Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΗΜ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Οι ΕΓΡΗΓΟΡΟΙ , όπως αναφέρονται στο βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (απόκρυφο της Π. Διαθήκης)  ή ΕΛΟΧΗΜ όπως αναφέρονται στην Π.Διαθήκη ή φλεγόμενοι  αγγέλοι (σχετική αναφορά των 7 φλεγόμενων αγγέλων υπάρχει σαφής στο Βιβλίο του ΕΝΩΧ) , είχαν την ικανότητα να υλοποιούνται και απουλοποιούνται κατά βούληση σε  αυτή τη διάσταση.   Αυτοί οι 201 πύρινοι φύλακες του σατανά και των δαιμόνων που είχαν ξεπέσει στην ύλη, είδαν τις γυναίκες των θνητών και συνουσιάσθηκαν μαζί τουςΑπό τις γέννες των θνητών γυναικών προέκυψαν διάφορα πλάσματα , τα  ΓΟΡΓΟΝΕΙΑ όπως τα γνώριζαν στην αρχαία Ελλάδα ή ΝΕΦΕΛΗΜ όπως αναφέρονται στα Εβραικά κείμενα.  Τέτοια πλάσματα αυτά είναι οι θεοί του Ολύμπου (από το γένος του Κρόνου, που ήταν ο γενάρχης τους, εξ ου έλαβαν το όνομα ΚΡΟΝΙΟΙ ή ΚΡΟΝΙΔΕΣ) , και πλείστα όσα από αυτά αναφέρονται στην  Ελληνική μυθολογία, έχοντας και πνευματική και  υλική υφή ταυτόχρονα.
Στα Eβραϊκά η λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους, τους άρχοντες, τους ΕΓΡΗΓΟΡΟΥΣ. Αλλά και τους φωτεινούς υπηρέτες του ΘΕΟΥ. Η αναφορά στους «ΕΛΩΧΙΜ» δεν είναι εύκολο να αποκωδικοποιηθεί. Η Ρω­μαιοκαθολική Εκκλησία ( επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης, Vulgata, μεταφράζει το «ΕΛΩΧΙΜ» ως ΄΄τα Παιδιά του Θεού΄΄).  Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και ο Άγιος Αυγουστίνος, ο οποίος στο βιβλίο «Πολιτεία του Θεού» (De civitate dei) υποστηρίζει ότι με τον όρο «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι άνθρωποι, καθώς οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατόν οι Άγγελοι να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων..  Επομένως στο βιβλίο του Ενώχ με τη λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Κανένας όμως δεν τολμάει να τους κατονομάσει δημοσίως!
Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές". 




Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη.
Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές". 

Όλοι οι οικονομολόγοι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοί μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".

Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις στο ρολόϊ του παγκόσμιου χρέους του "Economist"


Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΟΧΗ 101...ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Ένα ισχυρό ντοκιμαντέρ που προκαλή την σκέψη σχετικά με την τρέχουσα ιστορική και βαθύτερη αιτία της Ισραηλινο-Παλαιστινιακής σύγκρουσης. Διαφορετική απο οποιαδήποτε άλλη ταινία παραγωγής για τη σύγκρουση - το «Occupation 101» παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη ανάλυση των γεγονότων και τις κρυμμένες αλήθειες γύρω από την ατέρμονη αμφισβήτηση και διαλύει πολλούς από τους εν καιρό αντιληπτούς μύθους και παρερμηνείες.

Η ταινία, επίσης, δίνει λεπτομέρειες για την ζωή υπό Ισραηλινή στρατιωτική διοίκηση, ο ρόλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγκρουση, και τα σημαντικά εμπόδια που στέκονται στο δρόμο μιας διαρκής και βιώσιμης ειρήνης. Οι ρίζες της σύγκρουσης εξηγούνται από-πρώτο-χέρι και επιτόπιες-εμπειρίες από κορυφαίους μελετητές της Μέσης Ανατολής, ακτιβιστές για την ειρήνη, δημοσιογράφους, θρησκευτικούς ηγέτες και εργάτες στη ανθρωπιστική βοήθεια των οποίων οι φωνές πολύ συχνά καταστέλονται από τα Αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης.

Η ταινία καλύπτει ένα γενικό φάσμα θεμάτων - τα οποία περιλαμβάνουν - το πρώτο κύμα μετανάστευσης των Εβραίων από την Ευρώπη την δεκαετία του 1880, οι εντάσεις του 1920, τον πόλεμο το 1948, τον πόλεμο του 1967, την πρώτη Ιντιφάντα του 1987, την ειρηνευτική διαδικασία του Όσλο, την αποικιακή επέκταση, ο ρόλος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, τη δεύτερη Ιντιφάντα του 2000, το διαχωριστικό τείχος και την αποχώρηση των Ισραηλινών από τη Γάζα, καθώς και πολλές μαρτυρίες από θύματα αυτής της τραγωδίας που ραγίζουν της καρδίες μας.

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



Ο Θεόδοτος, παίρνοντας αφορμή από παλαιότερa δημοσιεύματα του Τύπου, την είδηση ότι επίκειται συλλαλητήριο των Πακιστανών στην Ομόνοια, για να διαμαρτυρηθούν για τις... εναντίον τους «ρατσιστικές επιθέσεις» και άλλα πολλά, παρεμφερή, αποφάσισε να ασχοληθεί με το ζήτημα. Με άλλα λόγια, έκανε –στον βαθμό που του επιτρέπουν οι περιορισμένες δυνατότητές του βέβαια- ρεπορτάζ. Και ιδού τα συμπεράσματα.




Είναι πρωί, ώρα 8.00΄. Ευρισκόμεθα στη συμβολή των οδών Λουκιανού και Υψηλάντου, στο Κολωνάκι. Η περιοχή είναι γνωστή, με πολλές πρεσβείες, γερμανική, αγγλική, την ουγγρική λίγο πιο πάνω, την πορτογαλική λίγο πιο κάτω κ.ο.κ. Κανονικά λοιπόν η κίνηση θα έπρεπε να είναι αραιή και ευπρεπής. Οι γνωστοί αστυνομικοί που, οπλισμένοι με κάθε σύγχρονη, υπερσύγχρονη και σοφιστικέ κουμπούρα και χατζάρα, φρουρούν τους καθεστωτικούς παράγοντες, τύποι μιας χαρακτηριστικής αλλά άνετης αθηναϊκής γειτονιάς που σπεύδουν στις δουλειές τους (τρόπος του λέγειν δηλαδή, εάν ληφθεί η ανεργία που σήμερα μαστίζει τη χώρα μας), ακριβά αυτοκίνητα φοροφυγάδων, φτηνά εκείνων που δεν έχουν τα προσόντα για να γίνουνε  φοροφυγάδες, ήπια κυκλοφορία οπωσδήποτε και όλα τα σχετικά...

          Έλα όμως που τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Ήδη από τις 8.15΄, Πακιστανοί με ύφος ανθρώπων οι οποίοι διατελούν εν διατεταγμένη υπηρεσία παίρνουν θέσεις, κυριολεκτικώς  ακροβολίζονται σε επίκαιρα σημεία του οικοδομικού τετραγώνου. Οι αστυνομικοί (δημόσιοι, ιδιωτικοί, δημοτικοί κ.λπ.) στους οποίους έχει ανατεθεί η φύλαξη των πρεσβειών κυττάν τους εν λόγω ακροβολισμένους Πακιστανούς με ύφος περίπου συναδελφικό. Και έτσι, γύρω στις 8.30 συντελείται το αναμενόμενον: Η όλη περιοχή κατακλύζεται από στίφη Πακιστανών, που αναμένουν να μπουν στην πρεσβεία τους. 

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Υπόθεση:
Από μια σπηλιά στον Ισημερινό που λέγεται ότι περιέχει μεταλλικές πλάκες που φέρουν στοιχεία εξωγήινων μέχρι μια υπόγεια πόλη στην Τουρκία, η εκπομπή εξετάζει τις ιστορίες που περιβάλλουν τα υποτιθέμενα κρησφύγετα των εξωγήινων στη Γη.

Από τη Μόσχα στην Ιερουσαλήμ, πάντα τα Ταλμουδικά δύο μέτρα και δύο σταθμά

Του Michael Hoffman* / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Στην εβραϊκή εφημερίδα Jewish Daily Forward της 21ης ​​Αυγούστου διαβάζουμε: Στις 17 Αυγούστου, ένας όχλος αρκετών δεκάδων ισραηλινών εφήβων -  κάποιες αναφορές μιλάνε και για 50 άτομα – επιτέθηκαν σε τέσσερις Παλαιστίνιους νεαρούς στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, σε μια επίθεση που ακόμη και η αστυνομία της Ιερουσαλήμ έχει χαρακτηρίσει σαν μια απόπειρα "λιντσαρίσματος". Οι νεαροί Εβραίοι φώναζαν "θάνατος στους Άραβες", καθώς κυνηγούσαν και χτυπούσαν τους Παλαιστίνιους. Ένα από τα τέσσερα θύματα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό. Μερικοί από τους φερόμενους ως δράστες έχουν ήδη συλληφθεί. Καθώς οι διώξεις και δίκες θα προχωρήσουν, είναι πιθανό να παρουσιαστεί η ιστορία ως ένα «μεμονωμένο περιστατικό» που δεν εκπροσωπεί την ιουδαϊκή νεολαία στο σύνολό της. Αλλά αυτό το περιστατικό είναι ένας καθρέφτης που δείχνει τα πρόσωπα εκείνων που θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αλβανοί πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία!

Ένα βίντεο που πρέπει να δεί κάθε Έλληνας,ειδικά οι αριστερο-προοδευτικοί.. Μήπως και ξυπνήσουν και καταλάβουν οτι η πολυπολιτισμικότητα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα!!

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ἡ ἀποκρυφιστικὴ μαγεία τῆς Ἰουδαϊκῆς Καμπάλα...Tεκτονισμός, Μασωνία..

Ἡ «Καμπάλα» (Kabbahal), δὲν ἔχει καμιὰ σχέση μὲ τὴν Παλαιὰ Διαθήκη καὶ ἔχει τὶς ρίζες της «στὰ ἐσωτεριστικὰ καὶ θεοσοφικὰ ρεύματα τῶν Ἰουδαϊκῶν κύκλων, τῆς ἐποχῆς ποὺ εἶδε τὴν γέννηση τοῦ Χριστιανισμοῦ», ὅπως γράφει ὁ Ἑβραῖος καθηγητὴς Γκερσὸμ Σολὲμ στὸ βιβλίο τοῦ «Εἰσαγωγὴ στὴν Καμπάλα», κατατάσσεται στὸ χῶρο τοῦ Μυστικισμοῦ καὶ τοῦ Ἀποκρυφισμοῦ. Δὲν εἶναι μόνο «τρόπος σκέψης», ἀλλὰ καὶ «πίστη», ποὺ καλλιεργεῖται ἔντεχνα μὲ ἐσωτεριστικὲς καὶ θεοσοφικὲς διδασκαλίες. Ἡ λέξη Καμπάλα σημαίνει «νὰ δέχεσαι». Τὸ σύμβολο τῆς Καμπάλα εἶναι ἕνα κόκκινο βραχιολάκι πού, φοροῦν στὸν καρπὸ τοῦ ἀριστεροῦ χεριοῦ τους. Τὸ κόκκινο βραχιολάκι τῶν καββαλιστῶν, ποὺ ἔχουν δεμένο στὸν καρπὸ τοῦ ἀριστεροῦ χεριοῦ τοὺς πιστεύουν ὅτι φέρνει καλὴ τύχη, βοηθᾶ τὸν ἐξορκισμὸ τῶν κακῶν πνευμάτων, εἶναι φορέας τοῦ θείου φωτός, ἀπομακρύνει τὸ σκοτάδι καὶ πωλεῖται πρὸς 26 δολάρια τὸ κομμάτι. Πολλοὶ Ἑβραῖοι κρατοῦν ἀποστάσεις ἀπὸ τὸν ἀποκρυφισμό της, ποὺ στὴν Εὐρώπη ὑπῆρξε ἡ βάση τῆς Θεοσοφίας, τοῦ Τεκτονισμοῦ καὶ τοῦ Ροδοσταυρισμοῦ.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...Ο 12ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ


Το κείμενο που ακολουθεί ανήκει στον φίλο αναγνώστη ΑΘΗΝΑΙΟΣ. Το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον και το αναρτώ, αφού είχε την καλή διάθεση να μου το στείλει.

Αν η Λατινική γλώσσα είναι νεκρή, τότε η Σουμερική βρίσκεται στο στάδιο της μετενσάρκωσης. Ομιλούμε για μια πολύ παλαιά γλώσσα, ενός παμπάλαιου πολιτισμού. Κατά τα φαινόμενα ενός πολύ μεγάλου πολιτισμού που άνθισε στην περιοχή που σήμερα ονομάζεται νότιος Μεσοποταμία.

Η γραφή των Σουμερίων είναι η πιο παλαιά που γνωρίζουμε και είχε σφηνοειδή μορφή. (Κατά τη γνώμη μου δεν είναι η πιο παλαιά, αλλά ίσως αργότερα το εξηγήσουμε). Οι σοβαρότατοι Σουμέριοι ομιλούσαν και έγραφαν στη γλώσσα τους την τρίτη χιλιετία π.Χ. και οι γλωσσολόγοι δεν κατάφεραν να αποδείξουν κάποια σχέση της Σουμερικής γλώσσας με οποιαδήποτε άλλη.

Η γλώσσα των Σουμερίων έχει κι αυτή τις αποχρώσεις της και χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους-μορφές: Στην αρχαϊκή, στην παλαιά ή κλασική, στη νέα και στην μετά Σουμερική. Η περίοδος της αρχαϊκής αρχίζει γύρο στο 3.100 και τελειώνει γύρω στο 2.500 π.Χ. και αντιπροσωπεύεται από εμπορικά, διοικητικά, καθώς και από… σχολικά κείμενα. Μάλιστα κύριε. Αν εμείς είχαμε ιδρώσει μέχρι να μάθουμε το «φεγγαράκι μου λαμπρό» σκεφτείτε τι είχαν τραβήξει οι έρμοι οι Σουμέριοι μπόμπιρες με τη σφηνοειδή λίνγκο!

Η συγκεκριμένη μορφή της Σουμερικής είναι φοβερά δύσκολη και πολλοί γλωσσολόγοι είχαν σηκώσει τα χέρια και ασχολήθηκαν με «παιχνιδάκια» όπως τα Αιγυπτιακά ιερογλυφικά.

Λίγοι είναι αυτοί που μελέτησαν επίμονα κι επισταμένα και τελικά κατάλαβαν την Σουμερική γραφή. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Ζαχαρίας Σίτσιν, ένας Εβραίος λόγιος και μέγας μελετητής της Παλαιάς Διαθήκης παιδιόθεν.

Ο Σίτσιν δεν είχε κάνει το λάθος που έκαναν και κάνουν πολλοί, δηλαδή να μελετούν τα κείμενα από μεταφράσεις. Ούτε η σύγχρονη Εβραϊκή μετάφραση ήταν αρκετή για τον Σίτσιν. Έμαθε την αρχαία εβραϊκή και διάβασε τα πρωτότυπα. Είχε τρελαθεί με τη Γένεση, η οποία του άνοιξε νέους (ή παλαιούς αλλά κλειστούς) δρόμους.

Άλλη μια μικρή παρένθεση: ΚΑΜΙΑ μετάφραση δεν μπορεί να αποδώσει πλήρως το νόημα του πρωτοτύπου. Λόγω έλλειψης μιας συγκεκριμένης λέξης, που αποδίδει ακριβώς ένα συγκεκριμένο νόημα στην γλώσσα στην οποία μεταφράζεται ένα κείμενο, συχνά χρησιμοποιείται μια «παραπλήσια» λέξη, ή μια λέξη, που κατά τον μεταφραστή, αποδίδει το επιθυμητό νόημα. Και τότε υπάρχει πρόβλημα, για να μην πούμε ότι γίνεται βιασμός και σφαγή του νοήματος.

Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην μετάφραση και την ερμηνεία των διαφόρων Αραμαϊκών χριστιανικών κειμένων και κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης. Όταν δε «κατά τύχει» εξαφανισθεί το Αραμαϊκό πρωτότυπο, τότε τρέχα γύρευε! Αρκετά προς το παρόν με αυτό το θέμα. Κλείνει η παρένθεση.

Ο Ζαχαρίας Σίτσιν, λοιπόν, σαν σωστός άνθρωπος που είναι, έκατσε και έμαθε τις γλώσσες στις οποίες είχαν γραφτεί τα κείμενα που τον ενδιέφεραν. Είχε πει πολλά πράγματα για διάφορα κείμενα και ευρήματα, αλλά παρ’ όλο που δεν χαρακτηρίστηκε ως γραφικός, πολλοί δεν έδωσαν σημασία στα λεγόμενά του, κυρίως όσον αφορά το μυστήριο των Σουμερίων.

Αξίζει να γράψουμε εδώ μια ερώτηση που υπέβαλε στο βιβλίο του «Genesis Revisited»: «Είναι πιθανόν η ανθρωπότητα, να ξεπέρασε τα Σκοτεινά Χρόνια και τον Μεσαίωνα, να έφτασε στην Αναγέννηση, να βίωσε την Βιομηχανική Επανάσταση, να μπήκε στην εποχή της Υψηλής Τεχνολογίας, της Γενετικής Μηχανικής και του Διαστημικού Ταξιδιού, απλά και μόνο για να προφτάσει την Αρχαία Γνώση;».

Η δικαίωση του Σίτσιν ήρθε με τη διαστημική πτήση του «Voyager. Ας το δούμε αυτό εν συντομία. Ο «Voyager 2» εκτοξεύθηκε από την NASA στις 20 Αυγούστου 1977, 16 ημέρες πριν την εκτόξευση του «Voyager. Αρχικός προορισμός του ήταν ο Κρόνος, αλλά λόγω μιας σπάνιας διάταξης των πλανητών, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να τον στείλουν και «πάρα πέρα».

Η έλξη των «σωστά τοποθετημένων» Δία και Κρόνου θα μπορούσε, μετά από τις αναγκαίες περιστροφές, να «πετάξει» τον «Voyager 2» στον πολύ μακρινό Ουρανό κι από εκεί στον μυστηριώδη Ποσειδώνα. Γι’ αυτό και ο «Voyager 2» εκτοξεύτηκε δύο εβδομάδες πριν τον «Voyager 1». Για να προλάβει τη σωστή διάταξη των πλανητών!

Οι πλανήτες Ουρανός και Ποσειδών είναι ΠΑΡΑ πολύ μακριά. Οι επιστήμονες μπορούσαν μόνο να ΥΠΟΘΕΣΟΥΝ ορισμένα πράγματα, όπως η σύστασή τους, το χρώμα, οι δακτύλιοι, οι δορυφόροι κλπ.

Ο Σίτσιν, όμως, δεν δίστασε να γράψει περί των δύο πλανητών με πολλές λεπτομέρειες και, λίγο πριν την εκτόξευση του «Voyager 2», να βγει στην τηλεόραση και να πει: «Θα δείτε αυτό κι εκείνο, σ’ αυτό είστε λανθασμένοι, διότι θα βρείτε εκείνο αντί τούτου» κλπ.

Ο «Voyager 2» πέρασε από το Δία τον Ιούλιο του ’79, δύο χρόνια μετά την εκτόξευσή του, και μέσα σε άλλα δύο χρόνια είπε «γεια» στον Κρόνο. Ο Κρόνος τον «πέταξε» στον Ουρανό, που έφτασε τον Ιανουάριο του 1986 κι από εκεί έβαλε πλώρη για τον Ποσειδώνα όπου και θα τελείωνε το ταξίδι του το 1989, δώδεκα χρόνια μετά την εκτόξευσή του.

Οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης...Υεμένη: Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!







Image  Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας.

Μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.


Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της ανοχής προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να… σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!..

Τι είπατε; Ο πολυπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό… για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε! (kostasxan)

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Αντιπρόεδρος ΗΠΑ: "Είμαι Σιωνιστής!"

Παρατηρήστε πως ο Μπάιντεν ξεκαθαρίζει πως "δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής", ενώ μιλάει για τους "δεσμούς πολιτισμού και θρησκείας μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ", κάνοντας...χαρακτηριστικές χειρονομίες!

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα πουν όσοι βγάζουν "παρανοικούς συνωμοσιολόγους" εκείνους που μιλάνε για σιωνιστικά λόμπυ και εβραιοαμερικάνους!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ...ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ



Ηταν,κάπου 450.000 χρόνια πριν,σύμφωνα με τα σουμεριακά κείμενα,όταν ηρθαν στη γη αστρόναύτες απο τον πλανητη Μαρδουκ.Ηρθαν έδω αναζητώντας χρυσάφι όχι για κοσμήματα αλλα για καποιο σοβαρο λόγο που έχει να κάνει με την επιβίωση του πλανητη τους!!Η πρώτη ομάδα ηταν 50 αστροναύτες,που ονομάζονταν Ανουννακι ""δηλαδη εκείνοι οι ουράνιοι που είναι στην γη'''.
Προσθαλασσώθηκαν στην Αραβική θάλασσα και προχώρησαν προς στο έσωτερικο του περσικού κόλπου φτιάχνοντας εκεί την πρώτη βάση στη γη που ονόμασαν  Ε.ΡΙ.ΝΤΟΥ ''δηλαδη πατρίδα κτίσμενη μακριά.'''Το σχέδιο οπως φαίνεται,ηταν η συλλογή χρύσου απο το θαλάσσιο νερό,όμως απέτυχε.Η μόνη εναλλακτική λύση ήταν πιο δύσκολη επρεπε να  βρεθουν στην νοτιοανατολική αφρική για να εξορυξουν τα κοιτάσματα χρυσου και να τα μεταφέρουν με πλοία στη μεσοποταμία για να τηχθούν και να ραφιναριστούν!!

Η βιντεοσκόπηση της ανθρώπινης αύρας...!

Η κινεζική ιατρική (π.χ. βελονισμός) και η ινδική γιόγκα βασίζονται στην οπτική ότι ο άνθρωπος, επιπρόσθετα στην υλική του διάσταση, έχει μια λεπτοφυή αιθερική διάσταση αόρατης ενέργειας που αντιστοιχεί στις εσωτερικές του διαθέσεις, τα κίνητρα, την κατάσταση της συνειδητότητας, τη δημιουργικότητα, τις αλλαγμένες καταστάσεις συνείδησης, το διαυγές ονείρεμα, το στρες και τη χαλάρωση, την ποιότητα του αέρα, του νερού και των τροφών που καταναλώνει, την ομαλή και τη διαταραγμένη ψυχοφυσιολογική του λειτουργία. Αυτά τα μοντέλα παρουσιάζουν τον άνθρωπο ως ένα ον με υλική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική διάσταση, μόνο μία εκ των οποίων (η υλική) είναι ορατή. Μέχρι πρότινος, η πρόσβαση στις λεπτότερες διαστάσεις γινόταν μόνο μέσω της διαίσθησης κι ενός πνευματικού τρόπου ζωής. Τώρα μας είναι δυνατό να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα λεπτότερα επίπεδα μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!...Χρυσά Έπη των Πυθαγορείων

Μεταξύ των κανόνων του είδους τούτου οι όποιοι συντείνουν προς την οικουμενική Φιλοσοφία, τα Πυθαγορικα Έπη τα επικαλούμενα Χρυσά, κατέχουν την πρώτη θέση και Δικαίως. Διότι περιέχουν τας γενικάς Αρχάς ολοκλήρου της πρακτικής και θεωρητικής Φιλοσοφίας. Δι' αυτών πράγματι δύναται κάνεις να κατάκτηση την Αρετή και την Αλήθεια, να καταστήση τον Εαυτό του καθαρό και να ευτυχήσει εξομοιούμενος προς των Θεό, αφού καταστεί υγιής και ολοκληρωμένος, επανακτήσει την πρωταρχική του κατάσταση της Αγνότητας και του Φωτισμού. Προς τούτοις ονομάζονται ΧΡΥΣΑ δια να σημανθεί ότι εν αυτοίς περικλείεται ότι τελειότερο και Θειότερο υπάρχει.

Όπως αποκαλούμε ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ, την Εποχή οπού Άκμασαν Άριστοι Άνθρωποι, χαρακτηρίζοντες αναλογικώς τα Ήθη από την Τελειότητα των μετάλλων. Ο Χρυσός είναι Μέταλλο καθαρό και μη αναμιγμένο με αλλά γήινα υλικά, όπως συμβαίνει με αλλά κατώτερα μέταλλα όπως ο Άργυρος, ο σίδηρος η ο χαλκός. Είναι το μόνον ανώτερων διότι δεν οξειδώνεται, ενώ τα αλλά αλλοιώνονται προσμειγνυομενα με ξένα γήινα συστατικά. Δεδομένου ότι η σκουριά είναι το έμβλημα του ελαττώματος, λογικώς απεκλήθη ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ, η περίοδος εκείνη της γης οπού βασίλευαν η Αγιοτης και η Αγνοτης, απαλλαγμένοι πάσης φθοράς των Ηθών. Ομοίως, επειδή οι ανά χείρας στίχοι είναι απ' άκρου εις άκρον τέλειοι, απεκλήθησαν και Θειοι. Εις αυτούς δεν απαντάται, όπως τα αλλά ποιήματα, εις στίχος ωραίος και εις στίχος άσχημος. Είναι όλοι τέλειως καλοί και αναγραφούν απ΄ άκρου εις άκρον την Αγνότητα των Ηθών, οδηγούν προς την εξομοίωση με το Θείον και αποκαλύπτουν τον τελειότατων σκοπό της Πυθαγορείου Φιλοσοφίας.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ποιοί διοικούν τελικά την Ελλάδα; Σημίτης,Καραμανλής,Μητσοτάκης κ.α.

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Απο τη στιγμή που το διαδίκτυο άρχισε να αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες πηγές πληροφόρησης στην Ελλάδα συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια συγκλονιστικές πληροφορίες για τους ανθρώπους που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα αυτή.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο άνθρωποι ομιχλώδους καταγωγής ανέβηκαν στα καίρια πόστα της χώρας.

Ο στόχος τους ήταν πάντοτε ο αφελληνισμός και η υπονόμευση του έθνους. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας εκ του αποτελέσματος των πολιτικών που ακολούθησαν.

Υπονόμευσαν την γλώσσα, τη θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα, την οικονομία.. τα πάντα!!

Ένα μεγάλο ερωτηματικό όμως τίθεται. Γιατί το έκαναν;

Η απάντηση έρχεται μετά απο έρευνα ετών όσον αφορά την καταγωγή των ηγετών και το ποιοί ήταν οι "μέντορές" τους.

Έχουμε κάνει αναφορά για την "ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ".

Για το πως εγκαθιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα με τα χρήματα των Εβραίων τραπεζιτών Ροκφέλερ.

Για την καταγωγή των Μητσοτάκηδων...

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥ: Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’60

Το παρόν αποτελεί το πρωτο από μια σειρά άρθρων που θα ασχοληθούν με την Σχολή της Φραγκφούρτης και τον πολιτισμικό μαρξισμό (cultural marxism) που αποτελεί την γεννεσιουργό δύναμη πίσω από την κυρίαρχη ιδεολογία σήμερα.
Αναστασίου Γιαννά

Το να διαμορφώσεις νέες κοινωνικές καταστάσεις και να απολακτίσεις τις παλαιότερες, δεν είναι δύσκολη δουλειά .Φθάνει να έχεις στην διάθεσή σου τα εξής:
Α) Ισχυρή χρηματοδότηση.
Β) Ανθρώπους σε καίριες θέσεις που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σου.
Γ) Καθηγητές πανεπιστημίων έτοιμους να παπαγαλίσουν κάθε νεωτερισμό.

          

«Ένας πλούσιος γέρος (Weill), κερδοσκόπος στο εμπόριο σιταριού, πεθαίνει ανήσυχος για την μιζέρια που υπάρχει στον κόσμο. Στην διαθήκη του αφήνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την δημιουργία ενός ινστιτούτου (η Σχολή της Φραγκφούρτης) που πρέπει να ανακαλύψει την αιτία αυτής της μιζέριας. Φυσικά, αυτή η αιτία είναι ακριβώς ο ίδιος.
Bertolt Brecht , ημερολόγιο εργασίας.

Την δεκαετία του 1960 ξεσπούν εξεγέρσεις νέων στην Αμερική και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες . Ταυτόχρονα κάνουν την εμφάνισή τους βιβλία που έχουν ως στόχο τους την αλλαγή των ηθών και οι τίτλοι τους πάντα τελειώνουν με την λέξη «απελευθέρωση»: Σεξουαλική απελευθέρωση, θρησκευτική απελευθέρωση, ψυχιατρική απελευθέρωση, κ.λπ. Τι ήταν αυτό το κίνημα; Ποιοι οι στόχοι του; Μήπως ήταν η προεργασία για μία Μαρξιστική επανάσταση; Όχι, τα θέματα του κινήματος δεν ήταν αυτά που απασχολούσαν το προλεταριάτο. Εξάλλου τα κομμουνιστικά κόμματα της εποχής, αποκήρυξαν αυτό το κίνημα ως ξένο σώμα. Μήπως ήταν μία προσπάθεια για την επιστροφή στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα; Όχι φυσικά. Πρέσβευε τις ακριβώς αντίθετες αρχές. Τότε τι πράγματι ήταν;

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ: Τα Άρματα των Θεών;

20 Ιουλίου 1969
Ο άνθρωπος πατάει για πρώτα στη Σελήνη.
Κάτι το οποίο ανήκε για πολλά χρόνια στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, ήταν πλέον πραγματικότητα.
Αν όμως ο άνθρωπος μπορεί να ταξιδέψει στο διάστημα και να πάει σε άλλους πλανήτες, γιατί να μην μπορούν και όντα από άλλους πλανήτες να επισκεφθούν τη Γη;
Και εδώ το ερώτημα που ανακύπτει είναι σαφές και ευθύ:
Επισκέφθηκαν οι εξωγήινοι τη γη κατά την αρχαιότητα και θεωρήθηκαν θεοί;
Και αν ναι, δεν θα υπήρχαν αποδείξεις;
Ίσως υπάρχουν...

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις στη Σελήνη

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα


Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.


Φώτο: Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι αστροναύτες του Απόλλωνα βρήκαν αρχαίες κατασκευές στη Σελήνη.

Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης. Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.
Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage
(Ραββίνος συγγραφέας που "ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.)

"Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε. Αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Γ.Παϊσιος: Πίσω από την Ευρώπη κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών

Γ.Παϊσιος: «Πίσω από  την Ευρώπη κρύβεται η δικτατορία των Σιωνιστών»Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας του Γέροντα Παϊσίου, που έγινε το έτος 1992, στο κελί του "Παναγούδα" στο Άγιο Όρος. Ο .......
Γέροντας Παΐσιος το είπε από το 1992 (η γλώσσα γραφής είναι αυτή του βιβλίου). ΓΕΡΟΝΤΑΣ:...Μάλλον δίνομε εξετάσεις εμείς οι άνθρωποι τώρα σ' αυτά τα δύσκολα χρόνια τί κάνομε ό καθένας. Και βλέπω αδιαφορία προπαντός. Να μη μάθουν οι άνθρωποι αν θα γίνει ή δευτέρα παρουσία, γιατί στενοχωρούνται, δεν μπορούν να γλεντήσουν, κατάλαβες τί γίνεται; εδώ είναι... Παλαιά, να πούμε, άκουγαν θα περάσει ένας κομήτης. "Ένα και ένα οι άνθρωποι συγκλονίζονταν. Σου λέγει, για να δούμε μπορεί να πεθάνουμε, να ετοιμαστούμε, να εξομολογηθούμε, να κάνουμε και μια καλοσύνη.'' Άρχιζαν εκεί πέρα, ετοιμάζονταν... ή θα γίνει πόλεμος ετοιμάζονταν... Τώρα, να μην ακούσουν δευτέρα Παρουσία, να μην ακούσουν ότι θα 'ρθή καμιά φορά ό Αντίχριστος... Λοιπόν, για να γλεντάν, κατάλαβες τί γίνεται; Γιατί δεν μπορούν, τούς χαλάει αυτό... Δεν τα αξιοποιούν οι άνθρωποι για τη σωτηρία τους βλέπεις... ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα, πώς την βλέπετε εσείς; ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι... κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα... Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε... Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών. Κατάλαβες τί γίνεται; Άλλα ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό. Θα πάνε αυτοί. Και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72...