Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

‹‹ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ›› ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.


Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης   
 Pωσική έκδοση των Πρωτοκόλλων
Ίσως να έχετε παρατηρήσει, ότι πλέον δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό το κείμενο των αρχών του 20ού αιώνα, που η πρώτη δημοσίευσή του έγινε στην Ρωσία, λίγα χρόνια πριν ξεσπάσει η επανάσταση των μπολσεβίκων. Μήπως η εξήγηση γι’αυτήν την έλλειψη ενδιαφέροντος εντοπίζεται στην ακαδημαϊκή έρευνα, που κατάφερε να αποδείξει ότι ήταν ένα κατασκευασμένο, δηλαδή χαλκευμένο, έγγραφο; Όχι βέβαια, διότι, έστω και αν  η επιστημονική έρευνα έφερε στο φως διάφορες χρήσιμες πληροφορίες πάνω στον τρόπο γραφής του, ωστόσο αποδείξεις για τους πραγματικούς συντάκτες του, δεν μπόρεσε να βρει. Η έλλειψη ενδιαφέροντος λοιπόν οφείλεται, κατά την γνώμη μου,  σε δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι σχεδόν όλα όσα περιέγραφε αυτό το προφητικό κείμενο έχουν πραγματοποιηθεί. Μα θα μου πείτε, αυτός δεν είναι ένας παραπάνω λόγος για να μας κινήσει το ενδιαφέρον; Ε, λοιπόν...Aκριβώς το αντίθετο συμβαίνει, τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων: δεν δημιουργείται ενδιαφέρον για κάτι που έχει γίνει πλέον καθημερινό βίωμα και συνήθεια.
Για παράδειγμα, αν κάποιος έγραφε ότι κάποτε οι άνθρωποι θα κινούνται , χρησιμοποιώντας ένα αντικείμενο που θα τρέχει με μεγάλη ταχύτητα , δεν θα κουράζεται ποτέ και θα πηγαίνει παντού, όλοι θα μιλούσαν γι’ αυτό το θέμα, θα το ερευνούσαν, θα περίμεναν με άγχος για να δουν αν θα επαληθευθεί αυτή η πρόβλεψη κλπ. Όταν όμως το αυτοκίνητο μπήκε στην ζωή μας  και έγινε συνήθεια, κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για ένα κείμενο που κάποιος έγραψε 100 χρόνια πριν. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τα «Πρωτόκολλα»:  μιλούν για πράγματα που έχουν γίνει «δεύτερη φύση μας». 

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΟΝΕΙΡΕΜΑ...Η Μυστηριακή Κοσμοθεωρία των Αυστραλιανών Aborigines

Τότε που δεν υπήρχε τίποτε, ούτε ακόμη και ο χρόνος, απλώνονταν μόνο σκοτάδι. Ήταν έτσι επειδή το Μεγάλο Προγονικό Πνεύμα κοιμόταν και Ονειρεύονταν. Όταν Αυτό ξύπνησε, ήρθε ο Ονειρόχρονος. Γιατί τότε από το Όνειρο του φτιάχτηκε ο Κόσμος.
 Στην αρχή η Γη και τα άστρα και τα ζωντανά πλάσματα δεν υπήρχαν έτσι όπως είναι σήμερα. Ήταν ακόμη όλα ένα,  όπως μέσα στο Όνειρο του Προγονικού Πνεύματος, χωρίς ξεχωριστή μορφή.
Πρώτοι αναδύθηκαν από μόνοι τους οι Προανθρώπινοι Πρόγονοι. Περιπλανήθηκαν στον Κόσμο και βλέποντας πως τίποτε δεν ήταν σταθερό, αλλά μεταβάλλονταν από το ένα στο άλλο,  έδωσαν σε όλα το όνομα και τις μορφές τους. Έπειτα γύρισαν «μέσα» (στο Όνειρο)  και το Μεγάλο Προγονικό Πνεύμα ξύπνησε το Ερπετό του Ουράνιου Τόξου.
Το Ερπετό του Ουράνιου Τόξου που ήταν θηλυκό και αρσενικό μαζί, ήταν τεράστιο και τρομερό. Αναδύθηκε πάνω στη Γη και ταξίδεψε προς όλες τις κατευθύνσεις. Στο διάβα του, η αρσενική του δύναμη  έφτιαξε με το σώμα του όλους τους ποταμούς, τις χαράδρες και τα φαράγγια, και όπου κουλουριάζονταν να κοιμηθεί γίνονταν οι λίμνες και οι νερόλακκοι. Και η θηλυκή του υπόσταση γέμισε τη γη με τους guruwari σπόρους της γονιμότητας.  Στο τέλος γύρισε πίσω και ξύπνησε τους βάτραχους, καλώντας τους να βγουν έξω. Εκείνοι με τις κοιλιές τους γεμάτες αποθηκευμένο νερό δεν μπορούσαν να κουνηθούν καθόλου και το Ερπετό αναγκάστηκε να τους γαργαλήσει τα στομάχια. Κι έτσι όπως αυτοί γέλασαν, το νερό ξεχύθηκε από το στόμα τους και γέμισε κάθε γούρνα και νερόλακκο, κάθε ποταμό και λίμνη.
Μέσα σε μια βαθιά σπηλιά κοιμόταν μια όμορφη γυναίκα, ο Ήλιος.  Το Μεγάλο Προγονικό Πνεύμα την ξύπνησε απαλά και της είπε να βγει από τη σπηλιά της και να ζωντανέψει τον κόσμο. Εκείνη άνοιξε τα μάτια της και τότε το σκοτάδι εξαφανίστηκε και φως απλώθηκε παντού. Καθώς ήταν ξαπλωμένη, πήρε μια ανάσα και η ατμόσφαιρα άλλαξε. Ο αέρας δονήθηκε κι ένα απαλό αεράκι φύσηξε στη Γη.
Στην αρχή έκανε ένα μακρύ ταξίδι από το Βορρά στο Νότο κι από την Ανατολή στη Δύση. Έψαξε και βρήκε όλα τα Τοτεμικά πλάσματα που κοιμόντουσαν στις σπηλιές τους και τα ξύπνησε. Όταν βεβαιώθηκε πως όλα είχαν ξυπνήσει ταξίδεψε στη Δύση και τα άφησε να ξεκουραστούν. Εκείνα τρόμαξαν πως το σκοτάδι ξαναγύρισε, όμως σύντομα η Μητέρα Ήλιος εμφανίστηκε από την Ανατολή καθησυχάζοντας τα παιδιά της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!..ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ!!

ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 1,56,38 ..ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1,50.00

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ...ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ SIEMENS KAI TO ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ CHEMITRAILS.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η μετατόπιση των πόλων και οι καταστροφικές της συνέπειες...Ενα άρθρο με συνταρακτικά στοιχεία που σοκάρει!!



Θα μπορούσε η άνιση κατανομή των πάγων στην Ανταρκτική να πυροδοτήσει μια μετατόπιση των πόλων του πλανήτη, με καταστροφικές συνέπειες για την ζωή όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Συνδέστε το άρθρο αυτό με το προηγούμενο άρθρο μας που αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το γεγονός οτι οι πάγοι στην Ανταρκτική αυξάνονται ενώ στον Βόρειο Πόλο μειώνονται...

Το άρθρο αυτό, γραμμένο το 1989, από τον συγγραφέα Ρίτσαρντ Νουν είναι ακόμα επίκαιρο, αν αναλογιστούμε τις πρόσφατες και συχνά αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες γύρω από τις κλιματολογικές αλλαγές, την παγκόσμια άνοδο ή πτώση της θερμοκρασίας, την τήξη ή την επέκταση των πάγων, το φαινόμενο Ελ Νίνιο κ.ο.κ.  

Η θεωρία του Ρίτσαρντ Νουν, σύμφωνα με την οποία οι πολικοί πάγοι της Ανταρκτικής αναπτύσσονται με ασταθή τρόπο, ικανό να προκαλέσει μια καταστροφικών διαστάσεων μετατόπιση των πόλων, αξίζει την προσοχή μας. Θα δημοσιεύουμε αυτό το άρθρο σε δύο συνέχειες και το δεύτερο μέρος θα υπάρχει στο επόμενο τεύχος του NEXUS με μια περίληψη των πρόσφατων - και συχνά αντιφατικών - αναφορών για τις κλιματολογικές αλλαγές, με σκοπό να κατανοήσουμε τι συμβαίνει πραγματικά στο κλίμα του πλανήτη μας.

Εβραίους κρύβουν στη λίστα Λαγκάρντ

H ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ...ΕΝΝΟΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Οι τρεις Εγκέφαλοι του Ανθρώπου

επιστημονική τεκμηρίωση για την
«ερπετοειδή» φύση μας...
Να γιατί μόνο οι χορτασμένοι και ικανοποιημένοι μπορούν να φιλοσοφήσουν..


            Όλοι μας έχουμε ζήσει την εμπειρία να θέλουμε να κάνουμε κάτι πάρα πολύ, ενώ ταυτόχρονα νοιώθουμε ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα αισθήματα μας και αντιλαμβανόμαστε λογικά ότι αυτό είναι παράλογο ή και επικίνδυ­νο ακόμα για μάς. Σκεφτείτε την πε­ρίπτωση που είστε με έναν σύντροφο που αγαπάτε πραγματικά, αλλά στον επαγ­γελματικό σας χώρο υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος σας ελκύει σεξουαλικά πάρα πολύ. Νοιώθετε να θέλετε πάρα πολύ έντονα να κά­νετε σεξ με αυτόν τον τρίτο άνθρωπο, και ταυτόχρονα, έχετε το αίσθημα ότι αυτό βρί­σκεται σε αντίθεση με την αγάπη που νοιώ­θετε για τον/την σύντροφο σας. Ακόμα, την ίδια στιγμή, καταλαβαίνετε λογικά ότι αν πραγματοποιήσετε την παρόρμηση σας, βάζε­τε σε κίνδυνο τόσο τη σχέση σας, όσο και τη δουλειά σας. Και, βέβαια, νοιώθετε μπερδεμέ­νοι γιατί αισθάνεστε σαν να μην ξέρετε το τι πραγματικά θέλετε, το τι πραγματικά ζητάει ο εγκέφαλος σας να κάνετε.   

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ... Angels and Aliens (Greek_Subs)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ....ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ



Τρομοκρατική επιδρομή του Ισραήλ στο Σουδάν!
Μπορεί να μην… υπέπεσε στην αντίληψη των ελληνόφωνων ΜΜΕ, αλλά συνέβη. Πρόκειται για την εγκληματική-τρομοκρατική επίθεση  του Ισραήλ κατά του Σουδάν, που συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη! Πιο συγκεκριμένα, αεροπλάνα του σιωνιστικού τρομοκράτους βομβάρδισαν εργοστάσιο όπλων στο Χαρτούμ του Σουδάν, σε μια επίδειξη πλήρους περιφρόνησης του διεθνούς δικαίου και κάθε διεθνούς κανόνα. Με το «έτσι θέλω», «γιατί έτσι γουστάρω»! Έτσι λειτουργεί το Ισραήλ, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπου του χειρότερου εχθρού της ανθρωπότητας, του σιωνισμού!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπουργό Ενημέρωσης του Σουδάν, Άχμεντ Μπιλάλ Οσμάν:
«Τέσσερα στρατιωτικά αεροπλάνα επιτέθηκαν στο εργοστάσιο Γιαρμούκ. Τα αεροπλάνα αυτά φαίνεται να προσέγγισαν το εργοστάσιο από τα ανατολικά. Πιστεύουμε ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε τον βομβαρδισμό και διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε σε χρόνο και τόπο της επιλογή μας. Στα υπολείμματα των εκρηκτικών βρέθηκαν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή του Ισραήλ».
Η σουδανική κυβέρνηση κάνει λόγο για δύο (2) νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, αμάχους, ανυπεράσπιστους και ανύποπτους.
Το υπουργείο Εξωτερικών του σιωνιστικού τρομοκράτους αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας εμμέσως την δολοφονική-τρομοκρατική επιδρομή.
Ερώτημα: Γιατί δεν πάνε και κατά το Ιράν να βομβαρδίσουν αμάχους οι σιωνιστές… παλικαράδες;  
ΕΠΙΛΑΡΧΙΑ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ελληνική Ομηρική Γλώσσα. Τροφός όλων των γλωσσών



Αυτό το κείμενο διαδώστε το παντού και σε κάθε περίπτωση φυλάξτε το.
 

Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά, ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν, μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού.

Στη γλώσσα μας είναι εμφυτευμένη όλη η γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος, έως την παρούσα στιγμή. Κάθε ελληνική λέξη-όρος φέρει ένα βαρύ φορτίο νόησης, φορτίο που οι προγενέστεροι ‘εξόδευσαν’, για να κατακτήσουν γνωστικά τη συγκεκριμένη έννοια και να την ‘βαπτίσουν’ με το συγκεκριμένο όνομα-λέξη». Παραδείγματα:

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!...Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


Δεν υπάρχει, ίσως, άλλος θεσμός του μεσαιωνικού κόσμου, που να συκοφαντήθηκε τόσο πολύ, όσο η Ιερά Εξέταση. Οι Διαφωτιστές , οι προτεστάντες και οι Ιουδαίοι, κατάφεραν για ένα μεγάλο χρονικό  διάστημα να δυσφημίσουν με όλους τους τρόπους αυτό τον σημαντικό θεσμό. (Ακόμη και στις ημέρες μας, το Ηollywood παρήγαγε πολλές ταινίες που βάλουν κατά της Ιεράς Εξέτασης.) Όμως, όπως λέει και η παροιμία, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η σύγχρονη ιστορική έρευνα απέδειξε ότι πολλές από τις διηγήσεις που ήταν ευρέως διαδεδομένες για την δράση αυτού του θεσμού, αποτελούν απλώς ένα μύθο που δημιούργησε η νεωτερικότητα. Αποφασιστικές για αυτή την ιστορική αναθεώρηση, ήταν οι εργασίες των  ιστορικών: Henry A. Kamen, μέλους της Royal Historical Society, του Edward Peters, καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, του Bartolomé Bennassar, καθηγητή στο πανεπιστήμιο της Τουλούζης, και πολλών άλλων. Στο σύντομο άρθρο που ακολουθεί, ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει τα αίτια που προκάλεσαν την κατασυκοφάντηση της Ιεράς εξέτασης, αλλά να μάθει και κάποιες, άγνωστες στο ευρύ κοινό, πτυχές  της δραστηριότητας της.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου



Η σφραγίδα της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης

Το να υπερασπιστούμε και να δικαιολογήσουμε σήμερα, την Ιερά Εξέταση, αποτελεί το ακριβώς αντίθετο του «πολιτικά ορθού» (politically correct). Επειδή όμως o Θεόδοτος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πολιτική ορθότητα, προχωρούμε ακάθεκτοι στην παρουσίαση της πραγματικής ιστορίας αυτού του μεσαιωνικού θεσμού. Ο μεγαλύτερος δυσφημιστής της Ιεράς Εξέτασης, ο Αμερικανός κουάκερος (ένα παρακλάδι του πουριτανισμού) ιστορικός Henry C. Lea, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι: «Ο σκοπός της Ιεράς εξέτασης ταυτιζόταν με τον σκοπό του πολιτισμού». Πράγματι, ακόμη και οι πιο φανατικοί αντί-καθολικοί, ομολογούν ευτυχείς ότι, εάν οι Καθαροί δεν κατάφεραν να κάνουν την ανθρωπότητα να αυτοκτονήσει (ήταν ενάντια στην τεκνοποιία), εάν οι Αναβαπτιστές δεν κατέστρεψαν όλα τα έργα τέχνης, εάν η αίρεση των Dolciniani  δεν σκότωσε όλους τους αμαρτωλούς, εάν οι ‹‹Αδελφοί του Ελευθέρου Πνεύματος›› δεν απέκλεισαν από όλα τα δημόσια αξιώματα όσους δεν ήταν «πεφωτισμένοι» - όλα αυτά οφείλονται στην Ιερά Εξέταση. Σήμερα, κανείς δεν θα ήταν τόσο τρελός, ώστε να πιστεύει ότι ο Θεός δημιούργησε κάποιους, ακριβώς για να τους καταδικάσει αιώνια. Και όμως, αυτό ήταν, για αιώνες ολόκληρους, το προτεσταντικό δόγμα, εξαιτίας του οποίου ξέσπασαν πόλεμοι που αιματοκύλισαν την Ευρώπη. Έτσι, ακριβώς λόγω της ύπαρξης της Ιεράς Εξέτασης, η Ισπανία γλύτωσε τους θρησκευτικούς πολέμους. Να θυμηθούμε επίσης, ότι το φημισμένο πανεπιστήμιο της Salamanca (από τα αρχαιότερα και καλλίτερα στην Ευρώπη) θεμελιώθηκε από έναν Ιεροεξεταστή και ότι η συζήτηση για τα δικαιώματα των Ινδιάνων της Αμερικής (από εκείνη την συζήτηση θα γεννηθεί το σύγχρονο Διεθνές Δίκαιο) έγινε υπό την αιγίδα της Ισπανικής Ιεράς Εξέτασης. 

Αργώ. Το αρχαίο διαστημόπλοιο


Η αρχαία ελληνική μυθολογία δεν αποτελείται από μυθεύματα, αλλά περιέχει πραγματικά γεγονότα τα οποία σήμερα, ύστερα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων δεκαετιών, γίνονται κατανοητά και παίρνουν τις αληθινές τους διαστάσεις.


Τυπικό παράδειγμα αυτού του τρόπου αποκρυπτογράφησης της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας αποτελεί η Αργώ, που, όπως αναφέρεται στη Μυθολογία, ήταν ένα πλοίο. Όμως, όπως θα διαφανεί από τα στοιχεία που θα παρατεθούν παρακάτω, η Αργώ ουσιαστικά ήταν ένα διαστημόπλοιο.

Η Αθηνά εκπονεί τα σχέδια για την κατασκευή της Αργούς και επιβλέπει και βοηθάει στην κατασκευή της από τον Αργό, Η Αθηνά ανήκει στους δώδεκα ολύμπιους θεούς, οι οποίοι ήταν μια εξωγήινη αποστολή που κατήλθε στον πλανήτη μας για εκπολιτιστικούς λόγους. Η εξωγήινη καταγωγή της Α8ηνάς κρυπτογραφείται στον παρακάτω μύθο, ο οποίος δεν είναι ευρύτατα γνωστός και προέρχεται από την Κρητη.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΚΥ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Χουάρες η πόλη των νεκρών γυναικών...Το έγκλημα ακόμη συνεχίζεται(άρθρο σόκ!) και βίντεο.

Η Χουάρες είναι μία απο τις μεγαλύτερες πόλεις του Μεξικού με πληθυσμό 1.500.000
κατοικους. Συνορεύει σε απόσταση αναπνοής  με το Τέξας και είναι η αφετηρία για χιλιάδες Μεξικανούς λαθρομετανάστες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στην Αμερική. Στο Χουάρες μέτα την συνθήκη της ΝΑFTA (διεθνής οργανισμός εμπορίου) εγκαταστάθηκαν οι πολυεθνικές δημιουργώντας τεράστια εργοστάσια τα επονομαζόμενα maguiladoras, αφου  εκεί τα εργατικά χέρια ήταν φθήνα και τα ωράρια εξαντλητικά και συνεχόμενα.

 Τα εργοστάσια αυτά λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, και οι βάρδιες ειναι εναλλασόμενες. Η διεύθυνση των εργοστασίων επιλέγει κατά κύριο λόγο γυναίκες, γιατι αύτες κατά την άποψη τους δέν συνδικαλίζονται όπως οι άντρες, και είναι πιο ανέκτικες στίς πιέσεις της εκάστοτε εταιρείας.

Σ αυτήν την πόλη απο το 1994 μέχρι σήμερα πραγματοποιούντε φοβέρα εγκλήματα είς βάρος χιλιάδων γυναικών(δέν υπάρχει σταθερός αριθμός για τα θύματα αφού συνεχώς αυξάνονται) που δουλεύουν σε αυτά τα εργοστάσια και οχι μόνο. Μικρά παιδία γένος θυληκού και νεάρες γυναίκες με ωραίο παρουσιαστικό  εως και 38 ετων βιάζονται και μετά θανατώνονται με φρικιαστικό και καθορισμένο τρόπο.

Δήλαδη αφού τις απαγάγουν απο τους δρόμους  μέτα απο τις νυχτερινές βάρδιες, τις βιάζουν και μέτα τις στραγκαλίζουν αφού πρώτα τις έχουν χτυπήσει ανελέητα! Απο τα θύματα τις περισσότερες φορές λείπει η αριστερή θήλη απο δάγκωμα η το δέξι στήθος, και βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης μετα απο μέρες η και μήνες, χωρίς ιστούς και μάτια, με σπασμένα κόκκαλα και παραμορφωμένες ,σε σημείο που να μην μπορούν να αναγνωριστούν απο τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Η αστυνομία είναι ανίκανη να καταπολεμήσει αυτο το τεράστιο έγκλημα, και η κρατική χανή επισης. Πολλοί μιλούν και για συγκάληψη του εγκλήματος απο αστυνομία και κράτος μαζί. Αφου το Μεξικό είναι απο τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που κυριαρχεί η διαφθορά και το εμπόριο ναρκωτικών. Για να κατευνάσει την λαική οργή η αστυνομία σε κάποια φάση συνέλαβε δύο οδηγούς λεοφωρίου και τους κατηγόρησε για το θάνατο οκτώ γυναικών που βρέθηκαν σε έναν ομαδικό τάφο λίγο πιό έξω απο την πόλη. 'Οποιος παρακολούθησε την υπόθεση είναι εμφανές οτι οι άνθρωποι αυτοί είναι αθώοι, και εξαναγκάστηκαν να ομολογήσουν ένα έγκλημα που δεν έκαναν ποτέ.
 Ο ένας εξ αυτών σήμερα δεν ζεί, πέθανε μέσα στην φυλακή σε μία ιατρική επέμβαση ρουτίνας, και ο άλλος βρίσκεται ακόμη μέσα και έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

 (Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΕΙΑΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ)



Όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα απόδωσαν τους φόνους στο κάρτελ ναρκωτικών που εδρεύει σε αυτην την πόλη,και χρησιμοποιεί αυτα τα κορίτσια σαν συνοδούς στα διάφορα αλισβερίσια που γίνονται .

Άλλοι πάλι μίλησαν για μια ομάδα πλουσίων που ίσως να έχει σχέση με τα εργοστάσια και με την Αμερική, και που κανένας δεν μπορεί να τους ακουμπήσει λόγο της οικονομικής τους επιφάνειας.

Όσων αφορά το καρτέλ ναρκωτικών, δεν μπορεί σε καμοιά περίπτωση να συνδιαστούν με αυτό οι θανάτοι ανήλικων κοριτσιών έξι και εφτά χρόνων. Ποιός λοιπόν σκοτώνει με τρόπο σχεδόν τελετουργικό νεαρές γυναίκες, και μικρά παιδιά; Ποιοί είναι αυτοί, γιατί σίγουρα δεν είναι ένας, που δολοφονούν πάνω απο 25 χρόνια χωρίς να τους ενοχλεί κανείς;


'ΟΛΟΙ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ  ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. TO BLOG ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ Κ ΕΔΩ
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Κ ΕΔΩ

ΓΑΛΛΙΑ: «Τι είδε ο Ρώσος;» Συγκλονιστικό ρεπορτάζ ρώσικου καναλιού για την τριτοκοσμική Γαλλία (video)




Φέτος, τον Οκτώβριο μία ομάδα του μεγάλου κρατικού ρώσικου καναλιού Rossiya 1’ επισκέφθηκε την Γαλλία για να κάνει ένα ρεπορτάζ.
Επέλεξαν να επισκεφτούν το Barbès (Παρίσι) και το Saint-Ouen. Παράνομοι μικροπωλητές, Ρομά ζητιάνοι, προσευχόμενοι μουσουλμάνοι και έμποροι ναρκωτικών συνέθεταν την καθημερινή εικόνα στους δρόμους. Το συμπέρασμά τους; Η χώρα έχει δεχθεί εισβολή και έχει παραδοθεί στον τριτοκοσμικό αλλοδαπό πληθυσμό.
Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους και παρακάτω η μετάφραση / από ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:
 

Είμαστε στο Παρίσι, στη συνοικία, Barbès, λίγα μόλις λεπτά από την περίφημη Μονμάρτρη. Το να βρεις έναν Ευρωπαίο εδώ είναι σχεδόν μια αδύνατη αποστολή. Σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των μεταναστών της Ευρώπης ζει στη Γαλλία. (ΚΟ: Δεν έχει έρθει στο Elladistan ο Ρώσος!). Λέγεται ότι η Ρωσία ακολουθεί την ίδια πορεία.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!


-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1946-1949!
-ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.!..(ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...1500 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
ΚΑΙ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ , ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝΤΑ!
(ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΛΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

 O ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!! ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΛΑ@$&#..ΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ...ΣΤΟΝ ΟΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ... ΤΟ BLOG ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ...ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ .
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ 






Βασίλειος Μαυρομμάτης
«Δεν γνωρίζεις την αρχή της ζωής, δεν γνωρίζεις ούτε το τέλος. Είμαστε πάντοτε στην μέση και όλοι βρίσκονται πάντοτε στα μισά της διαδρομής. Είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη, ένα ποτάμι που ρέει συνέχεια. Αυτή είναι η ομορφιά του, αυτή είναι η λάμψη του».


Όταν κάποτε μου δόθηκε από την φίλη μου και δασκάλα της γιόγκα ως δώρο ένα βιβλίο του Όσσο με τίτλο «Η κρυμμένη αρμονία» (πρόκειται για μία φιλοσοφική ανάλυση και ανάπτυξη πάνω στα διασωσμένα σπαράγματα του Ηράκλειτου), δεν μπορούσα καν να φανταστώ περί τίνος επρόκειτο. Θεώρησα, ότι είναι απλά μία ανατολική προσέγγιση του Ηράκλειτου από κάποιον περίεργο Ινδό γκουρού. Αρχικά αναρωτήθηκα πώς ένας θρησκευόμενος Ινδός θα μπορούσε να προσεγγίσει την καθαρή ορθολογιστική σκέψη ενός τόσο δυσκολονόητου φυσικού φιλοσόφου, όπως του Ηράκλειτου, του λεγόμενου και σκοτεινού.

Απ΄ την άλλη ένα γρήγορο σερφάρισμα στο internet αρχικά με γέμισε αμφιβολίες για την αξιοπιστία του Όσσο και της διδασκαλίας του. Μεγάλη αντιφατικότητα. Μέσα απ΄ τα γνωμικά του, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμφανίζεται απ΄ την μία μεριά ως ένας σπουδαίος φιλόσοφος και απ΄ την άλλη ως ένας φιλοχρήματος γκουρού, που είχε φτιάξει κάποια κοινόβια πιστών με πορτοκαλί ρούχα κάπου στο Όρεγκον των Η.Π.Α. και στην Πούνα της Ινδίας, όπου κυκλοφορούσε με Rolls-Royce, που τον πηγαινοέφερναν και άλλα τέτοια.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Το μέλλον της ανθρωπότητας ή το τέλος της ανθρωπότητας;..Ενα άθρο με στοιχεία φώτο και βίντεο που θα σας προβληματίσεί!!


Δεν είμαστε μελλοντολόγοι ούτε έχουμε ειδική πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στη Γη.

Παρακολουθούμε όμως τις ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ανθρωπότητα. 

1) Αναστάτωση του κλίματος της Γης(Ένα σχετικό Link εδώ).

Επιστήμονες ανακάλυψαν εκτροπή στο Ρεύμα του Κόλπου


2) Ταυτόχρονη ενεργοποίηση δεκάδων ηφαιστείων(Δείτε τα link και τους τίτλους στο τέλος)




3) Ταυτόχρονο λιώσιμο των πάγων στο Βόρειο ημισφαίριο και αύξησή τους στο Νότιο.



4) Επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, απίστευτη οικονομική παγκόσμια κρίση, η οποία συνεχώς επιδεινώνεται.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τα ανεξήγητα φαινόμενα των Δελφών


Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η... σημερινή περιοχή των Δελφών,
άγνωστο πως και γιατί οι προγονοί των σημερινών Ελλήνων έκτισαν μαντείο και ιερά, ονομαστά σε όλη τη γη που κατά καιρούς ονομαζότανυθώ, Όμφη, στα οποία λατρεύτηκαν ο Ουρανός η Γαία, ο Ζεύς και ο Απόλλωνας.

Η παράδοση αναφέρει ότι το -9650 μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, οι άνθρωποι για να σωθούν ανέβηκαν στο βουνό. Σταμάτησαν στο σημείο όπου άκουγαν τα ουρλιαχτά των λύκων.

Την περιοχή αυτή θεώρησαν ασφαλή από τα νερά και σε ανάμνηση της σωτηρίας τους, έκτισαν την πόλη Λυκόρεια..(Λύκος + ρεία = Αμεριμνησία που προσήλθε από τους Λύκους. Σήμερα τα αρχαιότερα ευρήματα της περιοχής χρονολογούνται στο --7000. 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..Trebitsch-Lincoln !

Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου
                                   

Jacob Frank
 Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλo: «ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ», είχε γίνει  αναφορά στην γνωστική σέκτα των Φρανκιστών. Ονομάστηκαν έτσι από το όνομα του αρχηγού της Jacob Frank και έδρασαν στην Ευρώπη από τα μέσα του 17ου αιώνα. Αυτοί, σε αντίθεση με τους ντονμέδες, οι οποίοι εξωτερικά είχανε γίνει Μουσουλμάνοι, είχαν –δήθεν- ασπαστεί τον Χριστιανικό Ρωμαιοκαθολικισμό, αλλά στην πραγματικότητα ακολουθούσαν τον ιουδαϊκό οργιαστικό Γνωστικισμό. 
          Ο Jacob Frank (Jakob Judah Leib) γεννήθηκε το 1726 σε ένα χωριό της Ποδολίας, στην Ουκρανία. Ο πατέρας του ήταν οπαδός του Shabbetai Zevi. Ειδικά για τον Jakob Frank ισχύει η ρήση «ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο». Πράγματι, όταν ο πατέρας του τον μύησε στη διδασκαλία του Shabbetai Zevi, ο Frank είπε: «Ο δάσκαλος γεύθηκε όλα τα απαγορευμένα, αλλά εγώ θέλω να γευθώ την απόλυτη δύναμη». Το 1753, λοιπόν, εμφανίζεται σε συναγωγή της Θεσσαλονίκης και ανακηρύσσει τον εαυτό του σε μετενσάρκωση του Shabbetai Zevi. Μετά γυρίζει στην Πολωνία, αρχίζει να μαζεύει οπαδούς και διευκρινίζει: «Δεν ήλθα για να σώσω, αλλά για να καταστρέψω και να βυθίσω τα πάντα στην άβυσσο…».

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ...KRISHNAMURTI: ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Ο φόβος είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή. Ο νους που είναι μπλεγμένος μέσα στο φόβο, ζει μέσα σε σύγχυση, σε συγκρούσεις , και άρα είναι βίαιος, σπασμωδικός, διαστρεβλωμένος και επιθετικός Δεν τολμάει να απομακρυνθεί από τα πρότυπα σκέψεις του, και αυτό γεννάει υποκρισία. Μέχρι να ελευθερωθούμε από το φόβο, ακόμα κι αν ανέβουμε στο πιο ψηλό βουνό, ακόμα κι αν δημιουργήσουμε κάθε είδους θεό, θα παραμείνουμε πάντα στο σκοτάδι.
 
Ζώντας σε μια τέτοια διεφθαρμένη και ηλίθια κοινωνία, όπως αυτή που ζούμε, μ' αυτή την ανταγωνιστική εκπαίδευση που παίρνουμε, που γεννά το φόβο, όλοι μας φέρουμε το βάρος κάποιου φόβου. Και ο φόβος είναι ένα φοβερό πράγμα που περιτυλίγει, παραμορφώνει και αποβλακώνει την καθημερινή μας ζωή.



Υπάρχει και ο φυσικός φόβος, αλλά αυτό είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τα ζώα. Για τους ψυχολογικούς φόβους είναι που μιλάμε εδώ, γιατί όταν καταλάβουμε τους βαθιά ριζωμένους ψυχολογικούς φόβους θα είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε τους ζωώδης φόβους, ενώ, το να ασχοληθούμε πρώτα με τους ζωώδης φόβους μας δεν θα μας βοηθήσει καθόλου να καταλάβουμε τους ψυχολογικούς.
 
Όλοι φοβόμαστε κάτι. Δεν υπάρχει ο φόβος σαν αφηρημένη ιδέα. Έχει πάντα σχέση με κάτι. Ξέρετε τους δικούς σας φόβους; - φόβους ότι θα χάσετε τη δουλειά σας, ή του να μην έχετε αρκετό φαγητό ή χρήματα, φόβος για το τι σκέφτονται για εσάς οι γείτονες σας ή η κοινωνία, ή του να μην είσαστε επιτυχημένοι, φόβο του να χάσετε τη θέση σας στη κοινωνία, του να σας περιφρονούν, να σας γελοιοποιούν, φόβος πόνου ή αρρώστιας, φόβο εξουσίας, φόβος του να μην ξέρετε τι είναι αγάπη ή ότι δεν σας αγαπούν, φόβος του να χάσετε τη γυναίκα σας ή τα παιδιά σας, φόβος θανάτου, φόβος τέλειας ανίας, του να ζείτε σε έναν κόσμο σαν θάνατος, φόβος του να μην ικανοποιείτε την εικόνα που έχουν δημιουργήσει οι άλλοι για σας, φόβος του να χάσετε την πίστη σας - όλους αυτούς και αναρίθμητους άλλους φόβους - ξέρετε τους δικούς σας προσωπικούς φόβους; Και τι κάνετε συνήθως γι' αυτούς; Το σκάτε απ' αυτούς; - έτσι δεν είναι; Ή εφευρίσκετε ιδέες και είδωλα για να τους καλύψετε; Αλλά με το να το σκάτε από τον φόβο, το μόνο που κάνετε είναι να τον μεγαλώνετε.

Εβραίοι και η Ελληνική Επανάσταση του 1821. (άρθρο και βίντεο)

«Οι αδελφοί Ρικάρντο στην 'Αγγλία καί -ποιος άλλος;- οι Ρότσιλντ στην Γαλλία θησαυρίσανε εκμεταλλευόμενοι τίς ανάγκες τον επαναστατημένου 'Ελληνικού Έθνους, γιά όπλα καί τρόφιμα.
Τά χρήματα πού προκαταβολικά άρπάξανε οι 'Εβραίοι σέ τόκους, μεσιτείες καί προμήθειες ήσαν τόσον τεράστια, ώστε προκαλέσανε τήν άντίδρασι των Φιλελλήνων Ευρωπαίων. Οι Ρικάρντο γιά νά δώσουν δάνεια, έλαβαν άπό μας προμήθεια περίπου διπλασίαν άπ όσα χρήματα είχαν συλλέξει στην Ευρώπη όλοι οι Φιλέλληνες!! Άρκεί νά διαβάσετε σέ μιά βιβλιοθήκη τους TIMES της 5 Σεπτ. 1826 οι όποιοι γράφουνε ότι «οι κύριοι Ρικάρντο τσεπώσανε (havepocteted) 64.000 Λ.» καί στίς 15 Σεπτ. 1826 σχολιάζουν:

«The pretty item reserved as commission by the contractors of the second loan (amounting to 64,000 L.) nearly doubles the voluntary contributions of all the Philhellenes in Europe, including those of committees and corporations, of colleges and universities, of classical ladies and benevolont princes -ofpriests, artists, philosophers and statesmen- the produce of benefit concerts, and the collection of charity sermons» δηλαδή: «τό δελεαστικό ποσό πού επεφύλαξαν δι εαυτούς οι εκδότες του δευτέρου δανείου (ανερχόμενο σέ 64.000 Α.) είναι σχεδόν διπλάσιον άπό τίς εθελοντικές συνεισφορές όλων των φιλελλήνων στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων των συνεισφορών των επιτροπών καί των συλλόγων τών σχολών καί τών πανεπιστημίων, τών φιλο-κλασσικών κυριών καί τών ευεργετικών πριγκήπων, τών ιερέων, καλλιτεχνών, φιλοσόφων καί πολιτικών - τού προϊόντος τών συναυλιών καί τών εράνων στίς εκκλησίες»!!!Οι 'Εβραίοι Ρότσιλντ γιά νά μας παρασύρουν νά δανεισθούμε από αυτούς μας έκαναν αρχικά μιά δωρεά! καί κατόπιν δανείσανε τήν Ελλάδα μέ βαρύτατους όρους, μέ ληστρικά ωφελήματα, μεσιτείες, έξοδα εκδόσεως! καί μέ τήν έγγύησιν τών τριών Δυνάμεων!!!

[ Στην έκμετάλλευσι πού υφιστάμεθα άπό τους Εβραίους δανειστές έβαλε τέλος ό βασιλεύς "Οθων ό όποιος «...άπό της ένηλικιώσεως αυτού ουδέν σχεδόν συνωμολόγησε δάνειον ουδέ ανεγνώρισε τά δάνεια τής ανεξαρτησίας...» (ένθ. άνωτ. σελ. 73). Μή πληρώνοντας λοιπόν ό Οθων τους δήθεν Γάλλους καί δήθεν "Αγγλους, προκάλεσε τήν όργήν των. Τόν πολεμήσανε καί τόν ρίξανε, έν ονόματι τής δημοκρατίας καί τών λαϊκών ελευθεριών... ] Καθηγητής 'Ανδρεάδης στό βιβλίο του «'Ιστορία τών εθνικών δανείων» («Βιβλιοθήκη ιστορικών μελετών», αριθμ. 202, Αθ. 1904)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πραγματικοί...O πολιτικός κόσμος στην Σουηδία μιλάει δημόσια για το θέμα! (αρθρο σοκ! και βίντεο!)

Πολιτικοί της Σουηδίας παραδέχονται επίσημα πως οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) αποτελούν υπαρκτό θέμα και όχι σενάριο συνωμοσιολογίας...

Σε δημοσίευμα της με τίτλο "Swedish official admits toxic 'chemtrails' are real, not a wild conspiracy theory", η σελίδα Natural News αναφέρει πως η αρχηγός του κόμματος των πρασίνων Pernilla Hagberg δήλωσε πως οι ομιχλώδης σαν νέφη λευκές γραμμές με τις οποίες σημαδεύουν τους μπλέ ουρανούς



....αεροσκάφη δίχως διακριτικά ΔΕΝ είναι οι τυπικές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails).


Σύμφωνα με αναφορά της σουηδικής εφημερίδας Katrineholms Kuriren, η Hagberg, μία από τις πρώτες πολιτικούς που βγήκε μπροστά σχετικά με το θέμα, δήλωσε δημόσια πως αυτές οι ασυνήθιστες νεφώδεις γραμμές, οι οποίες δεν δυαλύονται όπως κάνουν οι κανονικές γραμμές συμπυκνώσεως, είναι στην πραγματικότητα ένα τοξικό μείγμα από χημικά, ιούς και μέταλλα - τα "chemtrails". Σύμφωνα πάντα με την κ. Hagberg, οι ψεκασμοί αποτελούν κοινή ειχείρηση της αμερικανικής υπηρεσίας Central Intelligence Agency (CIA) και της U.S. National Security Agency (NSA), όπως και της σουηδικής κυβέρνησης της χώρας της, με στόχο να μεταλλάξουν τις ατμοσφαιρικές συνθήκες μέσω χημικών αεροψεκασμών. Στο επικύνδινο αυτό μείγμα όπως δήλωσε περιλαμβάνονται διάφορα χημικά συστατικά. ιοί, τμήματα ιών, και μέταλλα όπως το αλουμίνιο και το βάριο, τα οποία όπως έχει βρεθεί φαίνεται να συσσωρρεύονται ήδη στα αποθέματα νερού και το έδαφος σε όλο τον κόσμο. (http://chemtrails.cc/)

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

Η Αλεξάνδρεια, χτισμένη στην μεσογειακή παραλία της Αιγύπτου, κοντά στις εκβολές του Νείλου, ήταν άπο τις μεγαλύτερες πόλεις του αρχαίου κόσμου. Ιδρύθηκε άπο τον Μέγα Αλέξανδρο την άνοιξη του 331 π.Χ.

και για χίλια περίπου ετη, ώς το έτος 641 μ.Χ που κατακτήθηκε άπο τους Άραβες, υπήρξε η αδιαμφισβήτητηβασίλισσα της Μεσογείου, ή οποία ώς άειφεγγής φάρος σκόρπισε σε όλο τον κόσμο την υλική και την πνευματική της λάμψη. Για τον λό γο αυτόν δικαίως οί συγγραφείς την ώνόμαζαν
«Πρώτην», «Κορυφήν τών πόλεων», και «Ένδοξοτάτην».






Ή πόλη σύμφωνα μέ το σχέδιο του Αρχιτέκτονος Δεινοκράτους, είχε διαιρεθή σε πέντε συνοικίες, έκ τών οποίων ή σπουδαιότερη ήταν το «Βρούχιον». Ηταν η μεγαλύτερη συνοικία της Αλεξανδρείας, κατελάμβανε το ενα τρίτο της πόλεως, και περιελάμβανε τα πλέον πε ρίλαμπρα και έντυπωσιακώτερα κτή ρια, ανάμεσα στα όποια οι βασιλικοί κήποι, τα ανάκτορα και το «Μουσείον».

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ..ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΖΙΝΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Πώς πίνουν το αίµα της Ελλάδας...Άθρο σοκ!!!

Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Οι δηµιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νοµισµατικού συστήµατος της χώρας, συνιδρυτές και βασικοί µέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας για δεκαετίες, µεγαλοµέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας, µέχρι πρόσφατα σύµβουλοι του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις.

Αν νοµίζετε πως δεν έχουν συµµετοχή σε όσα συµβαίνουν στην εποχή µας στην Ελλάδα, πλανάστε… 


Αδυτό τους είναι οι κρύπτες του χρυσού και των νοµισµάτων, αλλά κανείς δεν θα τους συναντήσει δίπλα του παρόλο που συχνά θα αισθανθεί να παγώνει η ζωή του από τις αποφάσεις που αυτοί παίρνουν, ερήµην όλων µας!

Πολλοί τους θεωρούν κάτι σαν… χρηµατοπιστωτικά βαµπίρ, πλάσµατα απροσπέλαστα από τους «κοινούς θνητούς», ίσως διαφορετικά σε όλα από εµάς, µεταλλαγµένα από τη δύναµη που τους δίνει ένας απίστευτος πλούτος: είναι οι Ρότσιλντ, ίσως οι µόνοι αληθινοί βασιλιάδες σε αυτόν τον πλανήτη!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ...ΕΝΑ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!

 

-Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας.
 

-Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο,
γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο, | ή γιατί είχαμε μια "συμπεριφορά" που ενόχλησε κάποιον.
 

-Είμαστε η γενιά της εθνικής διάσπασης, της συνολικής αποτυχίας της 'συνύπαρξης', | και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών.
 

-Είμαστε η γενιά που τιμωρείται διπλά: | Καταδικασμένη να 'πληρώσει' σε ένα κοινωνικό σύστημα που είναι τόσο γενναιόδωρο με τους ξένους | και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό.

-Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του 'Μάη του '68' | που ήθελαν να απελευθερωθούν από την παράδοση, από τη γνώση και την εξουσία στην εκπαίδευση.
Αλλά το μόνο από το οποίο κατάφεραν | να απελευθερωθούν ήταν από τις ευθύνες τους.
Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις.
Δεν πιστεύουμε πλέον ότι ο "Khader" (αραβικό όνομα) θα μπορούσε ποτέ να είναι αδελφός μας,
-

Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα «Παγκόσμιο Χωριό» και στην «Οικογένεια του Ανθρώπου».
-Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, | καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον.
 

Η κληρονομιά μας είναι η γη μας, το αίμα μας, η ταυτότητά μας. | Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος.

-Κλείσαμε τις τηλεοράσεις για να βγούμε στους δρόμους.
Ζωγραφίσαμε τα συνθήματά μας στους τοίχους. Φωνάξαμε από τα μεγάφωνα
συνθήματα για «τη νεολαία στην εξουσία» και σηκώσαμε τις σημαίες μας με το 'Λάμδα' ψηλά.
-Το 'Λάμδα', που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών, είναι το σύμβολό μας.

-Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; | Δεν θα υποχωρήσουμε, δεν θα ενδώσουμε
-Κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε από τη δειλία σας.
 

-Είστε από τα χρόνια της μεταπολεμικής ευημερίας, | των συνταξιοδοτικών παροχών, του SOS Ρατσισμός και της "ποικιλομορφίας", της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας ρύζι από τον Bernard Kouchner (ιδρυτή της οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου"*).
Είμαστε η γενιά με 25 τοις εκατό ανεργία | κοινωνικό χρέος, πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντι-λευκού ρατσισμού.
 

-Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, και νέους Γάλλους στρατιώτες να πεθαίνουν στο Αφγανιστάν.
 

-Δεν θα μας εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό βλέμμα, με μια αμειβόμενη από το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο.
 

-Δεν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική 'για τη νεότητα'. | Η νεότητα είναι η πολιτική μας.
Μην νομίζετε ότι αυτό είναι απλά ένα μανιφέστο |. Πρόκειται για μια κήρυξη πολέμου.
Είσαστε από το χθες, είμαστε από το αύριο.

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ VOYNICH...KAI TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Ενωχιανές Πινακίδες, Σολωμονικές, παράξενα Γριμμόρια, Urantia… Τα προηγούμενα αποτελούν μόνο μερικούς από τους άξιους εκπροσώπους της «παράξενης βιβλιοθήκης του πλανήτη». Βιβλία κωδικοποιημένα, γραμμένα σε άλλες γλώσσες, δίχως φαινομενικό νόημα, βιβλία υπαγορευμένα από άυλες οντότητες με σκοπό την επικοινωνία με άλλους κόσμους.

Η αποκρυπτογράφησή του πονοκεφαλιάζει τους ειδικούς μέχρι σήμερα. Την ιστορία ενός τέτοιου βιβλίου πρόκειται να εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο. Και το όνομα αυτού; Χειρόγραφο Βόινιτς!

«Το 1912, σ’ ένα κάστρο του ευρωπαϊκού νότου, βρέθηκα μπροστά σε μια σπουδάια συλλογή χειρογράφων. […] Είχα αποφασίσει να αγοράσω ένα μέρος αυτής της συλλογής, και καθώς περιεργαζόμουν τα χειρόγραφα με τις βαριές χρυσοποίκιλτες εικονογραφήσεις, ένας τόμος τράβηξε την προσοχή μου. Έμοιαζε σαν ασχημόπαπο μπροστά στους υπόλοιπους, και ανοίγοντάς τον διαπίστωσα πως ήταν γραμμένος σε κάποιου είδους κρυπτογραφικό κώδικα. […] Από την εικονογράφησή του έδειχνε να είναι κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια ή εγχειρίδιο των φυσικών επιστημών. Το αγόρασα λοιπόν κι αυτί, μαζί με ορισμένα ακόμα από τη συλλογή. Δεν έμενε πια παρά να εξιχνιάσω την προέλευσή του και να το αποκρυπτογραφήσω…»

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ..ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ(ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)

Πως μεθοδεύεται ο επερχόμενος πόλεμος, η παραπλάνησις και εξαπάτησις των λαών της γης, διά την προώθησιν των παγκοσμίων σχεδίων της Νέας Εποχής. - Εβραϊκός Ανθελληνισμός


Ο Σαμουήλ Χάντιγκτον
Ο Εβραίος Σαμουήλ Χάντιγκτον είναι καθηγητής εις το αμερικανικόν Πανεπιστήμιον Άλμπερτ Γουώτερχεντ και διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατηγικών Σπουδών «Όλου» του Κέντρου Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Για δύο χρόνια (1977-1978) εργάσθηκε εις τον Λευκόν Οίκον ως Συντονιστής του Σχεδιασμού Εθνικής Ασφαλείας για το Συμβούλιον Εθνικής Ασφαλείας (N.S.A.).
            Οι ανωτέρω «θέσεις» του δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για το πόσο «σοβαρός» θεωρείται από την Νέα Εποχή ο Εβραίος αυτός... επιστήμονας.
            Οι σύγχρονες «τάσεις» πολιτικοκοινωνικών φαινομένων, οι οποίες βασικώς δημιουργούνται από το κίνημα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, καταντούν να τυγχάνουν αναλόγου ερμηνείας από τους «θεωρητικούς» ή «ερευνητάς» ή «φιλοσόφους» της, οι οποίοι(ες) και σπεύδουν με απίθανες θεωρητικές αναλύσεις να οδηγήσουν το κοπάδι των λαών εις λάθος απόψεις, συμπεράσματα και διαμόρφωσιν κοσμοθεωρίας, ικανές να τους προετοιμάσουν όχι μόνον να δεχθούν ευμενώς την αυριανήν διαμόρφωσιν του κόσμου, αλλά κυρίως να παλαίψουν προς την κατεύθυνσιν αυτήν.
            Η θεωρία του εδημοσιεύθη, το πρώτον, το 1993 εις το βιβλίον του «Η σύγκρουσις των πολιτισμών», που ενώ εδέχθη επιθέσεις διά το απλοϊκόν της όλης αξιολογήσεως των πολιτισμών, εν τούτοις οι «θέσεις» του, διαφημισθείσαι και υιοθετηθείσαι από τα ΜΜΕ, επικρατούν εις τους πολιτικούς κύκλους Αμερικής και Ευρώπης. Υποστηρίζει ότι, τα καταρρεύσαντα ολοκληρωτικά καθεστώτα εξαφάνισαν την ιδεολογικήν αντιπαλότητα, αλλά η αντιπαράθεσις θα συνεχισθή εις διαφορετικόν επίπεδον συγκρούσεως. Η υπάρχουσα (κατά τον Χάντινγκτον) πρό πολλού μοναδική πλέον διαφορά μεταξύ Ανατολής - Δύσεως (Μαρξισμός-Καπιταλισμός), αντικαθίσταται με αντιπαράθεσεις πολιτισμού και θρησκείας (Σ.Σ. κάτι που η Ελληνοκρατία το έχει επισημάνει από χρόνια, ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ).
           
        Η αφελής, ανιστόρητος, θρασεία και αυτόβουλος θεωρία του διακρίνει τους πολιτισμούς εις 8 ενότητας: Τον Δυτικόν (;) τον Κομφουκιακόν, τον Ιαπωνικόν, τον Ισλαμικόν, τον Ινδικόν, τον Σλαβορθοδόξον (Σ.Σ. να γελάς και να κλαίς), τον Λατινοαμερικανικόν και τον Αφρικανικόν. Προχωρώντας και εις αυθαίρετον γεωγραφικόν διαχωρισμόν, τους κατατάσσει εις ζώνες επιρροής, που διαχωρίζουν και τους λαούς που κατοικούν σ’ αυτές. Οι πολιτισμοί αυτοί στρέφονται εις δύο άξονες χωριστούς μεταξύ των: Δυτικόν και Αντιδυτικόν. Αυτό θα ισχυρισθή εις άρθρον του εις τον περιοδικόν «Foreing Affairs» και για την Ευρώπη.
Ο διαχωρισμός των πολιτισμών σύμφωνα με την θεωρία του Χάντιγκτον

            Η «πόλωσις» των πολιτισμών και εδώ υλοποιείται επί δύο αξόνων (πάλιν) με βάσιν τις θρησκείες. Λαοί με ρωμαιοκαθολικό-προτεσταντικό δόγμα, (Δυτική Ευρώπη) και Ελληνορθοδοξία. Ο δεύτερος πολιτισμός είναι ασύμβατος με τον πρώτον, που εκπροσωπεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, την έλλειψιν φανατισμού (sic!) την δημοκρατία, την φιλοσοφία (sic!), τον φιλελευθερισμό. Στην βάσιν της θεωρίας του η διαπίστωσις ότι οι πολιτισμοί διαμορφώνουν την νοοτροπίαν των λαών. Έτσι, Αμερικανοί και «Ευρωπαίοι» πιστεύουν ότι οι άλλοι λαοί είναι κατώτεροι από αυτούς. Το ότι οι λαοί μιμούνται τον αμερικανικόν τρόπον ζωής δεν σημαίνει ότι μετέχουν στον Δυτικόν πολιτισμόν. Έτσι, ισλαμικός φονταμενταλισμός και Ελληνορθοδοξία αντιμετωπίζονται ως πολιτισμικά απόβλητα που συντηρούν σε συνάφεια μεταξύ των (!!!) την τρομοκρατία, τις αυταρχικές κοινωνίες κλπ. ενώ πουθενά δεν αναφέρει για Ελληνικόν πολιτισμόν. (το κτήνος!!) Με θρασύτητα οριοθετεί εις τα Βαλκάνια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο πολιτισμών που αρχίζει από Ρωσία, Φιλανδία, περνάει μέσα από τα Βαλτικά κράτη, την Ουκρανία, Ρουμανία και στρίβει δυτικά μέσα από τα Βαλκάνια. Εις πρόσφατον δε άρθρον του εις το ίδιον περιοδικόν (Νοε. - Δεκ. 1996) εγκαταλείπει κάθε πρόσχημα και επανερχόμενος εις την θεωρίαν του, την συμπληρώνει με μία προκλητικήν υπόδειξιν προς τις Δυτικές κυβερνήσεις να διαφυλάξουν «αμόλυντον» τον... «πολιτισμόν» της Ευρώπης και να καθορίσουν τα όρια της, καθιστώντας τον θεωρητικόν διαχωρισμόν των πολιτισμών εμφανή και... αισθητό. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ανάθεσιν στο ΝΑΤΟ της ευθύνης προασπίσεως του Δυτικού πολιτισμού, γι’ αυτό και στον στρατιωτικόν αυτόν σχηματισμόν πρέπει να ενταχθούν μόνον οι χώρες που από την ιστορία, την θρησκεία και την πνευματικήν τους παράδοσιν είναι δυτικές, αποκλειομένων όλων των Ορθοδόξων, φυσικά.
            Μέσα από τις, κατ’ ελάχιστον, αυτές βλακείες, είναι «ηλίου φαεινώτερον» τι επιχειρείται. Να ξεκοπή ο Ελληνισμός της Ευρώπης, να ταυτισθή με τους Άραβες και αργότερον το ΝΑΤΟ, να αναλάβη πολεμικήν δράσιν εναντίον των. Ο Ελληνισμός και η πίστις του είναι σ’ αυτούς μέγα εμπόδιο. Τα Ελληνορθόδοξα κράτη (από θρησκευτικής απόψεως) ωσαύτως. Οι Άραβες το ίδιο. Πρέπει να καταστραφή το τέμενος του Ομάρ που είναι κτισμένον επί των ερειπίων του ναού του Σολομώντος και ο ναός αυτός να επανακτισθή. Αυτό όμως μόνον με ολοκληρωτικόν πόλεμον κατά των Αράβων μπορεί να γίνη. Και για τα δύο ανωτέρω «εμπόδια» οι Νεοεποχίτες χρειάζονται το ΝΑΤΟ. Ο φονταμενταλισμός εξ άλλου είναι ιδικόν των δημιούργημα. Για να στρέψουν τις κοινωνίες της Δύσεως εναντίον του Ισλαμισμού.
            Όλα αυτά δεν περιμέναμε τον κ. Εβραίο να μας τα κατοχυρώση θεωρητικώς. Η Ελληνοκρατία, μέσω των μαχητικών της φύλλων αγώνος (εφημερίδος) εις πολλά άρθρα της τα έχει κατά καιρούς και περιστασιακώς αναφέρει. Η Ελληνοκρατία διαθέτει συγκροτημένην πολιτικήν σκέψιν, αντίληψιν και γνώσιν. Για το καλό της Πίστεως, του Λαού και της Πατρίδος δεν πρέπει να χαθή, ούτε να αφομοιωθή «ενούμενη» με κάτι άλλο. Θα παραμείνει αυθύπαρκτην, ενιαίαν, δυνατήν και θα αντισταθή δυναμικώς (το εννοούμε) εις κάθε σκοτεινή και ύποπτη ενέργεια εναντίον του και τούτο προς δόξαν του Ελληνισμού και της αλήθειας. Σύν Θεώ, γένοιτο! 
Εφημερίδα Ελληνοκρατία - Φύλλο Αγώνος 21 - Ιούνιος 1997

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

H MΑΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ...AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ




Η λέξη Μαγεία συνδέεται με το Magus που σύμφωνα με την H.P.Blavatsky προέρχεται από την σανσκριτική λέξη Μaha, δηλαδή μεγάλος και που αναφέρεται σε ανθρώπους που κατείχαν βαθιά εσωτερική γνώση για τη φύση των πραγμάτων και του κόσμου. Ο Εμπεδοκλής ήταν ένας από αυτούς και έζησε μάλιστα στο μεταίχμιο του περάσματος από τα Μυστήρια στις φιλοσοφικές σχολές, αφήνοντας μας ένα μέρος της γνώσης του, μέσα από τους λίγους σωσμένους εξάμετρους επικούς στίχους του, που χαρακτηρίζονται από μία τεράστια δυναμική σε σκέψεις και αναλύσεις.

Ο Έλληνας αυτός φιλόσοφος έζησε στον Ακράγαντα της Σικελίας (που ήταν αποικία των Ροδίων) περίπου το 490-430 π.Χ. και υπήρξε μία από τις θρυλικότερες μορφές στο χώρο των προσωκρατικών φιλοσόφων. Δεν υπάρχει όμως ομοφωνία των βιογράφων για τις σπουδές και τους δασκάλους του. Φαίνονται ωστόσο άμεσα οι Πυθαγόρειες επιδράσεις του και η διαμονή του στην Αθήνα, στην σχολή του Αναξαγόρα κοντά στον Παρμενίδη.
Ο βίος του ήταν γεμάτος από απόκρυφες ιστορίες και θαύματα που αγγίζουν τα όρια του μύθου. Δεν υπήρξε μόνο σημαντικός φυσικός φιλόσοφος, αλλά και ρήτορας, ποιητής, γιατρός, φυσικός και μάντης. Ήταν και θεραπευτής, μυημένος μάλλον σε κάποια μυστήρια. Αναφέρεται ότι έκανε θαυματουργές θεραπείες στις περιοδείες του, και μάλιστα ότι απάλλαξε τους κατοίκους του Σελινούντα και του Ακράγαντα από πλήθος επιδημιών (καθαρίζοντας με κατασκευαστικά έργα ένα ολόκληρο έλος), με αποτέλεσμα να τον λατρεύουν πολλοί πραγματικά ως σωτήρα και θεό.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...( ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Στο Pavarovo της Ρωσίας κοντά στα Selnechnogorsk και Zelenogrand, γύρω στα 37 χιλιόμετρα μακριά από την Μόσχα, υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Ο σταθμός δεν μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις, ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα, αλλά ένα
πολύ παράξενο ηχητικό σήμα. Το σήμα είναι συνεχές σχεδόν 24 ώρες το 24ώρο, αφού η μόνη καθημερινή διακοπή που κάνει είναι από τις 7:00 μέχρι τις 7:50 GMT, πιθανόν για λόγους σέρβις.

O μυστηριώδης αυτός ήχος έχει ονομαστεί UVB-76. Είναι στα βραχέα κύματα και εκπέμπει στην συχνότητα των 4625kHz. Το σήμα είναι γνωστό σε πολλούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό ως (The Buzzer) βομβητής συσκευής παραγωγής ήχου γιατί παράγει ένα μονότονο βουητό το οποίο είναι επαναλαμβανόμενο με 25 τόνους το λεπτό. Στις 16/1/2003 το σήμα ξαφνικά άλλαξε και άρχισε να εκπέμπει έναν διαφορετικό ήχο σε υψηλότερο τόνο μεγαλύτερης διάρκειας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στα αρχικά του επίπεδα. Συχνά ακούγονται και διάφοροι άλλοι ήχοι, ακόμα και συνομιλίες στο απόμακρο βάθος, ενώ το χαρακτηριστικό «βούισμα» τα καλύπτει. Έτσι πιστεύεται ότι ο ήχος προέρχεται από μια συσκευή που βουίζει συνεχώς μπροστά σε ένα ανοιχτό μικρόφωνο.
Μερικές από τις λέξεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι: «ΕΛΑΦΩΝ……ΣΤΟΥΣ 317…. ΠΡΟΣΟΧΗ!!», «ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΡΟΚΡΑΝΕΝ... .ΣΤΟΥΣ 447...ΑΠΟΨΕ!!», «ΜΗΝΥΜΑ, ΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ 1100 MHz... . ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΜΥΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ!!», «ΠΡΕΠΕΙ... ΒΖΖΖΖΖ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΒΖΖΖΖΖ».
Ο σταθμός αυτός αν και έχει φτιαχτεί από το 1970 το σήμα του παρατηρήθηκε πρώτη φορά στις 6/9/1982. Άγνωστες επίσης ήταν η τοποθεσία και το όνομα του σταθμού μέχρι το 1997.

Ο Υπερβόρειος Άβαρις και το αρχαίο διαστημόπλοιο του


Ο Άβαρις ( α+βάρος=αβαρής!) ήταν ένας υπερβόρειος ιερέας που λέγεται ότι επισκέφτηκε την Ελλάδα στα χρόνια του Πυθαγόρα. Μάλιστα από τις πηγές που έχουμε προκύπτει ότι ο Άβαρις ήταν και δάσκαλος του Πυθαγόρα (σε ποια γλώσσα άραγε μιλούσαν;..). «Αυτοί λοιπόν θεωρούν ότι αυτή είναι η πίστη των δικών τους αντιλήψεων, γιατί ο πρώτος που διακήρυξε αυτά δεν ήταν κανείς τυχαίος, αλλά ο θεός, και ένα από τα Ακούσματα είναι αυτό:
 ποιος είσαι Πυθαγόρα;. Επειδή ισχυρίζονται πως ήταν ο Απόλλωνας ο Υπερβόρειος. Απόδειξις δε αυτού είναι ότι σε αγώνα αφού σηκώθηκε, έδειξε το μηρό του χρυσό και τον Άβαρι τον Υπερβόρειο φιλοξενούσε και πήρε από αυτόν ένα ακόντιο (βέλος) με το οποίο αυτός ταξίδευε μέσα στον αιθέρα» , αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιάμβλιχος .Και συνεχίζει «(Ο Άβαρις) χάρισε στον Πυθαγόρα ένα βέλος το οποίο κρατούσε όταν βγήκε από το ιερό. Αυτό θα ήταν χρήσιμο σε αυτόν για όσες δυσκολίες θα συνέβαιναν κατά την τόσο μεγάλη περιπλάνηση. Πάνω σε αυτό λοιπόν ιππεύοντας θα μπορούσε να διαβεί τα αδιάβατα.».

Επίσης:
«Αιθεροβάτης είναι το επίθετο του Άβαρι, γιατί σε αυτόν δωρήθηκε ακόντιο (βέλος) από τον Υπερβόρειο Απόλλωνα και μεταφερόμενος πάνω σε αυτό... διάβαινε τα αδιάβατα, βαδίζοντας, κατά κάποιον τρόπο, στον αέρα, πράγμα το οποίο υπέθεσαν μερικοί ότι είχε κάνει και ο Πυθαγόρας...». Τώρα λογικά όλα τα παραπάνω θα σας θυμίζουν κάποια πράγματα που ακούμε και σήμερα ,αλλά καλύτερα κρατηθείτε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας…Συνεχίζοντας τη γνωριμία μας με τον μυστηριώδη Άβαρι, μαθαίνουμε ότι ήταν ένας μυθικός θαυματουργός γιατρός, αλλά και μάντης του Απόλλωνα.Ο θεός τον είχε διδάξει την τέχνη της μαντικής. Η πιο παλιά παράδοση τον θέλει να ταξιδεύει στον αέρα καβάλα σε μια θεϊκή σαγίτα που του είχε δώσει ο θεός (βλ. Nilsson 616). Aπό άλλη πηγή μας γίνεται γνωστό πως όταν ο Άβαρις έφτασε στην Ελλάδα ανανέωσε τη φιλία και τη συγγένεια του ( ! ) με τους Δήλιους.

Φυσικά και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός του ότι στη Δήλο γεννήθηκε ο Απόλλωνας …έτσι κατά κάποιο τρόπο βλέπουμε σιγά σιγά να σχηματίζεται το παζλ Υπερβόρειοι- Απόλλωνας- Δελφοί- Δήλος.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

παραξενη εκκλησια στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πύλωνας στο εσωτερικό της δείχνει την πόλη να καταστρέφεται απο τεραστάστια κύματα...και άλλες καταστροφές!

ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Κ.Κ.Ε ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Μακεδονίας μας από τους Τούρκους, κάποιοι παπαγάλοι των ΜΜΕ έχουν το θράσος να εκθειάζουν (!!!) τον ρόλο των Εβραίων σ' αυτήν! Επειδή λοιπόν και η προπαγάνδα έχει τα όριά της, ας ξεστραβωθούν να διαβάσουν τα "κατορθώματα" των Ιουδαίων, όπως εκφράστηκαν μέσα από το επίσημό όργανό τους, το σιωνιστικό ανθελληνικό Κ.Κ.Ε:
Το ΚΚΕ  ιδρύθηκε από Εβραίους και κρυπτοεβραίους  της Θεσσαλονίκης που τήρησαν Ανθελληνική στάση και τελικά  «καπέλωσαν» τους πατριώτες  Έλληνες Σοσιαλιστές και έτρεξαν να προσαρτηθούν στους ΕβραιοΣιωνιστές Μπολσεβίκους της  Μόσχας ...  Η εισροή των Ελλήνων προσφύγων  της Μ. Ασίας (γενοκτονία των οποίων  οργανώθηκε από Κρυπτοεβραίους Νεότουρκους της Θεσσαλονίκης - Κεμάλ - Τζαβίντ - Carasso, κλπ.)  ενόχλησε πολύ τους Ισραηλίτες της Θεσσαλονίκης: Οι πρόσφυγες, τους εκτόπισαν  από το  εμπόριο, και τους χάλασαν τις μπίζνες.... Αντιδρώντας,   εναντιώθηκαν εκλογικά στο Βενιζέλο (γιατί  «βοήθησε»  τους πρόσφυγες να εγκατασταθούν στη Β.Ελλάδα), παρόλο που εκείνος  «φρόντιζε για τα ζητήματά τους»!   Ποιά η στάση του Βενιζέλου;
Στο άρθρο του Γ. Λεονταρίτη, «Εβραίοι, ΚΚΕ και Ελευθέριος Βενιζέλος», Άρδην, τεύχος 35, διαβάζουμε:
Λί­γοι γνω­ρί­ζουν σή­με­ρα, ό­τι οι Ε­βραί­οι της Θεσ­σα­λο­νί­κης έ­παι­ξαν πρω­τεύ­ο­ντα ρό­λο στην ί­δρυ­ση του ΚΚΕ το ο­ποί­ο, του­λά­χι­στον στα πρώ­τα χρό­νια της πο­ρεί­ας του, ε­πη­ρε­ά­στη­κε έ­ντο­να α­πό τον Ε­βρα­ϊ­κό ε­θνι­κι­σμό.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Βλάντ Τσέπες(Ντράκουλ)Το ατσάλινο χέρι της Ορθόδοξης Ρουμανίας

Τις μαύρες ημέρες της εισβολής του Οθωμανικού σκότους, μαζί με το υπέρλαμπρο άστρο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, την δάδα αναμμένη κρατά και το χέρι του ηγεμόνα της Βλαχίας, Βλαντ Ντρακούλ (Τσέπες).

 Ένας μαχητής της Ορθοδοξίας που έμελλε να συκοφαντηθεί όχι μόνον από τους Τούρκους αλλά κυρίως από τους Γερμανούς οι οποίοι τον ταύτισαν με το απόλυτο κακό.

Όλοι γνωρίζουμε τον "Κόμη Δράκουλα" από τις γνωστές ταινίες τρόμου. Ο υπηρέτης του διαβόλου, ο δαίμονας που σπέρνει τον τρόμο στους ανθρώπους. Η ιστορική αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, αφού η λάμψη του Ορθόδοξου ηγεμόνα της Βλαχίας σκορπούσε τρόμο μόνον στους υπηρέτες του σκότους. Τους Οθωμανούς εισβολείς και τους πάμπλουτους γερμανούς επικυρίαρχους που λυμαίνονταν τον λαό της Βλαχίας. Όπως άλλωστε οι Έλληνες μαχητές της Μικρασιατικής εκστρατείας που ονομάστηκαν από τους Τούρκους "Σεϊτάν Ασκέρ" - στρατός του Σατανά.
Και όμως, οι σφαγείς και εκμεταλλευτές των Εθνών κατάφεραν να περάσουν την δική τους εκδοχή, ως εκδίκηση στον προστάτη των Ορθοδόξων απέναντι στους οικονομικούς και φυσικούς γενοκτόνους οι οποίοι φαίνεται πως συνεργάζονται αγαστά ακόμα και στη νεώτερη ιστορία. Η διαχρονική συμμαχία Γερμανών και Τούρκων σημαδεύτηκε από την γενοκτονία των ορθόδοξων πληθυσμών και στον 20 αιώνα.

Τα Ιπτάμενα Βιμάνας ...Και το νησί του Πάσχα

heirohelicopter
Πολλοί ερευνητές στο αίνιγμα των UFO τείνουν να αγνοήσουν ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Ενώ υπέθεσαν ότι τα περισσότερα ιπτάμενα αντικείμενα είναι εξωγήινα, ή ίσως έχουν κυβερνητική στρατιωτική προέλευση, μια άλλη πιθανή προέλευση των UFOs είναι η αρχαία Ινδία και η Ατλαντίδα. Ότι ξέρουμε για τα αρχαία ινδικά ιπτάμενα οχήματα προέρχεται από τις αρχαίες ινδικές πηγές γραπτά κείμενα που έχουν έρθει σε μας μέσω των αιώνων.
vimanaΔεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα περισσότερα από αυτά τα κείμενα είναι αυθεντικά πολλά είναι τα καλά γνωστά αρχαία ινδικά έπη, και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες τους. Ο ινδικός αυτοκράτορας Ασοκα άρχισε μια "μυστική κοινωνία των εννέα άγνωστων μεγάλων ινδών επιστημόνων "  που ήταν υπεύθυνοι για να καταχωρήσουν όλες τις επιστήμες. Ο Ασοκα κράτησε την εργασία τους μυστική επειδή ήταν φοβισμένος ότι η προηγμένη επιστήμη που καταχωρήθηκε από αυτά τα άτομα, που προήλθε από τις αρχαίες ινδικές πηγές, θα χρησιμοποιούνταν για τον κακό σκοπό του πολέμου, ενάντια στον οποίο ο Ασοκα ήταν έντονα αντίθετος. Τα "εννέα άγνωστα άτομα" έγραψαν συνολικά εννέα βιβλία, πιθανώς ένα ο καθένας. Ο αριθμός των βιβλίων ήταν "τα μυστικά της βαρύτητας!"