Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο Ρώσος πρωθυπουργός προειδοποιεί, "Πάρτε όλα τα χρήματα από δυτικές τράπεζες τώρα!" ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Kremlin
Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) με "επείγουσα ανακοίνωση " που απέστειλε την Πέμπτη στις Πρεσβείες του σε όλο τον κόσμο, συμβουλεύει τόσο τους Ρώσους πολίτες όσο και τις επιχειρήσεις να αρχίσουν την ανάληψη των περιουσιακών στοιχείων τους από τα Δυτικά τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα "αμέσως" …. καθώς αυξάνονται οι φόβοι του Κρεμλίνου …. ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση … όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες …. « ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη κλοπή του ιδιωτικού πλούτου στη σύγχρονη ιστορία ».

Η ΑΘΕΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ

Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης
Εάν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν ότι ψηφίζουν στις εκλογές και η ψήφος τους καθορίζει το ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην ανάγνωση αυτού του άρθρου. Υπάρχουν –το ξαναλέμε- ένα σωρό μπλογκς όπου διατυμπανίζεται το «δημοκρατικό έλλειμμα» της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, το «μεγαλείο της Φυλής», τα «ελαττώματα των Αρχαίων προγόνων μας που τα κληρονομήσαμε εμείς» και ένα σωρό άλλες συναφείς ανοησίες. Σήμερα εμείς, του Θεόδοτου, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια ιδέα του τι γινόταν και συνεχίζεται να γίνεται σε αυτόν εδώ τον –δήθεν ευλογημένο- τόπο.
το έμβλημα της Αθηναϊκής Λέσχης
Ας αρχίσουμε λοιπόν από κάτι που όλοι θα θυμούνται. (Και λέω όλοι, γιατί όλοι είναι, σε καθημερινή βάση, στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις, να παρακολουθούν τα διάφορα «αποκαλυπτικά» «ανατρεπτικά» καθώς και τα άλλα, τα «κόντρα σε όλους» και λοιπά και λοιπά). Όταν λοιπόν, σε μία από τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, ήταν σαφές ότι έβγαινε η «Νέα Δημοκρατία», κατέβηκε βολίδα ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών από το σπίτι του, στην πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας και συγκάλεσε «συνεδρίαση» όλων όχι των πολιτικών αρχηγών αλλά των πολιτικών παραγόντων στην Αθηναϊκή Λέσχη (πού αλλού;) επί της οδού Πανεπιστημίου, κοντά στο Σύνταγμα. Εν ριπή οφθαλμού, δημοκρατικοί  μου συμπολίτες, μαζεύτηκαν στην Αθηναϊκή Λέσχη  απαξάπαντες. Και εκεί, ο Αμερικανός τους εξήγησε ότι έπρεπε να βγει και να κυβερνήσει όχι η «Νέα Δημοκρατία» αλλά το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό ακριβώς έγινε: Ενώ είχε αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων και ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα, τα αποτελέσματα άλλαξαν και βγήκε το ΠΑΣΟΚ.

Δραβίδες Αριανοί Έλληνες

Η πελασγική Ινδία και η Βακτριανή
Της Δανάης Παπαστράτου
Σταυροδρόμι φυλών, πολιτισμών,
φιλοσοφικών ρευμάτων, αλλά και καραβανιών, υπήρξε από την αυγή ακόμη της
Ιστορίας η πανάρχαια αυτή χώρα της κεντρικής Ασίας, η Βακτριανή, η προγονική
δηλαδή εστία των σημερινών λαών του χειμαζόμενου Αφγανιστάν, που γαντζωμένο
εκεί στους πρόποδες του Χίντο – Κους, του ινδικού Καυκάσου και του Παροπαμίσου,
διαβίωνε σχεδόν πάντοτε κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τσιπάρουν όλους τους Αμερικανούς εργαζόμενους

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ...ΓΙΟΚ


Ο απόλυτος έλεγχος - ο φασισμός της επιβολής των σύγχρονων τεχνολογιών από τα νεοταξικά κέντρα που καταργούν την ελευθερία και την ιδιωτικότητα των πολιτών - πρώτος σταθμός Η.Π.Α - η συνέχεια αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης... Έρχεται το υποχρεωτικό τσιπάρισμα για την συνέχιση της απασχόλησης των Αμερικανών πολιτών;

Το Χρέος του Έθνους και οι Ρότσιλντ

Η Δ' Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων που έγινε στο Αργος, την 31η Ἰουλίου 1829 υιοθέτησε ομόφωνα, μετά από πρόταση του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, το Η' Ψήφισμα της, «Περί ἀνεγέρσεως Ναοῦ τοῦ Σωτῆρος Χριστού», στο οποίο αναφερόταν:

Α' Ὅταν ἡ τοπική περιφέρεια τῆς Ἑλλάδος καί ἡ Καθέδρα τῆς Κυβερνήσεώς της κατασταθῶσιν ὁριστικῶς καί οἱ οἰκονομικοί πόροι τοῦ Κράτους ἐπιτρέψωσι, θέλει ἀνεγερθῆ κατά διαταγήν τῆς Κυβερνήσεως εἰς τήν Καθέδραν αὐτῆς Ναός ἐπ' ὀνόματι τοῦ Σωτῆρος τιμώμενος.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αρχαίο αντίγραφο Διαστημόπλοιου στο μουσείο της Κωνσταντινούπολης


Κρυμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία για μισό αιώνα το πέτρινο χειροποίητο αντικείμενο, που μπορεί πράγματι να είναι ένα αρχαίο πυραυλικό διαστημόπλοιο, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1997 από τον διευθυντή του μουσείου Dr. Pasinli.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών..Oι αποδείξεις(ΒΙΝΤΕΟ)

Αμερικανική ομοσπονδία δασκάλων ιδρυτής ο Εβραίος Albert Shanker σήμερα ηγείται η Εβραία Randi Weingarten

MME Το μεγαλύτερο μουσικό κανάλι του κόσμου το MTV ανήκει στον Εβραίο Sumner Redstone o οποίος άλαξε το άνομά του πρίν ονομαζόταν Rothstein o ίδιος έχει και το ομοφυλιφιλικό κανάλι Logo... Δείτε το βίντεο

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ



ΚΟ: Η Δεύτερη Βατικάνειος Σύνοδος, κοινώς γνωστή ως ‘Vatican II’, μια Οικουμενική Σύνοδος καρδινάλιων της Καθολικής Εκκλησίας, που άνοιξε υπό τον Πάπα Ιωάννη XXIII το 1962 και έκλεισε υπό τον Πάπα Παύλο ΣΤ' το 1965, έφερε ριζικές – σεισμικές αλλαγές στην διδασκαλία της καθολικής εκκλησίας, «εκσυγχρονίζοντας» μεταξύ άλλων, την λειτουργία της και προωθώντας ξεκάθαρα τα «οράματα» του οικουμενισμού με την διακήρυξη ότι «σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν θετικά στοιχεία και ότι οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες, ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ πιστεύουν στον ίδιο Θεό». Είναι γνωστό ότι το Βατικανό και ο εκάστοτε Πάπας πρωτοστατούν σε οικουμενικές -πανθρησκειακές κινήσεις. Ενδεικτική ήταν η Α' πανθρησκειακή σύνοδος στην Ασίζη της Ιταλίας το 1986, όπου υπήρχε πανθρησκειακή συνάντηση και συμπροσευχή προς τον «ίδιο Θεό» από όλους εκεί τους συμπαραστάντες ετερόθρησκους και ετερόδοξους.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου  
       
Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί  στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. Πράγματι, ήταν γνωστό ότι  το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας. Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο: Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Οι Σουμέριοι ήταν πανάρχαιοι Κρήτες



Ο Ευήμερος αναφέρει ότι, οι πανάρχαιοι Έλληνες Μινωικοί Κρήτες οδηγούμενοι υπό του Διός, είχαν εποικήσει την Αραβία, την Περσία, τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, την νήσο Παγχαία, την Μεσοποταμία, όπου πολύ αργότερα ονομάσθηκαν Σουμέριοι, μέχρι και τον Εύξεινο Πόντο, όπου εμφανίσθηκαν και εγκαταστάθηκαν ως Χάλυβες. Φιλέλληνες Ινδοί της Καλκούτας, λένε:
Πιστεύουμε ότι ήρθαμε απ'τήν Κρήτη πολύ πριν από τον Αλέξανδρο (τουλάχιστον κάποιοι από εμάς). Κρητικές σφραγίδες έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή μας. Το λιμάνι Γιάνγκ ήταν πολύ αρχαίο λιμάνι και η ιστορία των πραγματικών Αργοναυτικών πρέπει να είναι κρυμμένη εκεί. (Οικονομικός Ταχυδρόμος 6-10-94).

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

nazi-acropolis
Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος!
Του Δημοσθένη Κούκουνα
ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο "ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ"
 ΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Αν κάποιος ευφάνταστος μπορούσε να αναρωτηθεί τι το κοινό είχαν ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Γεώργιος Μερκούρης και ο Άρης Βελουχιώτης, δύσκολα θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ένα πρόσωπο: τον Γεώργιο Σημίτη. Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, μεγαλοδικηγόρου τρίτης γενεάς.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...

Ο Μάο ήταν ο μεγαλύτερος δολοφόνος, σύμφωνα με τον μοναδικό ιστορικό που είδε τα αρχεία του ΚΚΚ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΝΔΙΝΟ Τουλάχιστον 45 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια το διάστημα 1958-1961 εξαιτίας του «Μεγάλου Αλματος προς τα Εμπρός» του Μάο Τσε Τουνγκ, εκτιμά ο βρετανός ιστορικός Φρανκ Ντίκφτερ, ο πρώτος ερευνητής που απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Λένε: «Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες».

Η Ναύπακτος λόγω των ισχυρών οχυρώσεων της έμεινε στα χέρια των Τούρκων και ήταν η στρατιωτική τους βάση στην περιοχή. Η Ναύπακτος παραδόθηκε στις 18 Απριλίου 1829. δεν έγινε καμία σφαγή . Φεύγοντας οι Τούρκοι και οι Εβραίοι , άφησαν πίσω τους ελάχιστες οικογένειες Ελλήνων, οι οποίες, μάλιστα, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Μποτσαραίους , και τους Τζαβελαίους , στούς οποίους το νεοσύστατο ελληνικό κράτος παραχώρησε τα τουρκικά αρχοντικά, ως αντιστάθμισμα για την προσφορά τους στον Αγώνα.

Tο μαγικό σύμπαν μέσα απο τα μάτια...του θεού

Άγιο ορός η νύχτα σκεπάζει την αγαπημένη γωνιά του θεού. Οποίος έχει βρεθεί εκεί την ώρα που χαράζει αισθάνεται μαι ιερή σιωπή να διαπερνάει την ψυχή του. Δύο μοναχοί συζητούν στο κελί τα πνευματικά μέσα στο σκοτάδι, ο ένας δεν βλέπει τον άλλον γιατί το σκοτάδι έχει πέσει για τα καλά. Ξαφνικά μπαίνει μέσα ένας άλλος μοναχός συνεπαρμένος, και απευθύνεται στον έναν από τους δύο μοναχούς χωρίς να προσέξει τον δεύτερο μέσα στην νύχτα. Τι είδα! τι είδα! του λέει εκστασιασμένος....Είδα ένα σύμπαν με πλανήτες που τρέχουν με ιλιγγιώδης τροχιές, μέσα σε ένα διάφανο μαύρο, μέσα σε ένα φωτεινό μαύρο. Το πιο φωτεινό που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος! Εκεί υπήρχε και μια απίστευτη μουσική...Που ακούγεται σε όλο το σύμπαν χωρίς ήχο..Μιά μελωδία χωρίς ήχο....Ο άλλος μοναχός σιωπηλός ώστε να μην τον καταλάβει άκουγε την περιγραφή  και ήθελε να επέμβει να ρωτήσει τι άλλο είδε εκεί. Υπήρχε άραγε πολιτίσμος΄και άλλα τέτοια ερωτήματα, αλλά δεν ρώτησε δεν ήθελε να διακόψει την περιγραφή. Φεύγοντας ο καλόγερος αφού τελειώνει την περιγραφή του, αφήνει πάλι τους δύο να συζητούν. Αμέσως ρωτάει ο΄ένας (αυτός με τις απορίες) . Μα καλά αλήθεια τα έλεγε όλα αυτά; Τα είδε; Η νόμιζε ότι τα είδε;...Ο άλλος του απαντάει κοιτάζοντας τον με ευλάβεια στα μάτια...Αλήθεια είναι...Τα έχω δει και εγώ ακριβώς τα ίδια...

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Dr Royal Raymond Rife..Tον εξόντωσαν γιατί θεράπευε τον καρκίνο

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !

Η ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ....


Η Υπατία ήταν μαθηματικός και νεοπλατωνική φιλόσοφος του 4ου/5ου αι. μ.Χ., κόρη του μαθηματικού και αστρονόμου Θέωνα από την Αλεξάνδρεια. Στην ίδια αυτή πόλη, η ξακουστή φιλόσοφος γεννήθηκε, δίδαξε αλλά και πέθανε στα 415 μ.Χ., σε ηλικία περίπου 45[1] ή πειστικότερα, 60 ετών[2], δολοφονημένη βίαια από όχλο χριστιανών[3] οι οποίοι την κατέκοψαν με θραύσματα αγγείων[4] ή κοφτερά όστρακα[5] και μετά έκαψαν τα σκορπισμένα και αιμόφυρτα μέλη της[6], ως τραγική κατάληξη μιας σύγκρουσης που "είχε να κάνει με την πολιτική ζωή της Αλεξάνδρειας"[7].
Στη βιβλιογραφία, οι χρονολογίες γέννησης που συναντάμε για την Υπατία είναι δύο: το έτος 370 και τα έτη 355/360 μ.Χ. Η χρονολογία 370 προέρχεται από την ερμηνεία της φράσης "ήκμασεν επί της βασιλείας Αρκαδίου"[8] την οποία συναντάμε στο λεξικό Σούδα και η οποία προέρχεται από ένα λεξικό για τους Έλληνες συγγραφείς του Ησύχιου της Μιλήτου (γνωστού ως Επιφανούς), το οποίο γράφτηκε τον 6ο αιώνα[9]. Αν δηλαδή η Υπατία είχε γεννηθεί το 370, θα βρισκόταν στην ωριμότητα της γύρω στο 400, που ήταν περίπου το μέσο της βασιλείας του Αρκαδίου (395-408).

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ babha Kama(113b)*...KΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ

Συζητώντας τις προάλλες με έναν φίλο για την παρουσία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση των Εβραίων, υποστήριξε  ότι πήγε να τιμήσει τους Έλληνες Εβραίους Θεσσαλονίκης που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. Μάλιστα! Πρώτον... δεν υπάρχουν Έλληνες Εβραίοι ούτε Άγγλοι Εβραίοι υπάρχουν μονάχα Εβραίοι Εβραίοι. Ολοι είδαμε μέσα στην συναγωγή ότι δεν υπήρχε μία ελληνική σημαία για δείγμα. Οι Εβραίοι όμως δεν σημαίνει ότι επειδή δεν αγαπάνε την Ελλάδα δεν ασχολούνται και μαζί της. Ασχολούνται και μάλιστα από πολύ παλια, σφάζουν, υπονομεύουν, καταστρέφουν ότι δήποτε Ελληνικό και για αυτό αλώστε και ο Κύριος Σαμαράς δεν θα δακρύσει ποτέ για τα οχυρά Ρούπελ της γραμμής Μεταξά, αλλά θα πνιγεί στο κλάμα για το ολοκαύτωμα των Εβραίων....Κλείνοντας το σχόλιο, ας αποτυπώσουμε μία φράση που βρίσκεται το Ταλμούδ και συγκεκριμένα στο βιβλίο  IORE DEA (159,1)* λέει κύριε Σαμαρά πρωθυπουργέ της Ελλάδος "Η τοκογλυφία επιτρέπεται τώρα, δια οιανδήποτε αιτία εις βάρος των χριστιανών"

*Βabha Kama *IORE DEA ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ..ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ανατριχιαστικό: Που καταλήγουν τα 8.000.000 παιδιά που εξαφανίζονται τον χρόνο; Ποια η σχέση των παγκόσμιων εξουσιαστών με τον...κανιβαλισμό;;;



Έκπληξη προκαλεί σε κάποιον που παρατηρεί τα πράγματα από μια απόσταση και προσπαθεί να τα καταλάβει σε βάθος. Σε όλον τον κόσμο έχει επιβληθεί αυτή η έκφυλη παράσταση που το ονομάζουν ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι. Έχουν φτάσει σε σημείο να επιβάλλουν στα παιδιά να πηγαίνουν στα μαθήματα με μάσκες.



ΤΟ ΚΑΡΝ-α-ΒΑΑΛ-ι είναι η γιορτή των σαρκοβόρων και ΚΑΝ -ι-ΒΑΑΛ-ων. Όπως και η λέξη «Σαρκοφάγοι» - αυτοί που καταβροχθίζουν σάρκες – η λέξη ΚΑΡΝΙ-ΒΟΡΟΙ (λατινικά Carnivore,  kɑrnɪvɔər) είναι η σύνθετη λέξη από «καρνι» -κρέας και «βοράρε»-(ευχαρίστηση). ΚΑΡΝΑΒΑΑΛΙ – ευχαρίστηση από κρέας.http://en.wikipedia.org/wiki/Carnivore

Την ίδια ρίζα «ΚΑΡΝ» έχει και η λέξη «carn-age»: http://www.merriam-webster.com/dictionary/carnage
Definition of CARNAGE
1 : the flesh of slain animals or men (το κρέας σκοτωμένων περιλαμβανομένωνανθρώπων) 
2 : great and usually bloody slaughter or injury (as in battle)
See carnage defined for English-language learners »
See carnage defined for kids »

M.Ομπάμα: «H συμμαχία των ΗΠΑ με το Ισραήλ είναι αιώνια»

1
  Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμαμια πραγματοποιεί ιστορική επίσκεψη, καθώς βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τελ Αβίβ, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να μεταβεί στη Ραμάλα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Παλαιστινίων, Μαχμούντ Αμπάς.

  Ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την τελετή υποδοχής του τόνισε «Βλέπω αυτή την επίσκεψη σαν μία ευκαιρία για να επαναβεβαιώσω τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των εθνών μας, να επαναδιατυπώσω την ακλόνητη δέσμευση της Αμερικής για την ασφάλεια του Ισραήλ»

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΣΟ ΘΟΛΩΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ EVENT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ  ΤΣΑΠΛΙΝ ΟΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΠΗΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ;...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ..ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ; ΠΟΤΕ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ;ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΠΟΤΕ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ  ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ [ΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

O KOΥΒΕΛΗΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ  ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ  'ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ' ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ
ΕΧΕΙ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ....

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΑΧΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑΣ ...ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ένα σπάνιο βίντεο του Τσάβες!

Μυστηριώδεις παρουσίες στη Λέσβο


Τα παρακάτω συμβάντα έχουν μια σπονδυλωτή μορφή ... Επειδή διαδραματίζονται σε μία συγκεκριμένη περιοχή στα ανατολικά της Λέσβου θεωρούμε ότι πιθανό να αποτελούν απόρροια ενός γεγονότος που η εξέλιξή του το στοίχειωσε τοποθετώντας το στον χώρο του μυστηρίου, του ανεξήγητου.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σοκ: Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών...!



Σκούπα αστυνομικών σε Έλληνες σαν να ήταν λαθρομετανάστες!

Γράφει ο …(( Λ ))..

Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου,  αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να τους δώσουν καμία εξήγηση, σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 αστυνομικοί τους οδήγησαν σε βαν και στη συνέχεια τους μετέφεραν…στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας για μια «τυπική» εξακρίβωση στοιχείων!! Ναι καλά διαβάσατε, τους  Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είχαν ταυτότητες επάνω τους, τους οδήγησαν στην Αμυγδαλέζα για εξακρίβωση στοιχείων.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΔ.ΚΟΡΑΗΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ , Ο Γ.ΣΟΥΡΗΣ. Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ, Ο ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο Β', Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΒΕΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ, Ο ΜΕΓ. ΝΑΠΟΛΕΩΝ, Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ. Ο ΚΙΚΕΡΩΝ, Ο ΣΕΝΕΚΑΣ, Η ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ, Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ, Ο ΓΚ ΑΖΜΟΝΤ, Ο ΓΚΑΙΤΕ, Ο ΤΣΙΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ, Ο ΕΜΜ. ΚΑΝΤ, Ο ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ, Ο ΕΡΝ ΡΕΝΑΡ, Ο ΒΙΣΜΑΡΚ, Ο ΤΖ. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, Ο ΒΑΚΩΝ . Ο ΝΤ. ΛΩΡΕΝΣ, ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας απο το Στάλιν (1932-1933)

H Γολoντομόρ (ουκρανικά: Голодомор) υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές στη σύγχρονη ιστορία της Ουκρανίας που συνοδεύτηκε από το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο λιμός επηρέασε και άλλες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο εκδηλώθηκε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα θύματα στην Ουκρανία, και σε γειτονικές περιοχές της.
Οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν πως ο λιμός της Ουκρανίας ήταν συνέπεια της οικονομικής πολιτικής που ακολούθησε η Σοβιετική Ένωση υπό την ηγεσία του Στάλιν και ειδικότερα του προγράμματος κολεκτιβοποίησης που εφαρμόστηκε. Συχνά αναφέρεται ως γενοκτονία[1][2] [3] [4] και υποστηρίζεται πως ήταν απόρροια πολιτικού σχεδίου[5][6]. Στις 28 Νοεμβρίου 2006, αναγνωρίστηκε επίσημα από το ουκρανικό κοινοβούλιο ως γενοκτονία και ορίστηκε ως ημέρα μνήμης η 25η Νοεμβρίου[7]. Αρκετές ακόμα χώρες έχουν επισήμως αναγνωρίσει το λιμό της Ουκρανίας ως γενοκτονία[8]

H ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ...ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ

Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά Ε' και Στ' Δημοτικού. Η δική μας πρόταση στους μαθητές.

Σχολιάζουμε την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας (υπογραμμίζοντας τις επίμαχες λέξεις και σχολιάζοντας με κόκκινο)
Στο τέλος κάνουμε τη δική μας πρόταση στους μαθητές.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

OI ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Το αστικοτσιφλικάδικο κράτος που τολμά να αυτοαποκαλείται Ελληνικό, αγόρασε από την καναδική TVX Gold, τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των “ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ” το 2003 έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ, και την ίδια ημέρα τα πούλησε στην ίδια τιμή στην εταιρεία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε”, πίσω από την οποία υπάρχει ο γνωστός μας “ΑΚΤΩΡ” των Μπόμπολα και Κούτρα.
       Ας μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η TVX Gold έφυγε νύχτα από τα μεταλλεία Κασσάνδρας, αφήνοντας απλήρωτους 472 εργαζόμενους και το συνολικό χρέος της προς τους εργαζόμενους ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ!!

OI ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

Αναστασίου  Γιαννά            
      
       Εδώ και πολλές δεκαετίες, οι πολιτικοί αναλυτές ασχολούνται με τα προβλήματα που δημιουργεί ο τουρκικός εθνικισμός στις γειτονικές  της Τουρκίας χώρες αλλά και στις μειονότητες που κατοικούν στο  εσωτερικό της ίδιας της Τουρκίας. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι το πως και από ποιους δημιουργήθηκε αυτή η εθνικιστική ιδεολογία.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ JFK

Στις 22 Νοεμβρίου του 1963 η Αμερική πάγωσε. Ο Τζον. Φ. Κένεντι (John F. Kennedy), ο πρώτος καθολικός πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, έπεσε νεκρός στο Ντάλας από σφαίρες ελεύθερου σκοπευτή. Μαζί με τον πρόεδρο κάτι πέθανε μέσα στον αμερικανικό λαό. Πέθανε ο ιδεαλισμός και η αθωότητα των Αμερικανών δίνοντας έτσι τροφή στους συνομωσιολόγους να κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από μια πολιτική δολοφονία, να αναφέρονται ακόμη και σε τελετουργική θυσία.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΑΓΙΑΝΙΜ..Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ!

Οι «αυτόχθονες» Εβραίοι, τυφλωμένοι από την επιτυχία της Εβραιοκρατίας εγκατέλειψαν κάθε αυτοπεριορισμό και αυτοσυγκράτηση και και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο χωρίς αναστολές.

Η Εβραία βουλευτής Κάλερ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Χριστοφιλοπούλου» που στο Λονδίνο σαν φοιτήτρια ήταν Δεξιά και τώρα είναι ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε την τροπολογία για το γένος «κακόξενη και φοβική, μικρόψυχη και άδικη».
Αυτό θα έπρεπε να το πει για τις στρατιωτικές σχολές της πατρίδας της ,του Ισραήλ.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

O ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ CARLOS CASTANEDA

Τι πρέπει να 'χει ένα έρημο πουλι;
Πρώτο, πετά στο πιο ψηλό σημείο.
Δεύτερο, δεν το νοιάζει η συντροφιά
ακόμη κι απο τ' αδέλφια του.
Τρίτο, γυρνά πάντα το ράμφος του κατά τους ουρανούς.
Τέταρτο, δεν έχει ένα χρώμα ορισμένο.
Πέμπτο, κελαϊδά πολύ απαλά.
                            Αγιος Ιωάννης του Σταυρού
                           "Λόγια Φωτός και Αγάπης"


"Η αναμονή της εκπλήρωσης του καθήκοντος είναι μια ιδιαίτερη αναμονή" είπε έξαφνα ο Δον Χενάρο. "Θα σας πω την ιστορία μιας ομάδας πολεμιστών που ζούσαν άλλοτε στα βουνά, κάπου κατα κει".
"Οταν κανένας απ' την ομάδα των πολεμιστών έκανε κάτι αντίθετο στους κανόνες της, αποφάσιζαν όλοι για την τύχη του. Ο κατηγορούμενος έπρεπε να εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Οι άλλοι τον άκουγαν. Και ή τον απελευθέρωναν, γιατί έβρισκαν πειστικές τις εξηγήσεις του, ή παρατάσσονταν με τα όπλα τους στην άκρη ενός γκρεμού, κάπως σαν αυτόν εδώ, έτοιμοι να τον εκτελέσουν γιατί οι εξηγήσεις του ήταν απαράδεκτες. Τότε ο καταδικασμένος πολεμιστής έπρεπε ν' αποχαιρετήσει τους παλιούς συντρόφους του, κι άρχιζε η εκτέλεσή του".
Ο Δον Χενάρο μας ζήτησε να σηκωθούμε και να πάμε να ρίξουμε μια ματιά από τη δυτική άκρη της πλατωσιάς.
Ηταν μια απαλή πλαγιά μέχρι το βάθος της κοιλάδας, και μια στενή λουρίδα γης που κατάληγε σε μια ρεματιά, που φαινόταν σα φυσικό κανάλι για να φεύγουνε τα βροχόνερα.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η ιερή γνώση των Άνδεων

Η απέραντη οροσειρά των Άνδεων στη Λατινική Αμερική δεν αποτελεί μόνο φυσική και γεωλογική μελέτη από επιστήμονες και εξερευνητές. Εκεί άνθισαν πανάρχαιοι πολιτισμοί, που χάθηκαν χωρίς εμφανή ίχνη, ωστόσο, η νεότερη σχετικά αυτοκρατορία των Ίνκας πιθανόν να είχε τις ρίζες της σε παλαιότερους χρόνους. Οι Σαμάνοι, της Λατινικής Αμερικής, αποτελούν τη ζωντανή προφορική παράδοση με την απόκρυφη μυστική σοφία τους.

Η πόλη κάτω από τη Θεσσαλονίκη

by
1.000 από τα 10.000 ευρήματα του μετρό παίρνουν το δρόμο για τον Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.
1.000 από τα 10.000 ευρήματα του μετρό παίρνουν το δρόμο για τον Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η ΜΗΤΕΡΑ...ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

Στα χρόνια της επανάστασης, ο Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ βρέθηκε φιλοξενούμενος σε ένα Ελληνικό νοικοκυριό. Φτωχό πάμπτωχο το σπίτι, ο πατέρας είχε πέσει στο αγώνα για την ελευθερία και η μάνα είχε μείνει μονάχη με δύο πεδία και έναν παππού πολύ γέρο. Το ένα παιδί το μικρότερο μωρό ακόμα άρρωστο στο κρεβάτι, και το άλλο γυρνάνε πέρα δώθε στο σπίτι.

Μία κότα είχαν όλη κι όλη και αυτή την έσφαξαν για να τιμήσουν τον φιλοξενούμενο τους! Ο άνθρωπος έμεινε έκπληκτος από το γεγονός. Μέρα τετάρτη, καθώς ετοιμάστηκε η σούπα κανείς από την οικογένεια δεν άγγιξε το φαγητό ούτε κάν το μωρό που ήταν άρρωστο, ο Γάλλος έτρωγε την σούπα και οι υπόλοιποι φακές. Δεν άντεξε κάποια στιγμή ο φιλοξενούμενος και ρώτησε την μάνα, γιατί δεν τρώτε και εσείς; Και η μάνα του απάντησε χωρίς  αμφιβολία..Τετάρτη μέρα! Νηστεία τι θές; να τουρκέψουμε;

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της παλιάς Ελλάδας, και αναζητώ ένα θαύμα να αναστήσει ξανά αυτές τις Ελληνίδες μητέρες να μεγαλώσουν και τα δικά μας παιδιά. Πόσο ανάγκη τις έχει αυτή τι στιγμή η πατρίδα....

Φυλή Χούνζα. Οι μακρινοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η ανοσία τους στον καρκίνο


Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.

ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;...ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

Είναι πραγματικά απίστευτο πως οι Εβραίοι έχουν κατορθώσει να στήσουν ένα δίκτυο εξαπάτησης που καταδυναστεύει εδώ και αιώνες την ανθρωπότητα. Ο πολίτης που δεν ασχολείται με την πληροφορία είναι δύσκολο να καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που στήνει η εβραϊκή μηχανή σε όλα τα επίπεδα οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό.

Αυτός όμως που ψάχνει και συνδυάζει την πληροφορία, μένει κατάπληκτος από την πλεκτάνη ενάντια στην ανθρωπότητα από την συγκεκριμένη φυλή. Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε  μόνο ενα σκέλος ανάμεσα στα εκατοντάδες αυτής της συνωμοσίας  που αφορά το  πεδίο της ενημέρωσης από τους δικούς τους δημοσιογράφους που στρατολογούνται για την διαστρέβλωση των γεγονότων με στόχο την αλλοίωση της συνείδησης της κοινής γνώμης.

 Ιan Cobain
Το πρώτο περιστατικό διαδραματίζεται στην Αγγλία όταν ενα δικό τους πιόνι με την ιδιότητα του δημοσιογράφου Ο  Ian Cobain εισχωρεί στο εθνικιστικό κόμμα της Αγγλίας το (BNP) προσποιούμενος τον εθνικιστή για έναν ολόκληρο χρόνο! Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόμματος καταφέρνει και παίρνει στα χέρια του την λίστα με τα μέλη και την δημοσιεύει στην βρωμοφυλάδα που εργάζεται στην γνωστή guardian. Καταλαβαίνεται μετά τι επακολούθησε, λάσπη και στιγματισμός των μελών με αποκορύφωμα την περίπτωση της επικεφαλής μπαλαρίνας του Αγγλικού εθνικού μπαλέτου Simone Clarke.

 
 Tim Franks

Το δεύτερο περιστατικό που έχει ίδιο περίπου περιεχόμενο ,αναφέρεται στον   δήθεν ξυλοδαρμό του βουλευτή του Συριζα Δημήτρη Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Εδώ ένα άλλο εβραιόπαιδο με την ιδιότητά του ρεπόρτερ επεμβαίνει στην ελληνική πολιτική σκήνη με σκοπό την υπονόμευση του εθνικιστικού χώρου. Πρόκειται για τον κύριο Τim Franks σπουδαγμένο στην εβραική οργάνωση Habonim Dror που στάλθηκε από το ΒΒC του Λονδίνου στην Αθήνα για να ανα μοχλεύσει το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

 Βλέπετε για τους Εβραίους όποιος δήποτε άλλος εθνικισμός εκτός από τον δικό τους αποτελεί κίνδυνο για τα σχέδια τους. Όποτε και φροντίζουν να τον εξολοθρεύουν, με αφελή σύμμαχο την πανταχού αριστερά. Θυμηθείτε λίγο και τα γεγονότα της Νορβηγίας με το δολοφόνο εθνικιστή που στο τέλος αποδείχτηκε ότι ήταν μασόνος στρατολογημένος από αυτούς. Ταύτισαν τον παρανοϊκό δολοφόνο με τον νορβηγικό εθνικισμό για να στρέψουν το λαό στην αντίθετη κατεύθυνση. Στην Αυστρία επειδή δεν κατάφεραν να διαβάλουν με τα ΜΜΕ τον ικανότατο Γιεργκ Χάιντερ και επειδή έβλεπαν ότι Αυστριακός εθνικισμός ανεβαίνει, προξένησαν αυτοκινητιστικό δυστύχημα και έβγαλαν από την μέση τον Αυστριακό ηγέτη. Ας μην παραξενευτούμε λοιπόν και στην Ελλάδα αν έρθουμε αντιμέτωποι με αντίστοιχα γεγονότα με αφορμή την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Εξουσία

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;



Οθωμανικότερος των οθωμανών εμφανίζεται ο δήμαρχος Θεσσααλονίκης Γιάννης Μπουτάρης (ευτυχώς απ'ότι φαίνεται θα επισπευσθούν οι δημοτικές εκλογές και θα μας αποχαιρετήσει αυτή η γραφική οσο και επικίνδυνη ... μορφή) στο ταξίδι του στην Άγκυρα: «Σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε στους Τούρκους επισήμους που έτριβαν τα μουστάκια τους από ικανοποίηση γιατί βρήκαν επιτέλους τον άνθρωπό τους στην συμπρωτεύουσα.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,,,ΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο τα όσα αναφέρονται στην Ελληνική καταγωγή του μεγάλου Στρατηλάτη, στην καταγωγή του Ναπολέοντος Βοναπάρτη, δεν είναι αποτέλεσμα νεοελληνικής ματαιοδοξίας. Ο θρύλος περί της Ελληνικής καταγωγής που δεν εγεννήθη καν στην Ελλάδα ή στη Μάνη αλλά στην Κορσική!
Αλλά ας αφήσουμε τα γεγονότα να μιλήσουν: Οι Μανιάτες, ξεριζωμένοι από την Παόμια ευρίσκονται για 44 χρόνια (1731 – 1775) στην πρωτεύουσα της Κορσικής, Αιάκειο. Είναι τα χρόνια που γεννιέται και ανδρώνεται ο Μέγας Ναπολέων.
aiakeio_spitinapoleon.JPG (20965 bytes)
Το σπίτι που γεννήθηκε ο Ναπολέων
Ο πατέρας του, Κάρολος Βοναπάρτης, έχει πολύ στενή φιλία με την οικογένεια της Πανώριας Στεφανοπούλου, χήρας Περμόν (προμηθευτή του γαλλικού στρατού). Ο ίδιος πεθαίνει στα χέρια της Πανώριας. Η κόρη της, Λάουρα Στεφανοπούλου – σύζυγος Junot, γνωστή ως δούκισσα D’ Abrantes, παραθέτει συγκλονιστικά στοιχεία στα περίφημα «Απομνημονεύματά» της, τα οποία ουδέποτε διέψευσε ο ίδιος ο Ναπολέων!
«Στο σπίτι του Βοναπάρτη μιλούσαμε Ελληνικά με τον πατέρα του Ναπολέοντα. (…) Πρόγονος του Βοναπάρτη ανήκε στην γενιά των Στεφανοπούλων και έφερε το όνομα Καλόμερος, o οποίος μετανάστευσε από το Αιάκειον στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Εκεί το όνομα Καλόμερος πήρε την ιταλική του μορφή και έγινε Buona Parte (δηλ. καλό μέρος). Το ίδιο είχε γίνει και με το επώνυμο Ιατρός (σ.σ. οικογένεια Γιατριάνων–Μεδίκων) που ανήκει σε μια μεγάλη οικογένεια της Μάνης (…), οι Ιταλοί το έκαναν Medici (…).
Απόγονος των Βοναπαρτών αργότερα επέστρεψε από την Τοσκάνη στο Αιάκειον (…) κι έγινε γενάρχης της οικογένειας στην Κορσική». Και συνεχίζει η Λάουρα, δούκισσα D’Abrantes: «Μία άλλη περίπτωση αρκετά χαρακτηριστική είναι και η εξής: οι Στεφανόπουλοι – Κομνηνοί όταν μιλούν για τους Βοναπάρτες χρησιμοποιούν πάντοτε στο ιδίωμά τους το Ελληνικό επώνυμο Καλόμερος, Καλόμεροι ή Καλομεριανοί, αναλόγως των περιστάσεων, αν μιλούν για έναν ή για πολλούς»!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ- ΕΒΡΑΙΟΙ- ΜΑΣΩΝΟΙ- ΑΜΕΡΙΚΗ


Οι Ιλλουμινάτοι είναι μυστική εταιρεία που η δράση της επηρέασε πολλές άλλες εταιρείες και οργανώσεις. Ιδρυτής τους ήταν ο καθηγητής Κοινωνικού Δικαίου, Άνταμ Βάϊσχαουπτ (περιστασιακά Ιησουΐτης και μετέπειτα εχθρός τους) το 1776 στο Ίνγκολαστατ της Βαυαρίας, με αρχηγείο αργότερα στην Φρανκφούρτη, ως συνέχεια του τάγματος των «Τελείων» που είχε σκοπό τη δημιουργία μιας λέσχης από άτομα φερόμενα ως διανοούμενοι με γνώσεις, βασιζόμενοι σε μια μορφή ηθικισμού που παρουσίαζε έναν υποκριτικό ενάρετο τρόπο ζωής στα πρότυπα των Ιησουϊτών και των μασόνων.