Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Συνέντευξη από τον Μαχάτμα Γκάντι !!!

Mahatma_Gandhi_Caricature_by_felipexavier
Η επόμενη άφιξη μας είναι στο Νέο Δελχί της Ινδίας, τον Ιανουάριο του 1948, για να συζητήσουμε με τον Μαχάτμα Γκάντι, η διδασκαλία του οποίου, επηρέασε το διεθνές κίνημα για την ειρήνη και μαζί με τον ασκητικό βίο του συνέτειναν στο να καταστεί παγκόσμιο σύμβολο και ορόσημο της φιλοσοφικής και κοινωνικοπολιτικής διανόησης του 20ού αιώνα. Τον συναντήσαμε λίγες μέρες πριν την δολοφονία του.

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ!


ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ -ΚΟΝΑΚΙ -ΜΟΛΟΤΟΦ -ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν σας απασχόλησε, το πως είναι δυνατόν, να υπάρχει μόνο μία φωτογραφία (η ίδια σε μακρυνό και σε δήθεν κοντινό πλάνο) και να μην έχει φωτογραφηθεί το αποτέλεσμα της βολής που φαντάσθηκε η προβοκατόρικη σκατοκεφαλή σας????  
Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν χρειάστηκε να σκεφτείτε, να ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΤΕ το γεγονός της στείρας φαντασίας σας???

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν κατά της μετανάστευσης. Οι σημερινοί αριστεροί τους διαβάζουν ή τα παίρνουν;



Σχόλιο ΛΦ: Στα αριστερά ο Μπακούνιν, πατέρας των αναρχικών. Μόνο που αν έβλεπε τι είναι η αναρχία σήμερα θα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.


Κάποιοι που νομίζουν ότι κρατούν το «αριστερόμετρο» και το «δημοκρατικόμετρο», καταγγέλλουν ως «ακροδεξιούς», «φασίστες» και «εθνικιστές» όσους τολμούν να ορθώσουν λόγο ενάντια στη λαθρομετανάστευση.

Επειδή αυτοί οι «τύποι» εκθέτουν και διαστρεβλώνουν το σοσιαλισμό, την Αριστερά και την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Έξωδιαστασιακός χώρος. Ο "κόσμος" πέρα απ’ τις "αισθήσεις" !

Εδώ και αρκετά χρόνια, ακούω, διαβάζω και μελετώ όπως και οι περισσότεροι από τους αναγνώστες, για την ζωή πέρα από το δικό μας πλανήτη… για εξωγήινη νοημοσύνη και για επισκέπτες από το διάστημα… Τον τελευταίο καιρό όμως, η κατάσταση αυτή έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας, αγγίζοντας την ομαδική παράκρουση… Εδώ μέσα μάλιστα, αρκετά από τα σχόλια ήδη αναφέρονται σε αυτό που συζητιέται με ένταση και αγωνία έξω, στο διαδίκτυο, σε βιβλία, σε παρέες, σε κοινωνικούς σχηματισμούς, ακόμη και σε υπό ίδρυση εκκλησιαστικά σχήματα. Για το λόγο αυτό σήμερα, αποφάσισα να σας πάρω να κάνουμε ένα ταξίδι.
Ένα ταξίδι πέρα από τον αισθητό κόσμο που γνωρίζουμε, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική… Με στόχο να μπορέσουμε στο τέλος να βάλουμε κάποια πράγματα σε μια σειρά τέτοια, η οποία θα μας απαλλάξει σιγά-σιγά από εμμονές και φόβους που έχουν μπει στη σκέψη μας και αδυνατούν να ξεκολλήσουν από εκεί… Εμμονές, οι οποίες δείχνουν να έχουν μπει μέσα στη συνείδησή μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μας αφήνουν να χειραγωγούμαστε από όποιον αντιλαμβάνεται το αδύνατο αυτό σημείο μας… Την ολική υποβολή μας σε θέση παντελούς αδυναμίας…

Μυστήριο : Τί έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν;Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;

 

Μουσείο Ηρακλείου, κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης από το 2006 !!!

Απίστευτο !!!

Το δεύτερο σημαντικότερο (κατ’εμέ Το Σημαντικότερο !) μουσείο της Ελλάδας είναι κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006 λόγω εργασιών ανακαίνισης !!!

Μα τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι,.. σε τόσα χρόνια (6 τον αριθμό) θα σηκώναμε νέο πύργο του Άϊφελ στο Ηράκλειο της Κρήτης !!!

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!...‹‹ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ›› ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.! (ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)!


Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης   
 Pωσική έκδοση των Πρωτοκόλλων
Ίσως να έχετε παρατηρήσει, ότι πλέον δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό το κείμενο των αρχών του 20ού αιώνα, που η πρώτη δημοσίευσή του έγινε στην Ρωσία, λίγα χρόνια πριν ξεσπάσει η επανάσταση των μπολσεβίκων. Μήπως η εξήγηση γι’αυτήν την έλλειψη ενδιαφέροντος εντοπίζεται στην ακαδημαϊκή έρευνα, που κατάφερε να αποδείξει ότι ήταν ένα κατασκευασμένο, δηλαδή χαλκευμένο, έγγραφο; Όχι βέβαια, διότι, έστω και αν  η επιστημονική έρευνα έφερε στο φως διάφορες χρήσιμες πληροφορίες πάνω στον τρόπο γραφής του, ωστόσο αποδείξεις για τους πραγματικούς συντάκτες του, δεν μπόρεσε να βρει. Η έλλειψη ενδιαφέροντος λοιπόν οφείλεται, κατά την γνώμη μου,  σε δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι σχεδόν όλα όσα περιέγραφε αυτό το προφητικό κείμενο έχουν πραγματοποιηθεί. Μα θα μου πείτε, αυτός δεν είναι ένας παραπάνω λόγος για να μας κινήσει το ενδιαφέρον; Ε, λοιπόν...Aκριβώς το αντίθετο συμβαίνει, τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων: δεν δημιουργείται ενδιαφέρον για κάτι που έχει γίνει πλέον καθημερινό βίωμα και συνήθεια.
Για παράδειγμα, αν κάποιος έγραφε ότι κάποτε οι άνθρωποι θα κινούνται , χρησιμοποιώντας ένα αντικείμενο που θα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα , δεν θα κουράζεται ποτέ και θα πηγαίνει παντού, όλοι θα μιλούσαν γι’ αυτό το θέμα, θα το ερευνούσαν, θα περίμεναν με άγχος για να δουν αν θα επαληθευθεί αυτή η πρόβλεψη κλπ. Όταν όμως το αυτοκίνητο μπήκε στην ζωή μας  και έγινε συνήθεια, κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για ένα κείμενο που κάποιος έγραψε 100 χρόνια πριν. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τα «Πρωτόκολλα»:  μιλούν για πράγματα που έχουν γίνει «δεύτερη φύση μας». 

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

«Οι Φιλισταίοι και ο Αιγαιοκρητικός Πολιτισμός εν Παλαιστίνη»!.


Η μνημειώδης ομιλία του αείμνηστου πανεπιστημιακού δάσκαλου Παναγιώτη Μπρατσιώτη, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία έγινε  ως εναρκτήριο μάθημα στην Αίθουσαν Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά την 8ην Φεβρουαρίου 1926 και στην οποία δέχεται την κρητική καταγωγή των Φιλισταίων! Μάλιστα, σε υποσημείωσή του γράφει: «Διαφωτιστική οπωσδήποτε επί του προκειμένου είναι και η παρ’ Ομήρω (Οδύσσεια Τ 177) μαρτυρία καθ’ ην μεταξύ άλλων λαών κατοικούντων την παλαιάν Κρήτην ήσαν και οι Πελασγοί»!...

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!...Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ!

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ταφικό μνημείο στην Ελλάδα αποκαλύπτεται βήμα βήμα στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.O τάφοs της συζύγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου



Η σκαπάνη της αρχαιολόγου Αικατερίνης Περιστέρη έφερε στο φως τα τρία τέταρτα του μεγαλοπρεπούς μνημείου, το οποίο έχει περιστύλιο μήκους περίπου 500 μέτρων και ύψους τριών. 

Γράφει ο Αλέκος Παπαδόπουλος 
Το μυστικό της Αμφίπολης
Κανείς δεν μπορεί να πει οτιδήποτε με κατηγορηματικό τρόπο, πριν μας ενημερώσουν επισήμως οι αρχαιολόγοι ότι άνοιξαν τον τάφο και ότι φώτισαν τα ευρήματα οι αχτίδες του Ήλιου της Μακεδονίας. 

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ...! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΚΗΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΝΟ1

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (athens inemedia.gr). ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝ. ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΥΓ1 ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΥΓ2 ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΗΝΩΘΕΝ ΝΟ2

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΥΡΗΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΙ 16/6 ΣΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ" ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΤΟ "ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΟΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥΣ Η ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ..ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ . ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΓΚΟΤΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΩΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΩΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ MΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΑΥΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΤΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ..ΒΛΕΠΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ...Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΕΤΟΣ 2013 !!!

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

AΡΧΑΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!!

Όταν πρώτο άκουσα, για αυτό το ενδεχόμενο, στο να υπάρχουν στην γη αρχαία εξωγήινα οπλικά συστήματα αναχαιτησμού εναέριων ΑΤΙΑ πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Όχι δύσπιστος αλλά έκπληκτος με το τι μπορεί να... σημαίνει αυτό αλλά και για το τι μπορεί να δείξει σε εμάς το παρελθόν!!!! Αυτά τα όποια θα διαβάσετε σε αυτό το άρθρο ίσως σας φανούν απίστευτα αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα. Η Τάιγκα της Σιβηρίας είναι μια τεράστια έκταση κυρίως άγονη από δάσος κωνοφόρων, όπως παρθένα και ανεξερεύνητη όσο και η ζούγκλα του Αμαζονίου, και περισσότερα από 100.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στη δυτική Yakutia είναι εντελώς ακατοίκητα.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!..Σουμέριοι και Νεφελίμ...ο 12ος Πλανήτης και οι γραφές

Πρωτα απ'ολα θελω να ξεκινησω με τον Zecharia Sitchin. Αν σας ενδιαφερει το θεμα και θελετε να ξερετε για αυτο απο το πρωτο χερι σας συστηνω τα βιβλια του:
"The 12th Planet", "The Lost Realms" και " Genesis Revisited"
(διαβαστε τα με αυτη τη σειρα)

Zecharia γραφει για τις πολλες πολεις που περιγραφονται στη χριστιανικη Αγια Γραφη, οπως η Βαβηλωνα, Akkad και Eresh, οι οποιες για πολυ καιρο θεωρουσαν οτι ηταν απλα μυθοι, εφοσον δεν μπορουσε να αποδειχθει η υπαρξη τους. Τελικα βρεθηκε μια πολη, οδηγησε στην αλλη, και αυτη σε μια ακομα. Στο τελος βρεθηκαν ολες οι πολεις που αναφερονται στη Βιβλο.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Αστροπύλη: Ένα παράθυρο στην άγνωστη γνώση!.


«Φύση αγαπά να κρύβεται» είχε πει ο μεγάλος προσωκρατικός φιλόσοφος Ηράκλειτος. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει και η Αστροπύλη στο Ίδρυμα Ευγενίδου και μαθαίνουμε κι εμείς κάποια πράγματα για τα αστρονομικά δεδομένα!... Κι όχι τίποτε άλλο αλλά κάποτε οι πατεράδες έλεγαν : «Οι ουρανοί είναι ελληνικοί»!...

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!...Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ



Ο άγνωστος Αριστοτέλης!..

Οι αποκαλύψεις για τον μεγάλο Σταγειρίτη φιλόσοφο, για τον οποίον νεότερες επιστημονικές έρευνες περνούν ένα άλλο μήνυμα, δεδομένου ότι ο Αριστοτέλης,   ενδεχομένως, ήταν πρόδρομος της Θεωρίας της Σχετικότητος – και όχι μόνον!…
Μία πολύ εντυπωσιακή αποκάλυψη που έχει να κάνη με την Θεωρία της Σχετικότητος, έχουμε καταχωρήσει μέσα στο έργο μας: «Πού βρίσκονται τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα» και ο γράφων δεν είναι φυσικομαθηματικός, αφήνουμε ορισμένους ειδικούς να μιήσουν, διατυπώνοντας μια δική τους άποψη, που μπορεί κανείς να την υιοθετήσει ή απορρίψει:
«Το όνομα Einstein, για όλους σχεδόν, είναι συνώνυμο με την υπερευφυΐα, τη με­γαλοφυία και τις μεγάλες ανακαλύψεις του πνεύματος.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ



Οι Γερμανοί, πριν ξεσπάσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, έχοντας το αίσθημα του ηττημένου αλλά και του εμπάργκο από τον πρώτο πόλεμο στραφήκαν στην έρευνα νέων εναλλακτικών μορφών ενέργειας και πόρων...
Ένας άγνωστος χώρος που θα εξερευνούσαν ήταν και η Ανταρκτική.
Η πρώτη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν η Εκστρατεία Gauss το 1901 – 1903, με επικεφαλής τον βετεράνο στην Αρκτική και τη γεωλογία καθηγητή Erich von Drygalski, και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ένα αερόστατο για εναερία παρατήρηση στην Ανταρκτική.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς!
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!...ΟΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ..ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ...

Οπως βλεπετε οταν τα προδοτικα καναλια μιλανε για τις αορατες αγορες που κατεστρεψαν την πατριδα μας, οι αγορες εχουν ονομα.ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ. Διαβαστε προσωπα και καταστασεις να δειτε ποιες ειναι οι περιβοητες ΑΓΟΡΕΣ!!! AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα, ...
... τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝ...ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ!

Το Γράμμα Έψιλον ως σύμβολο σχετίζεται άμεσα με την Δελφική Ηλιακή μυσταγωγία, την μύηση του ανθρώπου στο ΦΩΣ. Η τοποθέτησiς του στο αέτωμα του Δελφικού Ναού του ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ δηλώνει την αέναη σχέση του με το Φως, την τελείωση και ως εκ τούτου σαν Έψιλον υποδηλώνεται ο Φωτεινός.
Το γράμμα Ε ως αριθμός συμβολίζεται με τον αριθμό 5. Τα 4 κοσμογονικά στοιχεία της Γής, του Αέρα, του Νερού και του Πυρός με την πεμπτουσία του Ουράνιου Αιθέρα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τον Άνθρωπο.
Τo Ε (ΕΨΙΛΟΝ) βρισκόταν στην κορυφή τού Αετώματος τού Ναού τού Απόλλωνος στους Δελφούς, αντίκρυ σε όποιον πλησίαζε την κεντρική, ανατολική Πύλη του, πάντοτε συνοδευόμενο από το ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ στην κάτω αριστερή γωνία και το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ στην κάτω δεξιά τού ιδίου Αετώματος.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Ραββίνος» ο Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι)!!!


Πρόσφατα η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσε θόρυβο, λέγοντας δημόσια πως:

1. το εβραϊκό λόμπυ πίεζε την κυβέρνηση του συζύγου της, προκειμένου να αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών και 2. ο πρώην πρωθυπουργός, επίσης, Κώστας Σημίτης είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων!!!


Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Schwarz:Ο πάμπλουτος Εβραίος ιδιοκτήτης του LIDL

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ SCHWARZ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Η LIDL δεν είναι γερμανικών συμφερόντων αλλα εβραϊκών.




Ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης της γερμανικής αλυσίδας Lidlπαραμένει σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό.
Αν και η αλυσίδα του, στην οποία συνυπάρχουν η Lidl discount και η Kaufland, πουλάει περισσότερα από 13 δις λίτρα γάλα ετησίως και σχεδόν 3 δις πακέτα καφέ, ελάχιστα είναι γνωστά για τον ίδιο.
Εν τούτοις, ο κ. Schwarz, με συνολική περιουσία περισσότερη από 10 δις €, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος πολίτης της Γερμανίας. Γεννημένος το 1939 στην πόλη της Heilbronn,είναι παντρεμένος και έχει δύο ενήλικες κόρες.

Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ....


[ Ο φόβος υπάρχει όχι μόνο σε συνειδητό επίπεδο, αλλά και βαθιά στο υποσυνείδητο. Υπάρχει ο φόβος που μας είναι οικείος και τον οποίο έχουμε συνηθίσει. Υπάρχει επίσης ο βαθύτερος φόβος, ο κρυμμένος, ο καλυμμένος. Είναι δυνατόν να απελευθερωθούμε από όλους μας τους φόβους;

Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να κατανοήσουμε ολόκληρο το περιεχόμενο της συνειδητότητας. Πρέπει να κατανοήσουμε τη συνειδητότητα όχι σε σχέση με κάποιον – είτε αυτός είναι άγιος, δάσκαλος ή οτιδήποτε άλλο.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

O NO1 EXΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!...ROTHSCHILD

 

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ! Στην Eurobank περνάει η Νέα Proton Bank! Με Rothschild σύμβουλο!

 

Η μια διορισμένη διοίκηση αγοράζει την άλλη! Ξέπλυμα στα θαλασσοδάνεια, τα δισέγγονα μας πληρώνουν τα κεράσματα του Καραμούζη στον Παπανδρέου!

Στην Eurobank περνάει η Νέα Proton Bank
H Eurobank είναι ο προτιμητέος υποψήφιος αγοραστής της Νέας Proton Bank, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική 

ανακοίνωση σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της Νέας Proton Bank και αποφάσισε να προχωρήσει με την πώληση της Νέας Proton Bank στην Eurobank.
Το ΤΧΣ και η Eurobank θα συνεργαστούν με στόχο να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013.
Στη διαγωνιστική διαδικασία, πέραν της Eurobank έλαβαν μέρος και χρηματοοικονομικοί επενδυτές, ωστόσο μόνο η Eurobank κατέθεσε δεσμευτική προσφορά συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
Η Rothschild ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ για την εν λόγω συναλλαγή.
antipliroforisi

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....



Η σειρά ύπαρξης είναι η εξής, πρώτα υπήρξε ο Θεός και στην συνέχεια δημιούργησε τα εξής με αυτήν την σειρά:

Θεός

Παλαιός όλων των ημερών

Ελοχίμ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Και άλλη μητέρα 2 παιδιών αυτοκτόνησε!... Ρίξτε τη πουτάνα την κυβέρνηση των τραπεζιτών!

ρομοκρατούν τον ελληνικό λαό. Τον οδηγούν στη πλήρη απόγνωση. 

Μην αυτοκτονείτε. Ρίξτε σε αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια.

Αυτό θέλουν οι Εβραίοι τραπεζίτες. Να αυτοκτονήσουμε.

Όταν την είδαν οι γείτονες ήταν ήδη αργά - Είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και είχε πατήσει την σκανδάλη

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Δομοκό, από την αυτοκτονία 35χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών. Όλα έγιναν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στη βεράντα του σπιτιού της. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας γείτονας είδε τη γυναίκα να..

βγαίνει με την καραμπίνα στα χέρια στη βεράντα και συμπεριφέρεται περίεργα. Επειδή προφανώς δεν ήξερε πως λειτουργεί πρώτα πυροβόλησε δοκιμαστικά στον αέρα.

Όταν ο γείτονας κατάλαβε τι πάει να κάνει άρχισε να της φωνάζει προσπαθώντας να την σταματήσει. «Για όνομα του θεού μην το κάνεις!», της φώναξε και εκείνη απάντησε: «Ξέρω εγώ τι κάνω...» Ο γείτονας κάλεσε σε βοήθεια και έτρεξε προς το σπίτι της 35χρονης, δυστυχώς όμως μέχρι να μπουν μέσα άκουσαν το μπαμ και «πάγωσαν».

Η 35χρονη είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και είχε πατήσει την σκανδάλη. Όταν οι γείτονες έφτασαν στη βεράντα δεν μπορούσαν πλέον να της προσφέρουν καμία βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 35χρονη μητέρα εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο σπίτι. Δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το Α.Τ. Δομοκού διενεργεί προανάκριση, ενώ η σορός της 35χρονης θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία νεκροτομή.

Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία νεαρής μητέρας απο τις αρχές του Ιουλίου.


protothema.gr

antipiroforisi

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ένας αυτοκράτορας έβγαινε από το παλάτι του για τον πρωινό του περίπατο, όταν συνάντησε ένα ζητιάνο. "τι θέλεις;" τον ρώτησε. Ο ζητιάνος γέλασε και είπε: "Ρωτάς, λες και μπορείς να εκπληρώσεις την επιθυμία μου!" Ο βασιλιάς προσβλήθηκε και είπε: "Και βέβαια μπορώ να εκπληρώσω την επιθυμία σου. Πες μου ποιά είναι".
Ο ζητιάνος είπε : "Ξανασκέψου το, πριν υποσχεθείς τίποτα." Ο ζητιάνος δεν ήταν ένας συνηθισμένος ζητιάνος. Ήταν ο δάσκαλος του αυτοκράτορα από την περασμένη του ζωή. Και σ'εκείνη τη ζωή, του είχε υποσχεθεί : "Θα έρθω και θα σε ξυπνήσω στην επόμενη ζωή σου. Αυτή τη ζωή έχασες την ευκαιρία, αλλά θα ξανάρθω". Μα, ο βασιλιάς το είχε ξεχάσει, τελείως. Ποιός θυμάται περασμένες ζωές ; Έτσι, επέμεινε. "Θα εκπληρώσω ό,τι μου ζητήσεις. Είμαι πολύ δυνατός αυτοκράτορας. Τι μπορείς να μου ζητήσεις, που να μην μπορώ να στο δώσω;
Ο ζητιάνος είπε : "Α, είναι πολύ απλή επιθυμία. Βλέπεις αυτή την κούπα; Μπορείς να τη γεμίσεις με κάτι; Βεβαίως! Είπε ο αυτοκράτορας και φώναξε έναν από τους βεζίρηδές του και του είπε: "Γέμισε την κούπα αυτού του ανθρώπου με χρήματα". Ο βεζίρης έφερε χρήματα, τα έριξε στην κούπα κι αυτά εξαφανίστηκαν αμέσως. Έριξε κι άλλα, κι άλλα, μα μόλις τα έριχνε, αμέσως εξαφανίζονταν. Και η κούπα του ζητιάνου έμενε πάντα άδεια. Μαζεύτηκε όλο το παλάτι. Στόμα με στόμα, τα νέα έφθασαν σ'όλη την πόλη και συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο πλήθος. Η εικόνα του αυτοκράτορα κινδύνευε. Είπε στους βεζίρηδες : Ακόμη κι αν χάσω το βασίλειό μου, δεν θ'αφήσω αυτό τον ζητιάνο να με νικήσει". Διαμάντια, μαργαριτάρια και σμαράγδια..τα θησαυροφυλάκιά του άδειαζαν. Η κούπα του ζητιάνου φαινόταν να μην έχει πάτο. Ό, τι κι αν έβαζαν μέσα, όλα, μα όλα, εξαφανίζονταν αμέσως. Έφτασε βράδυ κι ο κόσμος στεκόταν εκεί, σε απόλυτη σιωπή. Ο βασιλιάς έπεσε στα πόδια του ζητιάνου και παραδέχτηκε την ήττα του. Είπε : "Νίκησες. Αλλά, πριν φύγεις, πες μου, ικανοποίησέ μου την περιέργεια. Από τι είναι φτιαγμένη η κούπα σου;

"Ο ζητιάνος γέλασε και είπε : "Είναι φτιαγμένη από ανθρώπινο νου. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό..απλώς είναι φτιαγμένη από ανθρώπινη επιθυμία."

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!!....AUSCHWITZ....Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΠΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ

Πολλά νέα στοιχεία ήλθαν στο φώς προσφάτως και περιέχονται σε ένα βιβλίο
που κυριολεκτικά έκανε πάταγο. Το βιβλίο αυτό"DIE AUSCHWITZ-LUGE EIN
ERLEBNISBERICHT VON THIES CHRISTOPHERSON" δηλαδή ( Ο ΜΥΘΟΣ
ΤΟΥ AUSCHWITZ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ CHRISTOPHERSON"
δημοσιεύθηκε απο το Γερμανό δικηγόροDr Manferd Roder στο περιοδικό "DEUTSCHE -BURGER
INIATIATIVE" . Είναι μια αναφορά στην πραγματική εικόνα του Αuschwich, από τον christopherson
πού είχε σταλεί απο το ισντιτούτο ΚAISER WICHELM για έρευνα  στήν παργωγή συνθετικού
ελαστικού στο τμήμα ερευνών των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της ΒUNAWERK.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ....

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΟΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΒΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ..

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΗΚΟ ΤΡΟΠΟ..ΔΗΛΑΔΗ  ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21 ΚΤΛ...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΘΗΤΙΚΑ...ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΥΓ  ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ...ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ
ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ   ΕΔΩ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Tζιντού Κρισναμούρτι ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ



Το να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλον, ακόμα και αν γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο.
Μπορεί να χρησιμοποιώ λέξεις που για σας έχουν διαφορετική σημασία από εκείνη που έχουν για μένα. Η συνεννόηση υπάρχει ανάμεσά μας, σε σας και σε μένα, όταν εσείς κι εγώ συναντιόμαστε στο ίδιο επίπεδο, την ίδια στιγμή. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει αληθινή στοργή ανάμεσα στους ανθρώπους· ανάμεσα σ’ έναν άντρα και μια γυναίκα που ζούνε μαζί, ανάμεσα σε στενούς φίλους. Αυτό είναι αληθινή επικοινωνία. Άμεση συνεννόηση υπάρχει όταν συναντιόμαστε στο ίδιο επίπεδο, την ίδια στιγμή.

Κίνα: Το μεγάλο πείραμα της Agenda 21 και οι κινεζικές πόλεις φαντάσματα!


Ποια είναι η χώρα που θα διάλεγε πρώτα η Νέα Τάξη πραγμάτων, για να εφαρμόσει πιο εύκολα και πιο μαζικά την Agenda 21, καθιστώντας τη ένα τεράστιο πείραμα? Η Κίνα.
Η Κίνα προηγείται εδώ και καιρό στην παγκόσμια κατασταλτική και απάνθρωπη επιβολή του περιορισμού των γεννήσεων και στην πολιτική της απόκτησης ενός μόνο παιδιού, την υποχρεωτική στείρωση και τις αναγκαστικές αμβλώσεις. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Κίνα επιτρέπει την εταιρική εργασία σκλάβων (π.χ. Walmart), εντός των ορίων της από εταιρείες της παγκοσμιοποίησης.
Η Κίνα είναι πράγματι το τέλειο μοντέλο για την εφαρμογή της Agenda 21 και αυτή η φάση της υλοποίησης παίρνει μια νέα και δραματική τροπή. Όλοι εμείς, σε κάθε μεριά του κόσμου θα πρέπει να παρακολουθήσουμε στενά αυτό το πείραμα, επειδή αντιπροσωπεύει το μέλλον μας.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ -- ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ

Υπάρχουν φορές που προτιμώ να μείνω στη σιωπή. Και μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολύ συχνά. Με φαντάζομαι να κάθομαι στον κορμό ενός ξαπλωμένου δένδρου και να ατενίζω. Το βλέμμα μου απλώνεται μακριά, αισθάνομαι να αγγίζει την υγρασία του χώρου.


Τα χρώματα φωτεινά. Απέναντι βουνοκορφή χιονισμένη και εμπρός της, δένδρο που το φύλλωμά του γέρνει ως κάτω στη Γη, σέρνεται, ακουμπά σαν να τη φιλά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!...ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Το γεγονός της ύπαρξης πυραμίδων στην αρχαία Ελλάδα σίγουρα θα εκπλήσσει τους περισσότερους αναγνώστες. Και όμως, στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν πυραμίδες και ο γράφων υποστήριξε σε άλλο κεφάλαιο πως πιθανών οι αρχαίοι Έλληνες κατασκεύασαν πρώτοι πυραμίδες και πως τους αντέγραψαν οι Αιγύπτιοι και οι αρχαίοι πολιτισμοί της Αμερικής με τους οποίους οι αρχαίοι Έλληνες ήλθαν σε επαφή. 

Στην Αμερική οι αρχαίοι Έλληνες ήλθαν σε επαφή με πολιτισμούς αρχαιότερους του παλαιότερου πολιτισμού που γνωρίζουμε, των Μάγιας οι οποίοι ήκμασαν στο Μεξικό από τον 4ο ως τον 17ο αιώνα μ.Χ. 

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Πατροκοσμάς και Εβραίοι Του Θεόδωρου Ρηγινιώτη


Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ως αληθινός Πατέρας της Εκκλησίας, ήταν ένας δάσκαλος της αγάπης. Δεν ήταν εθνικιστής, ούτε φανατικός. Ήταν ένας Ρωμιός. Εκτός από τις εκπληκτικές κοινωνικές διδασκαλίες του (π.χ.: «Να κάμης του παιδιού σου ένα φόρεμα, και άλλο ένα εκείνου του πτωχού παιδιού… Και να αγαπάς τα πτωχά παιδιά καλύτερα από τα ιδικά σου»[1]), είναι καταγεγραμμένες και διδασκαλίες του με ισχυρό αντιρατσιστικό περιεχόμενο, όπως:
• για την άπιστη σύζυγο (την προτρέπει σε συντριβή της καρδιάς-μετάνοια και αποτρέπει τον απατημένο σύζυγο από το φόνο της –πράγμα εξαιρετικά διαδεδομένο εκείνη την εποχή): «Και αν τύχη και ξεπέση η γυναίκα με άλλον άνδρα ή ο άνδρας με άλλην γυναίκα, έχουν χρέος να πηγαίνουν εις τον αρχιερέα να τους χωρίζη [δηλ. να μη χωρίζουν μόνοι τους ούτε να ανταποδίδουν απιστία με απιστία]. Μα πάλιν εκείνος οπού αδικηθή από την γυναίκα του και δεν την χωρίση, έχει μισθόν εις την ψυχήν του. Αμή είνε τρόπος να πορνεύση η γυναίκα σου με άλλον και την συγχωρήσης;

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΑΡΧΑΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)...ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!

 Το Πάσχα του 2004 μεταδόθηκε από τον ελληνικό Τηλεοπτικό Σταθμό «Βουλή» ένα ντοκιμαντέρ για την δίκη του Ιησού Χριστού «Die Jesus Verschvöerung», παραγωγής ZDF 2002. Από αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία γύρω από την ιστορικότητα των Ευαγγελίων.
 

 

Die Jesus Verschvöerung

 

Die Jesus Verschvöerung (Πηγή: Τηλεοπτικός Σταθμός Βουλή)

Ein Film Von Jens- Peter Behrend (Πηγή: Τηλεοπτικός Σταθμός Βουλή)

 

 

Ο Χριστός και οι Εσσαίοι

 

Βίντεο: Μέγεθος: 190Kb. Διάρκεια: 55΄΄ . Ο Χριστός σίγουρα δεν ήταν Εσσαίος, ούτε είχε έρθει ποτέ. (Πηγή: Die Jesus Verschvöerung, Τηλεοπτικός Σταθμός Βουλή)

 

 

 

Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ Ι.Ν.Β.Ι. (TITULUS CRUCIS) του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ όπως βρέθηκε από την ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πινακίδα, αν και αυθεντική όσο αφορά την γραφή, αποδείχθηκε δια μέσω της χρονολογήσεως του άνθρακα 12 (C12), πως είναι του 980 - 1146 μ.Χ. και υποστηρίζεται η πιθανότητα πως είναι αντίγραφο της αυθεντικής. Περισσότερα στο πανεπιστημιακό άρθρο TITULUS_CRUCIS.pdf και κάτωθι. (Πηγή: www.bibleinterp.com/articles/titlus.pdf)
Thursday, September 18, 2003
14C Titulus Crucis Dating: Medieval 
Stephen Goranson reports on the Xtalk list on the following article: Francesco Bella and Carlo Azzi, "14C Dating of the 'Titulus Crucis,'" Radiocarbon [journal] v.44 n.3 (2002 [received 2003]) 685-9. Apparently they report on radiocarbon dating of the walnut wood relic in Rome, thought by some to be the tablet from the cross of Jesus Christ: it has a 2-sigma date range of 980 to 1146 AD.
Also according to Goranson, they refer to another publication which discusses the possibility that this tablet is a copy of the original: Rigato, ML. 2002. Il Titolo della Croce di Gesu. Confronto tra i Vangeli e la Tavoletta--Reliquia della Basilica Eleniana a Rome. Dottorato nella Facolta di Teologia. Pontificia Universita Gregoriana. Roma. (Πηγή: http://ntgateway.com/weblog/2003/09/14c-titulus-crucis-dating-medieval.html)

Βίντεο: Μέγεθος: 463 Kb . Διάρκεια: 2΄ 49΄΄ . Το ξύλο (Ι.Ν.Β.Ι.) αυτό δεν ήταν κίβδηλο (Πηγή: Die Jesus Verschvöerung, Τηλεοπτικός Σταθμός Βουλή)

Το μοναδικό μέχρι σήμερα τεκμήριο που διασώζεται (Πηγή: Die Jesus Verschvöerung, Τηλεοπτικός Σταθμός Βουλή)

 



Η πέτρινη πλάκα πίσω από την οποία βρέθηκε το μολύβδινο κιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα τμήμα από την επιγραφή του Σταυρού του Ιησού. (Πηγή: Κωνσταντίνος Σ. Χατζηελευθερίου, Πού βρίσκεται ο Σταυρός του Ιησού, Περιοδικό Απαγορευμένη Ιστορία, τεύχος 3, σελ. 32)

Κρισναμούρτι ....Περί Ψυχής

Ερώτηση: Είναι η Ψυχή μία πραγματικότητα; 
1Κρισναμούρτι: «Θα ζητήσω ξανά από το ακροατήριο να ακούσει χωρίς προκατάληψη, χωρίς μισαλλοδοξία σε αυτό το σημείο. Όταν μιλάτε για την «Ψυχή» εννοείτε κάτι ανάμεσα στο υλικό και στο πνευματικό, μεταξύ σώματος και Θεού. Έτσι έχετε διαχωρίσει τη ζωή σε ύλη, πνεύμα και Θεό. Δεν είναι έτσι; Αν θα μπορούσα να το πω αυτό, εσείς που μιλάτε για την «Ψυχή», δεν γνωρίζετε τίποτε για αυτό, το αποδέχεστε απλώς ως αρχή, ή είναι βασισμένο πάνω σε κάποια ελπίδα, πάνω σε μια ανεκπλήρωτη προσμονή. Έχετε δεχτεί ως αρχή πολλές θεμελιώδεις ιδέες, όπως έχετε αποδεχτεί την «Ψυχή», σαν να είναι μια πραγματικότητα. 
Παρακαλώ λάβετε υπ` όψιν σας τι πρόκειται να πω, χωρίς προκατάληψη, είτε υπέρ ή εναντίον της ιδέας της Ψυχής, και χωρίς καθόλου προκαθορισμένες ιδέες, προκειμένου να ανακαλύψουμε τι είναι αληθινό. Η μόνη πραγματικότητα, της οποίας είμαστε γνώστες, με την οποία πρέπει να απασχολούμαστε, είναι ο πόνος. Έχουμε συνείδηση αυτής της διαρκούς μη ολοκλήρωσης, του περιορισμού, της έλλειψης πληρότητας η οποία προκαλεί σύγκρουση και πόνο. 
Αυτή η συναίσθηση της θλίψης είναι η μόνη πραγματικότητα από την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε, και είναι μόνο όταν κατανοείτε την αιτία των πόνων και όταν είστε συνειδητά απελευθερωμένοι από αυτήν, που έρχεται η έκσταση της πραγματικότητας. Όταν ο νους έχει απαλλαχθεί από όλες τις ψευδαισθήσεις και τις ελπίδες, τότε υπάρχει η μακαριότητα της πραγματικότητας. 
Μέσα από όλη αυτή τη σύγκρουση και την αθλιότητα, κανείς αισθάνεται πως πρέπει να υπάρχει μια πραγματικότητα, ένας Θεός, μια απεριόριστη νοημοσύνη, ή όπως κανείς μπορεί να το ονομάσει. Αυτό το αίσθημα μπορεί απλώς να είναι μια αντίδραση σε αυτή την οδύνη, και επομένως αναληθές, και έτσι η αναζήτησή του πρέπει να οδηγεί σε αυξανόμενες ψευδαισθήσεις, ή μπορεί να είναι η εγγενής επιθυμία να ανακαλύψει κανείς την αλήθεια, η οποία όμως δεν μπορεί να μετρηθεί ή να συστηματοποιηθεί.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ "ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ"...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ WIKIPEDIA ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!

ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ






Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ





"Δεν αγαπιομαστε γιατι δεν γνωριζουμε πως να αγαπησουμε. Τι ειναι η αγαπη? Η λεξη ειναι τοσο πολυ φορτωμενη και διεφθαρμενη που αποφευγω να την χρησιμοποιω. Ολοι μιλανε για αγαπη-καθε περιοδικο και εφημεριδα και καθε ιεραποστολος μιλουν συνεχως για αγαπη. Αγαπω την πατριδα μου, αγαπω τον βασιλια, αγαπω καποιο βιβλιο, αγαπω το βουνο, αγαπω την απολαυση, αγαπω την γυναικα μου, αγαπω τον θεο. Ειναι η αγαπη μια ιδεα? Αν οντως ειναι, τοτε μπορει να καλλιεργηθει, θραφει, να περιβληθει με στοργη, να επιβληθει, να αλλαξει κατα το δοκουν."

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ...ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...ΑΚΡΟΠΟΛΗ...ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!


Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι περισσότεροι όμως απ’ όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους.

Η Ακρόπολη δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου που στολίζεται από μερικά από τα ομορφότερα κτίσματα της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά είναι παράλληλα και ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά
μυστικά…

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αποδείξεις περί Νεφελίμ και κοίλη Γη μέσα από κείμενα και χειρόγραφα. Όλη η αλήθεια...!!!!


Γύρω στο 40.000 π.Χ. 201 εκ των Ελοχίμ (των ενσώματων δηλαδή αγγελικών πλασμάτων), μετά την επιρροή του Σαμαέλ, (Διάβολος) ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων που τους γέννησαν γιούς. Οι γιοί αυτοί ονομάστηκαν Νεφελίμ.
Η πρώτη αυτή ένωση έγινε στη μεγαλύτερη για εκείνη την εποχή πόλη των ανθρώπων, που δεν ήταν, όπως πολλοί νομίζουν, κάτοικοι των σπηλαίων. Η πόλη αυτή ονομαζόταν Αραντίς, που σήμαινε η πόλη του Κάμπου. Εκτεινόταν ανατολικά του Ολύμπου, εκεί που τώρα είναι η Κατερίνη μέχρι την Θεσσαλονίκη, αφού ο Θερμαικός κόλπος δεν υπήρχε.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!! Παγκόσμια τράπεζα...Εβραίοι...Tα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.


Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
Όλοι έχουμε ακούσει για τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αφού κυκλοφορούν σε πολλές και διάφορες εκδόσεις βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, αλλά και στο τύπο, στο διαδίκτυο, στη T.V., στις εγκυκλοπαίδειες, και αναφέρονται γενικά σε όλα τα ΜΜΕ.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε όσες πληροφορίες μπορούσαμε για τα «Πρωτόκολλα» αυτά, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές, και Γεωοικονομικές πολιτικές της, προς εμπέδωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στον
πλανήτη Γη. 
Οι πηγές μας είναι το διαδίκτυο, η Βικιπαίδεια στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τόμοι 1&2 με τίτλο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και προσωπικές πηγές.