίο του ΑΝΤ1 αφού πρώτα τόνισε οτι προέρχεται από κεντροαριστερή οικογένεια και έχει φίλους εβραϊκού θρησκεύματος αποκάλυψε οτι δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης". Επιπλέον τόνισε τα εξής:
"Όλες οι τοποθετήσεις που έχουν γίνει είχαν πολιτική χροιά..."
"όλη αυτή η ποινική διαδικασία και τη σύλληψη ενός εκλεγμένου από τον ελληνικό λαό, από άποψη ποινικής δικονομίας και ποινικού δικαίου, δεν μπορεί να σταθεί στα δικαστήρια.."
"Δεν βλέπω κανένα από τα κακουργήματα περί εγκληματικής οργάνωσης να μπορέσουν να δεθούν..."
"ο άνθρωπος είναι το πιο επισφαλές  αποδεικτικό μέσο που μπορεί να πεί ότι θέλει.."
"Από το 2001 που ισχύει αυτός ο νόμος δεν έχει ποτέ στοιχειοθετηθεί έτσι, με δύο μαρτυρικές καταθέσεις, η εγκληματική οργάνωση.."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ...

Υπάρχει φυλή στην Αφρική όπου τα γενέθλια του παιδιού δεν είναι η μέρα που γεννήθηκε ούτε η μέρα της σύλληψής του...είναι η μέρα που σκέφτηκε η γυναίκα το παιδί που θα έρθει. Και όταν η γυναίκα αποφασίσει ότι θα κάνει παιδί, βρίσκει ένα δέντρο και κάθεται από κάτω, μόνη της, και περιμένει μέχρι ν ακούσει το τραγούδι του παιδιού που θέλει να έρθει. Και αφού το ακούσει, πηγαίνει στον άνδρα που θα γίνει ο πατέρας του παιδιού και του το μαθαίνει. Και όταν κάνουν έρωτα για να συλληφθεί το παιδί, κάποιες στιγμές τραγουδάνε το τραγούδι μαζί, για να το προσκαλέσουν.

Οι παραδόσεις των Αιγυπτίων για την Λητώ. Η θεά Βουτώ, η λατρεία της και η σχέση της με την κόμπρα - θεά Ετζο - Γεωργίου – Μιχαήλ Δ. Καραχάλιου (1954-2013)


KarahaliosΓεωργίου – Μιχαήλ Δ. Καραχάλιου (1954-2013)


Η Λητώ ως τροφός του Ώρου
Σύμφωνα με την αρχαία θρησκευτική παράδοση των Αιγυπτίων, ο Όσιρις και η Ίσις ήταν δίδυμα παιδιά των θεών Γκεμπ και Νουτ, που κατά μια αντιστοιχία είναι ο Κρόνος και η Ρέα των Αιγυπτίων. Κατά την κυοφορία τους, μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους, ο Όσιρις και η Ίσις αγαπήθηκαν και καρπός της αγάπης τους υπήρξε ο Ώρος (1). Όταν δε αυτός γεννήθηκε η μητέρα του Ίσις τον εμπιστεύτηκε στην Λητώ για να τον αναθρέψει κρυφά από τον Τυφώνα που τον καταδίωκε και ο οποίος είχε ήδη φονεύσει τον Όσιρη. Η Λητώ μετέφερε τον Ώρο στην νήσο Βούτου (2) όπου ανέβαινε ο Όσιρις από τον Άδη και του δίδασκε την πολεμική τέχνη και τον ενεθάρρυνε για να αντιμετωπίσει τον Τυφώνα (3). Σύμφωνα με τον θρησκευτικό συγκρητισμό των Ελλήνων ο Όσιρις είναι ο Διόνυσος (4) ( Σημ. Η παράγραφος αναφέρεται στο κείμενο του έργου «Περί Ίσιδος και Οσίριδος», ο αριθμός με το κεφαλαίο γράμμα αναφέρεται στην σελίδα της στερεότυπης έκδοσης του συνόλου των έργων του Πλουτάρχου ).

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

O Μυστικός Κώδικας του Πλάτωνα





Ένας ιστορικός της επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ο Dr Jay Kennedy έχει σπάσει τον «Ο Πλατωνικό Κώδικα» – τα απο καιρο αμφισβητούμενα μυστικά μηνύματα κρυμμένα στα γραπτά του μεγάλου φιλοσόφου. Ο Πλάτων και το έργο του ίδρυσαν τον δυτικό πολιτισμό και τις επιστήμες. Τα ευρήματα ο Dr Jay Kennedy θα αλλάξουν ριζικά την ιστορία των απαρχών της δυτικής σκέψης.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εβραίοι καθορίζουν την ιστορία της Ελλάδος από το 500 π.Χ.





Πρὶν σᾶς «ἀφήσω» νὰ διαβάσετε τὸ παρακάτω, θὰ ἤθελα νὰ σημειώσω πὼς δέχομαι ὡς πραγματικὰ μόνον τὰ ἱστορικὰ στοιχεῖα ποὺ παρουσιάζει.

Δῆλα δή, τὰ περὶ Γεφυραίων, τῆς καταγωγῆς τους, τῆς σχέσεώς τους μὲ τοὺς Ἑβραίους, τὶς ἐπεμβάσεις τους στὶς πόλεις κράτη τῆς ἐποχῆς, τῆς παραποιήσεως τῶν ἀρχῶν, τῶν ἀξιῶν καὶ τῶν ἰδεῶν..

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη των Σιωνιστών στη Γερμανία: Με τις ευλογίες της ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ, επανεξελέγη η Μέρκελ…. (ΦΩΤΟ)



 
Με το ΒΡΑΒΕΙΟ της Εβραιο-Μασωνικής Στοάς ΜΠΕΝΕ – ΜΠΕΡΙΤ (B’nai-B’rith) στο   χέρι,
ήταν δυνατόν να μην ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ η Μέρκελ  φέτος  ;;;;
OMILIA MERKEL b-b

Τι είναι η Μπενέ Μπερίτ; Μυστική Εβραιο-Μασωνική Στοά που “κυβερνάει” την Αμερική.
Τι έλεγε ο Γ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός στο πασίγνωστο βίντεο; : “ Αμερικάνοι δεν υπάρχουν, Αμερική χώρα υπάρχει αλλά οι κάτοικοι της Αμερικής είναι όλοι Εβραίοι.” 
Αλλά δεν κυβερνάει μόνο την Αμερική η ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ…. Έχει τα πλοκάμια της ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ως “παράρτημα του ΚΙΣ” (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος)….:

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!


"MΗΔ ΥΠΝΟΝ ΜΑΛΑΚΟΝ ΕΠ ΟΜΜΑΣΙ ΠΡΟΣΔΕΞΑΣΘΑΙ

ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΡΙΣ ΕΚΑΣΤΟΝ ΕΠΕΛΘΕΙΝ

"ΠΗ ΠΑΡΕΒΗΝ; Τ Δ' ΕΔΡΕΞΑ ; ΤΙ ΜΟΙ ΔΕΟΝ ΟΥΚ ΕΤΕΛΕΣΘΗ"

ΆΡΞΑΜΕΝΟΣ Δ΄ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΕΞΙΣΘΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ
ΔΕΙΛΑ ΜΕΝ ΕΚΠΡΗΞΑΣ ΕΠΙΠΛΙΣΕΤΟ , ΧΡΗΣΤΑ ΔΕ ΤΕΡΠΕΥ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Στά βλέφαρα σου ο ύπνος ποτέ να μην έρθη , πριν σταθμίσης εν έκαστον
έργον εκείνης της μέρας τρείς φοράς.

"Τι παρέβειν ; Τι έπραξα; Τι έπρεπε να πράξω και δεν το έπραξα;

Άρχομενος δε απο του πρώτου, εξέτασε αυτά μέχρι τέλους, και μετά ταύτα, τα κακώς
πεπραγμένα να ψέγης τον ευατό σου, αν πάλι καλώς έπραξες, να τέρπεσαι.

Ιεροκλέους χρυσά έπη 40 -45

Εξασκηθείς ο Πυθαγόρας εις τη πρωινήν του απομνημόνευσην των λόγων και πράξεων του
ευρίσκεται προ της νυκτερινής του κατακλίσεως ενώπιον νέου παραγγέλματος. Δεν του επιτρέπεται να κλείση τα βλέφαρα του εάν προηγουμένως δέν προβή εις την λεπτομερή εξέτασιν, και οχι απλήν επισκόπηση, των πράξεων και λόγων του.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΙΣ 

                ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ!!!                  

ΑΛΤΑΝΗ ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΔΙΑ- ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕΛ45-46

To DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΩΡ!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! 
Ιχώρ, μύθευμα ή ιστορία; 

Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων
, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων. 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Παγκόσμια πατέντα για την θεραπεία του καρκίνου από τον Έλληνα ερευνητή Γεώργιο Κόρδα – Kατοχυρώνεται και θα πουληθεί σε διεθνείς φαρμακευτικές εταιρίες κολοσσούς


Από την έρευνα αιχμής στην καινοτομία: το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας χρηματοδοτεί 33 νέα προγράμματα. Στην Ελλάδα, αποδέκτης της επιχορήγησης «Απόδειξη ορθότητας της ιδέας» του ΕΣΕ είναι ο ερευνητής, κ. Γεώργιος Κόρδας με το ευρευνητκό του έργο "Νανοδοχεία για στοχευμένη θεραπεία καρκίνου μαστού και προστάτη" ("Novel Targeted Nanocontainers for Cancer Therapy").

Ο κ. Κόρδας εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο "Δημόκριτος" και είναι ειδικός στη νανοθεραπεία. Επιθυμεί να προωθήσει τα νανοφάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του προστάτη. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του που χρηματοδοτείται από την ΕΕ αναμένεται να είναι ζωτικής σημασίας.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ....ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Η τράπεζα των τράπεζων η αλλιώς ή τράπεζα των διεθνών διακανονισμών
με έδρα την Βασιλεία,λειτουργεί ουσιαστικά σαν την κεντρική τράπεζα όλων
των τραπεζών . Η πόλη αυτή της Ελβετίας είναι γνωστή από τούς κανόνες πού
θεσπίζονται για το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα με την ονομασία
Βασιλεία 1.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!...ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!


Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η πιο ισχυρή τράπεζα σε ολόκληρο τον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε «χρεοκοπία», σύμφωνα με την παρακάτω ιστορία από τη Γερμανία . Αυτό συνέβει γιατί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μόλις αποφάσισε ποσοτική χαλάρωση(QE infinity); Φαίνεται ότι έχουμε φτάσει σε μια νέα εποχή, στην κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ και της χώρας μας, που δεν γίνεται καν προσπάθεια να αποκρυφθεί, ούτε να σταματήσει. Η χρεοκοπία έχει ανακοινωθεί από την BIS(Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών).

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!...Το Μυστικό των Μυκηνών!

Κάποιες φορές βλέπουμε μια εικόνα και έχουμε συγκεκριμένη άποψη του τι βλέπουμε..

Κάποιες φορές αρκεί ένα κλίκ, για να μας κάνει να πιστέψουμε πως ό,τι βλέπαμε ήταν λάθος.. ένα ψέμα..

Κάπως έτσι αδιάφορα επισκέφτηκα πρίν χρόνια τις πολύχρυσες Μυκήνες..
Αδιάφορα, που λέει ο λόγος.. κάθε έργο του παρελθόντος μου κινούσε την περιέργεια και μου προκαλούσε δέος..
Με τα λιγοστά μέσα που διέθεταν οι τότε μάστορες, έφτιαχναν Παρθενώνες και ανάκτορα, όπως των Μυκηνών και της Κνωσσού..

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η Πυθαγόρειος Τετρακτύς...Συμβολισμοί και κώδικες



«ΜΑ ΤΟΝ ΑΜΕΤΕΡΑ ΓΕΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΝ ΠΑΓΑΝ ΑΕΝΑΟΥ ΦΥΣΕΩΣ»
(Όρκος Πυθαγορείων)

Η περίφημη Τετρακτύς του Πυθαγόρα, έχει καί πρακτική και επιστημονική εφαρμογή, αλλά και είναι ένα φιλοσοφικό και θεοσοφικό κατασκεύασμα, στήν σφαίρα του λογικού και του υπερβατικού με πολυδιάστατες ερμηνείες και συμβολισμούς οι οποίοι αποσυμβολιζόμενοι από τους μυημένους αποκαλύπτουν κοσμικές-βιολογικές-ηθικές ιδιότητες-γνώσεις.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ;;...ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ERSA IWAN GOTZ


καρκίνος

Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;
Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα
Όχι, δεν είναι ένα ειδικό γονίδιο ούτε ο εμβολιασμός τους, είναι μια συνωμοσία του «εκλεκτού λαού» (εθνικά-σιωνιστικά ψευδείς τους) έναντι του υπόλοιπου κόσμου. σε όλους τους τομείς όπως η οικονομία, εκπαίδευσης, των μέσων ενημέρωσης, κλπ κλπ κλπ
Τον Δεκέμβριο του 2008, έλαβε χώρα στη Νορβηγία, μια εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία. Ο Αρχιραββίνος Δρ Esra Iwan Götz, υπέγραψε ένα έγγραφο αναγνωρίζοντας δημοσίως ότι η Εβραίοι έχουν γνώση και δύο τύπους θεραπειών.

Πάνε να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή το έγκλημα στο Κερατσίνι για πολιτικές σκοπιμότητες

Defencenet: Πάνε να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή το έγκλημα στο Κερατσίνι για πολιτικές σκοπιμότητες
Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο της ιστοσελίδας Defencenet σχετικά με τις πολιτικές σκοπιμότητες, την εκμετάλλευση και τις μεθοδεύσεις αναφορικά με το τραγικό συμβάν της δολοφονίας στο Κερατσίνι.
Επιχειρούν να εμπλέξουν τη Χρυσή Αυγή στο έγκλημα που έγινε στο Κερατσίνι για καθαρά πολιτικές σκοπιμότητας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έσπευσε να καταδικάσει το τραγικό συμβάν και χαρακτήρισε άθλιες συκοφαντίες τα όσα καταλογίζουν σε βάρος του τα κόμματα της Αριστεράς ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

"ΛΕΥΚΗ" ΚΑΙ "ΜΑΥΡΗ" ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ: ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜAΤA ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!


Λευκοί και Μαύροι Ιππότες είναι πρεσβευτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων ! 
                                - New World Order -


Εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που μας δίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα:

Γενική Ανασκόπηση - Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ; 

Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία. 
Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.

O ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΛΑΝΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Ακόμη μια «πρωτότυπη» ιδέα εισήγαγε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, με το άνοιγμα των σχολείων. Όταν οι μαθητές κάθισαν για πρώτη φορά στα θρανία στις 9 Σεπτεμβρίου, αντίκρισαν την «Χάρτα» όπου με 15 άρθρα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η θρησκεία πρέπει να παραμένει εκτός των πυλών όλων των γαλλικών σχολείων.

ΨΥΧΗ..ΠΛΑΤΩΝΑΣ..ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Ζουν οι Θεοί και τα ιερά τους! Καίει ακόμα φωτιά. Πυρώνει το άγιον ύδωρ του Μαντείου. Ιδές την δάφνην, αχνίζει εις τα τρίσβαθα της ψυχής μου, της ψυχής σου, και όλων των αληθινών Ελλήνων, που, κινούμενοι από το αείρροον νάμα του κόλπου των Φαιδριάδων, επιστρέφομεν ένθεοι εις το αιώνιον παρελθόν, δια να βιώσωμεν όμοια αιώνιον το παρόν και τρισαιώνιον το πέπλον της ζωής......

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα η ψυχή αποτελείται από τρία μέρη:
ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ( Η ΘΥΜΙΚΟ Η ΘΥΜΟΣ ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟ
1.ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ αφορά στις λογικές λειτουργείες του ανθρώπου.
2.ΤΟ ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ αφορά στον συναισθηματικό του κόσμο(δηλαδή στον χώρο της θρησκευτικής πίστης,της ηθικής,των συναισθημάτων,των ιδεολογιών,του θάρους,της αρετής,της ελπίδας,της οργής.Ατης ελευθεριας, της δικαιοσυνης κλπ.
και αυτό εκπηγάζει το σθένος του ανθρώπου.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!..Η ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!..ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ!


Η ΖΩΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥΛΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ,  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΗΝ ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ, ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ....

Οι αδελφότητες, η Σιωνιστική Κυριαρχία και ο Διαμελισμός της Ελλάδας!


Τις ημέρες αυτές έγινε στη Μόσχα ένα ασύνηθες γεγονός.
Η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Έτσι απέδειξαν την ύπαρξή τους. Μέχρι τώρα τους γνωρίζαμε από τις θεωρίες συνωμοσίας.

Τις ημέρες αυτές της συνόδου κορυφής των δύο Αδελφοτήτων, συνέβησαν τρία γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μυστικά της Σφίγγας από την Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπος!

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (Χέοπος) βρίσκεται η περίφημη Σφίγγα της Αιγύπτου που έχει κεφάλι γυναίκας, σώμα ταύρου, πόδια λονταριού και φτερά αετού. Ποια είναι όμως η σκοπιμότητα της υπάρξεώς της μέσα στο χώρο των πυραμίδων της Γκίζας, κάτω από τα πόδια της Μεγάλης Πυραμίδας και τι παριστάνει;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σφίγγες γενικά είναι κατά την μυθολογία διάφορα τέρατα που τα μέλη του σώματός των αποτελούνται από διάφορα του ενός όντα. Ήσαν άγρια τέρατα, σιωπηλά και αινιγματικά. Τέτοιες σφίγγες κατά την αρχαιότητα υπήρχαν σε διάφορα μέρη του τότε γνωστού κόσμου και είχαν περιβληθεί με διάφορες μυθολογικές ιστορίες. Στην αρχαία Ελλάδα ήταν γνωστή η Σφίγγα της Βοιωτίας που είχε πρόσωπο και στήθος γυναίκας, σώμα λιονταριού, φτερά όρνιθας και ουρά φιδιού.

BBC: Υπάρχει υπόγειος «εξωγήινος» ναός των Σαϊεντολόγων

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει κατασκευάσει έναν τεραστίων διαστάσεων καθεδρικό ναό, κάτω από το έδαφος, στην περιοχή του Ρόσγουελ στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του BBC John Sweeney, που επικαλείται μαρτυρίες πρώην μελών της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο ναός βρίσκεται κάτω από το βουνό Mesa Huerfanita, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Καλικάντζαροι. Μαρτυρίες για τις εμφανίσεις τους στην Θράκη !


Μικρά μαύρα πλασματάκια που κάνουν της εμφάνιση τους τις μέρες του 12ημέρου( 25 Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου), προξενώντας ζημιές και καταστροφές στους ανθρώπους και στις περιουσίες τους. Η όψη τους είναι πάντα αποκρουστική, τα δόντια τους μεγάλα, τα αυτιά τους μυτερά και η ουρά τους όμοια με αυτή του διαβόλου. Συνήθως εμφανίζονται να τριγυρνούν γυμνά και πεινασμένα, ή να φορούν κουρέλια προσπαθώντας να κρύψουν το ασθενικό τους σώμα.

Στα αρχαία ελληνικά η επιγραφή στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου!

Μεγάλη ταραχή έχει προκληθεί από την τελευταία δήλωση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση να καταργηθεί μέρος της ύλης στα Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά γιατί είναι «νεκρές γλώσσες».
Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και στα social media. Xρήστης με το ψευδώνυμο «Φιλόσοφος» ανακάλυψε ότι η είσοδος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου στη Σκωτία φέρει επιγραφή στα αρχαία ελληνικά. Και γράφει:
Η είσοδος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου στη Σκωτία!Αφιερωμένο σε ποια άλλη,στη συμπάθειά μου τη Ρεπούση!

ie

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!..."Ορκισμένες Παρθένες" της Αλβανίας

alvania 600 375 -1520156776
Κουτσουρεμένοι άντρες αλλά ελεύθερες...
Ένα έθιμο της Αλβανίας που συγκλονίζει. Ορκισμένη παρθένα είναι η γυναίκα της Αλβανίας που έχει επιλεχθεί, συνήθως σε μικρή ηλικία, για να πάρει την προνομιακή και ισόβια θέση του άντρα στην κοινωνία. Μια παράδοση που μας πάει εκατονταετίες πίσω σε κοινωνίες κλειστές όπου γυναίκες αναγκάζονταν σε γάμους με άντρες που δεν είχαν επιλέξει. Η φωτογράφος Jill Peters ταξίδεψε μέχρι τις απομακρυσμένες αυτές περιοχές για να καταγράψει με την καμέρά της τις γυναίκες που ωθούνται από κοινωνικο-πολιτισμικές πιέσεις να ζήσουν σαν "Ορκισμένες Παρθένες".

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τι γνώριζαν οι Σουμέριοι και οι Βαβυλώνιοι για τον Κατακλυσμό του Νώε;

Διαβάστε πώς η αρχαιολογική σκαπάνη αποκάλυψε πήλινες πινακίδες του 1635 π.Χ. η οποία καταγράφει μία ιστορία για την πλημμύρα, ενώ σε άλλες πήλινες πινακίδες του 7ου προ Χριστού βρίσκουμε πολλές ιστορίες παράλληλες με τη βιβλική διήγηση της δημιουργίας του κόσμου!
Πολλοί επιστήμονες εκπλήσσονται με το αξιοσημείωτο γεγονός, ότι βρίσκουμε ιστορίες παράλληλες με τη βιβλική διήγηση της δημιουργίας όχι μόνο στην Εγγύς Ανατολή, αλλά και σε μύθους όλου του κόσμου! Η πήλινη πινακίδα, που βλέπουμε στη φωτογραφία, χρονολογείται από τον έβδομο -έκτο αιώνα π.Χ. και καταγράφει μια ιστορία δημιουργίας από ένα θεό και μία θεά στη γλώσσα των Σουμερίων και των Βαβυλωνίων!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν
πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.
Σειρά έχει ο προπάπους του Γιώργου Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που γέννησε την πρώτη γυναίκα του υποτιθέμενου "γέρου" της δημοκρατιας της Γυάρου και όλων των "παραθεριστικών"κατοικιών των φίλων του κομμουνιστών η οποία με τη σειρά της τεκνοποίησε και άφησε στη γη τον λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου.O μηχανικός Ζίγκμουντ Μινέϊκο.

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.

Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΠΑΜΑ ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Σύριος πολίτης, ξεφτιλίζει απεσταλμένη δημοσιογράφο του BBC!

Η Γη αναμένει έναν ηλιακό Αρμαγεδώνα;

солнце вспышка солнце

Σύντομα η Γη θα υποστεί μια ισχυρή επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, η πρόβλεψη αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός εμφάνισης στην επιφάνεια του κεντρικού άστρου του ηλιακού μας συστήματος ενός μεγάλου αριθμού ηλιακών κηλίδων, στη θέση των οποίων συνήθως συμβαίνουν οι εκπομπές του ηλιακού πλάσματος.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι μαζικές διακοπές στη λειτουργία των τεχνιτών δορυφόρων της Γης θα αποτελέσουν ένα αναπόσπαστο μέρος της περιόδου αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας, στην οποία έχει μπει ο πλανήτης μας.
Επιπλέον, οι εκλάμψεις στον Ήλιο προκαλούν διακυμάνσεις στο μαγνητικό πεδίο της Γης, οι οποίες γίνονται αισθητές από πολλούς κατοίκους της και συχνά οδηγούν σε επιδείνωση των χρόνιων ασθενειών και ψυχικών διαταραχών.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ!



Ο κόσμος έχει πάντα είχε την απορία, "ποιός έχτισε τις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου." Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν οι Αιγύπτιοι, όμως, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το πότε οι πραγματικές πυραμίδες χτίστηκαν. Κάποιοι αρχαιολόγοι λένε μετά την χρονολόγηση άνθρακα, και φαίνεται να είναι περίπου 7,000-10,000 χρόνια.Ωστόσο, άλλες συζητήσεις λένε ότι είναι μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια και οι Αιγύπτιοι ήρθαν μόνο γύρω στα 3.000 χρόνια πριν,κι έτσι δεν θα μπορούσαν να είναι παλαιότεροι.
Τι θα συμβεί αν οι Αιγύπτιοι έχτισαν μερικές από τις μικρότερες, αλλά όχι τη μεγάλη πυραμίδα.
Αυτό μπορεί να είναι γιατί βλέπουμε τρεις μεγάλες πυραμίδες δίπλα σε τρείς μικρές που δεν φαίνονται τόσο θαυμαστές δίπλα στις μεγάλες. Έτσι, το ερώτημα είναι ... ποιος τους έχτισε πρώτα;

Κλεοπάτρα - Η τελευταία Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου

Η Κλεοπάτρα Ζ' Φιλοπάτωρ έμελλε να είναι η τελευταία φαραώ της ελληνιστικής Αιγύπτου, πριν αυτή μετατραπεί σε επικράτεια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Η βασιλεία της συνέπεσε με το τέλος της μακεδονικής δυναστείας στην ανατολική Μεσόγειο, δίνοντας τέλος στην εκατοντάχρονη και πλέον ηγεμονία των Πτολεμαίων στην περιοχή.

Οι ιστορίες και οι μύθοι για τη ζωή της καλλονής βασίλισσας δίνουν και παίρνουν, ένα ωστόσο είναι αναντίρρητο: η επιρροή που άσκησε η γοητεία και η προσωπικότητά της σε δυο από τους πλέον ισχυρούς άντρες της εποχής, τους πανίσχυρους Ρωμαίους Ιούλιο Καίσαρα και Μάρκο Αντώνιο!

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ..ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

John Titor: Ο αμφιλεγομενος χρονοταξιδευτης προφητης απο το 2036


O Χρονοταξιδευτης από το μελλοντικό χρόνο 2036 και οι προβλεψεις του για τον παγκοσμιο πολεμο.
Για αρκετούς έμπειρους χρήστες του Διαδικτύου, η ιστορία του John Titor δεν είναι κάτι καινούργιο, αν και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν συναντήσει αυτήν την περίεργη ιστορία ακόμα και τώρα που έχει καταλήξει αστικός μύθος.

Σχεδιάγραμμα της χρονομηχανής που είχε δημοσιεύσει ο John Titor σε ιστοσελίδα



Έχοντας περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από την εξαφάνισή του, ο John Titor ενέπνευσε στη συγγραφή ενός βιβλίου, μιας θεατρικής παράστασης, ακόμα και κινηματογραφικού σεναρίου, όπως επίσης πολλές διαδικτυακές σελίδες που επιχειρούν να αποδείξουν ή να απορρίψουν τους ισχυρισμούς του, ότι ήταν ταξιδιώτης του χρόνου που μας επισκέφτηκε από το κοντινό μέλλον. Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2000 και συνεχίστηκε για μια περίοδο περίπου πέντε μηνών.

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

          
  Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΟΙΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΠΗΛΑΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΑΡΤΑΡΑ!  

"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ"! "Βιβλικό" αφιέρωμα της USA Today στις προφητείες για την επίθεση στην Συρία!



Όταν η USA Today ή οι International Bussiness Times κάνουν ολόκληρα αφιερώματα στις προφητείες-προρήσεις εν όψει της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία, μήπως πρέπει να δούμε πιο σοβαρά το θέμα;
 
Και συνδέουν την καταστροφή της Δαμασκού με την έλευση του ... Αντίχριστου και τη Δευτέρα Παρουσία.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΔΥΝΑΜΗΣ



Σύγχρονες μελέτες αποκαλύπτουν τη μυστική σύνδεση ιερών τόπων του αρχαίου κόσμου. Φανερώνουν επίσης ένα μέρος των απόκρυφων γνώσεων που διατηρούσαν τα Ιερατεία, σχετικά με την Αστρονομία, τα Μαθηματικά, την Ενέργεια και τη Γεωδεσία, με τις οποίες επόπτευαν και καθοδηγούσαν το λαό, ορίζοντας τους πλέον κατάλληλους γεωγραφικούς τόπους για την ίδρυση ναών, πόλεων ακόμα και τον καθορισμό πεδίων μάχης.
Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η ακριβής γνώση του ηλιακού συστήματος και των αστερισμών σε συνδυασμό με την γεωγραφική - γεωδαετική μορφή του χώρου και των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων που τον διατρέχουν.

Κάθε τέτοιος χώρος, που βρισκόταν στη διασταύρωση ροών ενέργειας, ξεχώριζε από ένα ιερό, μια πόλη, ένα μαντείο, ένα βωμό και μεταγενέστερα από ένα εικονοστάσιο ή ένα απλό προσκυνητάρι. Κι αυτά να μην υπήρχαν, ο τόπος θα ήταν στοιχειωμένος, καταραμένος, ιαματικός, τυχερός κλπ.
Γενικά, αυτοί οι ιδιαίτεροι κομβικοί χώροι, οι τόποι δύναμης, έχουν κάποια φήμη, καλή ή κακή, ανάλογα με την επίδραση που ασκούν στον άνθρωπο, γιατί υπάρχει σε αυτούς ένα είδος διάμεσου, είτε ανάμεσα στη γη και στον ουρανό είτε ανάμεσα στη γη και τον κάτω κόσμο.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ!!!!!!....ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΩΝ ή ΕΙΔΩΛΩΝ ή ΝΕΦΕΛΗΜ ή ΓΟΡΓΟΝΕΙΩΝ ή ΔΡΑΚΩΝ ή ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ ή ΜΙΝΟΤΑΥΡΩΝ ή ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΩΝ ή ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ή ΣΦΙΓΚΩΝ ή ΣΕΛΙΝΩΝ

Μετά ηρθε ο Ιησούς Χριστός...     και αυτό φαίνεται από τον τελευταίο χρησμό του μαντείου των Δελφών.. (****)
 O  Απόλλων ομολογεί ότι ένας νέος θεός, πολύ πιο ισχυρός - από τους Νεφελήμ - θα έρθει στη γη.. και λαβών την εντολή υπακούει και αποχωρεί,,,    Δίας , Αθηνά και 4 άλλοι εκ των ολυμπίων θεών  υπάκουσαν. 
Οι Oλύμπιοι Νεφελήμ είναι οι 'ΕΛ'.    Η ομάδα 'Ε' είναι άνθρωποι προσκείμενοι σε αυτούς (Ωνάσης, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης...)
Λένε λοιπόν - δεν μπορεί να Δία - σταυρωθεί - ότι οι 'ΕΛ' θα επανακάμψουν στη γη...  έχουν τεράστιο στρατό...  και μέσα και τεχνολογίες ακατανόητες...  γιατί απλά βλέπουν και στις άλλες Διαστάσεις...
Αυτό είναι που οι κρατούντες τη γη - υπό το βλέμμα των Αρχαγγέλων πάντα - Νεφελήμ φοβούνται ότι θα συμβεί το 2012. Μια επίθεση από τον ήλιο...   από τους εξωτερικούς πλανήτες...

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ"

Σπύρος Χατζάρας 
Το περιοδικό TIME ,στο μέσον της προεκλογικής περιόδου, στις ΗΠΑ, ανέλαβε με κύριο άρθρο του, (The New Patriotism ,26 Ιουνίου2008), να συμβιβάσει , σύμφωνα με τις οδηγίες, τουTavistock Institute, τον νέο- πατριωτισμό των Ρεπουμπλικανών, με τον νέο- πατριωτισμό των Δημοκρατικών, προτείνοντας, έναν «πατριωτισμό τρίτου-τύπου», και υπογραμμίζοντας ότι «η Αμερική, έχει μεγαλειώδεις στόχους που δεν έχει κανένα άλλο έθνος» , και ότι «παρά τις μεγάλες επιτυχίες μας, ο μεγαλύτερος στόχος παραμένει εμπρός μας». Το περιοδικό, μπορεί να γνωρίζει τους «μεγαλειώδεις στόχους », που έταξε η «Αμερική» στον εαυτό της, τους οποίους δεν έχει «κανένα άλλο έθνος», αλλά τους αγνοούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι., αφού είναι, «άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου». Η «γραμμή», είναι απολύτως σαφής.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ!...Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ KAI ΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!


                       ΚΕΚΡΟΠΑΣ                                                                                    ΝΑΓΚΑΣ




Συνεχίζοντας την έρευνα για την ερπετική γραμμή αίματος , οδηγήθηκα στην αρχαία Ινδική φυλή. Σε αρχαία Σανσκριτικά κείμενα από την Ινδική μυθιστορία (μυθολογία ) , συναντάμε τα Νάγκας  ή Ναγκίνι στη θηλυκή τους  μορφή, μια φυλή δαιμόνων  ή ημίθεων. Από τη μέση και κάτω φίδια και συγκεκριμένα κόμπρες  , και  από τη μέση και πάνω άνθρωποι, με ένα ή αρκετά κεφάλια . Βρήκα λοιπόν κάποιους συγγενείς του γνωστού μας Κέκροπα στην άλλη άκρη του κόσμου.

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ..ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ZUNI!...AΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ KACHINAS..(ΒΙΝΤΕΟ)

Λούκα Κατσέλη: Εβραϊκά κερδοσκοπικά συμφέροντα πίσω απ' τις κατασχέσεις!

Εβραίοι αξιολογούν την περιουσία μας, Εβραίοι την κατάσχουν!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Θα απορείτε με τον τίτλο. Θα σκέφτεστε "είναι δυνατόν μια "σοσιαλίστρια" όπως η Κατσέλη να πει τα πράγματα όπως έχουν"; Και δυστυχώς έχετε δίκιο. Εμείς προσθέσαμε το "εβραϊκά" γιατί είναι γνωστό τοις πάσι πλέον ότι η Τράπεζα της Ελλάδας ελέγχεται απ' την οικογένεια Rotshchild.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.... Ερημος Τάκλα Μακάν και ο Μέγας Αλέξανδρος


Ποια η αναζήτηση του Μ.Αλεξάνδρου στην σκληρότερη έρημο του κόσμου; Μήπως εκπλήρωνε μια θεϊκή αποστολή; Πέτυχε;

Μέρος Α-B

Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία. Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Τάκλα Μακάν!

Γερουσιαστής έπαιζε πόκερ την ώρα της συζήτησης για τη Συρία στο Κογκρέσο!!

Βαρέθηκε στην 3ωρη συνεδρίαση ο Τζον ΜακΚέιν

Μπορεί να ήταν μία κρίσιμη συζήτηση αυτή στο αμερικανικό Κογκρέσο για την έγκριση ή όχι της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκε, όπως φαίνεται, ο γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν και έτσι βρήκε τρόπο να περάσει λίγο πιο ευχάριστα την ώρα του.

Ο φωτογραφικός φακός της Washington Post τον συνέλαβε να παίζει πόκερ στο κινητό του τηλέφωνο…
Πηγή - Νewsbeast.gr
ΥΓ. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΑΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΥΕΣΘΗΣΙΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!...Ποια είναι τα αρχαία χειρόγραφα, που βρίσκονται στο Άγιον Όρος;

Ποια είναι ακριβώς τα χειρόγραφα που φυλάσσονται στην μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους, το λεγόμενο «Κάστρον της Ορθοδοξίας» ή το αποκαλούμενον «Περιβόλι της Παναγιάς»!… Διαβάστε τι αποκαλύπτουμε στον δεύτερο τόμο του βιβλίου μας: «Πού βρίσκονται τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα»!..

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Το ορφανό εβραιόπουλο Έλληνας τραγουδιστής θυμάται τα παιδικά του χρόνια



Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια όταν δεν είχε με την οικογένειά του καν σπίτι για να μείνει μίλησε ο Τέρης Χρυσός. «Δεν είχαμε σπίτι να μείνουμε και μέναμε στο Χατζηκυριάκειo Ίδρυμα, σε μια μεγάλη σάλα, που για να κάνουμε δωμάτια , τα χωρίζαμε με κουβέρτες. Δηλαδή, τέσσερα κομμάτια κουβέρτα ήταν δικό μας δωμάτιο και ζούσαμε εγώ, η μητέρα μου και ο πατριός μου, που μας μεγάλωσε και τα αδέλφια μου. Πέντε άτομα σε δυο τετραγωνικά» αποκάλυψε ο Τέρης Χρυσός στο «Λοιπόν» και συνέχισε:

O ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 10.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ!....ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ...ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ!


Όσο ο Οδυσσέας περιπλανήθηκε δέκα χρόνια στο Αιγαίο ή στην Μεσόγειο και όσο η Αργώ ήταν ένα απλό καράβι της θάλασσας, άλλο τόσο και η χώρα των Υπερβορείων, βρίσκεται στον πλανήτη Γη… Σύμφωνα με την Ελληνική Ιερή Παράδοση, την Μυθολογία μας, ο Θεός Απόλλων με το ιπτάμενο άρμα του, το οποίο έσερναν Κύκνοι κάθε φθινόπωρο επισκεπτόταν την χώρα των Υπερβορείων και επέστρεφε πάλι την άνοιξη στη Δήλο και στους Δελφούς. Όπως είναι γνωστό (δυστυχώς όχι σε όλους) η Ελληνική Μυθιστορία, περιγράφει πραγματικές καταστάσεις και γεγονότα, που συνέβησαν και συνέβαιναν στο μακρινό παρελθόν, μάλιστα και σε εποχές προκατακλυσμιαίες, και δεν περιορίζονται μόνο στον Γήινο χώρο.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Η MARY POPPINS...KAI H ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!

Έχετε δει ποτέ έναν εξωγήινο με μία ομπρέλλα που πετάει; Ναι, έχετε. Το όνομά της είναι … Mary Poppins! Το κλασσικό διήγημα Mary Poppins ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα όταν ήμουν έξι χρονών. Ένας μαγικός κόσμος που δημιούργησε η Αυστραλή Pamela L. Travers, είναι βασισμένος σε μία κοσμική φιλοσοφία και αυτό το βιβλίο είναι που με έβαλε στο μονοπάτι που βρίσκομαι τώρα: μία ερευνήτρια των UFO και του μεταφυσικού και συγγραφέας.