Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ MIND CONTROL...Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ...

Πρόγραμμα 1ο, εξερευνάει το μέλλον της ανθρωπότητας και του Μετά- Άνθρωπο πλανήτη. Μπορεί ο "τέλειος"
άνθρωπος να γίνει ένας αποβλακωμένος, πειθαρχημένος κάτοικος ενός κυβερνώ- καθαρτηρίου δημιουργημένου από αόρατους ελίτ; Μπορεί τα
παιδιά του αύριο να χαμογελούν καταθλιπτικά σε μια τεχνοκρατική δυστοπία; Ο Μάικλ Τεσάριον είναι ένας συγγραφέας, εναλλακτικός
ιστορικός, φιλόσοφος και είναι ειδικός στην απόκρυφη ιστορία της Ιρλανδίας και της Αμερικής.

ΕΒΡΑΙΟΣ 100% Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ


KOPE
Παραδοσιακά, από την εποχή της «Υπόθεσης Ντρέϋφους» -και με αποκορύφωμα την περίοδο του Ντε Γκώλ- η γαλλική δεξιά ήταν λίγο ή πολύ αντισιωνιστική. Αντιθέτως, η αριστερά στη Γαλλία ήταν πάντα μια εβραϊκή και μασονική υπόθεση. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση άλλαξε (μόνο εις ότι αφορά τη δεξιά…), με την εμφάνιση του Σαρκοζί, ο οποίος όμως ήταν μόνο κατά το 25% εβραίος. Φαίνεται πως οι σιωνιστές δεν ικανοποιήθηκαν με τόσο μικρά ποσοστά εβραιοσύνης και αποφάσισαν να πάρουν το… 100%! Ο νέος, λοιπόν, ηγέτης της γαλλικής δεξιάς, Ζαν – Φρανσουά Κοπέ, που μόνο «φρανσουά» δεν είναι, εκπληρώνει απολύτως τις προϋποθέσεις. Ο πατέρας του είναι εβραϊκής οικογενείας που έφυγε από την Ρουμανία το 1920, λόγω διώξεων, η δε μητέρα του είναι επίσης εβραία, από την Αλγερία. Άρα, νάτο το 100%! Κι εδώ θέτω ένα απλό ερώτημα: πως γίνεται κι έχουν οι εβραίοι τόσο μεγάλα ποσοστά διείσδυσης στην πολιτική ζωή των διαφόρων κρατών, τέτοια που δεν έχει να παρουσιάσει κανένας άλλος λαός στον κόσμο; Α, πα, πα. Ούτε σχέδιο κατάκτησης του κόσμου να είχαν. Ή μήπως έχουν;
ethnikismos net

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η οργονομία του Βίλχελμ Ράιχ..και η θεραπεία του καρκίνου

  Μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη.
Ας έρθουμε τώρα σε μια πιο αναλυτική παρουσίαση των απόψεων του Ράιχ για την οργόνη και την οργονομία.

    Ο Χρίστος Μουσουλιώτης, βασικό στέλεχος και των δύο συλλόγων που προαναφέραμε, δια των οποίων εκδηλώνεται η δράση των οπαδών του Ράιχ στη χώρα μας, γράφει στην εισαγωγή της ελληνικής μετάφρασης του βιβλίου του Ράιχ «Ο συσσωρευτής οργόνης»: «Η οργόνη αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ανακάλυψη του Ράιχ αλλά και τη μεγαλύτερη «αδυναμία» του, γιατί η βαριά θωρακισμένη ανθρωπότητα δεν μπορεί εύκολα να την αντιληφθεί. Στα περισσότερα βιβλία που έχουν γραφεί γι' αυτόν, η οργόνη είτε αγνοείται, είτε θεωρείται μια από τις «παράνοιές» του... Η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη. Χρόνια ατελείωτων ερευνών και πειραματισμών τον οδήγησαν σ' αυτήν».

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τον Δεκέμβριο του 1919 συναντήθηκαν σε ένα δασαρχείο στην περιοχή ramsau, μέλη της οργάνωσης θούλη, της οργάνωσης vrill και της οργάνωσης ¨Die herren vom schwarzen stein¨, μαζί με ένα ισχυρότατο μέντιουμ, τη ΜΑΡΙΑ ORSTSCH, η οποία ήταν γνωστή και ως sigrum. Όλοι πίστευαν ότι στο μέντιουμ αυτό είχαν μεταδοθεί αρχαία μυστικά κείμενα στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών! Σύμφωνα με τα κείμενα της Οργάνωσης θούλη, αυτές οι γνώσεις ελήφθησαν τηλεπαθητικά από το ηλιακό σύστημα του aldebaran, το οποίο απέχει από τη Γη 68 έτη φωτός, και συγκεκριμένα από τον αστερισμό του Ταύρου.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

"Αντισημιτισμός και ξενοφοβία: όλα αυτά είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει απολύτως να πούμε ότι ντρεπόμαστε", δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ...

Οι γερμανοί θα πρέπει να ντρέπονται για τα κρούσματα ξενοφοβίας και αντισημιτισμού που εξακολουθούν να υπάρχουν στη χώρα, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος ΆνγκελαΜέρκελ στο εβδομαδιαίο διαδικτυακό της διάγγελμα.
Αναφερόμενη στις δολοφονίες εννέα μεταναστών από το 2000 ως το 2007--που αποδίδονται σε τρία μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας "Εθνικοσοσιαλιστικό Υπόγειο"-- η Μέρκελ έκανε έκκληση στους γερμανούς να αντισταθούν στον ρατσισμό.
"Αντισημιτισμός και ξενοφοβία: όλα αυτά είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει απολύτως να πούμε ότι ντρεπόμαστε που εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα μας. Έχουμε πολλή ακόμη δουλειά να κάνουμε μεταξύ μας πάνω σε αυτό", είπε η Μέρκελ.news 247

Σημείωση Απορρήτου  Η εντολή προς τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι σαφής προωθήστε την πολυπολιτισμική  κοινωνία σε συνδιασμό με βαρυσήμαντες δηλώσεις αντισημιτισμού, ρατσισμού και ξενοφοβίας . Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η πολιτεία προβαίνει σε συλήψεις για όποιον τολμίσει να μιλήσει η να γράψει κάτι εναντίον των εβραίων. Η πιο πρόσφατη είδηση που γνωρίζουμε είναι αυτή

"Μέσω των συνεχών μυνήσεων εναντίον του γνωστού συγγραφέα και εκδότη Άρθουρ Τόφαν, οι Εβραίοι Σιωνιστές, έχουν πετύχει να τον φέρουν στην οικονομική καταστροφή, ενώ απαιτούν να απαγορευθεί η πρόσβασή του στο Διαδίκτυο, να μην έχει το δικαίωμα να γράψει οποιοδήποτε άρθρο και να εκδώσει κάποιο βιβλίο…,  και όλα αυτά, επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει με τεκμήρια το Ολοκαύτωμα…!
Ας σημειωθεί, ότι συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα στον για αυτό το έτος"…alter media gr

Είναι λοιπόν φανερό οτί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλοστημένο σχέδιο εξαπάτησης της ανθρωπότητας με πρωταγωνιστές τους εβραίους. Μέχρι σήμερα κανένας δεν εχει πάει φυλακη επειδή μίλησε η έγραψε εναντίον της Αμερικής, η της Αφρικής η οποίας δήποτε άλλης χώρας, στην Ελλάδα μάλιστα οι ίδιοι οι πολιτικοί κάνουν ανθελληνικές δηλώσεις και αποκαλούνται και προοδευτικοί.

Στο Ισραήλ οι μετανάστες δουλεύουν για ενα χρονικό διάστημα και μετά τους διώχνουν απο την χώρα. Δέν ακούσαμε όμως τίποτα απο την κυρία Μέρκελ ούτε απο κανέναν ευρωπαίο επίτροπο να χαρακτηρίζει τους Ισραηλινούς ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Αντίθετα η χώρα μας έχει δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις απο τα διεθνή δικαστήρια επειδή δεν ματαχειρίστηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς τους μετανάστες,  ή επειδή δεν έδωσε σπίτια στους τσιγγάνους κτλ.

Διαβάστε προσχτικά και αυτό το άρθρο συνδάστε το με τα προηγούμενα και τότε θα καταλάβεται...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!!....ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.
Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».


Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης
Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.
 
Η  Πανευρώπη
von Coudenhove-Kalergi
Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον  θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι  Richard Coudenhove  Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο  Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος  στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα  σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους  υποστηρικτές και  συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι έργο των Εβραίων

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά. Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή. Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moody’s μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.
Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
Ο οίκος Moody’s αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.
Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.

Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.
Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2% (http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
 

Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.
Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ανόητες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.

Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.
Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.
Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους. (πικρή αλήθεια η εθνομηδενιστική συμμορία, σε καίριες θέσεις ΥΠΕΞ, πρώην ΥΠΕΠΘ κ.λπ..)

Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.
Η μόνη μας διέξοδος είναι η αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων.
antistasi info

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

O Εβραιος κερδοσκοπος που θελει να (ξανα)πτωχευσει την Αργεντινη


Ο Πολ Σίνγκερ έχει αρκετές υποθέσεις απομύζησης χωρών με προβληματικές οικονομίες στο ενεργητικό του
Λέγεται Πολ Σίνγκερ κι έχει τη φήμη του «οικονομικού δολοφόνου», αφού σε όποια χώρα πατάει το πόδι του, αμέσως μετά, αυτή… του χρωστάει. Τωρα, ο εβραίος τυχοδιώκτης μεγαλοεπενδυτής και ιδρυτής του hedge fund Elliot Associates (το οποίο αποκαλείται «ένα από τα πιο αδίστακτα όρνια» των διεθνών χρηματαγορών), απειλεί με μια δεύτερη χρεοκοπία την Αργεντινή.
Ο 68χρονος κερδοσκόπος συνέλαβε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 την ιδέα για έναν νέο τύπο hedge fund, του λεγόμενου επενδυτικού ταμείου-«όρνεο» που απομυζεί μεγάλα χρηματικά ποσά από φτωχές χωρες με χρέος υπό αναδιάρθρωση.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Έλληνες καρκινοπαθείς πιστεύουν ιερέα, που λέει ότι η αλόη θεραπεύει

Έλληνες καρκινοπαθείς πιστεύουν καθολικό ιερέα, το Ρομάνο Ζάγκο, ο οποίος στο βιβλίο του «Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί!», παραθέτει τη συνταγή του κατά του καρκίνου, με...
βάση τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης Arborescens. Εκτός από τις μαρτυρίες ασθενών που θεραπεύτηκαν, το βιβλίο περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα έρευνα που έγινε από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου Gerardo της Ιταλίας σχετικά με τις αντικαρκινικές ιδιότητες της αloe Arborescens. Από τη μελέτη προκύπτει ότι η aloe Arborescens περιέχει μια υδροξυανθρακινόνη (aloe-emodin) που υπάρχει στα φύλλα της και εκδηλώνει μια ειδική αντινευρο-εξωδερμική, ογκολογική δραστηριότητα, χωρίς τοξικά αποτελέσματα.Όπως ισχυρίζεται υπάρχουν πάρα πολλές κλινικές μελέτες σχετικά με τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης Arborescens, η οποία υπερέχει 200-300 φορές σε ποσότητα συστατικών από την κοινή Αλόη Βέρα. Διευκρινίζει ότι υπάρχουν 400 διαφορετικά είδη αλόης στον κόσμο και δεν θα πρέπει να συγχέουμε την μία με την άλλη!
tromaktiko

Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ...ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ

ICA, PERU. Η πριμοϊστορική βιβλιοθήκη
Το 1966, σε μια άσπρη δύσκολη έρημο κοντά στην πόλη Ιca στο Περού, το Δρ Javier Cabrera Darquea, ανακάλυψε και συνέλεξε, με υπομονή και ιδιαίτερη προσπάθεια, πάνω από 11.000 χαραγμένες πέτρες από έναν πολύ αρχαίο χρόνο. Αυτές οι πέτρες, που χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και για το χτίσιμο των σπιτιών των ιθαγενών της περιοχής, οι οποίοι δύσκολα πείστηκαν να του τις παραχωρήσουν

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

 
Σημείωση του Webmaster της αρχικής αγγλόφωνης σελίδας: Η ιστορία του Nilus είναι μία από τις πολλές που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα φαινόμενο της εποχής μας. Τον Nilus τον γνώριζα από την καιρό που ήταν Βουδιστής. Εγώ πάλευα να αφομοιώσω τις ίδιες διδασκαλίες κάτω από τον ίδιο δάσκαλο. Δεν έφτασα εκεί που έφτασε ο Nilus, διότι όταν ο δάσκαλος μου είπε πως η περαιτέρω πρόοδος απαιτούσε την διακοπή κάθε άλλης πνευματικής αναζήτησης, η συνείδησή μου ξύπνησε και μου απαγόρευσε να το κάνω, καθώς επίσης με κατεύθυνε πίσω στον Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις ιστορίες φαίνεται να είναι πως αν ένας άνθρωπος έχει ήδη βιώσει κάποια ουσιώδη επαφή με το Ευαγγέλιο του Χριστού, τότε η πνευματική του πρόοδος θα εμποδιστεί σε κάποιο σημείο, ώσπου το άτομο αυτό να επιστρέψει στον Χριστό.

Ελληνική ΜΚΟ έδωσε 600.000 ευρώ για δεξίωση σε παγοθραυστικό στο Βόρειο Πόλο!!!


Κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες απήγγειλε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου σε βάρος μελών Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για κακή διαχείριση κονδυλίων, που υπολογίζονται σε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.
Συγκεκριμένα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος περίπου 10 προσώπων που διατέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κύκλος της Πάτμου» την περίοδο από το 2000 ως το 2010.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Εκτροφείο ανθελληνισμού ο ΣΥΡΙΖΑ
Στους αδαείς ίσως προκαλούν σοκ οι δηλώσεις, τις οποίες έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην  Ά Θεσσαλονίκης, Γιάννα Γαϊτάνη, σε εφημερίδα των Σκοπίων. Οι εμετικές δηλώσεις της είναι ήδη γνωστές, επομένως είναι περιττό να τις επαναλάβουμε εδώ. Αυτό το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συγκεκριμένη βουλευτής φέρεται να είναι μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (ΔΕΑ), μια από τις πιο «σκληροπυρηνικές» συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα ανθελληνισμού, φιλοσκοπιανής και φιλοτουρκικής προπαγάνδας.

ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ

Τα σκαλιά του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων ανεβαίνουν τον τελευταίο μήνα Ιερείς που ανήκουν στις τοπικές Μητροπόλεις της Ηπείρου, προκειμένου να...
καταθέσουν κυνηγετικά ή σκοπευτικά όπλα που νομίμως κατέχουν, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας! Σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ελληνική Αστυνομία καλείται και ήδη έχει προχωρήσει στην ενημέρωση των κληρικών οι οποίοι κατέχουν άδειες θήρας και δηλωμένα κυνηγετικά ή άλλα όπλα, ότι στο εξής αυτά θα πρέπει να τους αφαιρεθούν. Η σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου δεν είναι πρόσφατη, καθώς έχει ληφθεί τον Ιούνιο του 2006 όμως παρέμενε ανεκτέλεστη, για διάφορους λόγους.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τον Μακαριστό Χριστόδουλο τον “Έφαγαν”οι μυστικές υπηρεσίες


ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ….ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ!

Ζητάει εδώ και τέσσερα χρόνια το άνοιγμα του Ιατρικού του φακέλου και δεν λαμβάνει απάντηση. Αυτό δεν είναι στοιχείο… Το γεγονός όμως οτι ένας από τους Ιατρούς του (που τότε δεν ήταν στο
team των θεραπόντων) ισχυρίζεται ότι ο Μακαριστός Χριστόδουλος πέθανε από συνεχόμενες ακτινοβολίες που του έγιναν…. ala CIA δηλαδή. Ο κ.Φώλιας περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο προεκλήθη ο καρκίνος…Όλοι θυμόμαστε τα τραγικά λάθη που συνέβησαν την περίοδο εκείνη, ως προς την αγωγή που ακολούθησε ο Αρχιεπίσκοπος. Αυτά ίσως κάποιοι τα θεωρήσουν σύμπτωση… Το γεγονός ότι ταξίδεψε στο memorial των ΗΠΑ, τον άνοιξαν στο χειρουργείο και απλά τον έκλεισαν με την αιτιολογία ότι ήταν γεμάτος καρκίνο… ΤΟ καλύτερο το ακουσαμε στο τέλος.

“Και ποιοι τον Έφαγαν κ.Πλεύρη;”

“Δείτε ποιοι έβγαζαν ανακοινώσεις εναντίον του τότε και θα καταλάβετε…”

“Εγώ θυμάμαι κ.Πλεύρη… κάποιοι  Εβραίοι τότε έβγαζαν ανακοινώσεις εναντίον του”

Πλεύρης:……….(σιγή)
triklopodia

ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ ...ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!!

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
Shabbetai Zevi, Nathan of Gaza, Jacob Frank
Έχετε σκεφτεί ποτέ, ποιές θα ήταν οι συνέπειες για την Ελλάδα, εάν το κίνημα των κρυπτοϊουδάιων ντονμέδων είχε αποτύχει και η Τουρκία παρέμενε μία μουσουλμανική χώρα; Εκτός του ότι η εκστρατεία της Μικράς Ασίας θα είχε σίγουρα διαφορετική κατάληξη και σήμερα ίσως ο χάρτης της Ελλάδας να συμπεριλάμβανε και τις ακτές της Μικράς  Ασίας, είναι σίγουρο ότι η Τουρκία, ως μουσουλμανική χώρα, θα είχε μείνει έξω από τους δυτικούς οργανισμούς, το ΝΑΤΟ κ.λπ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εγείρει διεκδικήσεις εναντίον της Ελλάδας· και φυσικά δεν θα μπορούσε να εισβάλει στην Κύπρο. Όμως και στην μέση Ανατολή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αφού το Ισραήλ θα είχε στην περιοχή του μία ακόμη μουσουλμανική χώρα που θα ήταν εχθρικά κείμενη απέναντι του. Ας κάνουμε λοιπόν μία σύντομη σύνοψη της ιστορίας των ντονμέδων, γιατί όπως θα δούμε στην συνέχεια, υπάρχουν κάποιες νέες αποκαλύψεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ

ultima thule- η Έσχατη Θούλη - ήταν το όνομα της πρωτεύουσας της πρώτης ηπείρου που αποικίστηκε από Αρίους. Το όνομα αυτής της ηπείρου ήταν Υπερβόρεια και λέγεται ότι ήταν αρχαιότερη από την Ατλαντίδα και τη Λεμουριά. Εθεωρείτο ως η πύλη προς άλλους κόσμους και το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη.

Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ «ΙΕΡΑ» ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ…

Τα ανθελληνικά αισθήματα τα οποία τρέφουν οι εβραίοι για τον Ελληνισμό είναι πασίγνωστα και δεν επιδέχεται αυτός ο ισχυρισμός την ελάχιστη διάψευση. Για να μη θεωρηθεί όμως ότι ομιλούμε εξ’ ονόματος των εβραίων, κρίνεται αναγκαίο να παρατεθούν οι αντιλήψεις των ιδίων σε σχέση με τον Ελληνισμό, όπως αυτές διατυπώνονται στα ιερά τους βιβλία, αρχής γενομένης από το Ταλμούδ:
«Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού».
Επίσης στο έργο «αποκάλυψις» αναφέρονται επί λέξει τα εξής… φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς».

Η Γη εκτός ελέγχου!ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ...




Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας

Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ποιες μπορεί να είναι οι γεωλογικές επιπτώσεις και ποιον ρόλο παίζει το κινεζικό «Φράγμα των Τριών Φαραγγιών»;

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ SAN FRANCISCO...ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Η βαθύτερη τρύπα του κόσμου και το μυστήριο που την περιβάλλει

Η βαθύτερη τρύπα στον κόσμο που έγινε από τον άνθρωπο με τεχνητά μέσα, βρίσκεται στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην χερσόνησο Kola. Είναι γνωστή με την ονομασία Kola Superdeep Borehole και έχει βάθος 12.262 μέτρα ( η τρύπα με το μεγαλύτερο μήκος στον κόσμο βρίσκεται στην περιοχή Al-Shaheen στο Κατάρ και έχει μήκος 12.290 μέτρα ).

Η πρώην Σοβιετική Ένωση ήταν τόσο περήφανη για αυτήν όσο ήταν και για τα διαστημικά της οχήματα και τα υποβρύχια της.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τα μυστικά του Τροφώνιου Άνδρου...Εμπειρίες απο τον κάτω κόσμο!

Η Λιβαδειά είναι η αρχαία πρωτεύουσα της Βοιωτίας, και δεν ονομάζεται έτσι επειδή υπάρχουν εκεί λιβάδια. Στην βαθιά αρχαιότητα, όπως γράφει ο Παυσανίας υπήρχε εκεί μία πόλη με την ονομασία Μήδεια και ήταν χτισμένη στον «πράσινο λόφο». Αργότερα, σύμφωνα με την μυθολογική παράδοση, ο Αθηναίος Λέβαδος ίδρυσε μία πόλη στην πεδιάδα, η οποία πήρε το όνομα της από τον κτήτορα της και ονομάστηκε Λιβαδεία και πολύ αργότερα το τοπωνύμιο παραφράστηκε και έγινε «Λιβαδειά».
Στους ιστορικούς χρόνους η πόλη έγινε ευρύτερα γνωστή στον Ελλαδικό χώρο λόγω του μυστηριακού μαντείου του Τροφωνίου. Στο αρχαίο Τροφώνιο Άντρο ταξίδευαν από παντού και ζητούσαν μελλοντολογικούς χρησμούς πάρα πολλοί άνθρωποι και εκεί είχαν προσφύγει ζητώντας βοήθεια πολύ σπουδαίοι άντρες (ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι εκεί ζήτησε χρησμό ο πάμπλουτος βασιλιάς Κροίσος, ο αρχηγός του περσικού στρατού Μαρδόνιος, ο Ρωμαίος στρατηγός Αιμίλιος-Παύλος, κ.α.).

To θαύμα! Η συγκλονιστική ταινεία με το θαύμα του Αγίου Νικολάου στην Ρωσία το 1956..Δείτε την!

Σχετικό άρθρο  που περιγράφει τα γεγονότα της ταινείας απο το Blog μας ΕΔΩ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ¨VRILL O Karl haushofer KAI H ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Η Οργάνωση vrill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την Οργάνωση.

Η εκστρατεία του Διονύσου και η "Ελληνικότητα" του Ανατολικού πολιτισμού

Πέρα από το μυθολογικό έπος των "Διονυσιακών" του Νόννου το οποίο αναφέρεται σε ένα καθαρά αστρονομικό ή ουράνιο επίπεδο με απολήξεις στην χθόνα σχετικά με τις εκστρατείες του Διονύσου στην ανατολή, λαμβάνουμε ώς κύρια πηγή το "Περί Ίσιδος και Οσίριδος" του Πλουτάρχου κεφ. 13. <<Και όταν εβασίλευε ο Όσιρις τους μέν Αιγύπτιους αμέσως απήλλαξε από την γεμάτη στερήσεις θηριώδη ζωή αφού τους δίδαξε την γεωργία,τους εθέσπισε νόμους και τους δίδαξε να τιμούν τους θεούς (σημ: αστρονομία, φιλοσοφία, τέχνη, μυθολογία). Μετά ταξίδεψε σε όλη τη γή και εξημέρωσε τους τρόπους των ανθρώπων και ελάχιστες φορές μάλιστα χρειάστηκε τα όπλα γιατί τις περισσότερες φορές τους έθελγε μέσω της μουσικής, του τραγουδιού και της πειθούς του λόγου. Γι'αυτό και οι Έλληνες πίστευαν ότι είναι ο ίδιος με τον Διόνυσο>>

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΔΑΚΡΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

“Διχάζουν και σπρώχνουν στη βία Βενιζέλος και Αλιβιζάτος

Μήνυση με βαριές κατηγορίες περί «διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες και διχόνοια» κατέθεσε την Τετάρτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Χρυσή Αυγή, σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πανεπιστημιακού Νίκου Αλιβιζάτου.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο Ε.Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου με θέμα την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ “κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του νεοναζισμού”, «χρησιμοποιώντας αόριστες εκφράσεις επιχείρησε να στιγματίσει συλλήβδην τη Χρυσή Αυγή ως ‘αντισυνταγματικό φαινόμενο’ και ‘μόρφωμα’, ξένο προς την ελληνική κοινωνία, εκφράζοντας την αδιαφορία του για το γεγονός ότι μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών ψήφισε τη Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις προκαλωντας διχόνοια και προτρέποντας κατ’αυτό τον τρόπο τους πολίτες να βιαιοπραγήσουν εναντίον αλλήλων».
Για τον Ν.Αλιβιζάτο, στη μήνυση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του πανεπιστημιακού καθηγητή εκφράστηκε με πρωτοφανή εμπάθεια για τη Χρυσή Αυγή και τη χαρακτήρισε δογματικά ως εγκληματική συμμορία, προτρέποντας κατ’αυτό τον τρόπο τους πολίτες σε βαιοπραηία εναντίον της».
Υπενθυμίζεται ότι την επομένη των κατηγοριών Βενιζέλου-Αλιβιζάτου, ισχυρότατη έκρηξη βόμβας κατέστρεψε τα γραφεία του κόμματος στον Ασπρόπυργο.
defence net
 
Σημείωση Απορρήτου  Δέν είναι τύχαιο οτι ο καθηγητής Αλιβιζάτος είναι εβραικής καταγωγής. Ο κύριος αυτός ο οποίος πληρώνεται με τα λέφτα  του ελλήνα φορογούμενου ήταν ο επνευστής του λαθρονόμου Ραγκούση (επίσης εβραικής καταγώγης) και σε τηλεοπτική εκμπομπή της ΝΕΤ, το περασμένο έτος δήλωνε" η μοναδική μου αγωνία αυτή την στιγμή είναι να περασεί ο νόμος περι ιθαγένειας στο συμβούλιο επικρατείας"...Αυτοί λοιπόν οι πρακτόρες του εβραικού εθνικισμού είναι χειρότεροι απο κάθε μνημόνιο, γιατί υπονομεύουν την εθνολογική σύνθεση της Ελλάδας προκειμένου να την αφανήσουν βιολογικά!..Σε αυτόν τον αγώνα έχουν σύμμαχους τα μέγαλα τσοντοκάναλα, τον σάπιο κοινοβουλευτισμό, και τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ SKYFALL, O ΙΑΝ ΦΛΕΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

Λάβαμε από έναν αναγνώστη του μπλοκ μας το παρακάτω άρθρο σχετικά με την τελευταία ταινία του James Bond, Skyfall. Θεωρούμε πως δίνει έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον αποσυμβολισμό της ταινίας καθώς και πλήθος άλλων πληροφοριών οπότε και αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε. 
γράφει ο Μιχάλης Κονταξής

Αιτίες για να γράψω αυτό το κείμενο είναι τα εξαιρετικά άρθρα του Αναστασίου Γιαννά και κάποιες παρατηρήσεις μου πάνω σε νεογνωστικά έργα του Χόλυγουντ. Αφορμή όμως που με κινητοποίησε είναι η παρακάτω δημοσίευση που αναφέρεται σε ανθελληνικά κωδικά μηνύματα στο τελευταίο έργο της σειράς Τζεημς Μποντ με τίτλο SKYFALL.

Xωρίς να διαφωνώ με τις ερμηνείες που επιχειρεί ο άγνωστος συντάκτης του άρθρου για την ταινία του Μποντ δράττομαι της ευκαιρίας να προσεγγίσω και κάποια άλλα  σημεία.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΘΟΥΛΗ - ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ- ΝΑΖΙ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια μια φυλή υπεράνθρωπων ξεκίνησε από τον πλανήτη της και ήρθε και κατοίκησε τη γη μας. Οι χιλιετίες πέρασαν και η Υπερβόρεια ήπειρος τους άρχισε να βυθίζεται. Τότε αυτοί βρίσκουν νέο καταφύγιο, αυτή τη φορά στο εσωτερικό τον πλανήτη μας; Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν το περιεχόμενο ενός βιβλίου φαντασίας (και είναι πράγματι η βάση της Επερχόμενης Φυλής του συγγραφέα λόρδου Λύττον). Ποιος θα το πίστευε όμως ότι τα ίδια θα αποτελούσαν και το μυστικό σενάριο γύρω από το οποίο εκτυλίχθηκε όχι κάποιο ασήμαντο περιστατικό, αλλά το πιο μεγάλο δράμα που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα!

ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΝΕΘ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!


Κλάους Κένεθ, Χιλιάδες μίλια προς τον τόπο της καρδιάς – Από το σκοτάδι του μίσους στον Γέροντα Σωφρόνιο, Εκδ. "Εν Πλω" 2009.




Αν υπάρχουν στον 20ό αιώνα κάποιοι άνθρωποι, που τους αξίζει ο τίτλος του «Οδυσσέα του πνεύματος», ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Κλάους Κένεθ. Ταξίδεψε σχεδόν σε όλες τις εκδοχές της παγκόσμιας θρησκευτικότητας. Περιπλανήθηκε στο σκοτάδι, γνωρίζοντας όλες τις μορφές του. Και ανακάλυψε το φως, την ελευθερία και την αγάπη εκεί, όπου ποτέ δεν περίμενε να τα βρει. Αυτή είναι η ιστορία του.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

Στο εβραικό περιοδικό "fotam"(19-8-1983) που εκδίδεται στο Τέλ Αβίβ ο Ελιεζέρ Χαλέβι (έργατικος συνδικαλιστής) αναγνωρίζει έγραφο με υπογραφή του Γιτζάκ Σαμίρ και του Αβραάμ Στέρν προς την Γερμανική Πρεσβεία της ΄Αγκυρας, οπου οι σιωνιστές ηγέτες γράφουν στους Ναζί" Από άποψη αντιλήψεων ταυτιζόμεθα μαζί σας. Γιατί λοιπον να μην συνεργαστούμε;" Εξ άλλου ένας εκ των πρωτεργατών της ομάδας Στέρν δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα του Τέλ Αβίβ "Γιεντιότ Αχαρανόθ" (4-2-1983) οπού αποδέχεται οτι η οργάνωση τους είχε επαφές με τους Ναζί, με σκοπό την " συνεργασία μεταξύ της Νέας Γερμανίας και ενός ανανεωμένου εβραικού έθνους"

Μάλιστα για την συνεργασία αυτή οι σιωνιστές έδιναν κίνητρον στους Γερμανούς διότι τους εδήλωναν (παρ3) οτι " η θεμελίωσης του ιστορικού εβραικού κράτους επί εθνικής και ολοκληρωτικής βάσεως και δια της συνθήκης με το Γερμανικό Ράιχ θα ηδύνατο να συμβάλει στην διατήρηση και ενίσχυση στο μέλλον της θέσεως της Γερμανίας στην Εγγύς Ανατολή" και ακόμη το πιο απίθανο " Υπο τον όρο να αναγνωρισθούν απο την Γερμανική Κυβέρνηση οι εθνικές φιλοδοξίες του κινήματος για την ελευθερία του Ισραήλ"

Τα παραπάνω στοιχεία επίσης υπάρχουν και σε έγραφο του Ντέιβιντ Γισραέλι του Πανεπιστημίου Μπάφ Ίλαν με τίτλο "Το Παλαιστινικό πρόβλημα στην Γερμανική Πολιτική"

Και τέλος ο Ραίνχαρτ Χαυνριχ έγραφε στο περιοδικό των SS "Das Shcwarze Korps" (Απρ 1935) "Πρέπει να διακρίνουμε τους Εβραίους σε δύο  κατηγορίες, στους σιώνιστες και στους οπαδούς της αφομοιώσεως. Οι σιωνιστές πεσβεύουν μια άποψη αύστηρως φυλετική και με την μετανάστευση στην Παλαιστίνη συμβάλλουν στην δημιουργία του δικού τους Εβαρικού κράτους..οι καλύτερες ευχές μας και η επίσημη καλή μας προαίρεση είναι μαζί τους"

Απο το βιβλίο του Κ. Πλεύρη "Εβραίοι ολη η αλήθεια"

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ ΠΩΛΟΥΝ ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Τα σετ των βασικών αγαθών με την ετικέτα «Για το τέλος του κόσμου» άρχισαν να πουλούν στα καταστήματα της πόλης Τομσκ της Σιβηρίας.

 Το σετ αποτελείται από μια καρτέλα-ταυτότητα με ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο υπάρχουν πεδία για το ονοματεπώνυμο και για άλλα στοιχεία, απλά φάρμακα, σακούλα με μαυροσίταρο, μια κονσέρβα με σαρδελόρεγγα και ένα μικρό μπουκάλι βότκας. Επίσης στο σετ μπορεί κανείς να βρει ένα σημειωματάριο, ένα μολύβι, δύο κεριά, μια κούτα με σπίρτα, ένα σχοινί και σαπούνι.

 Στα σετ για την υποδοχή του τέλους του κόσμου, που πωλούνται στο Μεξικό, συμπεριλαμβάνονται σπίρτα, ένα ειδικό μαχαίρι για άνοιγμα κονσερβών, αλλά και ταυτοχρόνως για αντιμετώπιση των ζόμπι, σοκολάτα, σημειωματάριο για σημειώσεις και αναμνήσεις, καθώς και το άναμμα φωτιάς, ένα μπουκάλι με ένα λίτρο νερό, αλλά και ένα μικρό μπουκάλι λικέρ από γλυκάνισο, το οποίο παράγεται στη χερσόνησο Γιουκατάν και θεωρείται ποτό των ίδιων των Μάγια.

 «Εάν το τέλος του κόσμου έρθει το 2012, καλύτερα να το υποδεχθούμε προετοιμασμένοι», προσκαλούν οι παραγωγοί της συλλογής.  Στη Ρωσία σε παρόμοιο σετ έχουν συμπεριληφθεί ένα μπουκάλι βότκα, αλλά και σκοινί με σαπούνι.

Φ. Της Ρωσίας

Ένα "παράξενο" Θαύμα...Συγκλονιστική ιστορία!!

Προκεῖται γιὰ τὴν ταινία Τὸ Θαῦμα τοῦ Αlexander Proshkin ἡ ὁποία βραβεύτηκε στὸ 31ο Διεθνὲς Φεστιβὰλ τῆς Μόσχας μὲ τὸ εἰδικὸ βραβεῖο. Βασίζεται σ'ἕνα ἀληθινὸ γεγονὸς, σ΄ἕνα θαῦμα ποὺ συγκλόνισε τὴν πόλη Σαμάρα τῆς Σοβιετικῆς Ἕνωσης τὸ 1956! Ἕνα ἀληθινὸ γεγονὸς ποὺ συντάραξε καὶ ἔφερε σὲ μετάνοια ἑκατοντάδες ἀνθρώπους στὴν πόλη Κουιμπίσεβ σημερινὴ Σαμάρα) τῆς Σοβιετικῆς Ρωσίας τὸ ἔτος 1956. Στὴν πόλη Κουιμπίσεβ ζοῦσε μία οἰκογένεια: ἡ εὐσεβὴς μητέρα καὶ ἡ κόρη τῆς Ζωή.
Τὸ βράδυ τῆς παραμονῆς τῆς Πρωτοχρονιᾶς (31 Δεκεμβρίου) τοῦ 1956 ἡ Ζωὴ προσκάλεσε ἑπτὰ φίλες της καὶ ἄλλους τόσους νεαροὺς σὲ δεῖπνο καὶ χορό.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

AΝΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ...ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ


Η Συμμαχία του Ανκάρα, οι άλλωτε εχθροί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είναι τώρα μέλη αυτής και μετέχουν στην αποστολή της Πρώτης Επαφής.


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα τη σκληρή αντιπαράθεση της εξίσου ισχυρής σκοτεινής «Συμμαχίας του Ανκάρα». Οι Anunnaki είναι αποστάτες Ερπετοειδείς σε αυτήν τη συμμαχία, που είχαν τον έλεγχο αυτού του πλανήτη για περίπου 13,000 χρόνια μέσω των «μπράβων» τους – τις σκοτεινές ανθρώπινες συμμορίες, που συναγωνίζονται για τον έλεγχο των ΗΠΑ και του κόσμου (κυρίως τώρα η αμερικανική συμμορία των Μπους εναντίον της Ευρωπαϊκής συμμορίας).
Οι Anunnaki άλλαξαν στρατόπεδο προς την Γαλαξιακή Ομοσπονδία το 1994, αφότου η σκοτεινή Συμμαχία του Ανκάρα προέβη σε αυτή την επιλογή. Αυτό «τράβηξε το βύσμα» της υποστήριξης των γήινων συμμοριών – πράγμα που τους προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ...ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου
 Τι πραγματικά ήταν η Γαλλική επανάσταση του 1789; Ένας λαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στην τυραννία; Μία επανάσταση εναντίον της βασιλείας; Ο αγώνας της αστικής τάξης εναντίoν των προνομίων της αριστοκρατικής τάξης; Αυτοί είναι οι μύθοι που δημιουργήθηκαν για να συσκοτίσουν την πραγματική και ουσιαστική φύση της Γαλλικής Επανάστασης, που δεν ήταν άλλη, από την νικηφόρα επέλαση και αιματηρή εκδίκηση των γνωστικών κινημάτων και του ιουδαϊσμού.
Πρώτος μύθος: Η επανάσταση κυνήγησε τους αριστοκράτες
Λουδοβίκος-Φίλιππος Β' της Ορλεάνης
Όπως γράφει ένας από τους πιο φημισμένους ιστορικούς της Γαλλίας, ο François Furet, η αριστοκρατία σαράντα χρόνια μετά την επανάσταση ήταν τόσο πλούσια και ισχυρή όσο και στην Γαλλία του Λουδοβίκου XVΙ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στην ορολογία των επαναστατών, ο όρος «αριστοκράτης» δεν εννοούσε καθόλου τα μέλη μιας ορισμένης κοινωνικής τάξης αλλά μόνον τον εχθρό της επανάστασης. Έτσι, θεωρούσαν αριστοκρατικό έναν εργάτη καθολικό από την Ανδεγαυία ή έναν αγρότη αντεπαναστάτη από την Λοζέρ. O Αμερικανός ιστορικός Donald Greer απέδειξε ότι από τα θύματα που θανατώθηκαν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τρομοκρατίας (La Grande Terreur), μόνον το 8,5% ήταν αριστοκράτες και το 91,5% ήταν από τις λαϊκές τάξεις. Επίσης στην ίδια έρευνα απέδειξε ότι από τους 400.000 ευγενείς που ζούσαν το 1789 εκτελέστηκαν  μόνον 1.158, δηλαδή ένα ποσοστό του 0,03%. Το 1790 πολυάριθμοι ευγενείς βρίσκονταν στις πρώτες γραμμές της επανάστασης και την υπηρετούσαν με τον καλύτερο τρόπο. (O Θεόδοτος έχει αναλύσει αυτό το θέμα στο άρθρο με τον τίτλο: Η  ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ RADICAL CHIC.) Μάλιστα, κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τρομοκρατίας εκδόθηκε ειδικό διάταγμα που απαγόρευε τις επιθέσεις στους πύργους των ευγενών. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε ότι ένας από τους πρωταγωνιστές της επανάστασης και μέγας διδάσκαλος της μασονικής στοάς  της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας ήταν ο Δούκας  Λουδοβίκος-Φίλιππος Β΄της Ορλεάνης.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σουμέριοι και Νεφελίμ...ο 12ος Πλανήτης και οι γραφές

Πρωτα απ'ολα θελω να ξεκινησω με τον Zecharia Sitchin. Αν σας ενδιαφερει το θεμα και θελετε να ξερετε για αυτο απο το πρωτο χερι σας συστηνω τα βιβλια του:
"The 12th Planet", "The Lost Realms" και " Genesis Revisited"
(διαβαστε τα με αυτη τη σειρα)

Zecharia γραφει για τις πολλες πολεις που περιγραφονται στη χριστιανικη Αγια Γραφη, οπως η Βαβηλωνα, Akkad και Eresh, οι οποιες για πολυ καιρο θεωρουσαν οτι ηταν απλα μυθοι, εφοσον δεν μπορουσε να αποδειχθει η υπαρξη τους. Τελικα βρεθηκε μια πολη, οδηγησε στην αλλη, και αυτη σε μια ακομα. Στο τελος βρεθηκαν ολες οι πολεις που αναφερονται στη Βιβλο.

Μην ξεχνατε οτι ολες αυτες αρχαιες πολεις ανακαληφθηκαν τα τελευταια 120 χρονια περιπου, οι περισσοτεροι απο αυτες προσφατα.

Το Τίμιο Ξύλο κάνει το γύρο του κόσμου 16 φορές την ημέρα από τον Διαστημικό Σταθμό ISS! Συγκίνηση και κοσμοσυρροή για τους Ρώσους Αστροναύτες σε Αθήνα - Θεσ/νίκη

TIDEON : Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του τομέα Επιστημόνων του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως "Ο Μέγας Βασίλειος" με θέμα: «Συγκλονιστικές εμπειρίες στο Κοσμοδρόμιο της Ρωσίας».

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 5...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πλησιάζουμε στην περίφημη ημερομηνία της 21ης Δεκεμβρίου 2012,που τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί ,γραφεί,προβληθεί με ταινίες,βίντεο, κλπ.Λίγες μέρες απομένουν για να μας λυθούν οι απορίες άν θα καταστραφεί ο κόσμος,άν έρθουν οι εξωγήινοι,αν θα μας πάρουν στα σκάφη τους, κλπ,κλπ.Η παραφυλολογία δίνει και παίρνει και κάποιοι πλούτισαν από αυτή.

Οι Μάγιας που μίλησαν γι'αυτήν την ημερομηνία,δεν είπαν ότι θα είναι το "τέλος του κόσμου μας",αλλά το "τέλος της εποχής"σύμφωνα με τα ημερολόγια τους.Τελειώνει λοιπόν ο κατά του Μάγιας χρόνος των 13 "Μπακτούν" δηλαδή 25920 ετών που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία περιστροφή γύρω από το άστρο-ήλιο της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων.Συγχρόνως το ηλιακό μας σύστημα έχει περάσει και από τους δώδεκα αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.Ο μέγας Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων είχε ονομάσει αυτό το διάστημα των 25920 ετών,"Μεγάλο Ενιαυτό".

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Οί Ρότσιλντ…κι ό άντίχριστος

Ο Mayer Amschel Bauer (Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ) γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1743 σε ένα γκέττο έβραίων της Φρανκφούρτης και είναι Γερμανο-εβραϊκής καταγωγής. Άλλαξε το όνομά του σε Rothschild (Ρότσιλντ στα Γερμανικά σημαίνει κόκκινη ασπίδα) από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχειροδανειστήριο στη Φραγκφούρτη.
Ο Μάγερ ώς οίκονομικός σύμβουλος του έκλέκτορα της Έσης, κατάφερε και έστησε την πρώτη του οικογενειακή επενδυτική τράπεζα στη Φρανκφούρτη τήν πόλη πού γεννήθηκε. Οί Ρότσιλντ λοιπόν, ξεκίνησαν ώς τραπεζίτες άπό τή Φρανκφούρτη. Στή συνέχεια δημιούργησαν τράπεζες στή Βιέννη, τό Λονδίνο, τό Παρίσι καί τή Νάπολι. Στήν πορεία έκλεισαν τίς τράπεζες τής Φρανκφούρτης, τής Βιέννης καί τής Νεαπόλεως, όχι γιατί δεν πήγαιναν καλά, άλλά διότι έπρεπε νά γίνουν κάποιες στρατηγικές κινήσεις.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 666 (Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ του Θεολόγου - Κεφάλαιο ιγ' Εδάφια 15 έως 17

15. Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 

 Δύο μέσα θα μεταχειρισθεί ο Αντίχριστος για να πλανήσει τους κατοίκους όλης της γης και να τους κάνει τελείως δικούς του. Το πρώτο είναι η εικόνα του, η οποία θα παρουσιάσει θαυματουργικές ιδιότητες. Θα δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, το δεύτερο αυτό θηρίο, ο ψευδοπροφήτης, όπως ονομάζεται. Η εικόνα θα μιλάει και θα προσκαλεί τους ανθρώπους να την προσκυνήσουν και όποιος δεν την προσκυνάει, θα θανατώνεται από την ίδια την εικόνα. Ετσι θα λυγίσουν όλοι εκείνοι που δεν δέχθηκαν "την αγάπην της αληθείας", για να σωθούν και θα πλανηθούν και θα προσκυνήσουν την εικόνα του Αντιχρίστου.